Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2011 11:43 - Не искам Бойко да е мой премиер
Автор: veselaj Категория: Политика   
Прочетен: 91044 Коментари: 244 Гласове:
95

Последна промяна: 28.01.2011 13:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Не искам Бойко да е мой премиер!

Отговорът на въпроса “Защо?” би могъл да се изчерпа с две-три думи “Защото е прост!”. Само че на мен ми се иска да обясня по-подробно защо не искам моята държава да се управлява от ГЕРБ.

Не искам Бойко да е премиер, най-напред защото е ужасно неграмотен. Мога да преглътна (макар и с доста усилия) факта, че премиерът не говори чужди езици. Но ми идва в повече фактът, че премиерът не говори български. Говори си някакъв банкянски диалект с високомерието на необразован и малограмотен селяк и си въобразява, че е еманация на интелекта. Тъпите журналисти веднага започнаха да му подражават и сега от всички телевизии могат да се чуят едни много “мъдри” изказвания за творческите планове на Азис, поднесени на същия този банкянски диалект.

По-лошото от неграмотността на Бойко е фактът, че той не иска да се ограмоти и образова. И не допуска някой да знае повече от него. Затова и министрите се държат като пълни неграмотници, дори и да не са такива.

Очевидно никой не смее да каже на Бойко, че не можеш да тръгнеш по анцунг и розова ризка на официално посещение. Никой не смее да му каже, че когато се облече с тениска и сако излага не само себе си, а цялата държава. Никой не смее да му каже, че има етикет и дрескод, които трябва да се спазват. Че селяшкото му държание поставя под въпрос интелигентността на цялата нация (нали ние си го избрахме и си го търпим). И че национална сигурност не се защитава с дюнери.

Всички коментират, че Бойко се застъпил за жертвоготовният митничар, “дет рита” с него. На него това му се струва нормално. За него нормалното е да направиш някого министър на нищото, защото му е приятел. Сам си го казва “Ако исках, щях да викна Дянков и да му кажа – назначи го”. Нормално ли ви се струва?

 

От ГЕРБ се бият в гърдите колко много са направили.

А какво всъщност са направили? Говори се за “спортни зали и магистрали”. Всъщност има една спортна зала  и 15 км магистрала, започната при комунистите.

За сметка на това драстично се повишиха цените на основни храни и стоки. Говорим за драстично повишение на хляб, млечни продукти, олио. За оцеляването на човек трябват 500 лв. заплатите извън София са около 300. Например в Технополис, заплатите на продавачи и касиери в Търново са около 320 лв. Така е и в повечето вериги. Може ли някой да ми обясни как семейство с две деца, в които родителите получават общо около 700-800 лв. може да живее?

По време на вота на доверие ни се обясни колко много приходи ще влязат в хазната. В това правителство се заблуждават, като мислят, че с глоби и данъци ще повишат приходите. Няма как да стане. Всеки, който поне малко се е занимавал с търговия е наясно, че хората не могат да платят повече, отколкото имат. Ако винетката е прекалено скъпа, а глобата за фалшива е висока, аз просто няма да карам кола. И в хазната няма да влязат приходи нито от винетки, нито от глоби.

Още преди повече от година писах, че от повишаването на акциза на цигарите всички (освен контрабандистите) само губят. И колкото и да се опитват да се справят с контрабандата, това ще донесе само още повече загуби. Защото освен липсата на приходи от акциз ще се прибавят и разходи за полицаи и пр.

Друга много важна проява на простотията на Бойко е, че в разстояние на няколко дни може да каже няколко противоречащи си неща. И че едно се приказва, а друго де върши.

Спомнете си идторията с ДДС-то – ще се вдига, няма да се вдига. Същото стана и с осигуровките – ще ги намалим, пък после ще ги вдигним. Ще закриваме малките болници, после няма да ги закрием. Ще забраним пушенето от 2010, после ше го разрешим до 2014, после ще го забраним от 2013-та.

В резултат – 66% по-малко чужди инвестиции.

И как иначе, кой нормален човек би си позволил да инвестира в държава, в която няма сигурност.

Особено е трагично положението с полицията. В момента изобщо няма полиция, която да е в услутга на гражданите. Единственото, с което се занимават полицаите е да търсят повече приходи за бюджета и да бранят интересите на шепа “бизнесмени” с мутренски произход. Защото това, че няма отвличания, обикновения човек не го засяга. Но растящата битова престъпност го засяга и то много. На мен не ми пука, че са заловили винетки. Интересува ме кога ще хванат циганите, които ме обраха. И кой ще ме предпази от нов обир. Няма такъв. Ако искам сигурност, трябва да платя на частна фирма (както правят всички собственици на магазини). Е защо тогава плащаме (и то много) на полицаи?

Зная, че веднага ще чуя коментари “Ама при Станишев по-добре ли беше”.

Не, не беше добре при Станишев. Затова не съм гласувала за Станишев.

Само че и сега не е по-добре.

А вие защо още поддържате ГЕРБ.

 




Гласувай:
137



1. sreden - Борисов няма алтернатива!
28.01.2011 11:50
За неговата оценка виждам пресата,медиите,мафията доста се грижат.
Аз питам онези с по два -три езика,с обноски и рафинирано високомерие
защо ни ограбват като миризливи цигани?В тях ли виждате заместника му?

http://tutankhamon661.blog.bg/politika/2011/01/27/lyji-po-adres-na-gerb.674758

http://frognews.bg/news_31266/Voina_za_2_mlrd/

http://frognews.bg/news_31204/IUzda_Malniia_Potop_%E2%80%93_posledniiat_shans_na_DS/
цитирай
2. veselaj - А тези не те ли ограбват? И то повече.
28.01.2011 11:52
А тези не те ли ограбват? И то повече.
цитирай
3. vmir - Посддържам ГЕРБ заради безхаберни писания като твоето.
28.01.2011 11:56
Пример: "В това правителство се заблуждават, като мислят, че с глоби и данъци ще повишат приходите". Не заслужава даже коментар. Поне да не претендираше, че знаеш кое защо се прави. Елементарност и примитивизъм, нищо повече.
цитирай
4. yanev - Хубавото е, че никой не те пита какво ...
28.01.2011 11:58
Хубавото е, че никой не те пита какво искаш.
цитирай
5. анонимен - ало мирен!
28.01.2011 12:05
И кое за какво се прави, професоре?
цитирай
6. sreden - А тези не те ли ограбват?
28.01.2011 12:28
Влизането в схемата -всички са маскари не ми е по вкусът!
Но фактът че мафията е настъпена и губи някои свои територии ,говори сам за себе си!
цитирай
7. veselaj - 6. sreden
28.01.2011 12:36
Кои точно територии е загубила мафията?
цитирай
8. veselaj - 3. vmir,
28.01.2011 12:42
няма смисъл да те убеждавам. Не мога да обясня на феновете на Азис защо харесвам "Лебедово езеро", а не Преслава.
цитирай
9. despinida - Ще вдигнеш градуса в блога :))))
28.01.2011 13:17
Ще си позволя да дам линк към постинга на alchemist, на който се смях със сълзи...
http://alchemist.blog.bg/zabavlenie/2011/01/26/doktrinata-diuner-na-borisov-sybudi-spomena-za-tato-internet.674217
...но работата , никак не е за смях...
Вреден е !
цитирай
10. gantree - @ Весела
28.01.2011 13:26
Много те харесвам, като ритнеш кошера с тъпите гербери :))
Както казва патронът им, "благодАрим ти мно`о", хахах.
цитирай
11. veselaj - О, аз го четох и аз се скъсах от смях. ...
28.01.2011 13:27
О, аз го четох и аз се скъсах от смях. Макар и през сълзи.... Все едно сме хамстери във въртележка - тичахме, тичахме и отново си докарахме неграмотен селски хитрец на власт.
цитирай
12. sladyr4eto87 - az po princip ne sam privarjenik na ...
28.01.2011 13:28
az po princip ne sam privarjenik na nito edna partiq koito i da doide na vlas vinagi 6te grabi vinagi 6te sa visoki cenite i policaite vinagi 6te gledat da napi6at nqkoi akt ili pak 6te si poiskat pari za da ne go napravqt no pri nas v balgariq e taka.ciganite s prava a nie ne.
цитирай
13. анонимен - Много добре си го казала, Весела.
28.01.2011 13:33
Толкова тъп и Тодор Живков, не беше....:))), а тоя му пазеше гърба и му крепеше топките....:))))
цитирай
14. veselaj - 12. sladyr4eto87,
28.01.2011 13:36
винаги има някой на власт. Мене не ме интересува кой колко граби, а какво остава за мен. Дума не бих казала срещу Боко, ако се живееше по-добре. Бих преглътнала и срама от просташкото му държание. Но сега просто не ми дават възможност да оцелявам.
цитирай
15. vmir - 8. veselaj,
28.01.2011 13:37
veselaj написа:
няма смисъл да те убеждавам. Не мога да обясня на феновете на Азис защо харесвам "Лебедово езеро", а не Преслава.


Ако наистина предпочиташ "Лебедово езеро", пред Преслава, това не ти дава право да твърдиш нелепици, а те задължава да бъдеш по-отговорна към твърденията си, защото пораждат реакция срещу което уж се противопоставяш. Навремето станах седесар заради лъжите на БСП, защо сега да ставам гербаджия заради лъжите на такива като теб? Нямаш ли си друга работа, че трябва някой да ходи след теб да чисти лъжите, които произвеждаш? Че огледай се малко, мнението може да е въпрос на гледна точка, но ако не се опира на факти, си остава едно замърсяване на социалната среда.
цитирай
16. veselaj - няма смисъл да те убеждавам. Не мога ...
28.01.2011 13:39
vmir написа:
veselaj написа:
няма смисъл да те убеждавам. Не мога да обясня на феновете на Азис защо харесвам "Лебедово езеро", а не Преслава.


Ако наистина предпочиташ "Лебедово езеро", пред Преслава, това не ти дава право да твърдиш нелепици, а те задължава да бъдеш по-отговорна към твърденията си.

Моите "нелепици" те дразнят, макар че са истина, но нелепиците на Боко те "кефят", макар че те прави за смях пред цял свят? Така да е...
цитирай
17. pukamuli - Значи ставаме двама!
28.01.2011 13:45
Въпроса е:Кое е по-малкото зло?
цитирай
18. veselaj - 17. pukamuli,
28.01.2011 13:48
единствено сините. И ако не се вразумим, наистина няма да останат хора в България. И ние вече стегнахме куфарите, макар че много ни боли от подобно решение.
цитирай
19. despinida - От едно известно време си мисля,
28.01.2011 13:54
така и така народа е суверен на държавата...следователно той решава какво иска да се случва с нея....да земем и да отдадем България под наем...тази идея мислех, че е моя, но се оказа, че са ме изпеварили :)))
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=673384
поредната доза смях през сълзи...но пък като се замисла, що да не се дадем на Швейцалия на оперативен лизинг....така може и да станем, макар и за определен период, Швейцарията на Балканите !!!
цитирай
20. vmir - 16. veselaj - няма смисъл да те убеждавам. Не мога ..
28.01.2011 13:54
veselaj написа:

Моите "нелепици" те дразнят, макар че са истина, но нелепиците на Боко те "кефят", макар че те прави за смях пред цял свят? Така да е...


Не ме дразнят, жалки са. Не "Боко" ме прави за смях пред света, а хора, които превръщат в политика светогледа на джуджесите на Карбовски. Ако си гледала "Лебедово езеро", това не те оправдава да разсъждаваш като тях. Погледни се отстрани. Един плазмодий гантрий само ти се възхищава, а акъла му е колкото на едно пиле.
цитирай
21. gantree - @ vmir
28.01.2011 13:57
Не се правИ на бивш седесар. Просто няма как да си бивш седесар и сега да гласуваш за бодигарда на Живков, според когото Живков е построил две Българии. За пореден път ще ти кажа, че аватара ти е много сполучлив, и не другите, а ти си точно това. :))
цитирай
22. анонимен - Струва ми се, че при една диктатура, ...
28.01.2011 14:00
Струва ми се, че при една диктатура, нямаше да се осмелявате да лайняните на воля...
цитирай
23. boristodorov56 - Всичките лични кусури бихме се о...
28.01.2011 14:02
Всичките лични кусури бихме се опитали да пренебрегнем,
ако онова, за което тръбеше под път и над път(преди да срещне една от министърките си), че се е призвал да направи - го осъществи наистина.
В мъглата и суматохата от управлението му се подразбира, че върши нещо,
но то изглежда като пренареждане на куклите. Махат се неговите не приятели и
неприятели, а се слагат от същия сорт хора - все наши мОмчета от ДС.
Не съм убеден, че шумът, който вдига против ДС е искрен и не е като за пред кума(ЕС), защото действията му са спорадични и продиктувани от случайни обстоятелства, а не са плод на целенасочена и убедителна програма.
Всъщност казвам го винаги - Б.Борисов е План Б на комунистите и ДС.
От началото на перестроиката у нас на чело на властта се сменят две шайки негодници и канибали - от I и IV ГУ на КДС.

А д-р Б. Борисов е параван, перде, матрьошка.

Ще му повярвам когато разсекрети и оповести на онези 2 000 души от ДС, които бяха скрити зад активирането им в "новите" специални служби.
Със закон - естествено.
цитирай
24. анонимен - Само удин супер ограничен и прост човек може да го каже това
28.01.2011 14:02
gantree написа:
Не се правИ на бивш седесар. Просто няма как да си бивш седесар и сега да гласуваш за бодигарда на Живков, според когото Живков е построил две Българии. За пореден път ще ти кажа, че аватара ти е много сполучлив, и не другите, а ти си точно това. :))

Да си истински демократ по душа и да продължиш да вярваш на СДС си е меко казано простотия от любов нещо като бий ме обичам те.
СДС не са били никога демократи! СДС са сини комунисти. Като ги видиш от кви мъде са паднали и ти става ясно всичко...
цитирай
25. veselaj - 19. despinida,
28.01.2011 14:03
по-добре да им обявим война :))) И да я загубим незабавно.
20. vmir, вече ти казах, щом ти харесва премиер-палячо, това си е твоя работа. Само не разбирам защо ме четеш?
21. gantree, то бая бивши СДС-ари гласуваха кой за царя, кой за Боко... :)))). И все плачат за някаква "синя идея", дето сме я съсипали, ама никой не казва каква е точно.
цитирай
26. boristodorov56 - Щом ти харесва - да те пратим в Сев. Корея да си помълчиш умно?
28.01.2011 14:04
анонимен написа:
Струва ми се, че при една диктатура, нямаше да се осмелявате да лайняните на воля...

цитирай
27. bluejaguar - много точен постинг
28.01.2011 14:04
Странно е как хората наистина вярват, че могат да очакват нещо положително от един нискограмотен човек.
И много се изтърка вече тезата, че понеже предишните били лоши, той сега е мн добър. За съжаление "и едните, и другите са маскари" все още е в сила. Аз лично предпочитам маскара, която поне може да се изказва малко по-цивилизовано и да не изглежда като пълен тъпанар пред чужденците.
цитирай
28. veselaj - Струва ми се, че при една диктатура, ...
28.01.2011 14:08
анонимен написа:
Струва ми се, че при една диктатура, нямаше да се осмелявате да лайняните на воля...

За разлика от теб съм си казвала мнението и при по-голяма диктатура. Пък и какъв диктатор може да е този палячо.
23. boristodorov56, пропускаш, че назначи човек от ДС за министър, макар че знаеше.
27. bluejaguar, представям си каква представа ще си създадат за българите, щом са си избрали такова чучело.
цитирай
29. анонимен - Тогава не говори че сега имало култ към личността и сме живеели при диктатура
28.01.2011 14:08
boristodorov56 написа:
анонимен написа:
Струва ми се, че при една диктатура, нямаше да се осмелявате да лайняните на воля...


Сега просто сте осатвени на воля да се осерете едно хубаво , за да ви видят колко сте ненадежни и децата.
В момента всеки дрисльо ака на воля.
цитирай
30. анонимен - Това се отнася не за Боко ами за слровесните чикиджии
28.01.2011 14:09
анонимен написа:
boristodorov56 написа:
анонимен написа:
Струва ми се, че при една диктатура, нямаше да се осмелявате да лайняните на воля...


Сега просто сте осатвени на воля да се осерете едно хубаво , за да ви видят колко сте ненадежни и децата.
В момента всеки дрисльо ака на воля.

Да не вземете да ми извъртите думите по гоцевски.
цитирай
31. анонимен - Благодаря че призна че сега живеете в най-голямата демокрация която сте имали
28.01.2011 14:10
veselaj написа:
анонимен написа:
Струва ми се, че при една диктатура, нямаше да се осмелявате да лайняните на воля...

За разлика от теб съм си казвала мнението и при по-голяма диктатура. Пък и какъв диктатор може да е този палячо.
23. boristodorov56, пропускаш, че назначи човек от ДС за министър, макар че знаеше.
27. bluejaguar, представям си каква представа ще си създадат за българите, щом са си избрали такова чучело.

цитирай
32. veselaj - няма смисъл да те убеждавам. Не мога ...
28.01.2011 14:10
tutankhamon661 написа:
veselaj написа:
няма смисъл да те убеждавам. Не мога да обясня на феновете на Азис защо харесвам "Лебедово езеро", а не Преслава.

Все пак не е ли по-добре Преслава?

Ами слушай си я. Аз така или иначе не ги различавам.
цитирай
33. анонимен - Да харесваш само Лебедово езеро не ...
28.01.2011 14:12
Да харесваш само Лебедово езеро не те прави в никакъв случай по-умен от слушаштите Азис. Просто си достатъчно ограничен , да смяташ , че музиката ще ти покрие липсите...
цитирай
34. boristodorov56 - 29. анонимен
28.01.2011 14:15
Що не се логнеш - за да те видят кой си?

Или те е срам?
цитирай
35. veselaj - 34. анонимен, не слушам само "Лебедово езеро".
28.01.2011 14:17

И съм по умна от слушащите Азис!
цитирай
36. анонимен - Лисицата съм
28.01.2011 14:18
boristodorov56 написа:
Що не се логнеш - за да те видят кой си?

Или те е срам?

Излязла съм в почивка да не засенчвам бай Сашо
цитирай
37. анонимен - Проблемът на повечето "за" и "против" Бойко е следния
28.01.2011 14:22
Смятат, че всички проблеми започват с него. И ще свършат, ако или когато си отиде. Грешите ужасно много. Проблемите ни са започнали още през 1944 г. и се задълбочиха екстремно, след като комунстите си направиха капитализъм. Много мога да кажа по тезата си. Но едно е основното. Нормалният капитализъм е еволюционен и съществува само в конкурентна среда. Богат се става след като прибавиш към натрупаното от предното поколение или приложиш иновационна идея на пазара. Ако ще ревнат защитниците на бившия соц и неговите псевдо капиталисти, ще ви дам няколко примера. Идете бе! Идете в Тирана и Белград. Вижте им шосетата. Вижте им тротоарите. Вижте им кофите за боклук. Вижте дали има паркирани коли по тротоарите. Вижте им кафенетата. Там ще видите разликата между капиталист от нашенскосъветски тип и капиталист от техен тип.
Кьорави ли сте, глухи ли сте? Късопаметни ли сте? Една част от четящите са малки, но аз помня, когато "другарите" ни наричаха "фашисти", когато искахме промени към демокрация.
цитирай
38. анонимен - И съм по умна от слушащите Азис! ...
28.01.2011 14:23
veselaj написа:

И съм по умна от слушащите Азис!

Един истински демократичен човек ще бъде толерантен към всякакви различни включително и музиката , която не му харесва. Страстта с която плюете и заклеймявате хората , които харесват Азис , показва колко сте фашизоидно настроени. Пази Боже да се съсредоточи власт във вашите ръце , тогава може и да има избити хора.
И аз тъпако освен Азис слушам и хард рок но не смятам че е нужно да ти се оправдавам за каквото и да било. Вие за мен сте едни балони пълни с хелии, блуждаещи електрони, ограничени чукундури.
Слушай си там чеченската музика, а аз се моля никога да не идваш на власт. Господ на бодлива крава рога не дава.
цитирай
39. boristodorov56 - 38. katana
28.01.2011 14:31
В известен смисъл си доста прав, но сега не е 1989 год.
След полкова преебавки, хард секс и изнасилвания - не е ли време вече народа да е разбрал кой, кое е в тази държава?
И от къде духа вятъра!
цитирай
40. gantree - @ анонимен 39
28.01.2011 14:31
Азис в съчетание с хард-рок? Примерно Пърпъл или Джудас? А кафето с две бучки сол ли го пиеш?
:)))))))
цитирай
41. veselaj - 38. katana,
28.01.2011 14:33
не смятам, че проблемите започват с Бойко. Но смятам, че няма да започнат да намаляват, докато не се махне.
39. анонимен, спокойно, няма да идвам на власт. Спокойно си слушай Азис. И си вземи лекарствата.
цитирай
42. vmir - 21. gantree,
28.01.2011 14:34
gantree написа:
Не се правИ на бивш седесар. Просто няма как да си бивш седесар и сега да гласуваш за бодигарда на Живков, според когото Живков е построил две Българии. За пореден път ще ти кажа, че аватара ти е много сполучлив, и не другите, а ти си точно това. :))


Ти да не би да си решил да доказваш, че и плазмодиите могат да правят умозаключения? Губиш си времето, колкото и да се опитваш да направиш "седесар" да значи малоумник и лъжец. Не, че не е имало и такива "седесари", де!
цитирай
43. gantree - @ vmir
28.01.2011 14:43
Не разбирам какво искаш да ми кажеш. Пишеш несвързано и безсмислено.
"Да превърнем мозъка в мускул" е мото на всеки мутропоклонник като теб.
цитирай
44. анонимен - Ох Боре. Прав си
28.01.2011 14:43
boristodorov56 написа:
В известен смисъл си доста прав, но сега не е 1989 год.
След полкова преебавки, хард секс и изнасилвания - не е ли време вече народа да е разбрал кой, кое е в тази държава?
И от къде духа вятъра!

Виж, до сега системата нямаше пробив. Трябваше да се избира между едни червени и други червени. Винаги съм твърдял, че Бойко е последната крепост на червените. Няма на къде да отстъпват.В този смисъл, Бойко ни е полезен. За добро или лошо, той се е дал на Европа, а не на Русия. Това е добре за нас. Все пак сме си европейци, колкото и да не си личи от близо. Ще речаш, противореча си, като го поддържам. Не, не си противореча. В тозе момент, другите червени /Гоце, Петковците, Станишевците/ губят позиция след позиция. Излизат на яве всичките им тайни съюзници. Можем ли да бъдем излъгани от Костов, Димитров, лудото Яне и други? Вече не. За предните, ясно. 10-12% максимум и то от техните си останали все още живи кукавелници. Ето на. Развикахме се по Маджунов и ..със скърцане или не, но го уволниха. А ние ще викаме още. Има за какво да викаме. И ще ни чуват. Нямат избор, ако искат да бъдат избирани.
цитирай
45. анонимен - Не е времето да се маха сега. Разбери!!!!!
28.01.2011 14:46
veselaj написа:
не смятам, че проблемите започват с Бойко. Но смятам, че няма да започнат да намаляват, докато не се махне.
39. анонимен, спокойно, няма да идвам на власт. Спокойно си слушай Азис. И си вземи лекарствата.

Вероятността за Гоцекабинет е голяма. Сун Дзъ - "Изкуството на войната". Правилния подбор на съюзниците ти осигурява победата. Не виждаш ли как се самоунищожават?
цитирай
46. veselaj - Азис в съчетание с хард-рок? При...
28.01.2011 14:47
gantree написа:
Азис в съчетание с хард-рок? Примерно Пърпъл или Джудас? А кафето с две бучки сол ли го пиеш?
:)))))))

Ама че хубаво :))) Пърпъл подгряват Азис :))))
цитирай
47. veseliak - veselaj
28.01.2011 14:48
Здравата си се оплела с понятия и причинно-следствени връзки в поста. Сбирюток от полуистини и откровени глупости. Да ме прощаваш, ама дет вика Yanev, добре, че не те питат тебе какво искаш. Довечера ще ти анализирам подробно тезите. Ако искаш разбира се. И без претенция за абсолютна истина. Просто моето виждане.
цитирай
48. veselaj - не смятам, че проблемите започват с ...
28.01.2011 14:53
katana написа:
veselaj написа:
не смятам, че проблемите започват с Бойко. Но смятам, че няма да започнат да намаляват, докато не се махне.
39. анонимен, спокойно, няма да идвам на власт. Спокойно си слушай Азис. И си вземи лекарствата.

Вероятността за Гоцекабинет е голяма. Сун Дзъ - "Изкуството на войната". Правилния подбор на съюзниците ти осигурява победата. Не виждаш ли как се самоунищожават?

Не казвам да се маха, а да се озапти. Бих преглътнала цялата му простотия, но те нямат идея какво да правят, че поне малко да тръгнем нанякъде. Опасявам се, че като закъсат съвсем ще се пробват да махнат валутния борд. Боко имаше подобни мисли още през 2009-та. И тогава ще стане страшно.
цитирай
49. gantree - Да благодарим на Борисов за това
28.01.2011 14:54
БГНЕС написа:
Отложиха ни за Шенген

Оценъчната група за Шенген отложи приемането на двата технически доклада за България, съобщи агенция Медиафакс.

http://news.bgnes.com/view/896117
цитирай
50. veselaj - 49. veseliak,
28.01.2011 14:54
давай. Ако успееш да ме убедиш в нещо, обещавам, че веднага ще си купя анцунг и розова риза. И навсякъде ще си ги нося.
цитирай
51. анонимен - Съмнително е за махането на валутния борд
28.01.2011 14:56
veselaj написа:
Вероятността за Гоцекабинет е голяма. Сун Дзъ - "Изкуството на войната". Правилния подбор на съюзниците ти осигурява победата. Не виждаш ли как се самоунищожават?

Не казвам да се маха, а да се озапти. Бих преглътнала цялата му простотия, но те нямат идея какво да правят, че поне малко да тръгнем нанякъде. Опасявам се, че като закъсат съвсем ще се пробват да махнат валутния борд. Боко имаше подобни мисли още през 2009-та. И тогава ще стане страшно.
[/quote]
Тук вече командва Световната банка. Не забравяй, че Луканов фалира държавата. А тия, от Световната банка гледат стриктно да не фалираме пак. Освен всичко, 1 евро за 2 лева е ... вече отдавна преодоляна бариера. Според мен, ако се приложат истинските критерии, производителностна труда, ефективност, енергоемкост и други, би трябвало да сме на 1:4. Твърде вероятно е така и да влезем в еврозоната.
цитирай
52. vmir - 44. gantree,
28.01.2011 14:58
gantree написа:
Не разбирам какво искаш да ми кажеш. Пишеш несвързано и безсмислено.
"Да превърнем мозъка в мускул" е мото на всеки мутропоклонник като теб.


Не държа да ме разбираш. Разбирането е въпрос на възможности, каквито не притежаваш. По добре повтори, че съм прост като Бойко, защото до там се простират способностите ти.
цитирай
53. veselaj - Отложиха ни за Шенген Оценъ...
28.01.2011 15:02
gantree написа:
БГНЕС написа:
Отложиха ни за Шенген

Оценъчната група за Шенген отложи приемането на двата технически доклада за България, съобщи агенция Медиафакс.

http://news.bgnes.com/view/896117

Ти да не си се съмнявал?
Те и еврофондове се канят да ни спират.
цитирай
54. veselaj - 53. katana,
28.01.2011 15:04
надявам се да не е възможно. Но вече не съм сигурна.
цитирай
55. bigbrother2 - И аз не искам!
28.01.2011 15:08
Това което направи с изчисляването на майчинските е престъпление към нацията.
Не съм съгласен ,че е незаменим. Стара приказка: Гробищата са пълни с незаменими хора.
цитирай
56. veseliak - И какво пише в БГНЕС?
28.01.2011 15:28
gantree написа:
БГНЕС написа:
Отложиха ни за Шенген

Оценъчната група за Шенген отложи приемането на двата технически доклада за България, съобщи агенция Медиафакс.

http://news.bgnes.com/view/896117


Най-същественото е, че Франция е оттеглила опасенията си за Шенгенската информационна система за Румъния. Германия и Финландия обаче не са. Ако поразсъждаваме, опасенията са в неспособността да се пази система от пробив в сигурността. Ако разгледаме тези опасения в светлината на потока от СРС, които изтичат от ДАНС... Имат право да се опасяват. През друг ъгъл, "източникът" на тези СРС-та трябва да е много притеснен, доколкото правителството ще трябва бързо да го открие и натика където му е мястото. От негова пък гледна точка, това е удобно слабо място, където да се нанасят удари срещу управлението. Така той може да си постигне целите, но освен срещу правителството работи и срещу обществото.
НЯМА ИНФО ЗАЩО НЕ СА РАЗГЛЕДАНИ ДВАТА ДОКЛАДА ЗА БЪЛГАРИЯ! Може само да се предполага за причините. Доколкото предположенията могат да навеждат на едни или други внушения, аз лично ще се въздържа от тях.
Второто съществено нещо е: "Франция и Германия обаче смятат, че Румъния и България би трябвало да бъдат приети в Шенген, само ако регистрират напредък в борбата срещу корупцията и в съдебната реформа." Т.е. упрекът не е към правителството, а към съдебната система, която не работи ефективно.
Това по фактологията за Шенген. Засега е налице отлагане на РАЗГЛЕЖДАНЕТО на докладите за БГ, но не и отлагане на ПРИЕМАНЕТО на БГ в Шенген. Което вероятно ще дойде като факт през март. Но нека видим, какво всъщност ще се случи. И да не работим сами срещу интересите си!
цитирай
57. анонимен - На Азис, Станишев, Меликов, Вигенин и останалите, ПОСВЕЩАВАМ
28.01.2011 15:28
http://www.youtube.com/watch?v=6xJVPlnJ86k&feature=related
цитирай
58. veselaj - 59. veseliak ,
28.01.2011 15:42
обзалагам се, че ще ни отложат. Дано поне не ни изхвърлят от ЕС
цитирай
59. veseliak - veselaj
28.01.2011 15:51
Второто ти изречение отново е внушение. Напълно излишно и лишено от какато и да е фактология апропо. Ето затова ме е яд на теб и клакьорите ти. Хвърляте един неверен факт (отложиха ни от Шенген) и веднага след него внушение за заплаха от нещо още по-лошо. И после се вайкаме, ох мале, какво ни се струпа на главата.
Нормалната логика е да се работи, за да не се допусне отлагането, като се отстраняват причините една по една. И аз лично смятам, че правителството и съдебната система го правят. Оставям на теб да посочиш фактите, на които базирам твърденията си. ;)
цитирай
60. анонимен - Катана ли си, какъв си?Забравил си, ...
28.01.2011 15:59
Катана ли си, какъв си?Забравил си,че навсякъде в капитализма за да дойдеш да прибавяш към предишното натрупване е имало първоначално натрупване на капитала.С жестоко мачкане и кражба.Като върнаха по реституция на десетки хиляди имотите, кой от тях разви, приумножи и другите глупости?
Какво предлагаш ти?
цитирай
61. анонимен - И ПЪРВАНОВ НЕ ГОВОРИ НИКАКВИ ЕЗИЦИ, ...
28.01.2011 16:05
И ПЪРВАНОВ НЕ ГОВОРИ НИКАКВИ ЕЗИЦИ, Е ОСВЕН РУСКИ, ЕСТЕСТВЕНО!
А СИНЧЕТО МУ ГОВОРИ АНГЛИЙСКИ, ЗАЩОТО С НАРОДНИТЕ ПАРИ УЧИ В АНГЛИЯ. НЕ ИСКАШ БОЙКО, А ИСКАШ ПЪРВАНОВ - МАЛОУМНИК!
цитирай
62. veselaj - Факт е, че Франция и Германия нап...
28.01.2011 16:05
Факт е, че Франция и Германия написаха официално писмо, че Румъния и България не са готови за Шенген. Липсата на информация защо не са разглендани двата доклада за България са по-скоро негативна информация.
Второто изречение изразява по-скоро надежда, не заплаха.
цитирай
63. анонимен - Ти понеже си много умен за това питаш по форумите - Какво да правим? и накрая Азис ти е виновен :)))
28.01.2011 16:11
veseliak написа:
Здравата си се оплела с понятия и причинно-следствени връзки в поста. Сбирюток от полуистини и откровени глупости. Да ме прощаваш, ама дет вика Yanev, добре, че не те питат тебе какво искаш. Довечера ще ти анализирам подробно тезите. Ако искаш разбира се. И без претенция за абсолютна истина. Просто моето виждане.

Казах ти, музиката , която слушаш няма да ти покрие липсите, които явно при теб са огромни , особено на ментално ниво.
цитирай
64. анонимен - AMAZING
28.01.2011 16:11
Тиквата е ГМО - поливана е с бира :)))
цитирай
65. veseliak - Veselaj
28.01.2011 16:14
veselaj написа:
... Липсата на информация защо не са разглендани двата доклада за България са по-скоро негативна информация.
Второто изречение изразява по-скоро надежда, не заплаха.


Ето затова става въпрос. Липсата на информация не носи нищо като информация. Но ти я интерпретираш като негативна.
Второто изречение е формулирано като надежда, но то не е извън контекста на поста. Т.е. случи ни се лошо (макар да не се е случило все още нищо), но може и по-лошо да стане.... ;))) Няма. Не бой се.

анонимен 66. Я си изплакни очите и ми посочи къде съм писал каква музика слушам... ;)))))
цитирай
66. анонимен - Никой не те пита ко искаш
28.01.2011 16:22
Никой не те пита ко искаш
цитирай
67. анонимен - веселка е някоя патрашковица
28.01.2011 16:22
веселка е някоя патрашковица
цитирай
68. veselaj - И ПЪРВАНОВ НЕ ГОВОРИ НИКАКВИ ЕЗИЦИ, ...
28.01.2011 16:24
анонимен написа:
И ПЪРВАНОВ НЕ ГОВОРИ НИКАКВИ ЕЗИЦИ, Е ОСВЕН РУСКИ, ЕСТЕСТВЕНО!
А СИНЧЕТО МУ ГОВОРИ АНГЛИЙСКИ, ЗАЩОТО С НАРОДНИТЕ ПАРИ УЧИ В АНГЛИЯ. НЕ ИСКАШ БОЙКО, А ИСКАШ ПЪРВАНОВ - МАЛОУМНИК!

И Първанов не искам. А ти чети по-внимателно...
цитирай
69. анонимен - Спри да четеш вестник Галайнерия
28.01.2011 16:24
Спри да четеш вестник Галайнерия
цитирай
70. анонимен - то е ясно най -тъпата за това и умираме от срам на евровизия всяка година
28.01.2011 16:25
veseliak написа:
veselaj написа:
... Липсата на информация защо не са разглендани двата доклада за България са по-скоро негативна информация.
Второто изречение изразява по-скоро надежда, не заплаха.


Ето затова става въпрос. Липсата на информация не носи нищо като информация. Но ти я интерпретираш като негативна.
Второто изречение е формулирано като надежда, но то не е извън контекста на поста. Т.е. случи ни се лошо (макар да не се е случило все още нищо), но може и по-лошо да стане.... ;))) Няма. Не бой се.

анонимен 66. Я си изплакни очите и ми посочи къде съм писал каква музика слушам... ;)))))

бутикова музика за композитор и папагал в ре-минор
цитирай
71. анонимен - И ПЪРВАНОВ НЕ ГОВОРИ НИКАКВИ ЕЗИЦИ, ...
28.01.2011 16:25
veselaj написа:
анонимен написа:
И ПЪРВАНОВ НЕ ГОВОРИ НИКАКВИ ЕЗИЦИ, Е ОСВЕН РУСКИ, ЕСТЕСТВЕНО!
А СИНЧЕТО МУ ГОВОРИ АНГЛИЙСКИ, ЗАЩОТО С НАРОДНИТЕ ПАРИ УЧИ В АНГЛИЯ. НЕ ИСКАШ БОЙКО, А ИСКАШ ПЪРВАНОВ - МАЛОУМНИК!

И Първанов не искам. А ти чети по-внимателно...


кой искаш да те управлява
цитирай
72. анонимен - Истинският проблем на незнаещите е, че се пробват да се самоубеждават в идиотщини
28.01.2011 16:25
анонимен написа:
Катана ли си, какъв си?Забравил си,че навсякъде в капитализма за да дойдеш да прибавяш към предишното натрупване е имало първоначално натрупване на капитала.С жестоко мачкане и кражба.Като върнаха по реституция на десетки хиляди имотите, кой от тях разви, приумножи и другите глупости?
Какво предлагаш ти?

Ето ти няколко примера, пък ти ми докажи, че са извършили грабителско първоначално натрупване на капитал. " Хюлет Пакард", "Проктър&Гембъл", Делта еърлайнз","Ай Би ЕМ", "Майкрософт", "Фрито Лей", Ксерокс", "3М" и куп други компании. Ти можеш само да мечтаеш за социалните придобивки на на работещите в японските компании. Я, да зарежеш БСП идиотиите и се вгледай в истинския свят. Хонда знаеш ли от къде е започнал? Знаеш, чушки. Какво се ловиш на врелите и некипелите от соцкотилото. Че в САЩ не се пише на колко си години и раса в CV-то. Навсякъде по света, /белия свят/ банките ти съдействат при старт на собствен бизнес. Не само с кредити. Съдействат ти със своята инфосистема - търси/предлага. Хайде, моля ти се. Не ни занимавай със откровенни глупотевини. Тук се извършва марксовото първоначално натрупване. Дори и не е натрупване, а преразпределение на откраднатото.
цитирай
73. анонимен - Негово Величество Цар Симено 2 Цар на българите
28.01.2011 16:27
анонимен написа:
veselaj написа:
анонимен написа:
И ПЪРВАНОВ НЕ ГОВОРИ НИКАКВИ ЕЗИЦИ, Е ОСВЕН РУСКИ, ЕСТЕСТВЕНО!
А СИНЧЕТО МУ ГОВОРИ АНГЛИЙСКИ, ЗАЩОТО С НАРОДНИТЕ ПАРИ УЧИ В АНГЛИЯ. НЕ ИСКАШ БОЙКО, А ИСКАШ ПЪРВАНОВ - МАЛОУМНИК!

И Първанов не искам. А ти чети по-внимателно...


кой искаш да те управлява

цитирай
74. анонимен - Симеон бе :)))0 Тук един ме гъд...
28.01.2011 16:30
Симеон бе :)))0
Тук един ме гъдилка и правя грешки
цитирай
75. veselaj - И ПЪРВАНОВ НЕ ГОВОРИ НИКАКВИ ЕЗИЦИ, ...
28.01.2011 16:31
анонимен написа:
veselaj написа:
анонимен написа:
И ПЪРВАНОВ НЕ ГОВОРИ НИКАКВИ ЕЗИЦИ, Е ОСВЕН РУСКИ, ЕСТЕСТВЕНО!
А СИНЧЕТО МУ ГОВОРИ АНГЛИЙСКИ, ЗАЩОТО С НАРОДНИТЕ ПАРИ УЧИ В АНГЛИЯ. НЕ ИСКАШ БОЙКО, А ИСКАШ ПЪРВАНОВ - МАЛОУМНИК!

И Първанов не искам. А ти чети по-внимателно...


кой искаш да те управлява

Написала съм. Много пъти.
цитирай
76. анонимен - И ПЪРВАНОВ НЕ ГОВОРИ НИКАКВИ ЕЗИЦИ, ...
28.01.2011 16:33
анонимен написа:
анонимен написа:
veselaj написа:
анонимен написа:
И ПЪРВАНОВ НЕ ГОВОРИ НИКАКВИ ЕЗИЦИ, Е ОСВЕН РУСКИ, ЕСТЕСТВЕНО!
А СИНЧЕТО МУ ГОВОРИ АНГЛИЙСКИ, ЗАЩОТО С НАРОДНИТЕ ПАРИ УЧИ В АНГЛИЯ. НЕ ИСКАШ БОЙКО, А ИСКАШ ПЪРВАНОВ - МАЛОУМНИК!

И Първанов не искам. А ти чети по-внимателно...


кой искаш да те управлява


Негово Величество Цар Симено 2 Цар на българите


Негово Величество Цар Киро 1
цитирай
77. анонимен - И ПЪРВАНОВ НЕ ГОВОРИ НИКАКВИ ЕЗИЦИ, ...
28.01.2011 16:39
veselaj написа:
анонимен написа:
veselaj написа:
анонимен написа:
И ПЪРВАНОВ НЕ ГОВОРИ НИКАКВИ ЕЗИЦИ, Е ОСВЕН РУСКИ, ЕСТЕСТВЕНО!
А СИНЧЕТО МУ ГОВОРИ АНГЛИЙСКИ, ЗАЩОТО С НАРОДНИТЕ ПАРИ УЧИ В АНГЛИЯ. НЕ ИСКАШ БОЙКО, А ИСКАШ ПЪРВАНОВ - МАЛОУМНИК!

И Първанов не искам. А ти чети по-внимателно...


кой искаш да те управлява

Написала съм. Много пъти.


Да, писала си много пъти, че искаш цар Киро да ни управлява.
цитирай
78. анонимен - Цар Киро и Царица Костадинка при...
28.01.2011 16:41
Цар Киро и Царица Костадинка приемат на аудиенция Веселка
цитирай
79. анонимен - Интересна работа ....
28.01.2011 16:46
"Бях такъв, после онакъв, сега съм еди-какъв си, ама май едни други вече ми харесват ..." И това, Vmir, от някой, който претендира и поне на външен вид показва някакъв интелект. Е, има го варианта да е куха тъпота, с опаковка от ерудиция, ама не ми се вярва. По-скоро си от по-опасните за нацията индивиди. Плазмодиите! Аз не мога да си обясня как интелигентен човек би правил разлика между партии, ще симпатизира на някои и т.н.! Не мога да си обясня как мамка му, интелигентен човек изобщо би си загубил от времето да ходи и да пуска изборна бюлетина! За да си симпатизант на партия, а в твоя случай не една, а няколко във времето, то или си много тъп, АМА МНОГО ТЪП, или си партийно типче/Говоря за онази партия, знаеш/, което обича да си топи пръстчетат в медеца, докато го играе интелигенция и да промива мозъците на и без това кухите лейки, наречени български народ!
цитирай
80. usandthem - С това изказване проваляш похвалното ти , иначе , желание за по-добри и умни управляващи
28.01.2011 16:53
veselaj написа:
винаги има някой на власт. Мене не ме интересува кой колко граби, а какво остава за мен. Дума не бих казала срещу Боко, ако се живееше по-добре. Бих преглътнала и срама от просташкото му държание. Но сега просто не ми дават възможност да оцелявам.

Значи , ако Бойко , по някакъв начин, в условията на криза, би направил твоя живот по-добър , ти би му простила всичко това , което сега не можеш ?! Смешно и жалко ! Мислех, че просто имаш по-високи изисквания към хората , които ни управляват , а ти просто обвиняваш Борисов , че не те е "оправил", и се нареждаш в тълпата, която вечно очаква Спасителя !
цитирай
81. анонимен - що изчезнахте от първа страница бе
28.01.2011 16:57
що изчезнахте от първа страница бе
цитирай
82. veselaj - 83. usandthem,
28.01.2011 17:00
не чакам поредния спасител, нито някой да ме оправи. Нито съм готова да простя всичко. Говоря в единствено число, но имам предвид всички такива като мен.
По-високи изисквания имам към интелекта на управляващите. Да, предпочитам чист и светъл образ, който ще върши всичко безгрешно. Такива, обаче, няма.
Е, в този случай предпочитам да не е чак толкова чист и светъл, но да е наясно какво прави. За да можем да работим и живеем нормално.
цитирай
83. veseliak - Е този коментар го бях пропуснал
28.01.2011 17:00
usandthem написа:
veselaj написа:
винаги има някой на власт. Мене не ме интересува кой колко граби, а какво остава за мен. Дума не бих казала срещу Боко, ако се живееше по-добре. Бих преглътнала и срама от просташкото му държание. Но сега просто не ми дават възможност да оцелявам.

Значи , ако Бойко , по някакъв начин, в условията на криза, би направил твоя живот по-добър , ти би му простила всичко това , което сега не можеш ?! Смешно и жалко ! Мислех, че просто имаш по-високи изисквания към хората , които ни управляват , а ти просто обвиняваш Борисов , че не те е "оправил", и се нареждаш в тълпата, която вечно очаква Спасителя !


Прав е usandthem. До тук с претенциите за принципна позиция. Няма какво да се добави.
цитирай
84. willa - Ще преглътнем и една политическа криза!
28.01.2011 17:11
Въпросът е как ще я преживеем?:)
цитирай
85. анонимен - Приятелче
28.01.2011 17:13
Днес е петък ! Що за мазохизъм ! Май не премиерът е виновен , а ти самата се правиш нещастна . Отслабни малко , сложи си нови дрехи , зарежи мишката и ролята на апостол , поговори с непознати , защото ако познатите ти са като теб , сте просто хор за скръбни ритуали с диригент Костов. Много нещастен този народ бе! А на вън суша за тефонните измамници . От бедните пенсионери по-малко от 6000лв. не харесват. Да се смееш ли , да плачеш ли? И все заплахи за емигриране . Ами емигрирайте ! Нали ползвате френски или други чужди езици! Но не го правите от страх , да не ви върне Саркози.
Рев , рев за щастието на другите , без да си давате сметка , че самите вие никога не сте го изпитвали и затова вие е виновен премиерът, правителството или международната цена на лютеницата.
цитирай
86. veselaj - 88. анонимен,
28.01.2011 17:17
защо не си напишеш името, щом смяташ, че ме познаваш достатъчно, за да ме плюеш? И кой ти е казал, че съм нещастна? Пък и ми харесва да съм дебела (на мъжа ми също). Все още не съм емигрирала, защото колкото и високопарно да ти звучи, обичам страната си. Не обичам нови дрехи, но обичам да ходя за риба. Не плаша никого с емиграция - ще емигрирам от безизходица.
цитирай
87. анонимен - данчо
28.01.2011 17:21
Veselaj,четох внимателно мненията на по горе присъстващите в постинга. Какво да ти кажа,виждам с колко аргументирани доводи се мъчиш да им обясниш реалната картинка на управлението на Цар Боко и кликата му,обаче има трима чекиджии от ГЕРБ в кратуните на които не може да влезе истината и това си е. А иначе си много права за всичко което си написала! Подобни мисли бях споделил в други коментари в блога. Явно мислим еднакво! Привет!
цитирай
88. анонимен - Лебедово езеро
28.01.2011 17:22
"Не се правИ на бивш седесар. Просто няма как да си бивш седесар и сега да гласуваш за бодигарда на Живков"

Това е най голямата глупост която може роди само някой сноб за който върха на изтънченоста е "Лебедово езеро".

Но за сметка на това не може да реши линейно уравнение с едно неизвестно"

Къде отидоха 2 млн изибиратели на СДС от първите избори. Може би измират по-бързо от червения електорат. 10 (десет) пъти е намалял електората на сините през годините. ДЕСЕТ.

И откъде дойде електората на ГЕРБ. Някоя прабълскарска орда е прекосила Дунава оня ден. Може би.

На Костя останахте да му вервате само тия дето ходите на балет и опера. Но вие ходите не щото ви е кеф. Така лъжете и околните, и себе си, че не сте глупави.

Е глупави сте.

---------------------------------



Останалите, който разбира от цифри нека погледне тук:

http://www.aresearch.org/bg/eu_election.html

Избирателите на ГЕРБ са от София и големите градове, най-образованите, етнически българи, в активна възраст,
и 19.9% от тях са гласували за СДС на изборите 2007 г
цитирай
89. veselaj - За съжаление голяма част от хората ...
28.01.2011 17:26
За съжаление голяма част от хората гласуват за поредния спасител. Тогава го видяха в лицето на СДС. След това - в лицето на Царя.
Под "бивш седесар" се имат предвид хората, които имат и някакви идеи. А кое ни е кеф ти няма как да знаеш.
цитирай
90. анонимен - Преслава
28.01.2011 17:33
Ето как съм гласувала аз през годините:

1991 - СДС
1995 - СДС
1997 - СДС
2001 -СДС
2005 - Новото време
2009 - ГЕРБ

Ти кажи минавам ли за бивша седесарка или не?
цитирай
91. gantree - @ usandthem 83
28.01.2011 17:35
usandthem написа:
Значи , ако Бойко , по някакъв начин, в условията на криза, би направил твоя живот по-добър , ти би му простила всичко това , което сега не можеш ?! Смешно и жалко ! Мислех, че просто имаш по-високи изисквания към хората , които ни управляват , а ти просто обвиняваш Борисов , че не те е "оправил", и се нареждаш в тълпата, която вечно очаква Спасителя !

Здрасти. Не си прав. :))
Това, че ти евентуално имаш по-високи изисквания, не ти дава никакво основание да отхвърляш като "смешно и жалко" всичко онова, което намираш под изискванията си. И да, има невероятно много хора, които искат точно това, което Весела напълно чистосърдечно и неподправено е написала - да живеят по-добре. Тези хора ти може и да ги възприемаш "под" изискванията ти, но не виждам защо ги наричаш смешни и жалки. Всеки нормален, обикновен и непретенциозен към другите човек иска точно това - да бъде оставен на мира да подреди живота си по-добре. Какво е лошото на това, или смешното и жалкото?

А ако минем на последните ти думи - какво против имаш хората в тълпата, които вечно очакват Спасителя? Ти не го ли очакваш вечно? Нима наистина си въобразяваш, че можеш и сам да се справиш? Не мисля (че си го въобразяваш). Според мен просто не я разбираш Веселка. Тя изобщо няма тези високо-морални претенции, рецепти за съвършенство и възвишени суети, с които изглежда си свикнал да се сблъскваш у коментиращите.

Поздрави.
цитирай
92. alchemist - Не ме е страх
28.01.2011 17:38
от Бойко, а от неговите министри...
цитирай
93. анонимен - До 91
28.01.2011 17:40
Сигурно има и такива избиратели на ГЕРБ, за каквито твърдиш.Истината обаче за изборната победа е малко по-различна-голям брой гласове получиха от младежи като моите деца,на 23 и 19 год.Само ,че те отидаха да гласуват така както ходят на мач ЦСКА-Левски.Бяха цяла тумба 15-20 деца-от кафенето към урните и то нахъсани само и единствено от Думите на Доган ,които някой усложливо пусна в подходящия момент по подходящата медия.Сега обаче псуват на воля.Ако не беше изцепката на Доган ГЕРБ пак щяха да са победители но най-много с 80-90 депутати и трябваше да правят не тройна ,а поне четворна коалиция
цитирай
94. анонимен - Приятелче
28.01.2011 17:42
Диагнозата си я поставяш сама. Не бих си и помислил да те обиждам. Прочети ми още веднъж коментара и открий поне нотка на негативизъм! Липсва нали! Хайде аз излизам да се поВЕСЕЛЯ малко , без много пари , но с позитивна компания. Пожелавам на всеки това! Живота винаги ще е шарен , защото всеки си има камбанарийка и за едни бие за празник , за други на погребение. Помъчете се да погребете злобата в себе си и ще откриете щастието.
цитирай
95. анонимен - Азис
28.01.2011 17:42
СДС след 1997 година се превърна най-обикновена номенклатурна партия, по нищо не различаваща се от БСП. Некви чиновници гледат да докопат власт и да злоупотребяват с нея.

А след 2001 година такива простотии сътвориха, и СДС, и ДСБ, че тия проценти дето ги взимат на избори са ми необяснимо високи.
цитирай
96. haralanov - Не искам Бойко да е мой премиер
28.01.2011 17:43
То и аз не искам ама...Има и по-лош вариант,който така или иначе ще се случи.ГЕРБ и БСП ще управляват заедно!Написал съм го от преди две години време!
цитирай
97. tit - Мисля, че парламентът няма да допусне нови избори!
28.01.2011 17:47
Повечето деПутати са наясно, че няма да влезнат вече там!
Срина се доверието към политиците изобщо, ако питаш мен!

Позволи да цитирам още едно мнение за незаменимостта на премиера:
"Критерият за алтернативата на Борисов вече е толкова свален от самия него, че в алтернатива може да се превърне всеки, който не играе футбол, не говори за дюнери и тероризъм едновременно и има поне два грама мозък в главата си, с които поне да не излага страната си, когато се среща с чужди политици."
Тома Биков

цитирай
98. анонимен - Глория
28.01.2011 17:51
"ГЕРБ и БСП ще управляват заедно."

Преди 2 години, че си написал глупост е простимо. Тогава имаше съмнения някакви. Но това, че го пишеш сега е диагноза.
цитирай
99. veselaj - Ето как съм гласувала аз през год...
28.01.2011 17:51
анонимен написа:
Ето как съм гласувала аз през годините:

1991 - СДС
1995 - СДС
1997 - СДС
2001 -СДС
2005 - Новото време
2009 - ГЕРБ

Ти кажи минавам ли за бивша седесарка или не?

Гласуването не определя принципите. Не мога да определя, дали си бивша седесарка. Не зная защо си гласувала за Новото време. И какво си очаквала от ГЕРБ.
цитирай
100. анонимен - Ивана
28.01.2011 17:55
Ми щом критерият за алтернативата на Борисов вече е толкова свален нека някой да го бие на избори. Досега няма избори които да е загубил. Факт!!
цитирай
101. veselaj - Veselaj, четох внимателно мнен...
28.01.2011 17:56
анонимен написа:
Veselaj,четох внимателно мненията на по горе присъстващите в постинга. Какво да ти кажа,виждам с колко аргументирани доводи се мъчиш да им обясниш реалната картинка на управлението на Цар Боко и кликата му,обаче има трима чекиджии от ГЕРБ в кратуните на които не може да влезе истината и това си е. А иначе си много права за всичко което си написала! Подобни мисли бях споделил в други коментари в блога. Явно мислим еднакво! Привет!

Благодаря.
цитирай
102. veselaj - от Бойко, а от неговите министри. . . ...
28.01.2011 17:59
alchemist написа:
от Бойко, а от неговите министри...

Министрите са такива, каквито иска да са именно Бойко. Тъпакът трудно ще избере за свой подчинен умен човек. Освен ако умният не се преструва достатъчно умело, което пък значи, че има някакви свои цели.
Хараланов, отдавна съм на това мнение. Освен ако БСП не сменят Станишев. Тогава, уви, ще управляват сами.
цитирай
103. анонимен - vsi4koto towa e verno
28.01.2011 17:59
ame nezabravai, 4e dedeto na BorEto e ubito s drvo na megdano na seloto...ot ot oto

i drugo nezabravia

Filip Dimitrof sled premierstvoto si ba4ka kato advokat4e si krie na sinekurni stol4eta s izriazano dyno
JanFildjan Videnian systo si raboto tva deto si razbir-daskaluva w Plovdiv
Ranati Domati Berato Popvati I Sofiati si ba4kat po profesiite koi tva koi onova.

samo deto Lukanov ni napusna i neznaeme kakvo toi stese da raboti izvn parlaimento ,

ta vnimavai ako Bobito kato padne ne se vrne u parlameto za da mu se smeiat v hor cigani turci i evrei, niakolko rusnaka, belovlasiat fasist i Lady Mas-Loi-Shpek Fedoskus Debelakuss,

4e nashito boi4e Boi4e de nai da prai boi da ni sa vrni kade senkite na fizionomnio biznes 4e togava she stani einaaa. nioe ste stoin kaoto onia Stuian deto Boiko go bil dokato stoia stoto iskal da stoi u Metrota na nasa s talifon, a on, Boicko da ni utrepa kakto mu e merak, na megdan s toiaga
цитирай
104. анонимен - А ТИ ПА СИ 'НОГО УБАВА!
28.01.2011 18:00
ЗА ДА СЕ ОПРАВИ НЕЩО,ПЪРВО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗВАЛИ
цитирай
105. анонимен - Проблемът
28.01.2011 18:00
Тук мирише на милиционерски чорапи...
Проблемът не е само в простотията на шланга. Проблемът е в левичарските му рефлекси, в обърканото му "мислене" и в това че всичко започва и свършва с него. Не всичките му министри са некадърни, но постъпват необмислено и плахо - скапана икономическа политика, милиционерски димки и пушилки тип а ла Яне и мога да изброявам така колкото щете...
Гушкайте си тиквата, докато грухтите в кочината с л@йната, че няма алтернатива. Алтернатива винаги има, но я заглушава квиченето на Азис и боботенето на гологлавия.
Напразно се правите, че не разбирате за какво ви говори veselaj - за смрадливите чорапи иде реч...
цитирай
106. анонимен - Преслава
28.01.2011 18:01
Не зная защо си гласувала за Новото време. И какво си очаквала от ГЕРБ.

Всичко което Костов не направи: Отваряне на досиетата, лустрация, спиране на контрабандата, спиране източването на държавния бюджет, затвор за корумпирани чиновници и кредитни милионери, спиране на заменки тип кон за кокошка...
цитирай
107. usandthem - gantree- анализирай това :
28.01.2011 18:01
veselaj написа:
"винаги има някой на власт. Мене не ме интересува кой колко граби, а какво остава за мен. Дума не бих казала срещу Боко, ако се живееше по-добре. Бих преглътнала и срама от просташкото му държание. Но сега просто не ми дават възможност да оцелявам."
Аз не бих променил неодобрението си към политици тип Борисов по достатъчно много причини , които дори не касаят провежданата от него политика. Сигурен съм , че и ти не би изпитал симпатия към него , дори да провежда най-правилната икономическа политика. Просто защото този типаж е безкрайно далеко от образа на Европейски политик и е логичното продължение на каскетите от миналото , логичен наследник на маковци, пековци и тошовци. И това е принципна позиция ! Ако Весела и , както казваш ти, много други обикновени хора, поставят отново хляба и евтиния салам пред принципите, рискуваме отново и отново да се възторгваме от всеки , който ни ги обещае. Подкрепям авторката на този пост, разбира се , че е унизително за всеки нормален българин да бъде управляван от подобни типове, но конкретно с подчертаното от мен , нейно изказване , не мога да се съглася. Поздрави.
цитирай
108. haralanov - До анонимкото
28.01.2011 18:03
Я се логни за да те видя,кой си?
Пък и след време да видим,как се е развила ,,диагнозата,, ми!
Нали си спомняш Крадлив дедо и БСП си бяха алтернатива но после се гушнаха!
Бодигардът на Тодор Живков не е ли комунист?
цитирай
109. veselaj - veselaj написа: винаги има някой ...
28.01.2011 18:06
usandthem написа:
veselaj написа:
винаги има някой на власт. Мене не ме интересува кой колко граби, а какво остава за мен. Дума не бих казала срещу Боко, ако се живееше по-добре. Бих преглътнала и срама от просташкото му държание. Но сега просто не ми дават възможност да оцелявам.
Аз не бих променил неодобрението си към политици тип Борисов по достатъчно много причини , които дори не касаят провежданата от него политика. Сигурен съм , че и ти не би изпитал симпатия към него , дори да провежда най-правилната икономическа политика. Просто защото този типаж е безкрайно далеко от образа на Европейски политик и е логичното продължение на каскетите от миналото , логичен наследник на маковци, пековци и тошовци. И това е принципна позиция ! Ако Весела и , както казваш ти, много други обикновени хора, поставят отново хляба и евтиния салам пред принципите, рискуваме отново и отново да се възторгваме от всеки , който ни ги обещае. Подкрепям авторката на този пост, разбира се , че е унизително за всеки нормален българин да бъде управляван от подобни типове, но конкретно с подчертаното от мен , нейно изказване , не мога да се съглася. Поздрави.

Приемаш думите ми прекалено буквално. Ясно е, че няма как да харесам човек като Бойко, дори и от чешмите да потече мед и масло. Както не харесах царя, въпреки обещанията за евтини заеми и пр. Имах предвид, че бих преглътнала нещо, ако поне икономиката се развиваше. Но даже и това не го виждаме.
цитирай
110. ploudinperper - Има и една реална истина, която авторката пренебрегва
28.01.2011 18:07
Тази истина се казва вот на избори.Колкото и да му се намират недостатъци на Б.Б. това не означава, че трябва да си ходи от властта. Каквито и да са критериите - обективни или субективни - това е без значение. Дори всичко, което се казва от атакуващите го(кой и защо го атакува - отговорихте ли си?) да е истина - пак е трудно да си отиде защото точно на нас не ни харесва. Зад него стои непоклатимо парламентарно мнозинство. Това е реалността. Може да не харесва на малцина, може да не харесва на мнозина, може на всички да не харесва - но какво от това?
Играта на демокрация е със сериозни правила и не може да се пренебрегват. Ясно е,
че това, което казвам няма да хареса на много хора, но какво от това? Можете ли да промените реалното състояние на нещата.
Вместо да се вайкате си изберете друг начин да се мъчите да го кепазите.
Малко по-сериозно и отговорно.
И на мен не ми харесва Цъцка Квачева, дори никак като жена, но не мога да я сваля от стола и.
Тава е то!
цитирай
111. veselaj - Не зная защо си гласувала за Новото ...
28.01.2011 18:10
анонимен написа:
Не зная защо си гласувала за Новото време. И какво си очаквала от ГЕРБ.

Всичко което Костов не направи: Отваряне на досиетата, лустрация, спиране на контрабандата, спиране източването на държавния бюджет, затвор за корумпирани чиновници и кредитни милионери, спиране на заменки тип кон за кокошка...

Точно при Костов контрабандата беше в пъти по-малка, отколкото при всички други правителства.
Колкото до другите "несвършени" неща - помниш ли в какво състояние беше държавата тогава? Наистина ли мислиш, че за 4 години може да се започне от нулата (че и по надолу) и да се свърши всичко? Пък и имаше още нещо - предполагаше се, че ОДС ще има още един мандат. Е, тогава някой извади царя като зайче от цилиндър и народът се втурна да бъде спасяван.
цитирай
112. анонимен - ТУК НЯМА НИТО ЕДИН ПАТРИОТ! ТУК СЕ ...
28.01.2011 18:11
ТУК НЯМА НИТО ЕДИН ПАТРИОТ!
ТУК СЕ ИЗКАЗВАТЕ ВСЕ ХОРА СЪС ЗАСЕГНАТИ ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ. ЗЛОБАТА И ИЗРАЗНИТЕ СРЕДСТВА КОИТО ИЗПОЛЗВАТЕ ВИ ИЗДАВАТ. ТОЗИ КОЙТО НАРИЧА БОРИСОВ ТЪПАК, Е ПРЯКО ЗАСЕГНАТ ОТ НЕГО .
цитирай
113. veselaj - 113. ploudinperper ,
28.01.2011 18:12
така е. Но не ни пречи да казваме какво мислим. Аз го атакувам не защото някой ми е казал или заради СРС-тата. Критикувам го много отдавна - още преди да спечели изборита.
цитирай
114. tit - ploudinperper ,
28.01.2011 18:13
Прав си!
Но сюзерен е народът и той винаги има право на бунт!
Инак - какво?
На всеки четири години си избираме кой да ни язди или...?:))
цитирай
115. анонимен - Глория
28.01.2011 18:14
Я се логни за да те видя,кой си?


Нямам профил в блог.бг. И нямам намерение да си правя. Търсех нещо друго из мрежата и случайно се зачетох. Вече си тръгвам.

Чао, будали такива.

Тая енергия която влагате в писане на нелепости ако можехте да я впрегнете в нещо смислено...
цитирай
116. usandthem - veselaj написа :
28.01.2011 18:15
"Приемаш думите ми прекалено буквално. Ясно е, че няма как да харесам човек като Бойко, дори и от чешмите да потече мед и масло. Както не харесах царя, въпреки обещанията за евтини заеми и пр. Имах предвид, че бих преглътнала нещо, ако поне икономиката се развиваше. Но даже и това не го виждаме."


Това преглъщане ме тревожи. На времето в Германия едни безспорно не тъпи хора са преглъщали, докато Хитлер ги е спасявал от нищета и безработица , строил е магистрали ))), говорил е увлекателно и разбираемо за народните маси. Е , имал е и доста кусури, разбира се , но хора като теб с готовност са ги преглътнали, нали все пак нещо се е правило !
цитирай
117. анонимен - pipe
28.01.2011 18:17
Може ли да попитам автора.Кой би искала да е премиер или поне какъв да бъде? Какво би направила ако ти беше премиер?
цитирай
118. tit - 115. анонимен - :):):))
28.01.2011 18:18
Мен пък ми се чини, че анките и апологетите са злобни, ма дай да не спорим!
Засегнал е , разбира се!
Достойнството ни на българи, чувството за чест и морал, семейния ни бюджет, разбирането за почтеност...да продължавам ли?
Моите икономически интереси са да имам възмогност да работя, за да изхранвам семейството си!
Същото ще ти кажат повечето тук!
Васил Божков и Златев не блогуват тъдява!:))))
цитирай
119. анонимен - УФФФ пак ме върнахте, нема отърване от вас - лепки гадни
28.01.2011 18:18
"Точно при Костов контрабандата беше в пъти по-малка, отколкото при всички други правителства."

http://www.tv7.bg/news/183312.html

Според бившия председател на комисията по досиетата Методи Андреев, когато една политическа сила вземе властта, се опитва да постави свои хора на Солунските митници. Анреев призна в "Гореща точка" по ТВ 7, че човекът, който е протежирал убития наркобос Косьо Самоковеца, накрая е станал шеф на митниците по времето на управлението на сините
-------------------

И тоя път вече чао. Не ви чета глупостите вече - пишете си каквото си искате
цитирай
120. анонимен - POZVOLI MI DA TE NAREKA , SKAPA MOIA ?!
28.01.2011 18:21
TI SI V PRAVOTO SI . I AZ NE ISKAM PARVANOV DA E MOIT PREZIDENT .TUK ,KADETO AZ JIVEIA I RABOTIA ,KORUPCIATA SASTESTVUVA ,PROSTASTINATA SASTESTVUVA , NO DARJAVATA VARVI NAPRED . MNOGO E SLOJNO DA OPREDILIS , KOI MOJE I KOI NE MOJE DA SE SPRAVI KATO DARJAVNIK . LOSOTOE 4E KOMUNIZMA E JIV I UPRAVLIAVA DARJAVATA !!!!
цитирай
121. ferre - Авторе, няма какво да обясняваш на ...
28.01.2011 18:22
Авторе,няма какво да обясняваш на едни малоумници нещо от което те не разбират.Виж колко минуси са ти сложили тъпите Бай Ганьовци прости.Ебахти и селския народ.Всички които поддържат Геноцидската партия ГРОБ са продажници и може да си ебете майката.Аман от малоумници.Добре,че кръгозора около мен не са такива Лумпени като тея тука псевдо предатели на нацията Гербаджии.Ще дойде време авторе и те ще се осъзнаят ама късно.Те такива като тях издигнаха Простака Станишев и сега издигнаха още по големия простак Боко.Лошото е,че Боко не само е простак,еми е и МНОГО МНОГО ВРЕДЕН ЗА ЦЕЛИЯ НАРОД НА ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА.
цитирай
122. sinfen - Добре, да приемем че Боко е прост. Но ...
28.01.2011 18:23
Добре, да приемем че Боко е прост. Но какви са неговите министри и мълчалите до сега депутати / става въпрос за шараните /, които позволяват този същия да им говори "БАВНО И НАПОИТЕЛНО". Вие бихте ли се съгласили да приемете такъв изказ ? Все пак това са хора умни, с висше образование, с положение в областите си.
цитирай
123. zkm - съгласие
28.01.2011 18:24
Поздравявам Ви за този текст. Бих могъл да се подпиша с пълно сърце под тези мисли. За съжаление подозирам че сме самотници в тази оценка за неграмотното управление на страната. Няма нищо по-по страшно от борбен простак на власт. И това става не без подкрепата на медиите. Гледам внимателно Националната телевизия - истински слугинаж на Борисов!
цитирай
124. gantree - @ usandthem
28.01.2011 18:25
Здрасти пак.
Да, няма проблем, ще я анализирам, явно гореказаното от мен не е било достатъчно или не е било разбрано. И мен не ме интересува "кой колко граби", а какво получавам аз срещу усилията си. Всеки от нас, хората, граби нещата от живота по един или друг начин. Един граби повече, друг по-малко, и накрая награбеното или се разпилява, или го завещаваме на децата си. Никъде не можем да го отнесем. Отиваме си от живота без нищо, дори кокалестите ни задници остават тук, добре заровени в земята. Дотогава обаче всеки един от нас иска най-нормалното нещо на света - да живее по-добре, нищо повече. Освен това, недей така строго да съдиш. "Бих преглътнала и срама", пише тя, което съвсем не предполага такава оценка като твоята. "И срама" означава, че и предишното, за което я критикуваш, тя го преглъща по някакъв начин, без формално изразен протест. Адски много хора са така - преглъщат. И аз много неща преглъщам, и ти също, сигурен съм. Разликата може би е само в това, което преглъщаме - аз едно, ти друго, тя - трето. Заради тази формална разлика не бива да определяш думите й като смешни и жалки. Всеки от нас иска различни неща от живота. Едни искат повече, други по-малко, а трети пък - хептен нищо не искат. Това не ги прави смешни или жалки. Аз много обичам такива хора по принцип. Те за мен са невероятно привлекателни със стабилността и неподправеността си. И аз самият се старая да бъда такъв в личния си живот. Виж, като изляза на мегдана, наконтям се, изтупвам високо-моралните си байраци и т.н., но все по-рядко и по-рядко. Защото се провалихме, и не от простотиите на Борисов, а от това най-много ме е срам.

Поздрави.
цитирай
125. veselaj - "Приемаш думите ми прекалено ...
28.01.2011 18:27
usandthem написа:
"Приемаш думите ми прекалено буквално. Ясно е, че няма как да харесам човек като Бойко, дори и от чешмите да потече мед и масло. Както не харесах царя, въпреки обещанията за евтини заеми и пр. Имах предвид, че бих преглътнала нещо, ако поне икономиката се развиваше. Но даже и това не го виждаме."
Тук вече си безусловно прав. Така е.


Това преглъщане ме тревожи. На времето в Германия едни безспорно не тъпи хора са преглъщали, докато Хитлер ги е спасявал от нищета и безработица , строил е магистрали ))), говорил е увлекателно и разбираемо за народните маси. Е , имал е и доста кусури, разбира се , но хора като теб с готовност са ги преглътнали, нали все пак нещо се е правило !

Тук вече ме "хвана". Да, безусловно си прав.
цитирай
126. анонимен - i koi iska6 da e premier ?
28.01.2011 18:28
i koi iska6 da e premier ?
цитирай
127. veselaj - 123. анонимен,
28.01.2011 18:33
и аз не искам Първанов. Да мислим като гласуваме през лятото.
124. ferre, 126. zkm, благодаря.
125. sinfen, това са хора без капчица достойнство.
127. gantree - @ usandthem е прав, макар че приема думите ми едно към едно. Аз просто се опитвам да бъда по-смирена. :)))) Че както са ме подхванали ГЕРБ-ерите :)))
цитирай
128. анонимен - Пример: "В това правителство ...
28.01.2011 18:34
vmir написа:
Пример: "В това правителство се заблуждават, като мислят, че с глоби и данъци ще повишат приходите". Не заслужава даже коментар. Поне да не претендираше, че знаеш кое защо се прави. Елементарност и примитивизъм, нищо повече.

Намерил се кой да говори за примитивизъм. По-голям примитив от тебе няма в блога. Я трай и си дреми в твоя тъп блог!
цитирай
129. анонимен - за това пък битиви и нова компенсират достатъчно с помията
28.01.2011 18:35
zkm написа:
Поздравявам Ви за този текст. Бих могъл да се подпиша с пълно сърце под тези мисли. За съжаление подозирам че сме самотници в тази оценка за неграмотното управление на страната. Няма нищо по-по страшно от борбен простак на власт. И това става не без подкрепата на медиите. Гледам внимателно Националната телевизия - истински слугинаж на Борисов!

цитирай
130. veselaj - 129. анонимен
28.01.2011 18:36
Костов.
цитирай
131. gantree - @ usandthem
28.01.2011 18:40
Сравнението с Хитлер е некоректно. Забравяш, че той е дошъл на власт по демократичен път, а не насила. Освен това, забравяш също и традиционното възпитание у германците - те още от малки са възпитани да се подчиняват безусловно на авторитетите и йерархиите - в семейството, в службата, във властта, в религията. Тоест, сравнението ти между германците и нашите тотално разбити колективистки "ценности" не е коректно. То е сякаш да сравняваш лъва с котето. Но, както и да е. Спирам да пиша, защото страницата ми лагва невероятно много заради множеството коментари.

Поздрави.
цитирай
132. анонимен - Така е, Костов е нашият шанс! Нап...
28.01.2011 18:41
Така е, Костов е нашият шанс! Напълно съм съгласна с тебе!
цитирай
133. meto76 - Освен че е неграмотен Бойко е и ко...
28.01.2011 18:42
Освен че е неграмотен Бойко е и корумпиран!Това е по-важно!
цитирай
134. ploudinperper - 117. tit + 116. veselaj
28.01.2011 18:42
Уважаеми дами,
разбирам мотивите и на двете ви, но моля да ми простите - все пак - никой не пречи да дадете воля на протеста си според законите на страната.
Народа има право на бунт - но само ако са му отнети изконните човешки совободи. Народа е изразил волята си на изборите - това е факт. На мен също не ми харесаха резултатите от изборите, но ги приемам и се опитвам да се утешавам с надеждата, че ще дойде ден и българинът ще започни да мисли трезво за бъдещето си, а не други да го манипулират.
Понеже четох коментарите видях, че авторката е гласувала за СДС, а и други го твърдят. Добре, аз също го правих - гласувал съм само за СДС и последните два избора за ДСБ.
Въпросът ми е - как реагирахте в далечната 1991 год, когато СДС направи коалиционно правителство със БСП, което бе наречено от формиромачите на общественото мнение Правителство на националното спасение с Премиер Димитър Попов? Помните ли това правителство? От там нещата тръгнаха в обратна посока и ако ние се бяхме замислили, но бяхме неопитни - не биваше да допуснем СДС да направи подобна глупост. От днешна гледна точка всички оправдания са безсмислени.
Защо казвам това - защото трябва да се зимисляме повече. Излишно е да се пеним и
подскачаме - пак казвам това е реалността.
Мислете за следващите избори - пак ли ще ги спечели ДС?
цитирай
135. анонимен - Така и предполагах, че искаш Кос...
28.01.2011 18:42
Така и предполагах, че искаш Костов, но няма да стане твоята ... Костов е бита карта, а ти гласувайки за Костов си хабиш гласа за маргинална и ni6tonezna4e6ta формация ... виж им вота - въздържал се на последния вот.
Ламтят за власт и понеже Бойко не им дава - пикаят газ.
Бойко е 100 пъти по-добър от Костов и това народа го разбира, колкото до такива като теб за които основния мотив бил че видите ли Бойко изглеждал прост и се изразявал просто - АМИ ТОчНО ТОВА е неговата сила, господа дървени философи и набедени интелектуалци
цитирай
136. ploudinperper - Костов бе нашият ПРОПУСНАТ шанс!
28.01.2011 18:44
анонимен написа:
Така е, Костов е нашият шанс! Напълно съм съгласна с тебе!


Никога не забравяйте това!
цитирай
137. анонимен - Ти изби рибата направо
28.01.2011 18:45
veselaj написа:
Костов.

верно си малоумен
цитирай
138. veselaj - Освен че е неграмотен Бойко е и ко...
28.01.2011 18:46
meto76 написа:
Освен че е неграмотен Бойко е и корумпиран!Това е по-важно!

Не съм сигурна кое е по-страшното. Аз най-се плаша от некадърността.
цитирай
139. анонимен - Е , НЕ МИ ВЪРВИ В ТОЯ ЖИВОТ.....
28.01.2011 18:47
ВСЕ НА ДРУГИ НОСЯТ ,...РАЗНИ ФЛАШКИ!
...НЕМА ЛИ И ЗА МЕН ЕДНА ПАТРАШКА С ФЛАШКА.....ТА ДА ВИДИТЕ ,КАК ЩЕ Й СКЪСАМ-----ЧЕРВЕНАТА ПРАШКА!
цитирай
140. gantree - @ Весела 130
28.01.2011 18:49
Не, според мен не е прав. Да, примерът на пръв поглед изглежда неоспорим, но той обвинява преглъщащите, а не онези, които карат мнозинството да преглъща действията им. Той обвинява преглъщащите, а не злоупотребилите с тяхното доверие. То е сякаш да обвиниш жертвата на престъпление, вместо престъпника. Затова не е прав. В казуса Хитлер и германците не са виновни германците, преглътнали престъпленията му постепенно до края, а е виновен той. В казуса с нашият герой от Банкя е същото. И аз, и ти също, не виним за нищо гласувалите за ГЕРБ заради бойковите простотии, нали така? Първо помисли, и после се съгласявай. Usandthem и аз много го уважавам, но мишената му в случая е погрешна.

Поздрави.
цитирай
141. veselaj - 108. анонимен,
28.01.2011 18:50
разсмя ме. Много точно си схванал:))) Ама хора без обоняние как да усетят.
137. ploudinperper от един отбор сме. През 91-ва направо плаках. Но това нищо не променя. важно е сега какво ще правим.
цитирай
142. veselaj - Не, според мен не е прав. Да, прим...
28.01.2011 18:53
gantree написа:
Не, според мен не е прав. Да, примерът на пръв поглед изглежда неоспорим, но той обвинява преглъщащите, а не онези, които карат мнозинството да преглъща действията им. Той обвинява преглъщащите, а не злоупотребилите с тяхното доверие. То е сякаш да обвиниш жертвата на престъпление, вместо престъпника. Затова не е прав. В казуса Хитлер и германците не са виновни германците, преглътнали престъпленията му постепенно до края, а е виновен той. В казуса с нашият герой от Банкя е същото. И аз, и ти също, не виним за нищо гласувалите за ГЕРБ заради бойковите простотии, нали така? Първо помисли, и после се съгласявай. Usandthem и аз много го уважавам, но мишената му в случая е погрешна.

Поздрави.

виж, понякога жертвата може и трябва да бъде упрекната не по-малко от престъпника. Аз определено упреквам гласувалите за ГЕРБ. Простотиите на Бойко си личаха много преди да го изберат. И тогава се опитвах да им вразумя кухите глави.
цитирай
143. hikari - брутално хайку
28.01.2011 18:55
В чалга-икономиката
раним е мислещият човек.
Чалгопитекът отговаря на удара.
Ела Хикари
цитирай
144. veselaj - В чалга-икономиката раним е м...
28.01.2011 18:58
hikari написа:
В чалга-икономиката
раним е мислещият човек.
Чалгопитекът отговаря на удара.
Ела Хикари

:))))
цитирай
145. gantree - @ Весела
28.01.2011 19:06
Значи и ти грешиш. Никога не обвинявай жертвата. Още от Омир насам това е във фундамента ни. Всички обичаме Хектор, а не Ахил.

Наистина спирам, лагват ми зверски тия 150 коментара. Съжалявам.
цитирай
146. анонимен - Говорейки против Бойко вие факт...
28.01.2011 19:07
Говорейки против Бойко вие фактически работите за връщането на комунистите и дпс на власт ... това ли искате ?
Май това заслужавате.
цитирай
147. veseliak - Глей къде отидохме
28.01.2011 19:11
Въпросите в поста са едни, а коментарите далеч далеч от тях. Весела има право да иска своето! То е достоен живот срещу достоен труд и достойно заплащане. Спор по това няма. И не протестирам срещу правото и да го иска. Но я се вгледайте в поста и после в действителността. Бойко днес е виновен за всичко. За ниските доходи, за съкращенията, за липсата на инвестиции и т.н. и т.н. Да факт е, че днес той е премиер. Факт е, че сме бедни. Но също така е факт, че кризата тръгна още от края на 2007 и беше във вихъра си през 2008, когато един друг премиер обясняваше, че в БГ криза няма. Предизборен ход, който така и не сработи. Но пари се харчеха ударно. 4 млрд. от излишъка в бюджета отидоха незнайно къде. И НАП под ръководството на Мургина - и там един милиард далавера. Договори за мириард и половина необезпечени в бюджета. Вдигане на пенсиите, изплащано и до днес от Бойко. А приходите в бюджета са като в кризисна година. Имаш един хляб. Можеш ли да раздадеш 2? Чуждите инвестиции почнаха да излизат от БГ през 2007 г. Погледнете графиката на БФБ. Апропо това се случи на всички борси от стария източен блок. За всички тези неща не Бойко е виновен. За него единственото решение е да дисциплинира бюджета. И това се прави. А точно това не се харесва на олигархичният кръг овладял икономиката у нас. Те са свикнали да има от излишъка, да укрият данъци, да източат ДДС. А това са парите, с които се плащат пенсиите и заплатите на държавните и общински служители. И нашите данъци естествено. И как в период на свит бюджет, намаляло потребление и съответно намалени приходи от ДДС да се провежда политика на увеличаване на доходите? Няма как!
Разбирам Весела. Тя свири на тънката струна на съчувствието. И съответно среща съчувствие. Но в него няма рационалност. Има емоционалност, събужда съжаление и дори ярост. Но не решава проблемите. И няма и да ги реши. Реалността е друга. Тя стъпва върху фактите и реалните възможности. А те говорят друго. Не е важна емоцията, важно е да работи целенасочено.
цитирай
148. анонимен - абе не е точно както казваш :)
28.01.2011 19:11
Много се смях,че сините били алтернатива. Дето казва един приятел: Май останахме само трима - аз, Мартин Димитров и Костов. Оказа,че и други има,но те са невзрачни. И понеже започна с неграмотността на Бойко искам да ти кажа,че не се пише анцуНг. Цели два пъти си го написал така ГРАМОТНИКО. Няма да споря за недоказаните ти твърдения. Спомняме си и грамотните докъде ни докараха. Искам едно нещо да кажа. Бил съм и при предишните и при сегашните. Просто си нямаш на идея колко е затегната в момента финансовата дисциплина. Това червени, сини и кафяви,не го признават,защото не им отърва.
цитирай
149. veselaj - 148. gantree,
28.01.2011 19:13
обикновено ставаш жертва, ако го допуснеш. Не, не всички обичаме Хектор.
цитирай
150. penchoan - Бойко обяви война на демокрацията
28.01.2011 19:14
Борисов обяви война на демокрацията, на интелигенцията, на президента, на пенсионерите и на почти целия български народ. Няма шанс да спечели тази война.
цитирай
151. ninage - Новите лица
28.01.2011 19:15
Напълно подкрепям статията. Но това е вота на българския народ. Той се впуска в търсене на нещо ново, нещо по-различно. Дойде царя - избрахме го. Дадохме му време, за да си върне имотите, сега и на Бойко даваме време да ни доведе до дъното с некомпетентното управление на неговото правителство. Но какво можем да направим?
цитирай
152. анонимен - Откровеното ми мнение е че в лицето ...
28.01.2011 19:19
Откровеното ми мнение е че в лицето на Бойко ЗА ПРЪВ ПЪТ имаме правителство, което реално върши нещо за държавата. Това неможе да се види заради кризата, но е факт.
Които и да дойде след Бойко ще бъде по-слаб премиер.
цитирай
153. veselaj - 150. veseliak,
28.01.2011 19:22
изобщо не съм съгласна, че това правителство няма вина. Да, има криза, но нищо не се прави за излизането от нея - напротив. Няма как да се излезе от кризата, когато потреблението непрекъснато се свива. А то се свива не само заради кризата, а и заради напъните на това правителство да напълни хазната по всякакъв начин. Финансовата дисциплина е хубаво нещо, но увеличаването на таксите и данъците свива още повече потреблението. Както и политиката, защитаваща само големите производители и търговски вериги и убиваща дребния бизнес. Не търся съчувствие - няма за какво да ми съчувстват.
151. анонимен, съжалявам за грешката. Да ме извини и учителя ми по немски.
цитирай
154. veseliak - veselaj
28.01.2011 19:28
Да се напечатат левове и да се раздават на калпак ли предлагаш? Сподели моля те, какви мерки би приела за правилни?
цитирай
155. gantree - @ Весела
28.01.2011 19:28
Весела написа:
обикновено ставаш жертва, ако го допуснеш. Не, не всички обичаме Хектор.

Моля?! Сигурна ли си? И какво значи това "ако го допуснеш"?
Добре тогава. Дадох ти примера с Хектор, за да избегна основния - Пилат, или Иисус.
Представям си сега, как ми отговаряш "Пилат", хахах. :))
цитирай
156. usandthem - gantree, veselaj
28.01.2011 19:30
все пак , остана без отговор въпроса ми - На каква цена бихте преглътнали мутренско-ганьовският премиер ?! На по-голяма част оставаща за вас след неговото грабене ?! По- висок стандарт, заплати, пенсии и т.н.т. ?! Това искам да знам , не говоря за онези , които са го приели , гласували са за него и продължават да го харесват. Питам вас, заради онова изречение": Не ме интересува кой , колко граби , а какво остава за мен !!!!" Значи , търсим управник , който да краде по-малко , за да остава повече за нас ?! Е , пък , ако може и по-умничък да изглежда, езици да назнайва, ще го преглътнем с лекота. Ние правешкия каскет преглъщахме десетилетия, щото имаше и за нас, грабехме си и ние и си влачехме по хралупите. Последно - Простакът Борисов е неприемлив и компромис с това твърдение няма да правя, дори да сътвори чудеса! Искам тези чудеса, ако изобщо са възможни,( в което дълбоко се съмнявам) да се вършат от управленци , от които не се срамувам, които ще вършат работа без да се бият в рунтави гърди и да викат" Булгар, булгар"!
цитирай
157. veselaj - 156. veseliak,
28.01.2011 19:32
първата глупост беше вдигането на акциза на цигарите. Това едва ли вече може да се поправи. Но може да се намали акциза на горивата и алкохола. Да не се вдигат никакви данъци (вкл. общински). да не се променят по хиляда пъти правилата - това прогонва евентуални външни инвеститори. И" още много - не съм икономист.
Ган, кой е жертвата Пилат или Иисус?
цитирай
158. анонимен - Аз пък искам!
28.01.2011 19:35
Защото предпочитам действие, вместо празни, шлифовани приказки.
Защото ми омръзна да ни управляват мръсно-червени комунисти, научени да лъжат и унищожават народа си!
Защото виждам отчаяние и безнадеждност в очите на хората ( най- тъжната и нещастна нация сме).
Това е най-доброто правителство досега - най-честното и изпълнено с желание да работи!
цитирай
159. veselaj - 158. usandthem,
28.01.2011 19:37
е, аз като личност не бих преглътнала подобно горилоподобно нещо на никаква цена. Но бих разбрала тези, които го хвалят, ако икономиката беше започнала да върви нанякъде.
Колкото до изказването "Не ме интересува кой колко граби , а какво остава за мен !!!!" искам просто да кажа, че некадърността е много по-страшна от най-големия грабеж. И го казвам по повод хилядите твърдения за "кражбите" на Костов. Но не разбирам за какво се караме.
цитирай
160. анонимен - Борисов днес попита Станишев в п...
28.01.2011 19:40
Борисов днес попита Станишев в парламента,защо комунистите убили дядо му! Егати наглото мутренско копеле!МИ ЗАЩО БЕ ПУТКО МАЙНА ТОГАВА БЕШЕ ЧЛЕН НА ПАРТИЯТА И ОХРАНА НА Т.ЖИВКОВ-ГЛАВАТА НА БКП? Е не,нямам думи! Няма БСП,няма СДС,няма ДПС,този е извънредно вреден и всички трябва да си обединят усилията и да го свалят!Това не е политик-това е свинар!
цитирай
161. анонимен - явно бая те е ударил през ръчичките щом си толкова хард озлобен
28.01.2011 19:42
анонимен написа:
Борисов днес попита Станишев в парламента,защо комунистите убили дядо му! Егати наглото мутренско копеле!МИ ЗАЩО БЕ ПУТКО МАЙНА ТОГАВА БЕШЕ ЧЛЕН НА ПАРТИЯТА И ОХРАНА НА Т.ЖИВКОВ-ГЛАВАТА НА БКП? Е не,нямам думи! Няма БСП,няма СДС,няма ДПС,този е извънредно вреден и всички трябва да си обединят усилията и да го свалят!Това не е политик-това е свинар!

цитирай
162. usandthem - е, аз като личност не бих преглът...
28.01.2011 19:42
veselaj написа:
е, аз като личност не бих преглътнала подобно горилоподобно нещо на никаква цена. Но бих разбрала тези, които го хвалят, ако икономиката беше започнала да върви нанякъде.
Колкото до изказването "Не ме интересува кой колко граби , а какво остава за мен !!!!" искам просто да кажа, че некадърността е много по-страшна от най-големия грабеж. И го казвам по повод хилядите твърдения за "кражбите" на Костов. Но не разбирам за какво се караме.


Не се караме, просто съм по-взискателен към съидейници, да допуснем, че грешно съм разбрал онези твои изрази, които силно ме подразниха.
цитирай
163. veseliak - veselaj
28.01.2011 19:44
Вдигането на акциза е политика на Евросъюза. Бензинът по-евтин от този във фалиралата Гърция. Производителите на алкохол вдигнаха поръчките на бандероли десетократно - ерго в бюджета влизат десетократно повече пари. ДДС не евдигнат, за разлика от Великобритания, Гърция, Ирландия и др.

Инвеститорите ще дойдат, когато има ясни правила и отсъствие на олигархични практики.

Не си икономист, но не е така. Кое не е?

Няма да признаеш, че не си права - знам. По-важна е емоцията. И коментарите. Аз лично спирам дотук. Нямам аргументи, с които да оборя обида, продиктувана от емоция. Жалко да теб. Ще те излъжат още няколко пъти и животът ти ще отмине с усещането че си нещастна. И със съмосъжалението и съчувствието. Второто по никакъв начин не ти помага да излазиш от блатото. Все ще чакаш някой да те оправи. Съжалявам те, но не мога да ти съчувствам. Изборът все пак си е твой.
цитирай
164. mamkamu - Има още много да се изброява за пр...
28.01.2011 19:49
Има още много да се изброява за простотиите на ББ... Но за това ще трябва да се издаде многотомник :)
цитирай
165. samokova - Както е видно от премиерското ор...
28.01.2011 19:52
Както е видно от премиерското ораторско майсторство - повече хора те разбират, когато се изразяваш с две-три думи. И не е вярно, че икономиката не върви на никъде - просто отиде на ... кино! Нямам време за по-обстоен анализ, но съм съгласен с написаното! В заключение ще добавя,че дори и да кажа някоя глупост ми е простено... все пак не съм Премиер! :)
цитирай
166. анонимен - При Станишев беше по-добре. Данъците бяха много по-ниски, също и лихвите и глобите
28.01.2011 19:59
и всичко останало, но то на седесар добро не можеш да направиш. Толкова е крив в мозъка.
цитирай
167. veselaj - 166. mamkamu
28.01.2011 20:04
той и така постът стана доста дълъг. :)))
цитирай
168. veseliak - И достатъчно безумен
28.01.2011 20:18
Щом изпълзяха от сянката сенките на бившите....
цитирай
169. анонимен - Радостин Радуков Бургас 26 годишен
28.01.2011 20:30
Да, Бойко е прост . ФАКТ . Обаче мнозинството също простее , най-вече тия които цъкат по цял ден на Планета и гледат "пеещи " магистралки ...а те май са мнозинството гласували за супер ББ .Ние като народ сме мазохисти и май до известна степен си го заслужаваме този премиер .....
цитирай
170. samokova - Хораааа! Когато се научим да защ...
28.01.2011 20:32
Хораааа! Когато се научим да защитаваме себе си, а не този или онзи... може би ще получим това, за което сме достойни!
цитирай
171. veselaj - Всеки народ си заслужава управн...
28.01.2011 20:32
Всеки народ си заслужава управниците ... факт.
цитирай
172. ok3223 - Здравей, и браво
28.01.2011 20:33
казала си всичко добре и на място.
Този е прост, прост и прост до
немай къде.
Незнаещо, неможещо, необразовано дебело мекотело, и нахално нагъл грандоман.
Не разбира от икономика от право още по-малко.
И Е МАФИОТ И ОЩЕ НЕЩО... ВСЕКИ ГО ЗНАЕШЕ ТОВА, СРС-ТА ГО ПОТВЪРЖДАВАТ ЗА 100-ЕН ПЪТ.
ТЕ ОЗИ ЩЕ ПОТОПИ БЪЛГАРИЯ ОТ НЕКАДЪРНОСТ.
А ЦвЦв И ДЯНКОВ ШАЙКАТА ГЕРБЕРИ ПОМАГАТ ЛИ ПОМАГАТ.
ТОВА СА НОВИТЕ ГРОБОКОПАЧИ НА БЪЛГАРИЯ.
НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!
Поздрави за написаното!
цитирай
173. veseliak - Евала самоков
28.01.2011 20:40
И като мислиш така, що си фен на сълзливия пост... Щото утвърждава самосъжалението като модел на поведение? Друг (Бойко) е виновен. Ние овчиците сме перфектни. Да. За доене. Жалка картинка. Много жалка. Агънца за заколение се обединяват в синдикат "Заколете ни милостиво!".
цитирай
174. stayin - Izivinete che pisha na latinitza (nyamam kirilitza tuk)
28.01.2011 20:51
Az glasuvah 'Za' posta. Kato tzyalo spodelyam mnenieto na avtora. Za men Borisov e bedstvie... I subektivno (parvata chast na posta) i obektivno (chast ot ostatuka) poglednato za men e bedstvie da imame takuv minisutur-predsedatel. Sravnyavam povedenieto mu, otnoshenieto mu, samochuvstvieto mu s tezi na ministur-predsedatelite na drugi darjavi, i chestno vi kazvam, plasha se ot diskursa mu, kogato se varna v Balgaria... no tolkova po moite (subektivni) strahove. Poglednete darjavite kam koito se stremim i sami se ubedete kak e ustroen publichniat debat tam!
Inache, ne znam dokolko pokachvaneto na tzenite moje da se iztakne kato faktor tuk za otzenkata kam Borisov i pravitelstvoto. Po skoro smyatam che tova e yavlenie koeto e izvun vazmojnostta im da rakovodyat. Vtoro, az dokolkoto znam darjavnata hazna se palni SAMO I EDINSTVENO ot tanutzi (taksi) i globi, nyama otkude drugade da vlyazat pari v haznata, taka che tuk sushto ne znam kakvo tochno iskash da kajesh. Za aktzizite za tzigari, alkohol i t.n. sam saglasen. No imenno tova e nachinat da naleesh pari v haznata (aktcizite sa vid taksi vse pak) na gurba na krainia potrebitel, tova e star trik i vsichki pravitelstva po sveta go izpolzvat.
Prava si v tova, obache, che dokato ne se vdignat dohodite kolkoto i da se uvelichi danuchnata tejest, prihodite nyama da sa golemi. Tuk obache az iskreno se samnyavam che Dyankov e chovekat (kato tzyalo smyatam che ikonomicheskiat kolektiv na GERB e slab) Oshte kogato glasuvah, poglednah ikon. im platforma - v neya nyama nishto, koeto da sudurja nyakakva dulgosrochna strategia za ikon. rastej.
I sashto mnogo vajno, koeto uluchvash, e che deistviata na pravitelstvoto sa nepredvidimi. Ako sme v edni globalni finansovi pazari, tova e nai-smartonostnata retzepta da ubiesh doverieto u investitorite i partniorite. Otnovo pravitelstvoto Borisov e bita karta! Samo che ne v nashia ni parlament, a na mejdunarodnata stzena. Tezi, koito ste za GERB osuznaite se malko i se ogledaite
цитирай
175. анонимен - Тоя постинг показва че хората имат нужда от свободен форум.
28.01.2011 21:05
Тук в блог.бг за бърза обмяна на мисли.
цитирай
176. анонимен - Азис в съчетание с хард-рок? При...
28.01.2011 21:12
gantree написа:
Азис в съчетание с хард-рок? Примерно Пърпъл или Джудас? А кафето с две бучки сол ли го пиеш?
:)))))))

Браво, Изкефи ме. И много истина и логика!
цитирай
177. анонимен - умнико
28.01.2011 21:23
анонимен написа:
gantree написа:
Азис в съчетание с хард-рок? Примерно Пърпъл или Джудас? А кафето с две бучки сол ли го пиеш?
:)))))))

Браво, Изкефи ме. И много истина и логика!

ти винаги в еднакво настроение ли си явно да щом когато те видя да пишеш си вечно като злоупотребил с кока .
е за това пък аз съм в различни настроения и ми се слуша различна музика и това няма нищо общо с наркотици или биполярно разстройство
цитирай
178. анонимен - Cecko e po-dobr za taa rabota. on e ...
28.01.2011 21:49
Cecko e po-dobr za taa rabota. on e oste po -prozz, ta nadejdata ste ni byde, 4e 4at pat nema da 4ue, razbere i izpylni kakvoto mu kazavata ot Kumunisti4eskata partia
цитирай
179. irina1988 - Една птичка пролет не прави - не може ...
28.01.2011 21:55
Една птичка пролет не прави - не може да очаквате Борисов, като някой Супермен с един замах да ни направи като Германия или Австрия, при положение, че толкова години преди него се е крадяло и крадяло! Тройната колаиция завеща пълен хаос, а освен с това, правителството на ГЕРБ се сблъска и с кризата! Като не ви харесва - спрете да мрънкате, емигрирайте или се обединявайте да протестирате както каза един друг блогър. Аман от песимизъм и негативизъм! Всеки знае да плюе - направете нещо сами за себе си, вместо да ругаете като 80 годишни пенсионери!
цитирай
180. darktales - ти винаги в еднакво настроение ли ...
28.01.2011 22:04
анонимен написа:

ти винаги в еднакво настроение ли си явно да щом когато те видя да пишеш си вечно като злоупотребил с кока .
е за това пък аз съм в различни настроения и ми се слуша различна музика и това няма нищо общо с наркотици или биполярно разстройство

Дали ще слушаш Азис, не зависи най-напред от настроението, а най-напред зависи от натурата. Съответно, има натури, които никога не изпадат в настроение, което да изисква слушане на Азис.
цитирай
181. анонимен - Kogato pishesh proza si po-ubeditelen
28.01.2011 22:06
164. Veseliak, izvinyavaj, losho li e che ne e ikonomist, no na vsichki oburkaha predstavite i si glatnahme gramatikata, I kak shte osushtestvim otsastvie na oligarhichni praktiki, kogato i v Shpigel sa publikaciite za podkupniya ni bash oligarh... Ai sega za: imame SI Bankata, deto prodadohmeee...
цитирай
182. darktales - Една птичка пролет не прави - не може ...
28.01.2011 22:09
irina1988 написа:
Една птичка пролет не прави - не може да очаквате Борисов, като някой Супермен с един замах да ни направи като Германия или Австрия, при положение, че толкова години преди него се е крадяло и крадяло! Тройната колаиция завеща пълен хаос, а освен с това, правителството на ГЕРБ се сблъска и с кризата! Като не ви харесва - спрете да мрънкате, емигрирайте или се обединявайте да протестирате както каза един друг блогър. Аман от песимизъм и негативизъм! Всеки знае да плюе - направете нещо сами за себе си, вместо да ругаете като 80 годишни пенсионери!


Пази Боже, никой нормален човек не е очаквал от г-н Борисов да ни направи като Австрия, с един или повече замахи (или замахове? трябва да се пита Цветанов как е правилно).

И не е работата само там, че ГЕРБ се сблъска с кризата. Проблемът е, че направо се сля с нея. Залепна.
цитирай
183. анонимен - е да де , не съм скучна снобка
28.01.2011 22:13
darktales написа:
анонимен написа:

ти винаги в еднакво настроение ли си явно да щом когато те видя да пишеш си вечно като злоупотребил с кока .
е за това пък аз съм в различни настроения и ми се слуша различна музика и това няма нищо общо с наркотици или биполярно разстройство

Дали ще слушаш Азис, не зависи най-напред от настроението, а най-напред зависи от натурата. Съответно, има натури, които никога не изпадат в настроение, което да изисква слушане на Азис.

цитирай
184. анонимен - :)
28.01.2011 22:14
Sashto kato GERB ova, ama ne Doiche marka! Da se nameri fungicid za gerberi, che mnoo gubichki gi lazyat...
цитирай
185. darktales - 184. анонимен - е да де , не съм скучна снобка
28.01.2011 22:26
Ако смятате, че да не слуша човек чалга=равно да е скучен сноб, то със сигурност не сте скучна снобка. Проблемът Ви е много по-дълбок. Всъщност, говорейки с относителни, регионални понятия, съществува и попфолк снобизъм. За да изпадне човек до него, е достатъчно да свали като пера на зелка няколко пласта културни натрупвания. За съжаление, и това се случва.
цитирай
186. анонимен - Престъпник
28.01.2011 22:34
Управлението на борисов не е просто некомпетентно, то е дълбоко престъпно. Чрез контрабанда и банки се крадат колосални суми, ужасяващата битова престъпност се поощрява, мангалите се привилегироват, работещите хора се подтискат и дори биват откровено тероризирани, срещу частният бизнес се води война.

Ако преди следващите избори някой обещае, че ще обеси борисов и престъпната му пасмина, гласувам за него, ако ще не фашист и не комунист, а самият дявол да е - защото по-лошо не е било.

Три поредни правителства - от Костов до СтаниШеф вървяхме нагоре, това животно ни върна в първи клас. Кризата не е никакво оправдание, цял свят отдавна излиза от кризата и върви нагоре, ние още дълбаем дъното.
цитирай
187. анонимен - ОТ ВСИЧКИТЕ КОМЕНТАРИ ДО ТУК НЯКОЙ ...
28.01.2011 22:39
ОТ ВСИЧКИТЕ КОМЕНТАРИ ДО ТУК НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПОСОЧИ ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО В БЪЛГАРИЯ КОЕТО ДА СИ Е СВЪРШИЛО РАБОТАТА КАКТО ТРЯБВА И ДА НЕ БЪДЕ ХУЛЕНО. ДОСЕГА НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО В СВЕТА КОЕТО ДА Е НАМЕРИЛО ФОРМУЛАТА ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ КРИЗАТА БЕЗ ДА НАЛОЖИ НЕ ПОПУЛЯРНИ МЕРКИ.
цитирай
188. veselaj - И като мислиш така, що си фен на съ...
28.01.2011 22:40
veseliak написа:
И като мислиш така, що си фен на сълзливия пост... Щото утвърждава самосъжалението като модел на поведение? Друг (Бойко) е виновен. Ние овчиците сме перфектни. Да. За доене. Жалка картинка. Много жалка. Агънца за заколение се обединяват в синдикат "Заколете ни милостиво!".

любопитно, къде точно видя самосъжаление? Точно мен да съжаляваш - е, това трбва да го покажа на децата си (които вече са възрастни) - много ще ги разсмея.
цитирай
189. анонимен - имам чувството
28.01.2011 22:40
анонимен написа:
Управлението на борисов не е просто некомпетентно, то е дълбоко престъпно. Чрез контрабанда и банки се крадат колосални суми, ужасяващата битова престъпност се поощрява, мангалите се привилегироват, работещите хора се подтискат и дори биват откровено тероризирани, срещу частният бизнес се води война.

Ако преди следващите избори някой обещае, че ще обеси борисов и престъпната му пасмина, гласувам за него, ако ще не фашист и не комунист, а самият дявол да е - защото по-лошо не е било.

Три поредни правителства - от Костов до СтаниШеф вървяхме нагоре, това животно ни върна в първи клас. Кризата не е никакво оправдание, цял свят отдавна излиза от кризата и върви нагоре, ние още дълбаем дъното.

че си назначен да плюваш за да сондираш обществените настроения
цитирай
190. анонимен - ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ
28.01.2011 22:41
анонимен написа:
Управлението на борисов не е просто некомпетентно, то е дълбоко престъпно. Чрез контрабанда и банки се крадат колосални суми, ужасяващата битова престъпност се поощрява, мангалите се привилегироват, работещите хора се подтискат и дори биват откровено тероризирани, срещу частният бизнес се води война.
ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

Ако преди следващите избори някой обещае, че ще обеси борисов и престъпната му пасмина, гласувам за него, ако ще не фашист и не комунист, а самият дявол да е - защото по-лошо не е било.

Три поредни правителства - от Костов до СтаниШеф вървяхме нагоре, това животно ни върна в първи клас. Кризата не е никакво оправдание, цял свят отдавна излиза от кризата и върви нагоре, ние още дълбаем дъното.

цитирай
191. veselaj - ти винаги в еднакво настроение ли ...
28.01.2011 22:42
darktales написа:
анонимен написа:

ти винаги в еднакво настроение ли си явно да щом когато те видя да пишеш си вечно като злоупотребил с кока .
е за това пък аз съм в различни настроения и ми се слуша различна музика и това няма нищо общо с наркотици или биполярно разстройство


Дали ще слушаш Азис, не зависи най-напред от настроението, а най-напред зависи от натурата. Съответно, има натури, които никога не изпадат в настроение, което да изисква слушане на Азис.

Няма начин хора като мен да слушат Азис. Пушачите практически не боледуват от Алцхаймер и деменция :))))
цитирай
192. анонимен - мен пък не ме е срам че слушам Азис и никой не е в състояние да ме накара да се срамувам от факта
28.01.2011 22:47
veselaj написа:
darktales написа:
анонимен написа:

ти винаги в еднакво настроение ли си явно да щом когато те видя да пишеш си вечно като злоупотребил с кока .
е за това пък аз съм в различни настроения и ми се слуша различна музика и това няма нищо общо с наркотици или биполярно разстройство


Дали ще слушаш Азис, не зависи най-напред от настроението, а най-напред зависи от натурата. Съответно, има натури, които никога не изпадат в настроение, което да изисква слушане на Азис.

Няма начин хора като мен да слушат Азис. Пушачите практически не боледуват от Алцхаймер и деменция :))))

но на Азис в случая съм му много благодарна че ме спаси
цитирай
193. анонимен - Най-страшното...
28.01.2011 22:48
...обаче е под повърхността - и то се нарича деликатно "подмяна на етническият модел". Защото това управление, поощряващо мангалските паразити да се плодят като плъхове и принуждаващо младите и трудоспособни Българи, които през предходното десетилетие повярваха, че тук имаха бъдеще, да стегнат куфарите и да тръгнат по светът, ще доведе до едно - само след няколко години Българите ще бъдем малцинство в собствената си страна... а не много след това въобще белите хора ще бъдат малцинство. Тая държава ще се превърне в едно огромно хъхряшко гето, населено с диви човекоподобни номади, живеещи от международни помощи, обитаващи полуразрушени руини и разграбващи и малкото останало, което може да бъде откраднато. Затова ли 60 поколения от нашите деди са напоявали с кръвта си тая земя - за да я дадем сега даром и без бой на най-нисшето племе, мърсяло някога земята? Че то по-добре под турско да бяхме останали !!!

Политиката на едно националноотговорно правителство би трябвало да бъде коренно противоположна:
1. Премахване на всякакви привилегии за хъхряшката гнус и слагане на бариера пред размножаването и.
2. Безмилостни мерки срещу бандитизма и престъпността.
3. Икономическа свобода на място на абсурдната социална политика - поощряване на знаещите и можещите, а не на крадливите и мързеливите.
4. Вместо пожизнени помощи за малоумни мангали - високи заплати за кадърни специалисти - това ще върне поне част от емигриралите в последните години.
5. Последователна политика за привличане в България на етнически Българи от Македониа, Западните покрайнини, Одринска и Беломорска Тракия, Бесарабия, Северна Добруджа, дори Волжка България и Казахастан (където Сталин е преселил Кримските Българи). Извън България живеят 6-8 000 000 души с Българско самосъзнание и само 10-15% от тях да дойдат тук, заедно с 20% от емигриралите в последните 20 години и нещата коренно ще се променят.
цитирай
194. анонимен - Типична българомрънкаща дискусия
28.01.2011 22:50
Прочетох, видях и се убедих, че се мрънка, но идеи няма. Няма и анализ на състоянието. Опитах се да кажа нещо.. и... не, Бойко ви виновен.Особено ан.187. Май не е чувал за дирижираните банкови фалити. Вярвайте ми. Заслужавате си поводите за мрънкане. Малко ви е. Още може. Трябва ви Сталин, Червенков и Живков. Да сте си добре на дажба и да няма нищо в магазините.Мислите, че не може да се случи отново? Хе, хе...95% от вас са готови да са на дажба и да им казват какво да правят, стига да може да си пооткраднат нещо.
цитирай
195. анонимен - 191:
28.01.2011 22:53
И кое точно е глупост?

Може ли такава масова контрабанда да се развива без покровителство "отвисоко"?
Лъжа ли е, че к.рвата на борисов стана милиардерка само за няколко месеца след като той дойде на власт?
Не е ли истина, че престъпността ескалира, че мангалите нападат болници, разграбват фабрики и дори убиват хора, пред погледите на ушевите прасета?
Не е ли вярно, че "държавата" отказва да плаща на частни фирми за изпълнени държавни поръчки, освен ако те не се съгласят да вземат по-малко чрез една от държавните банки... вместо да им бъде платено дори повече заради забавянето от месеци, понякога над година?

КОЕ от написаното от мен е глупост? Ти в тая вселена ли живееш или в някое паралелно измерение?
цитирай
196. анонимен - 195:
28.01.2011 22:57
При Живков поне имаше ред и закони... и то здрави.

Половината входни врати на апартаментите бяха талашитени, а хората по селата въобще не си заключваха къщите... сега същите тия хора спят барикадирани и с брадви, готови до възглавницата.
цитирай
197. mglishev - Не мога да повярвам,
28.01.2011 23:10
че и феновете на ББ, и соцеалистите си мислят, че като ругаеш ББ, значи непременно си социалист. Съответно и част от коментарите тук са абсурдни.

Не е толкова просто, драги наивници. Истината е, че и ББ, и любимият на някои правешки тиранин са едно и също: лица на собственото ни политическо, икономическо и културно безхаберие.

Да върви по дяволите Бойко Борисов. Заедно със социалистите.

Впрочем, Борисов е прост като поведение, но не е никак глупав. Друг е въпросът, че не е държавник, а мутра. Неговото правителство безобразно ограбва страната, създава й още по-лошо име и изобщо дозагробва България. Има висини на дивотията, които дори Триглавата коалиция не можа да достигне. А това значи много...
цитирай
198. анонимен - По времето на Живков
28.01.2011 23:10
katana написа:
Прочетох, видях и се убедих, че се мрънка, но идеи няма. Няма и анализ на състоянието. Опитах се да кажа нещо.. и... не, Бойко ви виновен.Особено ан.187. Май не е чувал за дирижираните банкови фалити. Вярвайте ми. Заслужавате си поводите за мрънкане. Малко ви е. Още може. Трябва ви Сталин, Червенков и Живков. Да сте си добре на дажба и да няма нищо в магазините.Мислите, че не може да се случи отново? Хе, хе...95% от вас са готови да са на дажба и да им казват какво да правят, стига да може да си пооткраднат нещо.

По времето на Живков не се сещам да е имало дажби но както и да е.
В магазините си имаше всичко.
Винаги е имало ръководители друг е въпроса какво вършат.
Няма партия или движение в момента в БЪЛГАРИЯ която да предложи нещо различно от това което се върши в момента.
цитирай
199. анонимен - че и феновете на ББ, и соцеалистите ...
28.01.2011 23:13
mglishev написа:
че и феновете на ББ, и соцеалистите си мислят, че като ругаеш ББ, значи непременно си социалист. Съответно и част от коментарите тук са абсурдни.

Не е толкова просто, драги наивници. Истината е, че и ББ, и любимият на някои правешки тиранин са едно и също: лица на собственото ни политическо, икономическо и културно безхаберие.

Да върви по дяволите Бойко Борисов. Заедно със социалистите.

Впрочем, Борисов е прост като поведение, но не е никак глупав. Друг е въпросът, че не е държавник, а мутра. Неговото правителство безобразно ограбва страната, създава й още по-лошо име и изобщо дозагробва България. Има висини на дивотията, които дори Триглавата коалиция не можа да достигне. А това значи много...

Социалисти са на власт в ГЪРЦИЯ И КАКВО НИЩО.
Кои са тези висини на дивотията, които дори Триглавата коалиция не можа да достигне??????????
цитирай
200. анонимен - ХА,ХА,ХА,......МЪКА ПО ТАТО...МЪКАААААА...
28.01.2011 23:15
КАКВИ ИДЕИ, ОЧАКВАТЕ ОТ ТИЯ ПРИМИТИВИ.....?
НЯМА ОТ КЪДЕ ДА СЕ КРАДЕ----ТОВА ИМ Е ПРОБЛЕМА!!!!
МЪКА ИМ Е ЗА ......НЕЗАКЛЮЧЕНИТЕ ВРАТИ И ТАЛАШИТЕНИТЕ СТЕНИ.....ГДЕТО СЕ ПРОБИВАХА ЛЕСНО И БЪРЗО!

ЕЛА ,КОПЕЛЕ КОМУНИСТИЧЕСКО ДА КРАДЕШ ОТ МЕН-----ЩЕ ТЕ ГРЪМНА , И ОКОТО МИ НЯМА ДА МИГНЕ ,ДАЖЕ......!
ЕДИН, ПРАДНЕШКИ РАЗБОЙНИК И ЛУМПЕН -ПРОЛЕТАРИЙ.....ПО-МАЛКО.....!!
цитирай
201. анонимен - Като се сетя, че отново ще ни опъват ...
28.01.2011 23:17
Като се сетя, че отново ще ни опъват Доган и гея, веднага автоматично се занасям до урната и пускам една бюлетина за ГЕРБ.
цитирай
202. анонимен - КАКВИ ИДЕИ, ОЧАКВАТЕ ОТ ТИЯ ПРИМ...
28.01.2011 23:17
анонимен написа:
КАКВИ ИДЕИ, ОЧАКВАТЕ ОТ ТИЯ ПРИМИТИВИ.....?
НЯМА ОТ КЪДЕ ДА СЕ КРАДЕ----ТОВА ИМ Е ПРОБЛЕМА!!!!
МЪКА ИМ Е ЗА ......НЕЗАКЛЮЧЕНИТЕ ВРАТИ И ТАЛАШИТЕНИТЕ СТЕНИ.....ГДЕТО СЕ ПРОБИВАХА ЛЕСНО И БЪРЗО!

ЕЛА ,КОПЕЛЕ КОМУНИСТИЧЕСКО ДА КРАДЕШ ОТ МЕН-----ЩЕ ТЕ ГРЪМНА , И ОКОТО МИ НЯМА ДА МИГНЕ ,ДАЖЕ......!
ЕДИН, ПРАДНЕШКИ РАЗБОЙНИК И ЛУМПЕН -ПРОЛЕТАРИЙ.....ПО-МАЛКО.....!!

Е ПО ТЪПО ПИСАНИЕ НЕ БЯХ ЧЕЛ.
цитирай
203. анонимен - НЕ СЕ ШАШКАИТЕ КОСТОВ ИМА ПЛАН ЗА ...
28.01.2011 23:19
НЕ СЕ ШАШКАИТЕ КОСТОВ ИМА ПЛАН ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 100 ГОДИНИ
цитирай
204. анонимен - :)
28.01.2011 23:33
солидарен съм със мнението на авторката....


смешно ми е, че бокогъзолизците не говорят по същество, а започват да я заливат с помия, все едно това ще промени факта, че тиквата е дебил и прави България за смях....
цитирай
205. анонимен - Намаляването на чуждите инвест...
29.01.2011 00:05
Намаляването на чуждите инвестиции е защото по времето на Станишев световната икономика беше прегряла, а веднага след това дойде кризата. Нормално е да намалеят инвестициите.
цитирай
206. анонимен - Хора, внимавайте къде се храните и ...
29.01.2011 00:10
Хора, внимавайте къде се храните и какво ядете! Пицария "Бачи" в "Дружба" регистрира нов случай на хранително натравяне. Предишният беше в другото "Бачи" - в "Слатина". Отделно са недоволните клиенти, върнали храна заради непоносимата миризма на развалено или присъствието на хлебарки в гозбите. Такива неща не се случват само на филм. Пазете си здравето!
цитирай
207. анонимен - Хубаво.
29.01.2011 04:17
Като го махнете Бойко, кой ще дойде?Кой ще бъде алтернативата? Пак ли Станишев или пък АБВ? А може би Царя и Доган... или Костов? Кой?? Поне аз не виждам светлинка в тунела, може би защото тунела се е превърнал в кладенец, в който пропадаме все по-надолу и надолу. Как ще се оправи тая държава като всеки един КРАДЕ, като се почне от най-ниското ниво - циганите и се мине през гратисчиите в градския транспорт,крадците на ел. и топло енергия /неплащането на сметки, както и да го гледаш си е кражба, вярно от по-големи крадци но../ малкия и среден бизнес укрива данъци и точи ДДС, мобилните оператори надписват сметки, банките пък с убийствени лихви и така, като се стигне до върха на пирамидата нещата са плачевни.
Е как ще се оправи тая държава, като то на българина още в зародиш му е заложено да си взима това, що не е негово. Комунизъма на това ни научи, да крадем и да не работим. Жалко за следващите поколения.
цитирай
208. анонимен - STIFF
29.01.2011 08:38
Весе, ти бъркаш в раната на цял, отчаян народ. Сигурно си чела за Атанас Буров, ако не си прочети. Сравни времето от началото на 20 век и сега. Нищо ново освен това,че няма държавници като Буров. Ти търсиш такъв заместник на Бойко, но няма да откриеш. Тази тема не е за блог, а за форум. И като протестираш какво съществено правиш, освен да раздвижваш въздуха. Има нужда от обективен анализ на обстановката, но без мнението и опита на хора като: Ат. Буров, Алеко и всички български народопсихолози (повечето писатели), не може това да се осъществи. След такъв анализ предполагам, че протестът ти ще премине в безнадеждие.
Един мой учител казваше, че най-големите измамници са с костюми, вратовръзки, очила, образовани и знаят езици. И аз искам друг премиер, но КОЙ да е той? Защо не станеш ти? Аз не те познавам, но ще гласувам за теб. Ако си отговориш на въпроса: защо не мога да стана премиер?, ще разбереш защо все такива като Бойко стават премиери. Имам много за споделяне по тази тема, но дали няма де си загубя времето? stiffart@gmail.com http://stiffart.tryavna.biz/
цитирай
209. анонимен - ЗА ДА ОПРАВИТЕ ДЪРЖАВАТА СИ ( STIFF)
29.01.2011 09:21
За да оправим държавата си първо и най-важно е да разберем истината за своето състояние персонално(кой какво представлява, какъв мироглед има, как реално може да се впише в съвремието със своите качества).Второто важно нещо е да разберем как са постъпвали нашите бащи и деди и да се поучим от техния живот. Трето, което е и първо, винаги да помним, че сме един народ, едно семейство братя и сестри. Спасението в едно семейство не е поединично. Ако не мислим един за друг никога, никога няма да живеем добре. Държавниците, които ни управляват са хора от нас. От добър народ-добри държавници, от лош-лоши. Държавниците трябва да се критикуват градивно, но не и да се усмиват и подиграват публично, това е голяма грешка. Ако усмиваш този, когото си избрал за цар на държавата си-усмиваш себе си. Кой ни е виновен тогава???
НЕКА ИЗБЕРЕМ ДЪРЖАВНИЦИ, КОИТО НЯМА ДА УСМИВАМЕ!!!

ТОЛКОВА ЛИ НЯМА ДОСТОЙНИ ХОРА СРЕД НАС ???!!!
Ако няма, къде е причината и кой е виновен ?????????????????????????????
цитирай
210. анонимен - Да се псува Бойко е модерно.Да се хвали Живков, ееее малко е носталгично
29.01.2011 09:47
анонимен написа:
За да оправим държавата си първо и най-важно е да разберем истината за своето състояние персонално(кой какво представлява, какъв мироглед има, как реално може да се впише в съвремието със своите качества).Второто важно нещо е да разберем как са постъпвали нашите бащи и деди и да се поучим от техния живот. Трето, което е и първо, винаги да помним, че сме един народ, едно семейство братя и сестри. Спасението в едно семейство не е поединично. Ако не мислим един за друг никога, никога няма да живеем добре. Държавниците, които ни управляват са хора от нас. От добър народ-добри държавници, от лош-лоши. Държавниците трябва да се критикуват градивно, но не и да се усмиват и подиграват публично, това е голяма грешка. Ако усмиваш този, когото си избрал за цар на държавата си-усмиваш себе си. Кой ни е виновен тогава???
НЕКА ИЗБЕРЕМ ДЪРЖАВНИЦИ, КОИТО НЯМА ДА УСМИВАМЕ!!!

ТОЛКОВА ЛИ НЯМА ДОСТОЙНИ ХОРА СРЕД НАС ???!!!
Ако няма, къде е причината и кой е виновен ?????????????????????????????

До да се направи анализ на състоянието, вече си е трудно. 4 клавиатури изтърках да им казвам, че от наш социалист /бивш комунист/ нищо добро не очаквам. От 1944 г се държат като окупатори в собствената си страна. Е, аз няма да спра да повтарям. Но е крайно време да се разбере.
цитирай
211. анонимен - 208:
29.01.2011 09:59
И друго - колкото и да им е трудно на някои да проумеят (виждам какви кретении са писани по-горе), политиката, която води борисов е КОМУНИСТИЧЕСКА... или поне много по-лява от тази на СтаниШеф. Доказвам:
1. Правителството на борисов се стреми всячески да ограничи свободата на мисълта и изразяването и.
2. Правителството на борисов налага политика на полицейщина и терор срещу нормалните хора.
3. Правителството всячески подтиска частният бизнес и работещите в него - и по-горе споменах, че отказва да плаща задълженията си към много фирми или ги изнудва да приемат доста по-малко. Типичен пример - държавата чрез общините дължеше 22 000 000 на сметопочистващата фирма Титан и ги принуди да се задоволят с 20 000 000, получени чрез една от банките на властта. И този случай не е изолиран.
4. Правителството на борисов натоварва работещите данъкоплатци с все по-завишени тегоби - данъци, акцизи и осигуровки.
5. Правителството на борисов отказа да предпреме каквито и да било съкращения сред паразитните структури на държавната администрация и "полицията" - нещо което направиха много по-силни държави, като например Германия, с оправданието, че съкратените щели да... останат без работа. Ами да си намерят бе !!!
6. По времето на социалистическото правителство на СерГейчо т.нар. "трайно безработни" получаваха помощи в продължение на 12 месеца... един от първите ходове на борисов бе да увеличи тоя срок на безкрайност, защото, видиш ли СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ БИЛИ ЕДИНСТВЕНОТО ПРЕПИТАНИЕ НА МАНГАЛИТЕ !!! Тоест това правителство създаде професия Безработен за циганорите. Нашето препитание е пожизнен труд, тяхното - пожизнено получаване на помощи.
Обобщено - правителството принуждава РАБОТЕЩИТЕ да издържат огромни маси НЕРАБОТЕЩИ в трудоспособна възраст, вместо да ги остави да се оправят сами, както е в една истинска капиталистическа държава.
7. Правителството на борисов посегна на ППФ, тоест на ЧАСТНИТЕ СРЕДСТВА на гражданите - това се нарича НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ.


Това са основните белези на властта на ГРОБ, всички те - типични за КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ДИКТАТУРИ. В управленската политика на правителството на Борисов няма нищо ДЯСНО, напротив - то е много по-ляво от което и да е социалистическо правителство за последните 20 години.
цитирай
212. анонимен - За алтернативата
29.01.2011 10:00
Това всъщност е най-голямата лъжа, която насаждат престъпникът с глава като картоф и неговите блюдолизци - че дебилът Боко "нямал алтернатива". Е, ако се е стигнало дотам, че подобен индивид да е най-достойният да управлява, то направо да дърпаме шалтерът на държавата.
Аз пък вярвам, че всеки втори, хванат на случаен принцип по Граф Игнатиев или Раковска, ще се справи с управлението забележимо по-добре от лицето Борисов.
От съществуващите политически сили очевидно на-достойни за властта са сините - те поне се доказаха, нека не забравяме кой веднъж ни извади от батака. Защо да не се доверим и на ВМРО - които се доказаха като Българи и патриоти? Защо да не потърсим нови алтернативи? Преди 5 години съществуваха ли ГРОБ ?!?
цитирай
213. анонимен - Защо няма...
29.01.2011 10:06
...чужди инвестиции?

По-горе бе казано, че чуждите инвестиции в България са намалели с 66%. Защо ли? - Ами прочетете какво съм написал в анализът горе - точка 3. Кой би инвестирал там, където САМАТА ДЪРЖАВА Е НЕКОРЕКТЕН ПЛАТЕЦ? Кой би построил фабрика в тая "държава", при положение че на следващият ден банда мангали може да нападне нговата собственост и да разграби машините, а ушевите само ще стоят отстрани, ще гледат и няма да посмеят дори да арестуват някого? В държава, чиито управляващи по три пъти на ден променят намеренията си по отношение на данъци, осигуровки и т.н.? - Ами то по-добре в Северна Корея да инвестираш !!!
цитирай
214. veselaj - STIFF,
29.01.2011 12:32
понеже не мога да отговоря на всички коментари, ще отговоря на тебе, защото задаваш много наболели въпроси. Не че няма достойни хора. Просто достойните хора трудно се подчиняват и трудно се командват. Казваш, че ще гласуваш за мен. Сигурно, но веднага след като ти откажа удобна длъжност или някаква услуга, ще ме намразиш. Ако за нещо се чувствам гузна, то е че не можах да се преборя с разните налеци в СДС през 93, които бяха отишли там с надеждата да оплетат собствената си кошница. Всъщност не се и опитах кой знае колко - писна ми и се махнах. Така направиха много хора, а тези, които останаха бяха пометени. Защото когато избираме някого, първото което очакваме да ни се позволи някаква далавера. И намразваме човека, който ни попречи.
Впрочем, може и да се познаваме, ако си от Трявна. Доста години управлявахме магазин там.
цитирай
215. анонимен - Според мен правителството добре се ...
29.01.2011 12:52
Според мен правителството добре се справя. Но за тези, които мразят Бойко: Моля ви, поне за Костов гласувайте. Не искам пак Доган.
цитирай
216. анонимен - morko
29.01.2011 14:36
Докато болшинството от хоратане разберат ,че не трябва да се чудят за кого да гласуват ,а за какво винаги ще остават излъгани и поредния спасител ,междувременно станал милионер ще напуска сцената заменен от подобен палячо.В нормалните държави хората се разделят на демократи или републиканци,на консерватори или либерали.В българия има над 300 регистрирани партии." Надежда ТУК всяка оставете"
цитирай
217. анонимен - Истинският проблем
29.01.2011 16:29
Той е не че слагаме на власт тези или онези, а че не им искаме сметка за безобразията.
цитирай
218. анонимен - до 217
29.01.2011 16:43
Глупости говориш. На само две партии се делят малоумните американци и 51вия им щат - Обединеното кралство. Виж скандинавците: стандарта им на живот е по-голям, а имат много партии. Не искам да има само две партии, защото начините на управление са повече от два!
цитирай
219. usmihnimise - Пфу!
29.01.2011 17:39
Костов е престъпник, най-големия в България!
Разпродаде за жълти стотинки, като скрап, предприятия с активи за милиони и милиарди, унищожи поминъка на цели общини и области, даде възможност на кредитните милионери от Виденово време да оползотворят превърнатите в долари авоари. Приватизира без правила, без визия за бъдещето... Странно как тези задлъжняли и безперспективни предприятия успяха да обогатят толкова хора, да създадат цяла нова класа богаташи?!
Явно се опитваше да създаде кохорта от свои хора, само дето партийната секретарка в дома му не беше го светнала, че тези не изпитват благодарност, затова и му се наложи да се цупондри цяла година като щипана госпожица, когато загуби изборите.
Сега се правите на принципни, защо Бойко уреждал някакъв митничар, а питахте ли Костов как се подбираха хората, които изкупиха България, или щото няма флашки, значи не се обсъжда?
Софиянци ореваха форумите, как провинциалистите им задръстили столицата, ами благодарете на Костов, той им взе поминъка. Пак го изберете.

цитирай
220. анонимен - Дедо имаше и етикет, и дрескод, и ...
29.01.2011 21:01
Дедо имаше и етикет , и дрескод, и чужди езици знаеше. Оправи ли ни ? Оправи ни. Без вазелин.
Доводите на автора ми се струват изсмукани от пръстите и не ги приемам за сериозни.
цитирай
221. анонимен - До 220
29.01.2011 21:02
Това, което си написал е алабалистика на форумен малоумник...Костов е престъпник само за онези, които още плачкат по Тато, а сега виждат реабилитация на Тато в Боко Тиквата.
... "Странно как тези задлъжняли и безперспективни предприятия успяха да обогатят толкова хора, да създадат цяла нова класа богаташи?!"....Наистина такава глупост може да напише само един нискочелен червенушко...не знам дали да те съжалявам или да те презирам.
Приватизация, другарю, се прави, за да се трансформира скапаното в качествено. Това може да се постигне само чрез частната собственост и в никакъв случай чрез държавно стопанисване. Ако частника има пазарен нюх стратегия и рабира се средства да покрие пасивите или поне част от тях предприятитето ще се превърне в печелившо. Като няма купувачи и предприятието е непечелившо то се затваря! Нали Станишев се опита да продаде Кремиковци за стотинки, продаде ли го, ами не...затвори го.

Според теб, Костов хем продал "печеливши" предприятия, от които частниците се били обогатили хем взел поминъка на хората...САМО ЕДИН МАЛОУМНИК МОЖЕ ДА СИ ПРОТИВОРЕЧИ ПО ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРЕН НАЧИН! Тези частници може да са намалили персонала си, но ако Костов беше затворил ГУБЕЩИТЕ предприятия вместо да ги продаде останалите без работа щяха да бъдат десет пъти повече!
цитирай
222. анонимен - Действията
29.01.2011 21:11
на Боко не са десни, те не са и леви - левичарски са...
цитирай
223. анонимен - Не са и левичарски - те са левашки.
29.01.2011 21:36
Не са и левичарски - те са левашки.
цитирай
224. анонимен - МАЛОУМНИК СИ ТИ! ЯВНО ВЪОБЩЕ СИ НЯМАШ РЕАЛНА ПРЕДСТАВА ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС!
29.01.2011 22:02
анонимен написа:
Това, което си написал е алабалистика на форумен малоумник...Костов е престъпник само за онези, които още плачкат по Тато, а сега виждат реабилитация на Тато в Боко Тиквата.
... "Странно как тези задлъжняли и безперспективни предприятия успяха да обогатят толкова хора, да създадат цяла нова класа богаташи?!"....Наистина такава глупост може да напише само един нискочелен червенушко...не знам дали да те съжалявам или да те презирам.
Приватизация, другарю, се прави, за да се трансформира скапаното в качествено. Това може да се постигне само чрез частната собственост и в никакъв случай чрез държавно стопанисване. Ако частника има пазарен нюх стратегия и рабира се средства да покрие пасивите или поне част от тях предприятитето ще се превърне в печелившо. Като няма купувачи и предприятието е непечелившо то се затваря! Нали Станишев се опита да продаде Кремиковци за стотинки, продаде ли го, ами не...затвори го.

Според теб, Костов хем продал "печеливши" предприятия, от които частниците се били обогатили хем взел поминъка на хората...САМО ЕДИН МАЛОУМНИК МОЖЕ ДА СИ ПРОТИВОРЕЧИ ПО ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРЕН НАЧИН! Тези частници може да са намалили персонала си, но ако Костов беше затворил ГУБЕЩИТЕ предприятия вместо да ги продаде останалите без работа щяха да бъдат десет пъти повече!

цитирай
225. veselaj - Не са и левичарски - те са левашки. ...
29.01.2011 22:59
анонимен написа:
Не са и левичарски - те са левашки.

Това го написах още като състави правителството. :))))
цитирай
226. borsi - Изяж дюнер, спаси мира!
30.01.2011 02:21
Нека идат терористи на талази,
дюнера на ъгъла ни пази!
Не ни трябват ни Мосад, ни ЩАЗИ,
…нас Осамата не може ни нагази!
Хапваме си дюнер със салати,
затова не ни засягат атентати!
Имаме летищен терминал,
там ще бачка – който е ритАл!
Вкарваш гол – и ето имаш пост,
нищо че си селянин и прост!
Може да набираш ЕГН,
ама си от нашите – ченге!
цитирай
227. usmihnimise - Това, което си написал е алабали...
30.01.2011 14:30
анонимен написа:
Това, което си написал е алабалистика на форумен малоумник...Костов е престъпник само за онези, които още плачкат по Тато, а сега виждат реабилитация на Тато в Боко Тиквата.
... "Странно как тези задлъжняли и безперспективни предприятия успяха да обогатят толкова хора, да създадат цяла нова класа богаташи?!"....Наистина такава глупост може да напише само един нискочелен червенушко...не знам дали да те съжалявам или да те презирам.
Приватизация, другарю, се прави, за да се трансформира скапаното в качествено. Това може да се постигне само чрез частната собственост и в никакъв случай чрез държавно стопанисване. Ако частника има пазарен нюх стратегия и рабира се средства да покрие пасивите или поне част от тях предприятитето ще се превърне в печелившо. Като няма купувачи и предприятието е непечелившо то се затваря! Нали Станишев се опита да продаде Кремиковци за стотинки, продаде ли го, ами не...затвори го.

Според теб, Костов хем продал "печеливши" предприятия, от които частниците се били обогатили хем взел поминъка на хората...САМО ЕДИН МАЛОУМНИК МОЖЕ ДА СИ ПРОТИВОРЕЧИ ПО ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРЕН НАЧИН! Тези частници може да са намалили персонала си, но ако Костов беше затворил ГУБЕЩИТЕ предприятия вместо да ги продаде останалите без работа щяха да бъдат десет пъти повече!


:) Трябва да ти обяснявам каква е разликата между "активи" на предпритие и "печелившо предприятие" ли?!
И защо си мислиш, че тези, които бяха ликвидирани, не можеха да продължат да работят?! Някои бяха без никакви задължения, просто ги ликвидираха, за да бъдат разпродадени от новите собственици. Сложиха си парите в джоба, добре изпрани и си отвориха друг бизнес, пито-платено.
При минните, например, се касаеше просто за моментно падане на цената на медта, след това се вдигна многократно, но всичко беше вече разпарчетосано.
Задачка за размисъл: Асарел. Същия мениджърски екип, поумняха ли, що ли?!
цитирай
228. veselaj - 228. usmihnimise
30.01.2011 15:08
тази сутрин имаше интервю с Румен Гечев. Дори той призна, че предприятията са били губещи още през 1995-та.
цитирай
229. анонимен - 228 usmihnimise
30.01.2011 16:10
:) Трябва да ти обяснявам каква е разликата между "активи" на предпритие и "печелившо предприятие" ли?!
И защо си мислиш, че тези, които бяха ликвидирани, не можеха да продължат да работят?! Някои бяха без никакви задължения, просто ги ликвидираха, за да бъдат разпродадени от новите собственици. Сложиха си парите в джоба, добре изпрани и си отвориха друг бизнес, пито-платено.
При минните, например, се касаеше просто за моментно падане на цената на медта, след това се вдигна многократно, но всичко беше вече разпарчетосано.
Задачка за размисъл: Асарел. Същия мениджърски екип, поумняха ли, що ли?![/quote]

:)))) А ти знаеш ли какво струва едно предприятие в ликвидация с огромни задължения зад гърба си. Нищо не струва. Нищо не струва, стига да се намери някой да поеме неговите задължения. Това е и обяснението защо срещу някои от тези предприятия не бяха взети големи суми, които се привиждат на хора отстрани, просто защото тези предприятия имаха огромни задължения.


цитирай
230. darktales - @
31.01.2011 03:53
Просто не бива да избираме на високи постове бивши кадри на БКП и тоталитарното МВР. Никога не можем да сме сигурни, че нямат зависимости и обвързаности.
цитирай
231. silencemurmur - Чух "твоят" Бойко да говори руски език.
31.01.2011 04:14
Това не е ли негов втори език?
Погледни в по-голям размер на катастрофата.
Има убити и извъд България или преди да ги прибият,
с успех гонят наглите клановски глави.
Вземи пример от африканците. Става!

цитирай
232. veselaj - 231. darktales
31.01.2011 06:51
не бива да избираме тъпанари, защото обещават да ни свалят звездите. Ама го правим. Аз бях дотук - заминавам.
232. silencemurmur, ще строшим главата на този и ще изберат следващия спасител. Правили сме го.
цитирай
233. darktales - 233. veselaj
31.01.2011 18:28
И свръх умни да са, ако идват от БКП и милицията пак не трябва да ги избираме.

Успех, ще ти стискам палци!
цитирай
234. ruuter - ГЕРБ ли?
01.02.2011 01:50
Бях първия човек който гласува за тях - за да видя Ахмед в затвора - октомври ще съм първият който ще им бие шута в гъзЪ. Не мога да проумея как можаха да допуснат да настроят толкова хора срещу себе си . То не бяха майки , то не бяха лекари , то не бяха футболисти . Не искам да ме управлява неграмотен премиер с мутрагенска лексика и криминални приятели. Не харесвам Станишев и Ахмед не харесвам , НО ИДИОТИТЕ ОТ ГЕРБ ще изритам на изборите със страшна сила! Реалностите вече са други.
цитирай
235. анонимен - Костов
01.02.2011 10:42
Гласувайте за Костов! Той ще оправи нещата.
цитирай
236. veselaj - И свръх умни да са, ако идват от БКП и ...
01.02.2011 10:59
darktales написа:
И свръх умни да са, ако идват от БКП и милицията пак не трябва да ги избираме.

Успех, ще ти стискам палци!

То за БКП и милицията е ясно. Но и да не идват оттам, тъпанарите не трябва да се избират. Че току-виж избрали Волен :))) Стискай палци здраво, уплашени сме до смърт. :(((
235. ruuter , а толкова ви предупреждавахме. дано поне сега се замислите.
цитирай
237. анонимен - КОСТОВ
03.02.2011 15:44
За Бойкс всички освен ГЕРБ са лоши.Искам както има присъда за Лупи,да има присъда и за КОСТОВ
цитирай
238. veselaj - Ами нека да има. Нямам нищо против да ...
03.02.2011 18:47
Ами нека да има. Нямам нищо против да има присъда за всеки, който е извършил престъпление.
цитирай
239. amg - Прост като дупе
03.02.2011 23:14
Такъв е по добре сега защото с тъпотията си руши една кръвопйна система създавана от грамотни педераси с цел пак да ни лъжат и ограбват. И мен ме е срам да го гледам как се държи в Япония, но според мен трябва трябва да се пита опозицията каво ще направи ако е на власт, ама конкретно по всеки въпрос, да се записва на една табела на площада като обещано и после да се търси сметка. Малко по материални ако сме към политиците, конкретни въпроси конкретни отговори. Разговорите за политики означава че ще ни излъжат.
цитирай
240. veselaj - 240. amg,
04.02.2011 06:19
аз задавам и конкретни въпроси в конкретни министерства.Само че не получавам конкретни отговори.
цитирай
241. анонимен - Успех, veselaj !
04.02.2011 18:51
В последния си блог казваш, че вече сте решили и заминавате. Прави сте, макар че никак няма да ви е лесно. Поне, ако някой ви създава проблеми в чужбина, ще се утешавате, че не е сънародник! За пръв път чета твоите блогове и разбирам, че не само си образована и интелигентна /което не е едно и също!/, но и че си на края на търпението си. А от повечето коментари на твоите тревоги се вижда, че скоро няма да дочакаш разбиране. Най-малкото, докато има и един българин, харесващ и изпитващ удоволствие от явлението Азис.
цитирай
242. veselaj - 242. анонимен
04.02.2011 19:27
благодаря за милите думи. Много неща мога да изтърпя, но простотията ме отвращава. Затова съм и така остра напоследък. Ако погледнеш по ранните ми постинги ще видиш, че съм един много усмихнат човек. Нищо, че ГЕРБ-аджиите ме упрекват в злоба :)))
цитирай
243. анонимен - Поздравявам Ви за този текст. Бих ...
21.03.2011 14:18
zkm написа:
Поздравявам Ви за този текст. Бих могъл да се подпиша с пълно сърце под тези мисли. За съжаление подозирам че сме самотници в тази оценка за неграмотното управление на страната. Няма нищо по-по страшно от борбен простак на власт. И това става не без подкрепата на медиите. Гледам внимателно Националната телевизия - истински слугинаж на Борисов!

Не ,не сте сами и аз мисля по този начин.А медиите са велика сила ,първата власт в държавата!
цитирай
244. анонимен - мамба сайт знакомств череповец
01.12.2011 06:34
<a href=http://www.azjn.aptekaon.in/intim-znakomstva-v-biyske.html>Интим знакомства в бийске</a>
<a href=http://www.ekfas.aptekaon.in/svadebnie-nabori-ruchnoy-raboti.html>Свадебные наборы ручной работы</a>
<a href=http://www.lqtv.aptekaon.in/frazi-dlya-znakomstva-na-ulice.html>Фразы для знакомства на улице</a>
<a href=http://www.vds.aptekaon.in/kostroma-narodnie-znakomstva.html>Кострома народные знакомства</a>
<a href=http://www.lyvpg.aptekaon.in/grafik-raboti-tc-ohotniy-ryad.html>График работы тц охотный ряд</a>
<a href=http://www.nnh.aptekaon.in/prosmotr-filma-znakomstvo-so-spartancami.html>Просмотр фильма знакомство со спартанцами</a>
<a href=http://www.berezhany.hipacia.info/sayt-znakomstv-g-balakovo.html>Сайт знакомств г балаково</a>
<a href=http://www.kaqvb.aptekaon.in/ctg-4-3.html>Организация контроля за работой предприятия</a>
<a href=http://www.szjm.aptekaon.in/sayti-znakomstv-tomsk-bez-registracii.html>Сайты знакомств томск без регистрации</a>
<a href=http://www.obtaitblelago.vivawebhost.net/seks-znakomstva-bez-registratsii-seychas.html>Секс знакомства без регистрации сейчас</a>
<a href=http://www.daltenladly.nxfree.com/mamba-znakomstva-cherepovets.html>Мамба знакомства череповец</a>
<a href=http://www.gadjach.webtesto.info/obrazets-anketi-dlya-sayta-znakomstv.html>Образец анкеты для сайта знакомств</a>
<a href=http://www.bue.aptekaon.in/seks-znakomstva-bez-registracii-belgorod.html>Секс знакомства без регистрации белгород</a>
<a href=http://www.egeu.aptekaon.in/sayt-znakomstv-nochnaya-mamba.html>Сайт знакомств ночная мамба</a>
<a href=http://www.lqtv.aptekaon.in/znakomstva-c-inostrancami.html>Знакомства c иностранцами</a>
<a href=http://www.buryn.kuncihost.net/porno-znakomstva-besplatno-bez-sms.html>Порно знакомства бесплатно без смс</a>
<a href=http://www.busk.kuncihost.net/intimnie-znakomstva-rostov-na-donu.html>Интимные знакомства ростов на дону</a>
<a href=http://www.vofaw.aptekaon.in/mreo-zemledelcheskaya-5-chasi-raboti.html>Мрэо земледельческая 5 часы работы</a>
<a href=http://www.sal.aptekaon.in/znakomstva-pravoslavnie-tolyatti.html>Знакомства православные тольятти</a>
<a href=http://www.dcubo.aptekaon.in/spb-rabota-vihodnogo-dnya-vakansii.html>Спб работа выходного дня вакансии</a>
<a href=http://www.bkcqn.aptekaon.in/vakansii-v-ufe-medicina.html>Вакансии в уфе медицина</a>
<a href=http://www.uoi.aptekaon.in/intim-znakomstva-elista.html>Интим знакомства элиста</a>
<a href=http://www.gorodnja.teapotcosy.com/znakomstvo-s-arhitekturoy-doshkolnikov.html>Знакомство с архитектурой дошкольников</a>
<a href=http://www.yge.aptekaon.in/rostov-na-donu-slujba-znakomstv.html>Ростов на дону служба знакомств</a>
<a href=http://www.minxk.aptekaon.in/ctg-1-1.html>Принцип работы дизельного двигателя видео</a>
<a href=http://www.shpfd.aptekaon.in/usloviya-raboti-s-denejnoy-nalichnosty.html>Условия работы с денежной наличностью</a>
<a href=http://www.dolinskaja.vivawebhost.net/klub-znakomstv-foto.html>Клуб знакомств фото</a>
<a href=http://www.vyshgorod.webtesto.info/sayt-znakomstv-donetsk-seks.html>Сайт знакомств донецк секс</a>
<a href=http://www.xsug.aptekaon.in/znakomstva-so-skaypom.html>Знакомства со скайпом</a>
<a href=http://www.uzwy.aptekaon.in/realniy-sayt-intim-znakomstv.html>Реальный сайт интим знакомств</a>
<a href=http://www.vop.aptekaon.in/volgograd-sayt-znakomstv-bez-registracii.html>Волгоград сайт знакомств без регистрации</a>
<a href=http://www.dergachi.d-rocket.us/povisit-avtoritet-besplatno-galaktika-znakomstv.html>Повысить авторитет бесплатно галактика знакомств</a>
<a href=http://www.jska.aptekaon.in/scenariy-vecher-znakomstv-dlya-starsheklassnikov.html>Сценарий вечер знакомств для старшеклассников</a>
<a href=http://www.kvwpm.aptekaon.in/vakansii-rosneft-smolensk.html>Вакансии роснефть смоленск</a>
<a href=http://www.rqcq.aptekaon.in/ctg-5-5.html>Секс знакомства одноночники</a>
<a href=http://www.wmsrv.aptekaon.in/ctg-3-2.html>Световые технологии рязань вакансии</a>
<a href=http://www.oopc.aptekaon.in/ctg-6-2.html>Знакомства брянск мужчины</a>
<a href=http://www.zgvl.aptekaon.in/znakomstva-v-nijnevartovske-fotostrana.html>Знакомства в нижневартовске fotostrana</a>
<a href=http://www.bojarka.goclickhost.com/sayt-znakomstv-g-kirov.html>Сайт знакомств г киров</a>
<a href=http://www.grqu.aptekaon.in/slujba-znakomstv-russkiy-toronto.html>Служба знакомств русский торонто</a>
<a href=http://www.wflru.aptekaon.in/rabota-buhgaltera-v-irkutske-vakansii.html>Работа бухгалтера в иркутске вакансии</a>
<a href=http://www.evpatorija.prog-office.com/sluzhba-znakomstv-v-saratove.html>Служба знакомств в саратове</a>
<a href=http://www.gajsin.amania.web.id/seks-znakomstva-v-semipalatinske.html>Секс знакомства в семипалатинске</a>
<a href=http://www.grqu.aptekaon.in/seks-znakomstva-v-obninske.html>Секс знакомства в обнинске</a>
<a href=http://www.ijlz.aptekaon.in/chat-znakomstv-kirova.html>Чат знакомств кирова</a>
<a href=http://www.kelx.aptekaon.in/ctg-6-1.html>Глухих знакомства в санкт петербурге</a>
<a href=http://www.wmsrv.aptekaon.in/svetovie-tehnologii-ryazan-vakansii.html>Световые технологии рязань вакансии</a>
<a href=http://www.owtcf.aptekaon.in/vakansii-doneck-ofis-menedjer.html>Вакансии донецк офис менеджер</a>
<a href=http://www.zhidachov.c0t.biz/znakomstvo-s-fakerami-1-torrent.html>Знакомство с факерами 1 торрент</a>
<a href=http://www.frjy.aptekaon.in/obyavleniya-sankt-peterburg-znakomstva.html>Объявления санкт петербург знакомства</a>
<a href=http://www.dwof.aptekaon.in/znakomstva-spb-za-30.html>Знакомства спб за 30</a>
<a href=http://www.luwph.aptekaon.in/federalnoe-bti-rostehinventarizaciya-vakansii.html>Федеральное бти ростехинвентаризация вакансии</a>
<a href=http://www.ijlz.aptekaon.in/ctg-7-5.html>Анкеты знакомств днепропетровска</a>
<a href=http://www.uoi.aptekaon.in/gorodskoy-sayt-gorlovki-znakomstva.html>Городской сайт горловки знакомства</a>
<a href=http://www.gorodiwe.nxfree.com/seks-znakomstva-zhlobin.html>Секс знакомства жлобин</a>
<a href=http://www.tbbrx.aptekaon.in/posolstvo-germanii-v-moskve-vakansii.html>Посольство германии в москве вакансии</a>
<a href=http://www.rqcq.aptekaon.in/smeshnie-istorii-znakomstv.html>Смешные истории знакомств</a>
<a href=http://www.gjjmu.aptekaon.in/ctg-8-1.html>Вакансии малый бизнес</a>
<a href=http://www.srux.aptekaon.in/luchshaya-anketa-na-sayte-znakomstv.html>Лучшая анкета на сайте знакомств</a>
<a href=http://www.kezi.aptekaon.in/ctg-7-3.html>Знакомства с номерами сотовых телефонов</a>
<a href=http://www.equcg.aptekaon.in/alfa-bank-vakansii-ijevsk.html>Альфа банк вакансии ижевск</a>
<a href=http://www.bomx.aptekaon.in/seks-znakomstva-poronayska.html>Секс знакомства поронайска</a>
<a href=http://www.mgbd.aptekaon.in/obyavleniya-harkov-seks-znakomstva.html>Объявления харьков секс знакомства</a>
<a href=http://www.sbeco.aptekaon.in/proektirovanie-raboti-celi.html>Проектирование работы цели</a>
<a href=http://www.itxgg.aptekaon.in/ctg-5-2.html>Бухгалтер на дому вакансии волгоград</a>
<a href=http://www.dyjta.aptekaon.in/vakansii-muzei-moskovskogo-kremlya.html>Вакансии музеи московского кремля</a>
<a href=http://www.soorronsurl.kedija.com/znakomstva-v-sankt-peterburge-gorodovoy.html>Знакомства в санкт петербурге городовой</a>
<a href=http://www.wxk.aptekaon.in/pervoe-znakomstvo-s-bibliotekoy.html>Первое знакомство с библиотекой</a>
<a href=http://www.dhae.aptekaon.in/intimnie-znakomstva-v-volgograde.html>Интимные знакомства в волгограде</a>
<a href=http://www.ufvqz.aptekaon.in/petelinskaya-pticefabrika-vakansii.html>Петелинская птицефабрика вакансии</a>
<a href=http://www.gqmf.aptekaon.in/porno-onlayn-smotret-besplatno-znakomstva.html>Порно онлайн смотреть бесплатно знакомства</a>
<a href=http://www.elelsinveli.prog-office.com/mts-znakomstva-glavnaya-stranitsa.html>Мтс знакомства главная страница</a>
<a href=http://www.lrqee.aptekaon.in/makdonalds-ufa-vakansii.html>Макдональдс уфа вакансии</a>
<a href=http://www.berislav.allwebsitesfree.com/znakomstvo-sfakerami-smotret-onlayn.html>Знакомство сфакерами смотреть онлайн</a>
<a href=http://www.gajsin.amania.web.id/sayt-znakomstv-noviy-urengoy.html>Сайт знакомств новый уренгой</a>
<a href=http://www.sxr.aptekaon.in/znakomstva-layv-planet.html>Знакомства лайв планет</a>
<a href=http://www.vishnjovoe.tvrf.biz/besplatnie-sayti-brachnih-znakomstv.html>Бесплатные сайты брачных знакомств</a>
<a href=http://www.pmq.aptekaon.in/anketa-znakomstvo-s-roditelyami.html>Анкета знакомство с родителями</a>
<a href=http://www.yuk.aptekaon.in/znakomstva-v-don-obl.html>Знакомства в дон обл</a>
<a href=http://www.lzixn.aptekaon.in/stil-raboti-sovremennogo-rukovoditelya.html>Стиль работы современного руководителя</a>
<a href=http://www.boguslav.givehosting.com/znakomstvo-s-novim-kollektivom.html>Знакомство с новым коллективом</a>
<a href=http://www.lfle.aptekaon.in/seks-znakomstva-nso.html>Секс знакомства нсо</a>
<a href=http://www.yscp.aptekaon.in/sitemap.html>свингер знакомства бесплатно без регистрации</a>
<a href=http://www.zrzd.aptekaon.in/znakomstva-g-nab-chelni.html>Знакомства г наб челны</a>
<a href=http://www.blwkq.aptekaon.in/slavgorod-altayskiy-kray-vakansii.html>Славгород алтайский край вакансии</a>
<a href=http://www.jdtm.aptekaon.in/znakomstva-v-kimrah-seks.html>Знакомства в кимрах секс</a>
<a href=http://www.mgbd.aptekaon.in/znakomstva-invalidov-mozir.html>Знакомства инвалидов мозырь</a>
<a href=http://www.ileh.aptekaon.in/sayt-znakomstv-may-lav-ru.html>Сайт знакомств май лав ру</a>
<a href=http://www.pkqf.aptekaon.in/www-beeline-ru-znakomstva.html>Www beeline ru знакомства</a>
<a href=http://www.bjinr.aptekaon.in/domodedovo-sibir-vakansii.html>Домодедово сибирь вакансии</a>
<a href=http://www.cdh.aptekaon.in/seks-znakomstva-v-buryatii.html>Секс знакомства в бурятии</a>
<a href=http://www.srux.aptekaon.in/ctg-8-2.html>Трансы знакомства питер</a>
<a href=http://www.vds.aptekaon.in/ctg-1-6.html>Чат знакомств омск</a>
<a href=http://www.rqcq.aptekaon.in/seks-znakomstva-vidnoe.html>Секс знакомства видное</a>
<a href=http://www.xacym.aptekaon.in/otdelochnie-raboti-v-ivanovo.html>Отделочные работы в иваново</a>
<a href=http://www.pkqf.aptekaon.in/znakomstva-smolensk-seks-bez-registracii.html>Знакомства смоленск секс без регистрации</a>
<a href=http://www.rmoco.aptekaon.in/rabota-prodavec-konsultant-v-avtosalone.html>Работа продавец консультант в автосалоне</a>
<a href=http://www.jgc.aptekaon.in/sayti-znakomstv-dlya-mobilnih-telefonov.html>Сайты знакомств для мобильных телефонов</a>
<a href=http://www.grqu.aptekaon.in/sayt-znakomstv-g-ivanovo.html>Сайт знакомств г иваново</a>
<a href=http://www.vofaw.aptekaon.in/vakansii-v-bolgarii-dlya-russkih.html>Вакансии в болгарии для русских</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: veselaj
Категория: Политика
Прочетен: 4895013
Постинги: 177
Коментари: 5810
Гласове: 9028
Спечели и ти от своя блог!