Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2011 16:52 - Бойко, този път номерът с птичките и пчеличките няма да мине.
Автор: veselaj Категория: Политика   
Прочетен: 6559 Коментари: 11 Гласове:
10

Последна промяна: 17.01.2011 18:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

И Фидосова тръгна да обяснява, че записът на разговора й е монтиран. И че било нормално да се интересува, как се е справило “нашето момче”.

Дори и най-запалените фенове на Бойко не смеят да кажат, че записите са фалшиви. Защото фенове, фенове, ама не са идиоти. Е, може някоя бабичка да се върже на тези приказки, но пък те бабичките от Коледа изобщо вече не са фенове на Борисов.

Колкото и да се опитват да изместват въпроса откъде са записите, законни ли са и колко лоши хора стоят зад тях, това не променя факта, че ги има и са автентични. Не променя и факта, че Бойко покровителства определени хора по определени причини (не знам какви).

Ако някой много лош човек каже за мене, че съм дебела, ниска и вечно чорлава, това че човека е много лош няма да промени този факт. Защото аз наистина съм ниска, дебела и мразя да ходя на фризьор. Виж, ако бях висока, стройна и с безупречна прическа, можеше да го обвиня, че лъже. Ама не съм. И няма никакво значение добър човек ли ще каже истината или лош.

Същото е и в този случай. Няма значение дали Алексей Петров или ДС са направили записа – истината е, че това е вярно.

Оправданията на Бойко и Фидосова приличат на обясненията на изнервен родител, който обяснява на порасналото си дете за сеска с птичките и пчеличките. Без да забелязва, че детето е достатъчно голямо и се подхилва, забавлявайки се с неловкостта му.

Ако подобен запис беше изнесен миналата година, обясненията на Бойко можеше и да минат.

Само че вече “сме достатъчно пораснали”.

Номерът с птичките и пчеличките този път няма да мине.




Гласувай:
15



1. анонимен - По този въпрос имам следното пре...
17.01.2011 17:38
По този въпрос имам следното предложение.На всички е ясно, че всеки плува както намери за най-добре.В случая,това какво се крие зад "липсата на публика"не е по-важно от факта, че навсякъде ,до всеки проблем и пред всяка несполука се слага името на Борисов....Какво общо в случая има Премиера с практика, която е установена от преди много години ?Така както сега той е разпъван за всичко лошо, и е обвиняван че не знае една или друга хватка, така всеки друг ,стоящ на този пост, би могъл да понесе вина за подобни непочтени игри.И мисля, че И ТОЗИ ПЪТ минава номера. Нали важното е да се изчистят тези отношения.Да се действа по човешки начин.Всеки знае да прави номера.
цитирай
2. veselaj - Не, аз говоря за конкретният случай ...
17.01.2011 17:50
Не, аз говоря за конкретният случай с покровителството на определена фирма. Да не забравяме, че измисли министерски пост на Божидар Димитров само защото му беше приятел, сега "няма да закачаме човека, защото съм му обещал". След всичките приказки, че корупция повече няма да има. Не го обвинявам за всичко лошо, само за глупостите, които прави :)
цитирай
3. karambol5 - Ми не са фалшиви :)))
17.01.2011 18:20
Ми не са фалшиви :)))
цитирай
4. mamkamu - Е нека изчакаме европейска неза...
17.01.2011 20:15
Е нека изчакаме европейска независима експертиза. Сутринта оня хуморист, водещия на ранния блок на "Дарик" убеждаваше народонаселението, че нямало нужда да се харчат пари за независима експертиза, а заради парите налени в СРС-та, МВР било достатъчно подготвено със специална техника, че да се произнесе по въпроса. Една кака също му пригласяше.

Да де, но аз на МВР не вярвам. По скоро бих повярвал на която и да е келава независима западна фирма, занимаваща се с аудиомонтажи, отколкото на нашето МВР. За това нека изчакаме...

Поздрави.
цитирай
5. gantree - @ mamkamu
17.01.2011 22:09
Няма, европейската също може да излезе бързо.
Много по-добре е да прати записите на Марс, от там по-независимо няма накъде.

Извън шегата, той няма никакво право да праща каквото и да било в тази област на експертизи, камо ли пък неща точно от този род. Правото, или по-точно задължението, което има е да ги прати в прокуратурата. Нищо друго.
цитирай
6. veselaj - Каквато и експертиза да направят, ...
17.01.2011 22:30
Каквато и експертиза да направят, си е ясно, че записите не са фалшиви. Бойко си призна сам. Всъщност той така се държа, че и фалшиви да бяха записите, все едно че бяха истински. Това даже и ГЕРБ-ерите май не смеят да го отрекат.
цитирай
7. анонимен - @
18.01.2011 15:36
Това с международната експертиза ме уби завчера! Та нима не си личи, че записите са си съвсем автентични? Нима тези записи не са в Европа (с главно Е, щото и ние сме вътре, ама с малко). Забелязахте ли как се промени настроението и на американския посланик, и на европейската комисия? Нима там не са проверени за монтажи? А? Ама по телевизора добре звучи - ще ги дам на международна експертиза. Какво? Ще ги фалшифицира и тогава ще прати фалшификатите навън? Смешник. А като ги сравнят с ония от вестника :)))))

Нито с птичките, нито с пчеличките, нито с нищо номерът не може да мине! И това е добре.
цитирай
8. veselaj - Някакви нещастни опити за печелене ...
18.01.2011 15:46
Някакви нещастни опити за печелене на време. И сто експертизи да кажат, че записите са фалшиви, след признанието на Бойко няма да имат смисъл.
цитирай
9. stoineff - Няма значение...
18.01.2011 20:42
..колко още пари за експертизи, сере се, или полети до Италия ще похарчат, Бат Бойко и компания, важното е, че са нашите пари ... поне да ги харчеха за нещо смислено..
цитирай
10. анонимен - Dan4o
21.01.2011 12:10
На всеки пожелавам такова покровителство,да ти затворят фабриката и да ти направят акт.Ако това е покровителство не знам кое не е ?
цитирай
11. veselaj - И аз си пожелавам да ми затворят ф...
21.01.2011 14:13
И аз си пожелавам да ми затворят фабриката проформа и да ме оставят да си работя спокойно. И акта съм готова да платя...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: veselaj
Категория: Политика
Прочетен: 4904502
Постинги: 177
Коментари: 5810
Гласове: 9028
Спечели и ти от своя блог!