Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2010 09:18 - Цветанов, лъжеш!
Автор: veselaj Категория: Политика   
Прочетен: 35158 Коментари: 107 Гласове:
21

Последна промяна: 05.11.2010 10:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Цветанов, лъжеш!

 

Лъжеш, и то нескопосно!
         Напомняш ми ученик, който е избягал от час и са го хванали – паникьосано измисляш оправдания и даже не си даваш сметка, че всеки достатъчно възрастен човек (т.е. хората над 20 г.) вижда белите конци с които е съшита версията ти.

От обясненията ти в парламента разбрах, че един служител в полицията и жена му могат да изкарат над 340 000лв.,  както и че можеш 5 г. да живееш без да похарчиш и стотинка.

От отговорите ти в сутрешния блок на БНТ за въпросните имоти разбрах, че правителството бори организираната престъпност и че вече няма нито отвличания, нито показни убийства(?).

Само че аз не съм заплашена нито от отвличане, нито от показно убийство.

Страхувам се, обаче, че пиян тийнежър може да ме пребие на улицата и гладни цигани да разбият къщата ми. Правителството и полицията не се интересуват от подобни дреболии –даже не ми отговориха какво са направили да хванат престъпниците, които ме ограбиха, макар че познах крадлата на тяхна снимка.

Излиза, че полицията работи за малка група богаташи като Киров, например, чиято снаха е депутат от ГЕРБ.

Правителството погна дребните производители на евтини стоки и услуги (като малките гумаджийници) в които едни хора с огромни усилия се опитват да правят нещо без да са хванати за гушата от големите вериги. И ще ги смаже – за да могат големите вериги, които са си платили на когото трябва да имат пълната власт над хората, които са принудени да работят почти като роби.

Правителството твърди, че вдига акциза на цигарите заради здравето на хората. В същото време намалява глобите за продажба на цигари без бандерол?! Никога досега не са се продавали толкова много контрабандни цигари на толкова висока цена – това беше целта, нали? Ще принудите и глупавите хора, които предпочитат да си свиват цигари от тютюн с бандерол да започнат да купуват нелегални цигари.

Но пак да се върнем на твоите приходи и действия, Цветанов.

Казваш, че си приключил въпроса и че си казал всичко на работодателите си.

Само че грешиш – не парламента ти е работодател, а хората, които си дават парите за данъци. И за мното от тия хора въпроса не е приключен. И аз съм от тях

Не вярвам на хора като Яне Янев.

Нито на хора като Алексей Петров.

Не вярвам особено и на медиите.

Вярвам, обаче, на това, което виждам.

Затова смело мога да ти кресна:

Цветанов, лъжеш!

 



Тагове:   политика,   лъжец,


Гласувай:
22



1. анонимен - А какво точно виждаш ?
05.11.2010 09:52
И какво друго можеш да правиш освен да кряскаш ?
цитирай
2. veselaj - Виждам, че Цветанов се опитва да ни ...
05.11.2010 10:02
Виждам, че Цветанов се опитва да ни прави на идиоти. Или може би вярваш, че честно и почтено си е спечелил такива пари? Нали уж безвъзмездно беше председател на ГЕРБ? Сега се оказа, че е получавал заплата. Да получава пари откъдето си иска - само да не лъже по такъв баламски начин. Е, на теб това може и да ти харесва.
цитирай
3. karambol5 - Така си е- лъже като влашка циганка !
05.11.2010 10:25
Така си е- лъже като влашка циганка !
цитирай
4. marystaneva - Крясъците не са аргументи.
05.11.2010 13:44
veselaj написа:
Виждам, че Цветанов се опитва да ни прави на идиоти. Или може би вярваш, че честно и почтено си е спечелил такива пари? Нали уж безвъзмездно беше председател на ГЕРБ? Сега се оказа, че е получавал заплата. Да получава пари откъдето си иска - само да не лъже по такъв баламски начин. Е, на теб това може и да ти харесва.


veselaj,
Този път ти лъжеш. Никога не е казвал, че "безвъздмездно" е бил председател на ГЕРБ. Но със сигурност е дал за ГЕРБ повече, отколкото е получил. Не всичко се измерва с пари. А и не ти си човекът-институция, който е компетентен да прави заключения. Остави НАП да си свърши работата. Резултатите, както добре знаеш, ще бъдат оповестени публично.
цитирай
5. veselaj - Следващият ми пост май ще е "...
05.11.2010 14:29
Следващият ми пост май ще е "ГЕРБ като религия". Не ме интересува какво е направил Цветанов за ГЕРБ, нито дали получава пари за това, още по-малко колко. Само че лъже. И го казвам не защото вярвам на клюки, а както писах в предишния пост, защото вярвам на Цветанов. Хайде прочети внимателно всичко, каквото казва, сметни числата, които изнася (няма нужда да чакаш НАП, сметката е простичка) и няма как да не видиш разминаванията. Е, можеш да продължиш да му вярваш, но това е вече в сферата на религията - аз вярвам в Бог по същия начин, без да ме интересуват фактите.
Колкото до заплатата му от ГЕРБ - напротив, твърдеше, че не получава такава като председател на ГЕРБ. Мисля (макар че не съм сигурна), че и няма право да получава такава като държавен служител, но това е друга тема.
цитирай
6. veselaj - Впрочем, резултатите ще бъдат о...
05.11.2010 14:33
Впрочем, резултатите ще бъдат оповестени публично в най-добрия случай след няколко месеца, когато всички забравят за скандала. То това е и идеята - да се потулят нещата до изборите за президент. Впрочем, любопитна ще е интригата кой ще се кандидатира за президент - св. Бойко или неговият пророк Цветанов. Аз все пак залагам на Бойко. Ако удържи дотогава...
цитирай
7. анонимен - Ама нали всичко беше на ползу роду...
05.11.2010 14:53
И като е получавал тия пари като председател на ГЕРБ, той тогава Цветанов чий служител беше? И като такъв имаше ли право да развива политическа дейност, че и пари да получава за това? И как консултира чужди фирми? Ами онзи - председателя на СОС, той брокер на недвижими имоти ли е или изпълнява функции в обществена полза? За 1/50-та от всички тези неща в която и да е бяла държава и двамата ще получат много силен шут сравним с първа космическа скорост, ако не и нещо повече в добавка!
цитирай
8. анонимен - От обясненията на Цветанов излиза, ...
05.11.2010 16:31
От обясненията на Цветанов излиза, че в тяхното семейство не се хранят, не се къпят и т.н. режийни разходи. Всички толкова обичат Цветанов, че за брат му не е останал и един гараж от имотите на роднините /сигурно е лошия брат/. Не става ясно защо, когато имаш 6 апартамента, купуваш още два и то на кредит. То бива, бива ама чак такъв апартаменто-маниак!
цитирай
9. haralanov - И аз мисля като теб!
05.11.2010 16:40
Не вярвам на хора като Яне Янев.

Нито на хора като Алексей Петров.

Не вярвам особено и на медиите.

Вярвам, обаче, на това, което виждам.

Затова смело мога да ти кресна:

Цветанов, лъжеш!

цитирай
10. анонимен - димо
05.11.2010 16:45
Уважаема Маристанева, наивна ли сте или нещо друго ? Ами как НАП ще извади истината за Цветанов,нали после Христосков незабавно ще трябва да емигрира и се покрие вдън земя ? Акъл имате ли ?
цитирай
11. анонимен - блог. бг е дома на платените драс...
05.11.2010 17:22
блог.бг е дома на платените драскачи на БСП - това вече го знаем и не вярваме на написаното тук. Мерси.
цитирай
12. veselaj - Не си длъжен да ми вярняш, макар че ...
05.11.2010 17:37
Не си длъжен да ми вярняш, макар че съм от БСП, колкото съм и балерина. Но можеш да погледнеш числата и да сметнеш сам. Но, както пише в един коментар в "Свежо" - когато Бойко говори и фактите мълчат! :))))
цитирай
13. veselaj - А пропо, ако знаеш къде плащат, п...
05.11.2010 17:38
А пропо, ако знаеш къде плащат, пиши. Наистина имам нужда от пари:)))
цитирай
14. mamkamu - !!!
05.11.2010 17:40
анонимен написа:
блог.бг е дома на платените драскачи на БСП - това вече го знаем и не вярваме на написаното тук. Мерси.


Какви платени драскачи, бе! Ти ако и авторката наричаш човек на БСП, значи не си с всичкия си!!! Преди да правиш обобщение за някой е редно да попрочетеш и нещо друго от него... Ама, неее, бързаме да лепим етикети.
цитирай
15. marystaneva - Някои още живеят в не-знам-кой-век...
05.11.2010 17:58
Заседанията на 41 НС са публични, стенограмите от заседанията и решенията на МС са публични, данъчните декларации на властта са публични, всичко е открито. Никога преди не е било! И ако някой е "сгазил лука", си понася наказанието. И никой не се наказва заради истината, дори ако тя е неприятна. Точка. Но не аз или някой от вас ще дава оценки. Ние не разполагаме нито с цялата информация, нито с методиката за изчисление. Има си служби и институции, които, разполагайки със съответните документи, ще си свършат работата и ще оповестят резултатите.
Най-вероятно промитите червени или тъмно-сини мозъци просто ще откажат да приемат резултатите, защото не им изнасят, но едва ли ще накарат собствените си лидери да направят това, което направи Цветанов. А би трябвало! Нали са честни?!
цитирай
16. marystaneva - За разлика от някои други,
05.11.2010 18:16
Аз съм си направила труда да се поинтересувам къде "влизам". Домакинята на блога е живяла добре при управлението на Костов и едва ли не го "боготвори". Имала е време да се радва на красивите неща, на младия си съпруг, на домашния любимец, на градинката си, на природата... Но това е било преди 9 - 10 години. Сега парите не стигат, дори в магазина за продавачка не я искат... Между другото, мен също - на една и съща възраст сме. Но нито заслугата за тогава е била на Костов, нито вината сега е на ГЕРБ. И Костов да беше спечелил изборите миналата година, кризата пак нямаше да ни подмине. Световна криза е. И утре да дойде ДСБ на власт - ние с Весела няма да станем по-млади с 10 години. Или по-търсени... Ще сме си на по 51 и пак няма да ни искат. Тъжно е, но е факт. За нас няма подходяща работа, независимо какво знаем и можем. Сега парите не стигат и си търсите виновници. Но си спомнете, че икономиката не я съсипа ГЕРБ. Няколко поредни правителства се "постараха"...
цитирай
17. veselaj - 15. marystaneva, ти наистина си ...
05.11.2010 18:25
15. marystaneva , ти наистина си явление. Аз оценката си за ГЕРБ съм я дала много преди да ги изберат. Какви стенограми, какви 5 лева. Аз просто казвам, че Цветанов лъже, и забележи, защото се държи точно като човек, който лъже. И даже да го изкарат като ангелче, това няма да промени нищо. Защото колкото и да оправдаваш една лъжа, тя си остава лъжа. И ако Цветанов беше казал "да, допуснах грешка" щях да призная, че в ГЕРБ са честни хора. Ама не - той говори глупости. на всичкото отгоре, всеки път различни.
14. mamkamu, благодаря за милите думи. но не се впрягай, ако всеки път, когато ме обиждат на "Комунистка" ми даваха по левче, щях да съм богата :)))
цитирай
18. veselaj - Аз съм си направила труда да се по...
05.11.2010 18:32
marystaneva написа:
Аз съм си направила труда да се поинтересувам къде "влизам". Домакинята на блога е живяла добре при управлението на Костов и едва ли не го "боготвори". Имала е време да се радва на красивите неща, на младия си съпруг, на домашния любимец, на градинката си, на природата... Но това е било преди 9 - 10 години. Сега парите не стигат, дори в магазина за продавачка не я искат... Между другото, мен също - на една и съща възраст сме. Но нито заслугата за тогава е била на Костов, нито вината сега е на ГЕРБ. И Костов да беше спечелил изборите миналата година, кризата пак нямаше да ни подмине. Световна криза е. И утре да дойде ДСБ на власт - ние с Весела няма да станем по-млади с 10 години. Или по-търсени... Ще сме си на по 51 и пак няма да ни искат. Тъжно е, но е факт. За нас няма подходяща работа, независимо какво знаем и можем. Сега парите не стигат и си търсите виновници. Но си спомнете, че икономиката не я съсипа ГЕРБ. Няколко поредни правителства се "постараха"...

Ти наистина си голяма забава. Ако трябва да бъда справедлива, най-добре живеех при управлението на НДСВ и на тройната коалиция. Просто така се случи. При управлението на Костов бях учителка със 120 лв. заплата и две деца в основното училище, които отглеждах сама. И от финансова гледна точка това беше доста страшно за мен време. Отношението ми си е все едно и към НДСВ, и към БСП, и към ГЕРБ и особено към мутри като Бойко. Не ти ли минава през ума, че има хора, които не пречупват мисленето си единствено през паницата. Явно не ти минава...
цитирай
19. informator - Така е - лъже!
05.11.2010 18:39
Така е - лъже!
цитирай
20. анонимен - Лъже!
05.11.2010 18:51
Много добре казано, полицията гони големите престъпници, а за малките неща не си мръдва пръста. Не трябва да е така! Всички сме хора...
цитирай
21. анонимен - знаеш ли колко някой го интересува ...
05.11.2010 18:54
знаеш ли колко някой го интересува мнението ти. вкъщи нямаш ли на кого да споделяш
цитирай
22. анонимен - Запали една цигара и са успокой! ...
05.11.2010 18:59
Запали една цигара и са успокой! Заради цигарите ти е кофти, щото ти изпразват джоба! хахахахах!
цитирай
23. анонимен - спри цигарите и цветанов ще ти из...
05.11.2010 19:01
спри цигарите и цветанов ще ти изглежда честен човек
цитирай
24. veselaj - знаеш ли колко някой го интересува ...
05.11.2010 19:04
анонимен написа:
знаеш ли колко някой го интересува мнението ти. вкъщи нямаш ли на кого да споделяш

Явно те е заинтересувало, щом си го прочел... това, че не можеш да го разбереш е друг проблем. Твой!
цитирай
25. анонимен - Не само че лъже,
05.11.2010 19:15
ами и безсрамно злоупотребява с власт, за да запуши устата на журналистите, дето му снимаха къщата в с. Шума. Обвинени са в едро хулиганство и могат да получат по две години затвор. Егати бързата полицейска реакция! Разбиха ми гаража - така и не дойдоха, ограбиха детето ми на улицата - извършителят бил неизвестен, макар че беше разпознат! А цар Боко І снизходително отбелязва, че "аз съм убеден, че ако Цветанов знаеше, че са журналисти, нямаше да ги закача".
цитирай
26. анонимен - Много злоба в тая женица дето е сп...
05.11.2010 19:24
Много злоба в тая женица дето е списала тези неща. Страшно става!! Простолюдието започна да пише в блогове и глупости ни заливат от всякъдет. Лошото е че докато не ги прочетеш не разбираш, че си си загубил времето.
цитирай
27. veselaj - Запали една цигара и са успокой! ...
05.11.2010 19:38
анонимен написа:
Запали една цигара и са успокой! Заради цигарите ти е кофти, щото ти изпразват джоба! хахахахах!

моите разходи за цигари са долу-горе същите, както преди две години, когато ги купувах от магазините. Само че твоите приходи от моите цигари рязко намаляха :)))
цитирай
28. анонимен - Стефанова
05.11.2010 20:34
Напълно съм съгласна с коментара! И аз не вярвам на тези нескопосани лъви и обяснения! Едно е ясно всеки влиза в властта за да краде!
цитирай
29. bovari - Прочетох, разбрах позицията
05.11.2010 20:53
която е близка до моята, но все пак различна.
В момента се оказва, че нямам време да пиша..
до утре, veselaj
поздрави!



цитирай
30. анонимен - veselaj, ti si kristalno 4ista w obvinenieto si, podkrepa i ot men
05.11.2010 21:04
v postyt Лев примката около Цветанов pod nomer 209 napisah:

афтoрът на снимката пoказва батю Цвъцко катo живят мъртвец
цец мъртвец , е заглавиетo на тази снимка
апартаментец цец, мевереЕц цец и цец живят мъртвец

а кoлкo симпатичен, ГЕРБер беше oт нашалoтo. Израстнал в рабoтническo семеиствo, баща шофьoр, маика чистачка в дестака градина за oлигoфрени, брат зидарo-мазач, сестра учителка пo трудoвo oбучение и Цец-даскал пo физ-въз, и сега такива неща да пишат за негo. еми Яне е мнoгo неделикатен. наместo да казе "Цецo са ти еба мама" Яне казва "Цеееецкoooo, сигъъъъ ще се опиииИтами да ти Е... ата, ееетааа работа нали се сещъъш бе, сон оВъ драйвер, да не кае сон оВъ пиг.

Шом данните на Яне са неверни, защо Цветанов не даде Яне на съд? Измъкването като пръдня от турски шалвар е неговото, че няма да се занимава с Янините полюции и съобщения за далавери.

Янините приказки, дори не го обиждат наш Цвъцкан ЦвъцканоФ.

Та ето я версията: Цветанов е уредил Яне с една дузина млади момчета за некакви срамни работи, а Яне треба да раздуе скандалът от който излиза че Цецо е честен(даже не е крал от ГЕРБ), почтен ( даже не е сниман как седи с уплашен поглед на дебил в леглото на едно малко момиче-педофилите такива ли са), предан на ГЕРБ (ще върне до стотинка парите които е получил от човекът когото той, Цецо произведе в чин Генерален Октопод-полковник), умен (никога не каза една и съща версия за доходите си) и способен физвъзник като Министър на МВР (никога от затворът не освободиаха повече от задържаните от него БГ граждани; даже бяха освободени несамо Ген Окт-полковник, а и неговите нарочени соулмъдураци) , министърт с най-радостната усмивка (дори Румъния Желева когадо изигра в талавизорът танцът "Тарантулата в ламбата" не изглеждаше толкова лирично)

и какво ли още не можем за глупости да почетем изписани срещу Ц Цветанов.

а той е само един християнин, верен на България, на Бойко Борисов и Организацията която му помгна да си купи за по-ефтинко имотчетата, с лекотен многогодишен кредит, за която е написал справка, донос или шпионско матриалче....

теа дето писаха справки, най много станаха журналисти
тея дето писаха доноси -депутати и министри, а

тези дето писаха шпионски матриалчета си накупиха имоти и живеят от наеми...., НАРОДЕ, още ли си мислиш че Цвециян Цуцуланоф, известен като ЦЕЦО ЛЪЖЕЦО (без това да е доказано със 100%) е най=подходящият гражданин за Президент на Република България.

Аз си мисля, че той от ГЕРБ е най-подходящият, но не си мисля че най-подходящият е той.
цитирай
31. анонимен - много ми е интересно на кого е ком...
05.11.2010 21:11
много ми е интересно на кого е коментар 30. анонимен - veselaj, ti si kristalno 4ista w obvinenieto si, podkrepa i ot men
tanyarisemova
цитирай
32. анонимен - второто интерсно нещо е аз защо и...
05.11.2010 21:17
второто интерсно нещо е аз защо излизам като анонимна, не мога да си изтрия или редактирам коментара (става въпрос за коментар 31)
Блога ми се бъгва и ве секция "мои коментари" излизат коментари които никога не съм писала. Искам си моите коментари с моята си статистика и моите си блог вълни.
taniarisemova
цитирай
33. анонимен - 31, abe anonimen sym
05.11.2010 21:31
ako iskas da pro4etes oste nesto, napisano na neskoposana kirilica, eto:
С тъпотия към регрес!
следя каквo става в Българя и сега виждам че нитo Ленин, нитo Бжежински, В Хавел или електрoтечниците oт Пoлска людoва са били прави за тoва каквo да се направи, за да се събoри една икoнoмическа състема, един пoлитически режим или еднo правителствo, кoлкoтo и правo да се чувства тo.

Ключът за загатката се крие в изключителните спoсoбнoсти на някoй си Симеoн Дянкoв.

Тoзи екземпляр тряба да вземе Нoбелoвата награда за де-наукизацята на светoвнoтo население. Пoстепеннo, за всяка страна пooтделнo (първo oт науката се oсвoбoди Грузя, на път сме и втoра денаукизирана страна да имаме на белят свят-Българя, и така дo катo се стигне през Еврoпата и Северна Америка та чааак дo Яапoнскo и Китай.

направo, тoя субект клати Светът с негoвата светoвана денаукизираща ревoлюця.... след гoдини кoгатo пoбеди тази ревoлюця, тълпи oт шoфиoри, зидарo-мазаци и пoжарникари премесени с тайни агенти, наместo сегашнoтo РОТ ФРОНТ ще скандират с целите си семейства БЯЛ-ЛИСТ. БЯЛ ЛИСТ и "Чрез тъпoтя към регрес!". Кoлкo е жалкo че хoра кoитo мoгат нещo да кажта и вържат пo две думи на кръст, са мoралнo и прoфесиoналнo унистoжени; други oстаряха, а нoвитo пoкoление наместo да изпoлзава Si за интегрални схеми, си интегрира де щo мoже силикoнените имплантати.

та тoва е разликата ние: сме oтгледани в духът на Si-ликоненната долина, те на силикoненият мехур.

Наместо да четем, се чалгосва.

Хора които нещо могат и го правят и означават много не само в БАН, а са известни и уважавани в Европа и Светът са обругавани и сочени с с мръсните пръсти на българско финасово чудо, Симео Дянков, по чиито нокти висят засъхнали сополи които чудото е теглило от носът на батко си за да му одобри следващата финасова перверзия, а именно да легализира проституцията зада събира вагинален данък, докато си стиска очичките да не чуе за какво е обвиняван Цветанов. Ако Цветанов е присвоил по легален и неморале начин тези стотиси хиляди левове, се пита в задачката коко курви на отчет във финансовото министрество трябва да доебват за да да върже С Дянков бюджетът за закопуване на подслушвателна техника, която иизели в БАН и Тех Уни могат да ги направят перфектно.

Ето това е доказателството за целенасочеността за унищожаване на Българската Академиа на Наукит и Българските Университети. Ако Дянков беше посетил заедно със Цветанов институтите и лабораториите по приложна електроника и кажеха: я момчета да видиме като сме заделили 50 мильона за подслушвателни системи, вие за колко ще можете да ги направите?

Това обаче е поръчка, от която ако се реализира, ние ще спрем да приказваме срещу ГЕРБЕРАСИТЕ и Цецо Мошенникът, пардон лъжецот, с което тяхното имане ще се обезмисли, и само неколцината нови апартаментъ на Цецо придобити между 2009 и 2012 ще бъдат развявани от лудатата Янка за смех и подхилване на Цеца стругарката и Федоска от Мунтняма.

С тъпотия към регрес!
цитирай
34. анонимен - 33. анонимен - 31, abe anonimen sym ...
05.11.2010 21:36
33. анонимен - 31, abe anonimen sym

ти хубаво си анонимен, ама май не чак толкова. Защото виждам всеки твой коментар и постингите по заглавия. Всички твои коментари излизат в секция "Мои коментари"
цитирай
35. анонимен - 33. анонимен - 31, abe anonimen s...
05.11.2010 21:37
33. анонимен - 31, abe anonimen sym

ти хубаво си анонимен, ама май не чак толкова. Защото виждам всеки твой коментар и постингите по заглавия. Всички твои коментари излизат в секция "Мои коментари"
tanyarisemova
цитирай
36. анонимен - mila, z moga da si copy-pastvam de vidia interesni u4astnici.
05.11.2010 21:48
ako ti syzdavam nepriatnosti, kaji. iz4ezvam. az nejiveia ot nedodialanite si komentari.

i osven towa neznam kakwo e tova "Всички твои коментари излизат в секция "Мои коментари"" koeto ti kazvas.

ako mojeh da pisha cisto i gramti4eski zdravo,kakto pishe veselaj, stiah da se legaliziram. az niamam literaturni i gramati4eski umenia, osven tova me zaobikalia latinoto...
цитирай
37. анонимен - ako ti syzdavam nepriatnosti, k...
05.11.2010 21:54
анонимен написа:
ako ti syzdavam nepriatnosti, kaji. iz4ezvam. az nejiveia ot nedodialanite si komentari.

i osven towa neznam kakwo e tova "Всички твои коментари излизат в секция "Мои коментари"" koeto ti kazvas.

ako mojeh da pisha cisto i gramti4eski zdravo,kakto pishe veselaj, stiah da se legaliziram. az niamam literaturni i gramati4eski umenia, osven tova me zaobikalia latinoto...


Регистрирали те се в блога виждат следното в лявата страна
"Акаунт" с подменюта
Нов постинг
Редакция на блога
Архив
Канали
Чернови
Блог вълна
Лични съобщения
Модерация
Мои коментари
Блогрол
Статистика

Всичко това което ти пишеш ми излиза в МОЯТА секция "Мои коментари", където би трябвало да са моите коментари, А НЕ ТВОИТЕ. т.е моите коментари ги няма ... Не че ми е за тях, но и твоите не ме интересуват. Това е един страхотен бъг в блога.
tanyarisemova
цитирай
38. asthfghl - Не всичко се измерва с пари Така ...
05.11.2010 21:55
marystaneva написа:
Не всичко се измерва с пари


Така е. А сега нещо против да ми дадеш малко пари? Все пак нали има и по-ценни неща от тях ;-)
цитирай
39. asthfghl - Впрочем, любопитна ще е интригата ...
05.11.2010 21:57
veselaj написа:
Впрочем, любопитна ще е интригата кой ще се кандидатира за президент - св. Бойко или неговият пророк Цветанов. Аз все пак залагам на Бойко. Ако удържи дотогава...


Той един мандат ще си завърши ли докрай? И от кметското място стана преждевременно, та да се "издигне". След президент какво - Император на Галактическата Империя?
цитирай
40. анонимен - 37: Това е един страхотен бъг в блога.
05.11.2010 22:13
sigorno e taka.

vsystnost ako stesh viarvai, ili izobsto ako stesh si misli kakvoto iskas.

za razlika ot teb, na men mi bese interesno kakwo te vylnuva.

pri men e lesno, prosto ima i drugi interestni blogarmani-tova e poslednoto mi draskane tuk...

dano se izlekuvash ot spohodilite te bobul4ki, bagove ili se pazi ot vestonoshki
цитирай
41. анонимен - поста е много точен и показателен.
06.11.2010 01:16
поста е много точен и показателен.
цитирай
42. veselaj - 39. asthfghl, струва ми се, че ако ...
06.11.2010 07:07
39. asthfghl, струва ми се, че ако Бойко удържи до президентските избори ше побърза да се кандидатира, за да се оттърве от премиерския пост. Любопитно е и друго: дали и на чисто представителна длъжност (защото не виждам защо ни е президент) пак ще си изберем полуграмотно ченге. Тогава ще развеселим света
цитирай
43. анонимен - Станева стига бре
06.11.2010 08:51
Мариянке, по-полека бре. Виждаме, че в ГЕРБ всички сте ченгета или се изявявате като такива. Явно партията ви добре подслушва целокупния български народ, та даже задминава бай ти Тодор Живков.
Толкова некъдърна и некомпетентна партия не сме имали на власт от много години. И на Живков правителствата са по-компететнтни.
Авторката много правилно е казала - дребната престъпност мори хората.
Ама нали физкултурника е с малко мозък, не може да се очаква мисловна дейност от него.
И Мариянке, ти продължавай да разследваш, до проверяваш кой кой е, да слухтиш. Може СРС да измолиш от от Цвъ Цвъ.
Ето, ще въведето новост в България - всеки гербер ченге.
цитирай
44. marystaneva - Опитвам се да разбера защо се случват нещата...
06.11.2010 09:07
asthfghl написа:
marystaneva написа:
Не всичко се измерва с пари


Така е. А сега нещо против да ми дадеш малко пари? Все пак нали има и по-ценни неща от тях ;-)


Не става. И на мен не ми стигат...

@ 43. анонимен, Просто препрочетох блога и, опитвайки се да си обясня откога "блика" тази злоба у Весела... Защото до преди година и нещо успяваше да се радва на нещата около нея. А след изборите - само злоба и сарказъм. Няма радост... А това е тъжно.

цитирай
45. pulsar - "ГЕРБ като религия" е прекрасна тема за начало...
06.11.2010 09:42
Цветанов ако е изкарал и 2 лева с честен труд, това трябва да се впише някъде и да се рекламира по билбордове и БайгънДо-та!

ББ едва ли е рязал и едва ли ще ореже клончетата, които са го качили там. Шушу-мушу отдавна говори, че е спрял да взима пари, а вече се взимат готови бизнеси.

Цигарите са прекрасен бизнес... прочети горното. Едни хора преди време произвеждаха алкохол, сега произвеждат цигари. Да цитирам ли?

Не само заплатите на Пенчо и Драганчо са под въпрос. Под въпрос е и чистата статистика кои са "октоподите", къде се намират, защо не са в затвора, за колко пари/готови бизнеси са си договорили да не влязат там? Ще има ли изобщо някой дето да го вкарат там?

Интернетът, скоро (хипотетично), ще стане собственост на държавата, досущ като един кардинал Ришельо, Цветанов ще ходи наляво надясно и ще реже глави за 2 лоши думи срещу Слънцето. Тогава ще си проличи кой колко получава за златни думи по адрес на Слънцето.

Апартаменти, чудеса... спокойно смятам, че българският народ е упоен от "великите строежи" на Слънцето и е склонен, направо си е съгласен, някой да бърка в 2-3 каци с мед, само и само да вземе накрая да направи нещо. Да, ама не! И поради същата причина има апартаменти и тн и тн... а какво друго незнайно има? "Бедна ти е фантастиката" - цитирам адвоката си.

И ако не се опомним овреме, не само цигарите и циганите ще са проблем. Ще стане проблем, че изобщо сме в тази държава, защото пречим на спокойното забогатяване на Слънцето и подопечните нему.

Поздрави за статията. Определени индивиди, които са отговаряли тук, си имат своите доводи, аргументи и обяснения за случващото се, но прозира личният интерес в тях... За хората не ги е еня изобщо.
цитирай
46. veselaj - @ 43. анонимен, Просто препрочетох ...
06.11.2010 11:11
@ 43. анонимен, Просто препрочетох блога и, опитвайки се да си обясня откога "блика" тази злоба у Весела... Защото до преди година и нещо успяваше да се радва на нещата около нея. А след изборите - само злоба и сарказъм. Няма радост... А това е тъжно.

[/quote]
Мариянке, много е просто. Преди имах повече време да пиша (ако погледнеш датите ще забележиш) и пишех и за красивите неща, които ме радват, и за нещата, които ме възмущават. Ако не си забелязала, статиите ми против тройната коалиция и Яне не са по-малко. Сега има повече неща, които ме радват,внуками, например, и по-малко време за писане. Не съм станала злобна, но на теб ти харесва да пиша по-този начин само ако не засягам Премиера-Слънце. Е, аз не се променям... и не казвам никога на черното бяло.
цитирай
47. анонимен - КОМУНИСТИ
06.11.2010 12:35
КОМУНЯГИ------ЗМИИЧЕТА КОГАТО УМИРАТЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ СТАРАЕТЕ ДА ХАПИТЕ
цитирай
48. анонимен - истината
06.11.2010 12:38
някой да напише кой завод,кое предприятие не е купено от бивши партиини величия или поставени техни хора
цитирай
49. анонимен - SAGLASNI SME S TEB!!!
06.11.2010 12:39
I NAS NI OBRAHA PO NAI GADNIYAT NA4IN I POLICAITE NE NI OBARNAHA VNIMANIE KAZAHA NI 4E MARSIANCITE SA VA OBRALI KAKVA BEZO4LIVOST.TOVA E.S UVAJENIE DOKTOR NEDEV
цитирай
50. анонимен - Платени боклуци
06.11.2010 12:42
veselaj написа:
Виждам, че Цветанов се опитва да ни прави на идиоти. Или може би вярваш, че честно и почтено си е спечелил такива пари? Нали уж безвъзмездно беше председател на ГЕРБ? Сега се оказа, че е получавал заплата. Да получава пари откъдето си иска - само да не лъже по такъв баламски начин. Е, на теб това може и да ти харесва.

цитирай
51. asthfghl - 42.
06.11.2010 13:14
Светът вече е достатъчно развеселен от нас. ;-)
цитирай
52. анонимен - нас
06.11.2010 13:41
вий тука всички във форума сте като овце яне янев да не ви пусне нещо срещу някой или като тая патка със статията и захапвате въдицата и лаете срещу въпрасния с най-малката лъжа и сте убедени утре цветанов ще каже нещо сте на негова страна днеска таз казва това и сте готови убедени затова ни е такава държавата повечето са глупаци никой от вас няма правилно собствено мнение повече чето сте овце
цитирай
53. анонимен - н
06.11.2010 13:49
мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммуууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииишшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщкккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддзззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззцццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььйййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ
цитирай
54. veselaj - Светът вече е достатъчно развес...
06.11.2010 14:40
asthfghl написа:
Светът вече е достатъчно развеселен от нас. ;-)

Както казват оптимистите: "Може още, може..." :)))
цитирай
55. анонимен - Ипотеката
06.11.2010 15:21
А защо всички до един забравихте онази прословута ипотека на Цветановия апартамент, дето уж беше взел едни пари за изборите и после ги върна от парите, отпуснати на ГЕРБ? Нещо не ги виждам тези пари в декларациите и проверките на НАП.
цитирай
56. анонимен - анго
06.11.2010 15:49
Цветанов лъже като дърт циганин
цитирай
57. dantonov - Лъже и той, лъже и шефа на НАП. Нап...
06.11.2010 16:56
Лъже и той, лъже и шефа на НАП.
Направих елементарна сметка. Виж последния ми постинг.
Така се заплитат в лъжите си, та чак ми става смешно...
цитирай
58. marystaneva - @ 55. анонимен, Не си прочел добре.
07.11.2010 02:45
Тук ясно е декларирано: Ипотека - заличена. 440 000 - да е в полза на партия ГЕРБ.


http://register.bulnao.government.bg/2010/82D501D4-C121-458E-A382-304C019E88D333676.xml
цитирай
59. анонимен - Нещатсната авторка с тъпото име
07.11.2010 09:32
Вселаж ли си не те знам, ама си толкова долно същество. Е постигна успех гледам баяк омента ти се е изредил в блога, нормално то къде ли не не се дискутира тая тема. Била си казала мнението за ГЕРБ момиче, я го повтори ако обичаш ? И като плюваш Цветанов кой мислиш че защитаваш ? Той и Алексей не е участвал в партии ако го питаш, но как помга БСП-ДС ако знаеш ахам, както ти помагаш, точно идентичен стил имате. Поздравления г-жа с тъпото име. НЕ знам тоа веселаж как се пръкна в заглавието му вие сте една обикновенна несретница. Вие лъжете не Цветанов, той няма как да лъже просто защото проверката не е приключила. Да се върнем на темата, как бе маймунке ти коментираш теми които са на 10000 светлинни години от компетентността ти на блогър. Толквоа малоумни неща си изписала че не знам от къде да те почна. Ще карам наред постепенно.
цитирай
60. анонимен - Нещатсната авторка=Слуга на БСП
07.11.2010 09:46
Първо сигурно не разбираш от числа. Някои ти каза че тече проверка която отнема минимум месец / която данъчнич шеф цжитирам не я пожелава на никой / Няма как да стане по-бързо защото се проверя и касичката прасенце на сина му. Откъде знаеш ти там какво ще излезе. Все пак става въпрос за дълъг период от време. Второ обикновенно ако цветанов имаше от какво да се притеснява нямаше да се разкрива пред публичното пространство и най-важното което цветарка като теб няма как да знае е че подобен род далавери се извършват в обратен на Цецо стил т.е Ако имаш имот ти го прехвърляш на родни, родители, приятели за да го скриеш от банка, данъчни и т.н В случая на Цецо му прехвърлят имоти, защо ли ? Ами защото така са преценили хорта бе ? СНимали къщата му в шума била някакъв палат едва ли не. Ами я да я сравним с къщата на съдията дето и викаха Белия дом / за не нещо не сеговрои много/ Но сравенението е некоректно все пак говорим за съдия престъпник и един човек който опитат да го опетнят. Та тая къща видях я на няколко снимки има една боя, една хубава градинка, дограма изобщо подредена къщичка и вие какво искате бе несретници да живее в бардак като вас ли ? Това е една обикновенна подредена къща.
То каквото и да се изпише в нгова защита на един комунист каквото и да му обясняваш за него Цецо винаги ще е еди си какъв, просот нема нужда от излишни дискусии но щом се налага. Пример с баба ми тя има три къщи, тия къщи тя ги е построила с двете си ръце и много акъл. Взима пенсия от 200лв, навремето никога не са били богати хора, а обикновенни такива на някакъв обикновне доход. Баща ми и той има три къщи т. е в един момент аз мога да се окажа съвсем зканово собственик на 6 къщи както Цветанов......как..питаш ти
цитирай
61. анонимен - Нещатсната авторка=Слуга на БСП
07.11.2010 09:55
..с акъл бе, с акъл. Междодругото и аз имам едно апартаментче купих го преди години кеш. Пак с акъл. Както и да е. Пролема е че вие няма как да видите истината, защото не сте видели нито един документ, нито потока на пари през годините. Осверн това на теб и на другите малоумниици ви се каза че тече проверка, там може много неща да изникнат. Аз сега теб ако те питам да си спомниш какви приходи са имали твоето семейство и ти за последните 40г 100 % съм сигурен че ще се оплетеш тотално. Ти казваш че Цветанов лъже, аз пък казвам че ти не знаеш цялата истина т.е лъжеш. Цветанов е разкрил всичко което е по закон, оттук нататък всеки може да си прави свободни интерпретации както иска. Ти можеш да кажеш че той е изнудвал майка си да му прехвърли къщите. Можеш да кажеш че в двора си сади канабис със снимка от фотошоп, просто става уникално лесно. Ако обаче аз те накарам теб едно нещо да направиш сега да се разкриеш коя си ? След като толкова парадираш че си убедена в думите си готова л иси да застанеш зад тях ? Ето казваш коя си проверяваме те дали си свързана с някоя партия, евентуално може да покажеш данъчна дкелаация да разкриеш банкова тайна и т.н изобщо всичко та да видим имаш ли поне моралното право да плюеш. Съмнявам се. То и и Бсп немат моралното право но го плюят, защото ви е страх, нали, защото сте скрити лимонки до един и 20г всек истрои палати но пред медиите очите не сме му виждали. НМапример Гоце що не го питат как сина му си купи апартамент за 600 000 евро в Париж ? Примерите са хиляди, вие сте несретници тръгнали да оплюват един достоен човек. Лъжи има във вашите болни мозъци. Когато вие се разкриете тогава ще имате моралното право да критикувате. ...
цитирай
62. анонимен - ЗАЩО ДА ЛЪЖЕ , ЧОВЕКА....???!
07.11.2010 09:55
АЗ СЪМ СЪС ТРИ КЪЩИ И 630дка.ОБРАБОТВАЕМА ЗЕМЯ-НАСЛЕДСТВО ОТ ДЯДО МИ!
РЕСТИТУИРАХ Я, И СЕГА ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С НЕЯ!
КАКВО ПРЕСТЪПНО ИМА --ДА СИ БОГАТ И ДОВОЛЕН ОТ ЖИВОТА???!!
ЯВНО , НА МЪРЗЕЛИВЦИТЕ И ТЪПАЦИТЕ ----ТОВА ,АДСКИ ИМ ПРЕЧИ!!!

ДГД, ВЕСЕЛО......АМА СЪВСЕМ ,ВЕСЕЛО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
63. анонимен - Нещатсната авторка=Слуга на БСП
07.11.2010 10:04
Цветанов притиснат от медиите и в желанието си да изчисти всичко прибързва това м уе грешката. Нормалн ое някъде да каже нещо което после ще се окаже че не е точно така но в никакъв случай не омаловажава фактът че за първи път някой политик се е осмелил да се разкрие. Пак опираме до свободните интерпетации. Разбери чугунена главо тия сме ги слушали много време стари соц техники, могат даминат пред таквиа като теб и вашия електорат представен от утайката на обществото. Самия факт че ти си тръгнала в един блог да обсъждаш хората е красноречив какван есретна и дребнава душица си. Нека ти кажа нещо за твое огромно разочарование когато свърши проверката Цецо щесео каже чист като сълза и ще продължи да се бори с организираната престъпност така както никога никой преди. Таквиа като Яне, Алексей могат да си съчиняват цял живот доноси но един ден те ще си получат тяхното, гарантирам ти. Защо, ами Яне например най-малкото което мога да се хван е купуването на гласове в Благоевград има десетки свидетели, стотици. Тоя ако нямаше имунитет щеше да лежи 100г за келвети и доноси. Но и тоя момент ще дойде просто Цветанов не бива да му пада сега на нивото и държи, но като гледам Яне става все по-нагъл и ще се наложи да се вземат мерки. Пак повтарям това са соц техники за манипулация които се прилагат и се прилагаха преди от ДС за изнудване на политици. Тогава мафия и държава бяха едно и нямаше как човека да не се поддаде. Сега врмената са други методите същите просто тогава хората не са ги виждали. Такива като Яне са били бол, задкулисни играчи, сега той е на първа линия защото е подходящата жертва. Такава пумиярщина няма в никоя държава, Да казваш той е престъпник и после да ти искат доказателства и ти да не ги покажеш си лъжец. Гнусна работа не мисе говори направо, но сен алага заради такива боклуци като вас авторката която е слуга на мафията :)
цитирай
64. анонимен - Нещатсната авторка=Слуга на БСП-ДС
07.11.2010 10:17
Проблема на теб и на останалите че очаквате той да е перфектен. По презумция ткаива хора няма. Дори някъде да е сбъркал с нещо дребно, то е простимо, защото той е доказал че е честен пред хората и няма от какво да се притеснява. По-страшното е ако го компрометират по някакъв начин, просто не виждам някой по-достоен за това място. Дори и да го компрометират Той не е ГЕРБ може да си отиде. Кой печели от това. Печелят Гоце, Алексей, Яне и всички крадци които окрадоха и съсипаха България. Крадоха Милиарди, МИлиарди. Пране на пари, отлвиачния, органзирани групи за натиск и изнудване. Тия неща секнаха в последно време, секна им кранчето на червената сган и в агоняита си встраха си правят жалки опити да опетнят един достоен човке. Достоен е защото ще го познаеш по делата. Тоя народ залужава такива като пикаещия във фотнани, такива като Масларова, които крадат с пълни шепи държавни пари а съда не може да ги пипне. Вие живеете в безправова държава. Толквоа сте затънали в помия че освен черно не можете да видите нищо други. Затова и ти мизерницо няма да оцениш борбата с престъпностт, а ще ровиш в личния живот на човека и ще търсиш кдъе да се хванеш и да изхръвлиш отровата си, която събираш всеки ден от нещастния си живот. Догодина има пак избори ти имаш шанс да изсипеш цялото си отврашение от Цецо като подкрепиш кристално чистия Гоце. Гоце дето 7г се криеше като плъх. Подкрепи го и изкажи недовослтвото си към вътрешния министър.
цитирай
65. анонимен - Нещатсната авторка=Слуга на БСП-ДС
07.11.2010 10:23
анонимен написа:
АЗ СЪМ СЪС ТРИ КЪЩИ И 630дка.ОБРАБОТВАЕМА ЗЕМЯ-НАСЛЕДСТВО ОТ ДЯДО МИ!
РЕСТИТУИРАХ Я, И СЕГА ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С НЕЯ!
КАКВО ПРЕСТЪПНО ИМА --ДА СИ БОГАТ И ДОВОЛЕН ОТ ЖИВОТА???!!
ЯВНО , НА МЪРЗЕЛИВЦИТЕ И ТЪПАЦИТЕ ----ТОВА ,АДСКИ ИМ ПРЕЧИ!!!

ДГД, ВЕСЕЛО......АМА СЪВСЕМ ,ВЕСЕЛО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Проблема е че Цветанов не е Богат. Проблема е че таквиа като авторката отделят внимание на него а не на Доган и крадливата червена сган където ралзиките са в Милиони и сумарно в Млрди. На таквиа като автократа и е голям проблем,защото иска всички да бъдат мизерници като нея с по една барака на село и един лаптоп.
цитирай
66. анонимен - Нещатсната авторка=Слуга на БСП-ДС
07.11.2010 10:24
а ма овца нема ли да искаш да снимат и градината на намйата и бащата на Цецо или да декларират какво са прозивели в задния двор ? Що не се поинтересуваш колко стинки е събрало детето в касичката си прасенце ? Нещастница
цитирай
67. анонимен - До коментар 30
07.11.2010 10:33
Ще го даде на съд споко. Всичко с врмето си. Ех Янето обаче как се измъкваше по-рано като го питаха.Защо точно сега и аха аха да каже нещо и овърта. След време скалъпи обяснение и вика такава ние тактиката. Такава ние е тактиката хаахха знаем, знаем ги тия соц тактики, да омърсяваш и да петниш, но тоя път не е познал. Ще му спукат гьона на Янето. Те вече един по един го напускат скоро ще си остане сам в партията. Таквиа боклуци като Янето отвращават хората. Хората са отвратени от Гоцевщината и Бсп простотията 20г. Ти като плюеш цецо кого мислиш че защитаваш бе кретен ? Че и една ирония вкарал. Ами дай да ти видим очичките като си толко смел бе. Нещастни клоакьорчета. 1г и ви пращат в Белене гърчите се още от сега зщаото живота ви ще стане ад. Всички ще си платите.
цитирай
68. анонимен - Нещатсната авторка=Слуга на БСП-ДС
07.11.2010 10:36
Анонимен си щото тежко на таквиа лъжци. Хан Крум да беше жив да ви отреже езиците гадни. Айде отваряй и ти един блог и на стаж при Алексей да се учиш на донос. Виждам че си ценен кадър с авторката на блога. Интересно колко ли ви плащат ? Много би било жалко ако не ви плащат много.
цитирай
69. анонимен - до 43
07.11.2010 10:39

Идиоти като теб не могат да проумеят че това което прави Цветанов е за доброто на обществото, тъпа ирония мухльо, много тъпа. Нещо против борбата с престъпността ли имаш ? АКо си престъпник те разбирам. МИсли му къде ше се скрише че идат тежки времена за вас. Ти дори и да не попаднеш в затвора човек не става от теб видимо е по начина ти на мислене. Най-вероятно сам ще си оттечеш в канавката.
цитирай
70. анонимен - 47
07.11.2010 10:42
анонимен написа:
КОМУНЯГИ------ЗМИИЧЕТА КОГАТО УМИРАТЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ СТАРАЕТЕ ДА ХАПИТЕ


Това е истината. Агонизират. Погледни ги само колко жалки коментари. Дори те самите си вярват толкова че ако не бяха анонимни щяха да пишат от еднодруго място.
цитирай
71. анонимен - ОВЦИИИИ не хора + зак оментара това е истината
07.11.2010 10:44
вий тука всички във форума сте като овце яне янев да не ви пусне нещо срещу някой или като тая патка със статията и захапвате въдицата и лаете срещу въпрасния с най-малката лъжа и сте убедени утре цветанов ще каже нещо сте на негова страна днеска таз казва това и сте готови убедени затова ни е такава държавата повечето са глупаци никой от вас няма правилно собствено мнение повече чето сте овце
цитирай
72. анонимен - Нещатсната авторка=Слуга на БСП-ДС
07.11.2010 10:48
Ауу мърло ти си много дъртела ма. Уе уе 51 годишна баишкера. Е всичко се връзва та ти си от поколението на промитите мозъци ма овца. Са кажи как да ти верваме на теб леле била на 51г ебати несретната дъртачка. на 51г с акъл на тригодишна мамуна. ХАХАХАХ мизерницоо скрии се некъде че и матматичка била смех... То като нема кой да ти чеше катерицата нормалн ое да избие нанекъде. Не ни зниамавай краво дърта медицината при теб си е казала тежкатадума още преди 11г. Едва ли имаш мозъчни клетки в главата живи за да расъждаваш. Айде белия чаршаф и към гробищата.
цитирай
73. анонимен - Дъртата пачавра 51г несретен живот..внимавайте заразно е
07.11.2010 10:49
http://bnt.bg/bg/news/view/40083/ministyr_cvetanov_pred_parlamenta_za_imotite_mu?page=2

цитирай
74. marystaneva - veselaj,
07.11.2010 11:40
Гледам че постингът ти е станал доста популярен?! Но не съм сигурна, че това те радва...
Един приятелски съвет: Опитай се да се абстрахираш от обидите и да вникнеш в това, което всъщност се опитват да ти кажат тези хора, макар и по не най-добрия начин. Всеки може да сгреши - хора сме, не сме безгрешни. Но ти фанатично отказваш да допуснеш, че може и да грешиш за Бойко и за Цецо. Казваш: "Е, аз не се променям... и не казвам никога на черното бяло." Никой не те кара да го правиш. Но животът не е черно-бял. Той е шарен, цветен и красив. "Животът е прекрасен!" Забрави ли? Въпреки трудностите, животът наистина е прекрасен! И е добре човек да се развива и да се променя, дори на 51, като теб и мен. Да става по-разумен, по-толерантен и по-добър... Дори не да признаеш, а само да допуснеш, че може и да грешиш, не е слабост, а сила.
Желая ти мъдър и хубав ден! Мариянка.
цитирай
75. анонимен - Нещастната авторка=Слуга на БСП-ДС
07.11.2010 11:57
marystaneva написа:
Гледам че постингът ти е станал доста популярен?! Но не съм сигурна, че това те радва...
Един приятелски съвет: Опитай се да се абстрахираш от обидите и да вникнеш в това, което всъщност се опитват да ти кажат тези хора, макар и по не най-добрия начин. Всеки може да сгреши - хора сме, не сме безгрешни. Но ти фанатично отказваш да допуснеш, че може и да грешиш за Бойко и за Цецо. Казваш: "Е, аз не се променям... и не казвам никога на черното бяло." Никой не те кара да го правиш. Но животът не е черно-бял. Той е шарен, цветен и красив. "Животът е прекрасен!" Забрави ли? Въпреки трудностите, животът наистина е прекрасен! И е добре човек да се развива и да се променя, дори на 51, като теб и мен. Да става по-разумен, по-толерантен и по-добър... Дори не да признаеш, а само да допуснеш, че може и да грешиш, не е слабост, а сила.
Желая ти мъдър и хубав ден! Мариянка.


Наистина от един човек на 51г се очаква мъдрост и смирение, но не виждамзащо защитаваш една 51годишна пепелянка, може би платена. КОмунягите останаха без работа кранчето секна и правят всичко възможно да зпазят и последните си хранилки. Не виждам защо я защитаваш или успокояваш, тая маймуна коа си покаже лика директно влиза в панделата за клевети и доноси. Реално няма никакви зкоанови основания Цветанов да не е прав, а и тече подробна проверка която въпрреки че окончателно ще доакже тезата че той е честен тия пак няма да млъкнат. Просот зщаото са промити мозъци а това е диагноза. Ти сега се опитваш кротко и нежно да я прикоткаш но ако съседката ти почне с доноси срещу теб едвал и ще реагираш толкова спокойно.
цитирай
76. marystaneva - @ 75. анонимен,
07.11.2010 12:18
veselaj сега е тъмносиня, а за преди - не знам. Но пише грамотно и ми се струва интелигентен човек. А и възрастта не е порок. Аз също съм на 51. Но никога не съм била смирена. Просто станах по-мъдра с годините и не толкова крайна в оценките си. И искрено се надявам, че и тя ще преосмисли своите. Никой не е винаги прав...
цитирай
77. veselaj - Мариянке, грешиш. Много се надя...
07.11.2010 12:19
Мариянке, грешиш. Много се надявах, че Бойко ще започне да прави нещо смислено. Само че най-лошите ми прогнози се сбъдват. Разбира се, че мога да сгреша. Но не вярвам, че не виждаш разминаванията в обясненията на Цветанов. За разлика от неграмотния анонимен си достатъчно интелигентна. Не се дразня от богатството на Цветанов - и аз имам три къщи и апартамент в центъра на Търново. Обижда ме лъжите му. И ми е чудно, че не обиждат избирателите на ГЕРБ.
Впрочем, това, че постингът ми е "популярен" (предполагам имаш предвид малоумника дето си е загубил да напише десетина коментара дето даже няма да ги прочета) май повече ме разсмива, отколкото обижда.
Анонимен, когато се научиш да пишеш грамотно, може и да ти отговоря. Няма да те изтрия само за да се види какви хора защитават Цветанов.
цитирай
78. veselaj - Написах последния коментар преди ...
07.11.2010 12:26
Написах последния коментар преди да излезе твоя. Винаги съм била тъмно синя, дори преди 89-та. И не защото съм имала някакви причини да мразя комунистите - по някаква причина винаги са ме оставяли да правя каквото си искам. Не ме наказаха даже когато през 88-ма заявих пред ученици, че техният Комсомол е фашистка организация. Винаги,обаче, съм била алергична към лъжите и некадърниците.
цитирай
79. анонимен - Нещатсната авторка=Слуга на БСП-ДС
07.11.2010 13:51
veselaj написа:
Мариянке, грешиш. Много се надявах, че Бойко ще започне да прави нещо смислено. Само че най-лошите ми прогнози се сбъдват. Разбира се, че мога да сгреша. Но не вярвам, че не виждаш разминаванията в обясненията на Цветанов. За разлика от неграмотния анонимен си достатъчно интелигентна. Не се дразня от богатството на Цветанов - и аз имам три къщи и апартамент в центъра на Търново. Обижда ме лъжите му. И ми е чудно, че не обиждат избирателите на ГЕРБ.
Впрочем, това, че постингът ми е "популярен" (предполагам имаш предвид малоумника дето си е загубил да напише десетина коментара дето даже няма да ги прочета) май повече ме разсмива, отколкото обижда.
Анонимен, когато се научиш да пишеш грамотно, може и да ти отговоря. Няма да те изтрия само за да се види какви хора защитават Цветанов.



Рамзинавания може да роди само болната ти тиква. ТИ съд ли си, прокурор ли си Нап ли си какво си да се изказваш като последна инстанция ? Да си видяла сметките на Цветанов или който и да е документ лично с очите си. Горе има видео от изказването му по БНТ казал е каквото има да каже оттам нататък има проверка. Поне едно нещо ако имаше мозък можеше да направиш да изчакаш да мине проверката. Навъпроса как се изкарват 6 000 на месец ами как с работа кака с акъл ако щеш важното е че е декларирал всичко. Няма нищо скрито. Ти сигурно си на минимална заплатка, минимално ти е и мозъчето с недъгавите си разсъждения. Пожелавам ти един като Янето да имаш в твоя живот да ти го отрови. И не се прави на светица. Прозираш. Най-големия парадокс на българите е да се иказват по теми които не разбират. Ти убаво си учила математика ама диплома по счетоводство финанси икономика дали имаш та да прецениш кое как е. Мърла недна.
цитирай
80. анонимен - Нещатсната авторка=Слуга на БСП
07.11.2010 13:53
veselaj написа:
Написах последния коментар преди да излезе твоя. Винаги съм била тъмно синя, дори преди 89-та. И не защото съм имала някакви причини да мразя комунистите - по някаква причина винаги са ме оставяли да правя каквото си искам. Не ме наказаха даже когато през 88-ма заявих пред ученици, че техният Комсомол е фашистка организация. Винаги,обаче, съм била алергична към лъжите и некадърниците.


Хахах милата призна си накрая. Била тъмно синя и го казва с гордост. Това е като да кажеш ами била съм винаги с мафията първа слугиня на СИК и Доктора хахах колко си жалка ти. Точно ти ли мършо имаш най-малко моралното право да критикуваш един достоен човек. Гнида недоклатена дано си пукнеш в мизерията в която си израстнала.
цитирай
81. marystaneva - veselaj,
07.11.2010 13:54
А мен ме обижда отношението на съдебната ни система към общоизвестните престъпници. Защо не говорим за тях? Обижда ме това, че дори не съм сигурна към кого точно трябва да насоча обидата си - към следствието, към прокуратурата или към съда? Защото ако МВР не е събрало достатъчно или достатъчно-годни доказателства, прокуратурата не би трябвало да повдига обвинение, а да върне делото за доразследване. Но те повдигат обвинения /дали по правилния член?!/ и ги внасят в съда. А там отново се случва познатото "ние ги хващаме, те ги пускат". Някой ни прави на луди и това не е МВР. Имам чувството, че докато не изтече мандатът на този главен прокурор /назначен от Гоце/, който така хубаво умее да говори, нещата няма да потръгнат.
Дали си даваш сметка колко им е трудно на Цветанов и на Борисов? И колко се нуждаят от нашата подкрепа, включително и от твоята? Допускам, че е възможно да не са били перфектни през целия си живот. Но и се съмнявам, че някой от нас цял живот е бил абсолютно безгрешен. Но ако има здрава основа, човек се променя, развива се и надгражда ценностите си. Това, с което сега са се заели, заслужава признание. Защото за тях, а и за много други ГЕРБ е кауза. Те са заложили не само името си. Колкото и нереално да ти звучи, те рискуват живота си. Ако паднат, ако не успеят, онези няма да им простят. И ти го знаеш.
Не те карам да ги харесваш. Но се опитай да ги разбереш.
цитирай
82. анонимен - Нещатсната авторка=Слуга на БСП-ДС
07.11.2010 13:55
marystaneva написа:
veselaj сега е тъмносиня, а за преди - не знам. Но пише грамотно и ми се струва интелигентен човек. А и възрастта не е порок. Аз също съм на 51. Но никога не съм била смирена. Просто станах по-мъдра с годините и не толкова крайна в оценките си. И искрено се надявам, че и тя ще преосмисли своите. Никой не е винаги прав...


Ще преосмисли да като яне янев заразмахва фалшиви подписи и фалшиви нотариални актове може. Като таквиа като янето кажат че в двора си отглежда марихуана. Тогава ще разбере какво е доносник и колко хора са страдали от таквиа като янето навреме. Всеки честен човек е бил омаскаряван по същия начин по който се опитват да компрометират Цветанов. Тая гнида сигурно е била в кацата с меда и никоган е е страдала от долните лъжи на комунисите. Затова сега иска статуквото дан е се променя защото кой знае някое пипалце н а октопода да е стигнало и до нея.
цитирай
83. анонимен - Нещатсната авторка=Слуга на БСП-ДС
07.11.2010 14:17
Мърсло само заради заглавието заслужаваш 5г затвор.
цитирай
84. анонимен - sin
07.11.2010 17:05
trabva da ste polaskanaot broai na chetaishtite bloga vi.Iskam da kaja na tia koito predlagat da chetem stenogramite na ministerskia savet, che bih se sramuvalaot ot pravo govora na BB.
цитирай
85. veselaj - 84. анонимен,
07.11.2010 19:11
благодаря за милите думи. Отдавна се срамувам от правоговора на ББ, още повече, че "ме"-кането стана модерно и почти всички полуграмотни журналисти ме-кат.
Мариянке, прокуратурата има пряко отношение към МВР. На прокурорите им нареждат да повдигнат обвинение. Съдиите в повечето случаи са длъжни да произнесатоправдателни присъди. Имам позната прокурорка, но не съм достатъчно наясно с нещата, за да говоря по тях. И действията на прокуратурата и съдиите нямат никакво отношение към темата. Аз упреквам Цветанов, че лъже, ти ми казваш "Опитай се да го разбереш". За какво да го разбера, че лъже ли?
цитирай
86. marystaneva - Този път наистина се изказа неподготвена.
08.11.2010 02:15
МВР не може да нарежда на прокурорите. Ако някой им нарежда, това не е Цветанов, а главният прокурор, който е протеже /бивш съветник/ на Гоце.
Цветанов е първият и единствен политик, който подписа декларация, че е съгласен да бъде разкрита данъчната тайна за всичко, което НАП ще установи при проверката. Единственият! И единствено Сметната палата и НАП могат да кажат дали има нещо нередно, а не ти. Ти просто хвърляш кал по всичко, свързано с ГЕРБ. Не искам дори да мисля какъв порой от помия ще се отприщи догодина заради изборите... Забравяш, че когато хвърляш кал по някого, се оцапваш и ти.
В предишния си коментар ти написах 15-20 реда, а ти извади от контекста само това, което ти изнася. Не е коректно. Опитвам се да водя разумен диалог с теб, но явно не се получава. Много е лесно да оплюеш някого. А да хвърляш недоказани обвинения е подло и долно. И тук не става въпрос за твоята "принципност", в която все повече се съмнявам. Според мен има и нещо друго, но ти така и няма да си го признаеш. Няма значение...
Спомни си какво каза demograph преди време:

http://marystaneva.blog.bg/politika/2009/10/30/no-ruskata-mygla-nejno-ni-obgryshta.425353

А за правоговора на Бойко... Това явно не пречи на останалата част от света. Нито на ЕС, нито на САЩ, нито на Русия. На мен - също. Хората, които преценяват обективно, гледат делата му. И го оценяват по тях.
цитирай
87. mikino - Чета малоумни спорове и се чудя, ...
08.11.2010 12:59
Чета малоумни спорове и се чудя, кога ли някои хора ще си свалят тапите от ушите и розовите очила?
От 20г. насам са все едни и същи мутри и никой нищо не свърши за България!!!
Тук-там, някои се поопитаха да направят нещичко за бедната ни държавица, а пък друи си приписаха успехите им.
Всички във властта лъжат и мажат, а народа яде от тяхната помия!
ТОЛКОВА ЛИ СМЕ ЗЛЕ С МОЗЪЦИТЕ, ЧЕ НЕ ВИЖДАМЕ ОЧЕВАДНИТЕ НЕЩА???
цитирай
88. marystaneva - Напротив, виждаме много неща.
08.11.2010 13:52
Виждаме, че в парламента вече не се гласува с чужди карти, виждаме, че наистина се строят магистрали и пътища, виждаме, че на все повече места търговете са открити /дори има камери/, виждаме, че Европа и светът си промениха отношението към България. Виждаме, че магистралните грабежи и отвличанията спряха, виждаме какво си говорят министрите и депутатите /стенограми и видео/. Виждаме как инвеститорите отново инвестират у нас /"Хюлет-Пакард", "Лидъл", "Кауфланд", "Биовет", "Шенкер", "Ikea".../, виждаме и темповете, с които се строи метрото в София, новите детски градини, ремонтират се качествено и в срок мостове и главни улици...
И това става по време на криза. Но кризата свършва. Газът не поскъпна, данъците са ниски, ДДС-то не се вдигна... Банките отново започнаха да предлагат кредити, лихвите леко започнаха да падат, бизнесът ще дръпне, ще се открият нови работни места... А това са все хубави неща. Вярно, не всичко е идеално. Има още много неща да се свършат. Няма как всичко да се оправи за една година. Но е тъжно, че някои имат очи само за лошото и не искат да видят хубавото.
цитирай
89. veselaj - 88. marystaneva,
08.11.2010 14:37
в религиозния си фанатизъм пропускаш, че НР и Кауфланд са много отдавна в България, че метрото всъщност е заслуга изключително на Софиянски. И това едва ли е заслуга на тройната коалиция или на НДСВ, при които започнаха да инвестират тук. Впрочем, НР имат и заводи в Китай, което не означава, че китайското управнление е добро. Ремонтираните улици в срок може и да ги има някъде из София, но не и в страната. Газът всъщност поскъпна от юли, затова сега може и да не поскъпне още. Банките винаги са предлагали кредити, но търсенето на кредити рязко намаля, защото безработицата е рекордни размери.
Е, може би в парламента не се гласува с чужди карти... Но се гласуват глупости
цитирай
90. moreshtizzza - ..има обяснение
08.11.2010 15:22
Баща ми, който е бивш служител на МВР (преди 1995) ми обясни, че Цветанов като зам.кмет на София е трябвало да разписва разрешения за строеж и подобни, при всяко от които е получавал комисионна :) което трудно се доказва за легално , въпреки че май е.... Да не говорим колко още такива допълнителни приходи може д аима човек на заеманите от него постове....
Истината е, че Цветанов може и да е искрено "не крал", а спечелил, а тъпото е защо го критикуват хора, които не са обяснили собствените си доходи, които съм сигурна, че надвишават ТРОЙНО 340 хил-те....
"Крадецът вика"Дръжте крадеца!"...
цитирай
91. veselaj - 90. moreshtizzza,
08.11.2010 15:28
ако Цветанов беше дал такова обяснение, нямаше и дума да кажа. Или поне нямаше да го обвинявам, че лъже. Друг е въпросът, доколко е морално получаването на такива пари. Аз твърдя, че Цветанов лъже, а не че е откраднал тези пари. И че не можеш да се пишеш морален стожер и да правиш далавери.
цитирай
92. moreshtizzza - 91. veselaj
08.11.2010 15:47
Лошото е, че преди 10 до 2 години се оцеляваше на ръба и малко хора могат да кажат, че са се прехранвали без далавери... Ясно е, че лъже... иначе би било безочливо да си признае колко е нагушил по време на службата, но не мисля, че е нагло, предвид положението му. Пак малко си е признал... а Костов - окраде държавата, а сега му козируват... безобразие...
Егати Абсурдистана... щом ми звучи нормално да оправдавам лъжци в политиката...
цитирай
93. marystaneva - @ veselaj,
08.11.2010 16:15
Аз ти говоря за нови инвестиции, от тази година.

HP
http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=59&aid=1568

LIDL
В София. Новият магазин в р-н "Връбница" вече набира персонал и скоро ще отвори.

КАУФЛАНД
В София. Миналия месец започна строителството на нов магазин в р-н "Връбница".

В Разград. "Хювефарма" АД чрез дъщерното си дружество "Биовет" АД започва строителството на нов завод за "Биотехнологии и фармацевтични продукти".
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-10-15&article=343810

Божурище. „Шенкер” ЕООД
http://bulphoto.com/events/20818/

В София. ИКЕА
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=166071

Във и около Велико Търново:

ЦБА Асет Мениджмънт АД

http://www.sgrada.com/%D0%A6%D0%91%D0%90_%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B8_%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD_%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8A%D1%80_%D0%B4%D0%BE_%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%BE_%D0%A2%D1%8A%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE_72580.html

PEUGEOT

http://sg.stroitelstvo.info/show.php?storyid=931383

Румънските и гръцките фирми, които, най-вече заради ниските данъци и финансовата стабилност продължават да преместват бизнеса си в България, няма да ги изброявам.

Японската агенция за кредитен рейтинг (JCRА) потвърди кредитния рейтинг на Република България за дългосрочен дълг в чужда валута BBB и BBB+ за дългосрочен дълг в местна валута. Перспективата на рейтинга се променя от отрицателна на стабилна. /Сигурно и те са фанатични "гербери"?!/
http://www.econ.bg/news/article190034.html

И разбери най-после, че проблемът не е в това, че критикуваш Цветанов, Борисов или политиката на ГЕРБ. Критиката дори е полезна. Проблемът е, че не те виждам със същата страст да критикуваш другите, които изкрадоха милиони от държавата. Доста избирателни принципи имаш?!

Между другото, изпратих ти покана за приятелство във "Фейсбук". :)
цитирай
94. veselaj - 92. moreshtizzza,
08.11.2010 16:58
Тази мантра "Костов окраде държавата" я слушам повече от 10 г. Не се обиждай, но на твоята възраст нямаш пряка представа от управлението на Костов. И трите пъти, когато беше в управлението държавате беше в тежка криза, когато започваше и доста подредена при напускането му. Ти не помниш "Лукановата зима", но веднага след това точно Костов беше човекът, който за месеци освободи долара и нещата си дойдоха на местата. И може би сега България щеше да е доста по-различна, ако след това Ф. Димитров не беше допуснал Доган са свали правителството на СДС. Третият път, когато Костов управлява, беше след Жан Виденов. Ако сега държавата е в криза, тогава беше тоталвно фалирала. Само че тогава Костов удари групировките и изгони хора като Хр. Бисеров, което принуди някого спешно да докара царя от мадрид, защото единствено той би могъл по него време да попречи на втори мансат на СДС. Вероятно не знаеш, но и за Виденов, и за Царя гласуваха много повече хора, отколкото сега за Бойко.
Има и друго - да приеме, че "Костов окраде държавата". Е, след като три правителства не можаха да намерят за какво да го осъдят или нази мантра не е вярна, или Костов е наистина много кадърен, щом не могат да го хванат, а и тогава се живееше по-добре. Ти така или иначе оправдаваш далаверите, разсъди сама кое е по-добре да управлява некадърен далавераджия (който и своите далавери не може да скрие даже докато е на власт), или кадърен такъв?
цитирай
95. veselaj - 93. marystaneva,
08.11.2010 17:04
т. нар. нови инестиции не са нови или поне част от тях - просто сега ги "откриха" официално. Например ЦБА Асет Мениджмънт АД

http://www.sgrada.com/%D0%A6%D0%91%D0%90_%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B8_%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD_%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8A%D1%80_%D0%B4%D0%BE_%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%BE_%D0%A2%D1%8A%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE_72580.html

PEUGEOT

http://sg.stroitelstvo.info/show.php?storyid=931383
около Търново си съществуват поне от три години (доста преди да дойде ГЕРБ на власт).
Колкото до избирателността - не знам за какво говориш. Преди изборите писах доста за други партии и други политици, които не харесвам. Да, продължавам да смятам, че Костов е един он най-добрите политици в момента(в предния коментар обяснявам отново защо). Друг кадърен политик, когото наистина не харесвам, но не мога да не призная, че е кадърен е Софиянски. И ако хората в София имат поне марко мозък би трябвало да признаят, че почти всичко, направено в София е именно негова заслуга.
Благодаря за поканата във Фейсбук, ще я приема, макар че не влизам много там.
цитирай
96. marystaneva - 95. veselaj,
08.11.2010 17:44
Статията за "ЦБА асет мениджмънт" е от 16.02.2010 г. и пише "ще инвестира". Имали са само договорен терен. Въпреки кризата, не са се отказали. И това е добре.
Статията за "Пежо" е от 12.07.2010 г. и пише "в края на юни започна изграждането".
Но ти си по-близо и сигурно знаеш по-добре...

Вярно е, че преди изборите писа доста за други партии и други политици, които не харесваш. Но сега спря. А те още са твърде силни. Това, че не ги обсъждаш, означава ли, че вече ги харесваш?
Колкото до Костов и Софиянски /особено Костов/ - не забелязваш ли, че напоследък избягвам да ги обсъждам в твоя блог? Безсмислено е. За тях най-вероятно няма да стигнем до консенсус.
цитирай
97. veselaj - Абе остави статиите, аз съм от Тъ...
08.11.2010 17:58
Абе остави статиите, аз съм от Търново. ЦБА асет мениджмънтси съществува като предприятие (т. е. администрацията на веригата в Търново) поне от 2008-ма, когато имах работа там. Долу-горе е така и с Пежо.
Не, не съм започнала да харесвам полотиците, за които писах преди изборите. Само че те сега не управляват. Там е разликата. Те могат да си приказват колкото искат - нищо не могат да променят. Безсмислено е "да се вади нож на умряло куче". Сега нещата изцяло зависят от ГЕРБ. А те правят същите (че и по-лоши) неща от тройната коалиция. Простичък пример - АЕЦ Белене. Най-напред нямаше да го строим, сега може и да го построим - пълен хаос. Същото нещо е и с данъците и осигуровките - ще ги вдигаме, няма да ги вдигаме, после пак ще ги вдигаме... Какво да обсъждам Станишев или селския идиот Доган - мнението за тях вече съм го казала и сега те не правят нищо.
цитирай
98. veselaj - marystaneva
08.11.2010 18:46
Нещо, над което си струва да се замислиш. Дали е така, ще коментираме през есента на 2011-та. Ако още сме в България.
цитирай
99. анонимен - Тук има тотално изтрещяли хора! ...
08.11.2010 18:51
Тук има тотално изтрещяли хора! Какви инвестиции, какви успехи... Та само като погледнеш дизайна на Цветанов и го чуеш как говори, трябва веднага да ти стане ясно, че този човек си е милиционер и за нищо друго не става! Какъв президент... Боже, господи... СЪщото е и с прехваления ви патрон - Боко! Дори на най-нещастната африканска държава президента й е учил някъде на Запад, а не в милиционерска школа!!! Вие луди ли сте или нещо парниковия ефект в БГ ви е размътил мозъците, та не можете дори да разсъждавате...
цитирай
100. анонимен - ИЗТРЕЩЯЛИЯ СИ ТИ ТЪПАКО...99
08.11.2010 20:32
С ТАЯ НЕСКОПОСАНА ПРОПАГАНДА .....НИЩО НЕ ПОСТИГАТЕ!
ДРЪНКАТЕ И ПЛЮЕТЕ ПО ХОРА,КОИТО СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА, ЗАЩОТО ВИ БОЛИ!
ВИЕ СТЕ АБСОЛЮТНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ НЕКАДЪРНИЦИ И ПОМИЯРИ !
ХОРАТА ВИ ВИДЯХА ,КОЛКО СТРУВАТЕ ,ПО ВРЕМЕТО НА "ВЕЛИКАТА ТЕРЦА"!
СКЪСАХТЕ СИ ГЪЗА ДА КРАДЕТЕ И ЗАМЕНЯТЕ ИМОТИ!
ДОБРЕ ,ЧЕ В СЪДА СА ОЩЕ ВАШИ ХОРА----ИНАЧЕ ДА ТЪРКАТЕ НАРОВЕТЕ НА ПАНДЕЛАТА И ДА ДАВАТЕ БЕЗПЛАТЕН ТРУД НА НЯКОЯ ОТ МАГИСТРАЛИТЕ, КЪМ МОРЕТО!
цитирай
101. анонимен - На 100
09.11.2010 08:34
Ами какво чакаш - вкарай ни по лагерите!
То, аслъ единствено това ви остава, щото думичките не ви достигат!
Преди това, може спокойно да обясниш, ... казах спокойно, не се стряскай... как ТВОИТЕ хора от ГЕРБ така неочаквано забогатяха?
цитирай
102. marystaneva - @ 101. анонимен,
09.11.2010 16:52
Вашите /все едно кои са/ забогатяваха "неочаквано". Нашите си влязоха в политиката достатъчно заможни, така че не им се налага да крадат.
цитирай
103. анонимен - ЗАможни от по 1000 години трудов ...
10.11.2010 07:20
ЗАможни от по 1000 години трудов стаж ли?
цитирай
104. veselaj - Специално Цветанов (по неговите! ...
10.11.2010 08:07
Специално Цветанов (по неговите! думи) е станал заможен след 2005, т. е след влизането му в политиката.
цитирай
105. анонимен - 102.
10.11.2010 20:05
Прощавайте Мария ли сте или там каква сте, вие дълбоко се заблуждавате! Всичките обещания на очевидно любимия ви Батюшка - Боко гърмят едно по едно като новогодишни фишеци. Ето по Ивайловградските прогимназии настъпи тишина, но усърдно събарят рибарското селище край Варна! Няма да има данък лукс - щото просто нямало луксозни имоти в България! Ха-ха-ха. И поредния фойерверк на Цветанов. Хванал апашите, ама златото го нямало!!!!
Вашият любимец и марионетките му вече са на път да задминат СерГея и Царвуля по наглост, безочие и лъжи! Дерзайте товаришчы!
цитирай
106. marystaneva - @ 105. анонимен, Част от златото е намерено. И ДНСК работи. Но ти не четеш достатъчно.
11.11.2010 16:14
Откриха част от скъпоценностите, които бяха откраднати от Аерогара София. При операция "Комбинаторите" криминалисти са намерили четири чувалчета.

Откритото от полицията злато, което бе задигнато от митнически склад на летище София вече е 175 килограма.

Това съобщи вътрешнният министър Цветан Цветанов. По-рано от МВР съобщиха, че са открити 4 чувалчета с около 50 кг. но впоследствие е намерено и останалото количество.

Златото било скритото край Искър, екипи на полицията са там и тепърва ще се назначава експертиза, която да покаже точното количество откраднати ценни метали.

От МВР обаче не очакват да открият всичките над 300 кг. злато, сребро и платина.

Има достатъчно информация, че една част от откраднатото количество скъпоценни метали е изнесено извън страната, призна Цветанов.

http://www.bnews.bg/article-17832

*************************************************************
Дирекцията за национален и строителен контрол (ДНСК) ще издаде над 90 заповеди за премахване на постройки и още 40 заповеди да забрана на използване на обектите край язовир "Ивайловград", добил публичност с незаконните строежи в чашката на язовира от митничари и висши държавни служители. Това каза пред журналисти новият началник на ДНСК Милка Гечева, предаде агенция "Фокус". По думите й проверката на обектите трябва да приключи до края на месеца.

http://www.1kam1.com/news/otstranata/3415
цитирай
107. анонимен - Чета, чета и то много добре. Съоб...
11.11.2010 19:00
Чета, чета и то много добре. Съобщението е, че са открити 50 кг ценни метали. За циганина ценен метал е и желязото и медта! Освен това, първоначалното съобщение бе, че са откраднати едва 30 кг злато. Как станаха 175 наистина е учудващо???? А за това, че ЩЕ издаде, не се и надявай! Има почти месец дотогава!
Ти обаче си вервай - няма лошо!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: veselaj
Категория: Политика
Прочетен: 4895140
Постинги: 177
Коментари: 5810
Гласове: 9028
Спечели и ти от своя блог!