Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2010 18:03 - Може би е време да спрем да мълчим
Автор: veselaj Категория: Политика   
Прочетен: 9830 Коментари: 25 Гласове:
7

Последна промяна: 28.07.2010 18:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Когато полицаи превишават правата си, е лошо.

Още по-лошо е, когато това става норма, а не изключение.

Страшно е, когато министър ги оправдава, защото бият „престъпници”, както се изрази министър Цветанов, макар и не с точно тези думи.

Преди известно време един прокурор нарече бивш мивистър престъпник, когато го арестуваха. Въпросния прокурор беше наказан с „порицание”, а бившия министър ще осъди България и ние ще платим.

Днес м-р Цветанов надълго и нашироко разказа в парламента какви лоши хора са нападнатите от полицаи в дома им хора. Може и да е така.

Само че Цветанов пропуска , че не сме в древен Китай, а в България и то в 21 век.

В древен Китай  съдиите съдят, като приемат презумция за виновност. Т.е. един човек е виновен по подразбиране, ако не може да докаже невинността си. Измъчват го докато признае вината си.

Нещо такова се опитват да прилагат полицаите в съвременна България.

Един човек е престъпник, когато полицаите решат, че е такъв. И го бият, докато си признае. И той си признава, пък макар и само в „разговор”. Нищо, че после отказва да подпише подобно признание. Виновен е толкова.

Само че все пак живеем в 21 век, а не в древен Китай.

И хората, чиито права са нарушени съдят България. И печелят делата, даже наистина да се окажат престъпници, защото и престъпниците имат права, защото са хора.

Само че не плаща Цветанов, а ние.

С парите, които не стигат за пенсии.
         МОЖЕ БИ Е ВРЕМЕ ДА СПРЕМ ДА МЪЛЧИМ?





Гласувай:
7



1. haralanov - Че кой мълчи?
28.07.2010 18:23
Обратно на Суека Станишев твърдя,че страх няма!Поне не и сред блогърите!Тук всичко се обговаря и облайва!Никой не мълчи!Правителството на ГЕРБ ще е поредното провалило се правителство.Нищо лошо няма в това.Друго ще го смени и толкоз!
цитирай
2. slavimirgenchev1953 - Не е въпрос на страх.
28.07.2010 19:14
Няма механизми, чрез които гражданското общество, доколкото го има, да възедйства пряко. Ако тръгнеш регъл, ще те осъдят за хулиганство. Поотделно нищо не можем да направим, а и заедно също. Уви...
цитирай
3. urukhai - Време е да спреш да драскаш
28.07.2010 21:45
Определено е време е да спреш да драскаш, и ти май по собствена презумция за компетентност даваш ОТНОВО
своето негативно, зле пoстроено мнение.Пенсионият фонд няма нищо общо с изплащането на тези пари.Време е да спреш да драскаш по разни блогове господине.Ахх вие сте били жена...и то на 51 хмммм...жалко

цитирай
4. анонимен - Що им викат полиция? Те са си жива милиция!
28.07.2010 21:55
Невежеството има граници, а наглостта няма! Лошото е когато двете качества се съберат , както е при мин. Цветанов
цитирай
5. veselaj - urukhai
28.07.2010 23:14
ти си олицетворение на израза "всеки народ си заслужава управниците". Да, давам мнение и не задължавам никого да се дътласява с мен. Но няма да крия - развам се, че ОТНОВО ди влязъъл в блога ми :)
цитирай
6. анонимен - Шашната съм!
29.07.2010 12:17
Какво става бе хора?Каква е тази защита на престъпниците отвсякъде???
Стават грешки и благодарение на сервилните медии се раздухват.
Одобрявам действията на полицията!!!
цитирай
7. yann - И аз съм шашнат!
29.07.2010 12:49
И аз съм шашнат от такива като анонимка 6.
Как може да ни извиват ръцете, да ни ограничават свободата и ние, това робско българско племе, да продължаваме да си траем като говеда!?!
Въведоха отпечатъци в паспортите - за кого? За какво? Кому е нужно? Нови документи, нови разходи - ТЪРПИМ!
Узакониха подслушването на телефони, че даже и интернет пространството - ТЪРПИМ!
Полицията или както 4. казва - милицията, прави показни акции да хваща мижитурки, използвайки най-долно момчетата с качулките, които просто се подчиняват на заповеди, а в същото време, доказаните престъпници, като Ф.Димитров, Н. Ананиева, Премянов, Костов, М. Велчев - хотелчев, Н. Василев - Хари Потър, С. Сакса и още много големи акули си обикалят на воля, че някои даже в Страсбург щели да съдят България.

ТЪРПИМ!

Имам спомен за една незабравима сцена от филма „Капитан Петко войвода”. Мисля, че беше в последния епизод. Качил се на покрива на къщата с черно знаме в ръце на което пише:
„ТЕ ПОРОБИХА БЪЛГАРИЯ”

Как се повтаря историята…
цитирай
8. rat - Вие мълчите 20 години да Ви терор...
29.07.2010 13:17
Вие мълчите 20 години да Ви тероризират бандити, мутри и крадци. А сега когато някой бръкна за първи път в раната решихте да надигате глас???????????????? Какво демократично и гражданско общество......... нЕАм думи. Ако не беше трагично щеше да ми е смешно.
цитирай
9. анонимен - Действай Цветананов
29.07.2010 13:31
С теб е БЪЛГАРСКИЯ НАРОД , СМЪРТ ЗА КОМУНИСТИТЕ , СВОБОДА ЗА НАРОДА .
цитирай
10. анонимен - А на тва комунде veselaj
29.07.2010 13:35
пожелавам щерките му проститутки да ги рзкарва по дпс-арските квартири , някой шофьор от наДуПиСето .
цитирай
11. анонимен - Кърджалийската атака е законна, ...
29.07.2010 14:08
Кърджалийската атака е законна, твърд е Цветанов.

Кърджалийската атака е твърде КОННА.

Цъцул се оля.
ето даже Цеца от Плевел и ФедоскЪ от МунтиНяма, двете юристки та дрънкат, си траят, А? оти бе Цецке-Фъске нали сте дружки у Парламенто? Оти? Оти некаете нещу юридическо бе?

Не му е лесно на Цъцко, няма образование за министър, няма визия за политик, и нема подкрепата на ГЕРБ защото той съсипва имиджът на герберите. Мирише.

Пребройте дружина колко "маркови" акции е провел милиционерът Цъцко. колко. неговите яничери пукнаха главата на едно момиче, а на Маргините-нищо. това ли са му на Цъцко законните акции?

да не забравяме Цъцковите милиционери са АДЕКВАТНИТЕ. те ще стоят със скръстени ръце докато циганите убиват с лопати хора.
цитирай
12. анонимен - Боже, Боже
29.07.2010 14:11
опази България от "мтеряла".Толкова неграмотност и простотия не бях чела отдавна- за коментарите става дума.След като мутрите работят, по-добре ние да бягаме!!! Ама бързо.
цитирай
13. анонимен - Ами бягайте, ама много бързо щот ...
29.07.2010 14:40
Ами бягайте , ама много бързо щот скоро ще ви поведем с пранги на ръцете към зандана , комунисти крадливи . СМЪРТ ЗА КОМУНИСТИТЕ , СВОБОДА ЗА НАРОДА .
цитирай
14. alviss - Срам
29.07.2010 15:02
Поздрави на авторката за постинга! Срам ме е като гледам реакциите на някои. Дори и да са полицаи, това не може да оправдае тяхната позиция.
цитирай
15. анонимен - Срам
29.07.2010 15:13
Срам за авторката за постинга! Срам ме е като гледам реакциите на някои. Дори и да са комунисти, това не може да оправдае тяхната позиция.
цитирай
16. mamkamu - +
29.07.2010 15:16
Да, има нещо сбъркано в тая частна ситуация, но това е по-скоро следствие от цялостната ситуация в държавата. А тя е малко а-ла татко Барба :)
цитирай
17. анонимен - Ситуацията в България е ринене на 65 ...
29.07.2010 15:19
Ситуацията в България е ринене на 65 годишните , комунистически Авгиеви обори и е нормално вие свинските комунисти да квичите на умряло .
цитирай
18. анонимен - Защо ли не квичахте така, когато по ...
29.07.2010 15:23
Защо ли не квичахте така , когато по времето на онова недуразумение Мишката Миков , полицайте убиха един българин в камионетка , като му скачаха отгоре а , нещо не схващам , що мълчахте тогаз като пукъл другари комунистически ръдетели за правата на циганите-СВОДНИЦИ от ДПС .
цитирай
19. анонимен - Не виждам никъде другарката ves...
29.07.2010 15:31
Не виждам никъде другарката veselaj в блога си да е казала и дума в защита на този убит , казвам убит от Миковата милиция българин а не шамаросан циганин-сводник депесар , не виждам и дума за пребитите пред Парламента протестиращи студенти пак от Миковата милиция а за Чората ,що не писахте бе дугарко ? Ясно другарите се интересуват от здравето на циганите сводници от ДПС - техните аркадаши , разбира се !
цитирай
20. анонимен - Жалки сте, жалки сводниците от БСП и ...
29.07.2010 16:04
Жалки сте , жалки сводниците от БСП и ДПС обединени срещу България и Българския народ . Руските и турските резиденти в България - вечна дружба , вечна дружба .
цитирай
21. анонимен - СМЪРТ НА КОМУНИСТИТЕ, СВОБОДА НА ...
29.07.2010 16:05
СМЪРТ НА КОМУНИСТИТЕ , СВОБОДА НА НАРОДА !
цитирай
22. анонимен - nqkoi
29.07.2010 16:22
САМО ЧЕ ИМА И НЕЩО ДРУГО МАЛОУМНИ- КОЙТО СИ НАПИСАЛ ТАЗИ СТАТИЯ- ПРИДИ ХЕМ ПЛАЩАШЕ НО И ЧЕРВЕНИТЕ ТЕ КРАДЯХА СТОКРАТНО ПАК СЕГА МОЖЕ И ДА ПЛАЩАШ ПО НЯКОЙ ПАТ НО НЕ НИ ОГРАБВАТ ЧЕРВЕНИТЕ ТАКА ЧЕ СЕГА Е ПО-ДОБРЕ -ТАКА ЧЕ МОЖЕБИ Е ВРЕМЕ ДА НЕ МАРМОРИШ А ДА СИ ЗАМЪЛЧИШ 4ЕРВЕНИ ГРАЖДАНИНО
цитирай
23. анонимен - KOCTOV 17
29.07.2010 16:23
Бой във лятна нощ, или смехът е здраве

Театър на Хумора-Сатирата и Забавата на гости в Кърджали.
Автор: един поженкар (пърдион Позлекран, уф бе/ма пожурникан)
Името на Авторът е извезано на турски: Баш Кютек Кара Поясок Шамар Тояга Ефенди ФАСУЛ
В най-главната роля: Цъцко Онбаши Тефтер-ага
Музика и песни: Вазелин МърльоинофФъ
Зрители: само едно Кърджалийско семейство.

По време на преставлението зрителите получиха множество душевни, физически и нощтни наслади между които безброй аплодисменти с тояги и ритници

След представлението лично авторът им се обадил да им каже, че утре ще им изпрати за втора серия Драматичният театър "Сълза в очите и Смех в гъза"

ДО сега единственните зрители на представлението от смях така са се попукали че едно от децата им се напикало както е вкаменено, по-голямото даже се наакало, а най-голямото, което е студентка в Пловдив , така се кискало и смяло от сърце по време на представлението че не коремът или гърбът ами скоростната кутия му се пукнала от смех. даже щастливото момиче започнало да помни още повече след този смех и на следващият ден, сутринта, си взело всички изпити до края на следването а след обеда се явило още веднъж на всички взети изпити за да си повишило успехът. Аферим, машала, а така за това умно момиче.

От МВР са излезнали с декларация, че от утре започват да разсмиват по среднощ всеко българско и небългарско семейство, за да се дигнела паметливостта и съобразителността на Народът.

От Сибирското отделение на Гулак са подтвърдили че несамо нощните разсмивания но че и дневните особенно ежедневните много се помнели. Даже некакв си Солдженицин така бил запомнил всичко че написал книгата Архипелагът ГолаТк. Също така Преживелите Холкостът много помнят. Книги , филми и картини са натворили хората. За сега само за разсмиването в Камбоджа не е подтвърдено че дигало паметта на народа. След размиването на 4 милиона камбоджанци. Тея па така са се смели че умрели от смях.

По радио Анадол Жица Джангър са казали че битото семейство нямало да съди Мънистър Цъцко защото той нямал образование и неможел да чете, и че те са се смяли наволя защото е много смешно да те размива лъжец който казва че това семейство е бито НЕЗАКОННО. От друга страна, целото семейство твърди ЧЕ СА сводници и че са водили Цецковата Баба, баба Цъцулина, в такси по поръчка.... голем смех падна и у ПарламентЪ. А синът на семейството, който учел за счетоводител показал при разпита че парите от незьаконните действия с Цъцулина са предадени с разписка на внуката Цъцко. а са народе?

кое е кое и как е шъ е по-нататака, А?
цитирай
24. urukhai - Axxx
02.08.2010 09:38
"?Мила бабо ами то е разбираемо че МОЖЕ да даваш мнение, но аз и затова те помолих да спреш да драскаш.Ти не принадлежиш към общото благо бабо 2+2 разбираш ли ме?УЖАСНО ДРАЗНЕЩА БАБА в пълен разрез на това какво трябва да е една баба.
цитирай
25. veselaj - Доста забавни коментари са се съ...
09.08.2010 07:01
Доста забавни коментари са се събрали. Частот от анонимните са доказали, че не могат да пишат, а очевидно и да четата им е трудно.
urukhai, идеята ми е именно да дразня такива като тебе - може пък да се появи някоя бръчка на гладкото ти мозъче. Какво да се прави - бабите не са това, което бяха :))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: veselaj
Категория: Политика
Прочетен: 4895518
Постинги: 177
Коментари: 5810
Гласове: 9028
Спечели и ти от своя блог!