Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2009 07:14 - Отворено писмо до Б. Борисов
Автор: veselaj Категория: Политика   
Прочетен: 130246 Коментари: 323 Гласове:
12

Последна промяна: 25.07.2009 07:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Здравейте Г-Н Борисов,

Аз съм от 60% българи, които НЕ са гласували за вас. Въпреки това приемам избора на онази част от хората, които ви дадоха властта, тъй като доброволно съм се съгласила да спазвам правилата в тази държава.

От разговорите и коментарите на вашите поддръжници съм останала с впечатление, че те гласуваха за вас, защото очакваха дясно правителство и управление заедно със Сините. Вие предпочетохте да управлявате сам. Това е ваше право, така или иначе имате достатъчно гласове благодарение на Атака, за да си правите каквото искате.

Въпреки, че не съм ви избирала, Вие, обаче, ще харчите и моите пари. И по този въпрос съм длъжна да си кажа мнението (което, мисля, е мнение и на голяма част от хората, които ви избраха).

Г-н Борисов, колкото и добър приятел да ви е един човек, не съм съгласна да харчите МОИТЕ пари, за да му измисляте министерство. Защото българите в чужбина имат нужда от Божидар Димитров, точно толкова, колкото бедствията и авариите от Емел Етем. За мен няма никакво значение дали ще се хвърлят пари на вятъра за нечия любовница или за нечий приятел.

Аз лично се радвах, когато предишното управление беше свалено, именно защото се надявах, че отсега нататък парите ми ще се управляват разумно. Ако назначавате всичките си приятели на измислени министерства това очевидно няма да се случи. И тук най-малкия проблем е, че Б. Димитров е бил ченге. Просто такава длъжност, повтарям, е ненужна. На практика се оказа, че вие закрихте две ненужни министерства и направихте две нови ненужни. Може би забелязвате приликата с предишното управление? Ако не, ще ви припомня, че -2 +2 = 0. Това се оказа ползата от вашето избиране. И това няма да промени нещата, колкото детски градини В СОФИЯ да откриете. Защото България не е само София.

И не си мислете, че ако днес направим нови избори, резултатът ви ще е същия, както на тези. Хората изтрезняват бързо. А махмурлукът е тежко състояние.

Това е от мен. Дано някой около вас се замисли.

В. Йорданова
П.П. В яда си вие споменахте, че с назначаването на Б. Димитров се опитвате да угодите на всички. Кои са те, г-н Борисов?





Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ninaantonova - Всеки има право на мнение
25.07.2009 07:25
Той не е открил две нови министерства, а реформира две стари. И мисля, че всички българи в чужбина, които се смятат за такива, имат нужда от България. Затова одобрявам решението да има такава институция отговаряща за българите в чужбина. Още повече, че ние, българите се стопяваме с всяка минута, а не година. Надявам се, че вече България ще стане европейска държава и най-накрая българите ще се почувстват истински европейци. Приятен ден.
цитирай
2. veselaj - Българите в чужбина може би имат ...
25.07.2009 07:35
Българите в чужбина може би имат нужда от България, но не и от министерство. Дали турците в България имат министър в турското правителство. Да напомня - министерство на спорта беше измислено от Кобурготски пак по приятелска линия - заради Лучано.
цитирай
3. анонимен - министър по приятелста линия, но ...
25.07.2009 08:03
министър по приятелска линия, но може би дори Бойко Борисов има кадърни приятели. а и Божидар Димитров ще е министър без министерство, както обичат да го казват - без портфейл. поне по предварителни данни.
но въпреки това и аз искам да попитам премиера на кои точно българи в чужбина ще е този министър? дали и на тези, които имат само български паспорт и живеещи в Турция......
цитирай
4. veselaj - explorer
25.07.2009 08:05
да си прави каквито иска министерства за приятели, но не с мои пари.
цитирай
5. анонимен - Трябва да си напълно изкукуригал за ...
25.07.2009 08:30
Трябва да си напълно изкукуригал за да гласуваш за Б Борисов само защото се надяваш че ще управлява с Иван Костов !?
цитирай
6. анонимен - без коментар
25.07.2009 08:55
Оставам без коментар четейки какво пишете без да познавате нещата од вътре.Като Българин роден во Скопйе многу добре знам нуждата од едно такова министерство, потребата политиката кам Българите од Македония,западните покраини,Бесарабия и Молдова да баде добре обмислена и водена. Дали г.дин Димитров е подходящт за тази роля времето ще покаже,според мен нема покадарен и позапознат од него со тези проблеми на който е крайно време да се намери решение.
цитирай
7. giorgiocbr - Поредни глупости от до болка позната авторка.
25.07.2009 09:13
"От разговорите и коментарите на вашите поддръжници съм останала с впечатление, че те гласуваха за вас, защото очакваха дясно правителство и управление заедно със Сините."

Или не можете да слушате и да четете, или слушате и четете това което Ви се иска! ГЕРБ повтори един милион пъти че няма да прави предизборни и следизборни коалиции, но явно само Вие не сте го разбрала, или пък сте отказвала да го разберете, заслепена от Костовата аура и от дълдоленето на Малтин Димитлов.

Парите Ви, защото аз не се съмнявам че Вие плащате едни наистина огромни данъци, няма да бъдат похарчени. Димитров е министър без портфейл, следователно няма да се разпорежда със средства, нито пък ще струва милиони на бюджета.

Хайде сега си намерете поредно оправдание защо Малтинчо и Командила му не са във властта, и напишете нов постинг. Този е изключително слаб.
цитирай
8. анонимен - За промяната
25.07.2009 09:17
Уважаема "veselaj", ако хората, които дадоха властта на Герб са очаквали да управлява с Костов, то тогава и Костов щеше да има 40%. Мисля, че вотът е ясен и аритметиката е проста. А когато поемаш отговорността, нормално е да се довериш на верни хора и на приятелите си, които няма да те подведат. Аз съм от тези 40%, които очакват истинска промяна и съм доволна, че на този етап вотът ми не е подменен.
Стойчева
цитирай
9. анонимен - министерство за българите в чужбина
25.07.2009 09:38
Необходимо ли е да се грижим за нашите сънародници по целия свят?ДА ,и то особено добре.Половината от българите са в чужбина.Не министерство без портфеил,а истинско министерство трябва за да си запазим българската памет и всички българи в чужбина. Винаги ще има хора който няма да харесат нещо във всяко ново правителство.Българи не се заяждайте, не захвърляйте святите думи написани на входа на народното събрание.Искате ли да се промени живота в България,ТОГАВА работете и всеки ден си казвайте КАКВО НАПРАВИХ ДНЕС АЗ ЗА МОЯТА ДЪРЖАВА.Един се намери да бъде откровен с народа и ние ще го унищожим типично по български.После се сърдите на Доган.Пазете новото правителство.Вижте па тогава съдете.Бойко покажи на всички невярващи българи ,че можеш да управляваш България не един мандат ,а три мандата за да може найстина България да стане истинска членка на ЕС. На цялото правителство желая попътен вятър. Тодор Георгиев .
цитирай
10. анонимен - Браво !
25.07.2009 09:43
Добре е да изпращаме писмата си на всички медии.
---
Вече може сравнително безопасно да пишем срещу Премиера.
Сега може да критикуваме неговите решения публично.
---
Защото червените НЕ управляват.
А, те не управляват, ЗАЩОТО Борисов е избран за Премиер.
---
Червените и сините сега се опитват да го омажат с лай...на , както преди правеха с НДСВ и Царя.
Може би сте забравили , но при Царя, а не при Комндира се разви България, по волята на народа.
---
И тогава , и сега червените и сините плюят работещите - За да дойдат ТЕ.
Идва зима.
Не забравяйте това.
----
С избирането на агент Божидар Димитров г-н Борисов прави " вечелна проверка" .
Това е проверка - дали ще може да издигне човек, който и сини и червени ще нападат.
Първо Виподгря с Рап, после с МелИнвест, а сега СТОП.
Димитров ми е нужен.
Така ще се разбере кой, кой е.
Вече ще изписвам и "сдс" + "дсб" като "бсп".
цитирай
11. анонимен - Прагматик
25.07.2009 09:43
Госпожо заблудена седесарка, самият аз някога бях за СДС, но когато видях,че Костовата политика на грабеж с нищо не е по-добра от тази на комунистите, го зарязох. А сините в момента само клатят лодката на Борисов и се опитват да дестабилизират държавата. Това което правят и комунистите впрочем.Хайде да не говорим за пари от данъци, защото съм сигурен, че не сте изкарала един лев с честен труд!
цитирай
12. miralyub - мдааа, искам и аз да стана приятелка ...
25.07.2009 09:48
мдааа, искам и аз да стана приятелка на ББ...
авторката на блога е права- несериозно е премиер да оправдава едно скандално назначение с приятелство.
един мъж на такъв пост най-малкото трябва да има стил. акъл не е задължително- от други сме виждали, че може и без второто.
притеснява ме друго- начинът, по който ББ безапелационно и лековато обяснява действията си. Той не се мотивира, както би трябвало да прави един държавмник, а ни ПРЕНЕБРЕГВА- с думите "какво ви интересува- нали отговорността е моя".
Това вас дали ви успокоява? Мен - не. Даже ме плаши.
Някой да помни премиер, който е понесъл вината си пред обществото за грешни свои действия или бездействия???

ако се съди по коментара на горния малоумен
от една също заблудена седесарка
цитирай
13. анонимен - Айде по-полека!
25.07.2009 09:57
ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ КАКВО ГОВОРИШ? КАКВИ ГЛУПОСТИ САМО РЪСИШ? Моите пари? Кои са тия твои пари? Държавният бюджет на Република България от твоите пари ли е? Я по-полека.Че ББ ще харчи и моите пари и на няколко милиона като мен.И нямам нищо против да назначи Божидар Димитров.Кой е Божидар знаеш ли? Да не си някоя закачулена кадъна,че тъй го недолюбваш? Да не би Божидар да е "агентът Николай" когото бесепарката-журналистка Виза Недялкова разкри и разобличи още в 1990г.?А след това му дадоха най-високите постове в синята партия.Още по-после го предложихте за конституционен съдия и изкара един пълен мандат. Имаше обвинения за писане на доноси,от които може са пострадали хора.Не е шпионирал папата във ватиканските библиотеки като Божидар.
Тая синя коалиция,гласуваше винаги заедно с БСП срещу кобурга-премиер.Сега си търсите поводи да бламирате и ГЕРБ.Щото вий сте си отдавна съюзници с БКП/БСП.Нейната хранена опозиция,отгледана от живковата държавна сигурност и кръстника ви е Луканов.Колкото и да отричате,че е така.Думите се разминават с делата ви.И сега като ви подсвирнат оперативните десе работници,вий наскачате-знаем си урока.И тоя кабинет ще свалим.Ще си играем с БСП на опозиция,ще инсценираме циркаджийски преврати (1997г.),нагласени за пред хората.За балъците.И заедно ще си въртим далаверите.Да живей новата тройна коалиция-СДС,БСП,ДСБ.

Колкото до това,какви ще са едни нови изборни резултати? Справка НДСВ.Гледайте да не стане същото и с вас.Беге ще се оправи само когато избирателите бият шута на синята коалиция и БСП.И ги пратят да си въртят заедно далаверките и си целуват едни на други задниците в издигнатите си за една нощ хотелчета.
цитирай
14. анонимен - хехехе, и кой е Божидар Димитров- ...
25.07.2009 10:01
хехехе, и кой е Божидар Димитров- ченге и излязъл оня ден от БСП червен помияр...
ляв субект в десен кабинет. един предател, който няма да му мигне окото да се перориентира още веднъж.
той се и гордее с работата си на агент.
аре, събудете се и престанете с гледането като слепци.
цитирай
15. анонимен - Смешен плач
25.07.2009 10:08
Който не е гласувал няма право на мнение. Да си бе направил труда да отиде до секцията си. От гласувалите махнете "българските граждани" от Турция, които, знаем не изразяват гражданска позиция с гласовете си и сметките показват, че над 50 % от българите, с условно да ги наречем "право на мнение" са избрали Б. Борисов ( ББ). И:
1. Го избраха, защото и понеже не искат Ив. Костов и другите "познати лица" отново във властта.
2. Атака , каква изненада за всички, не поиска постове и длъжности в новото правителство - за разлика от любимите Ви "сини"
3. Хората отиват до язовира за риба с приятели, камоли да управляват държава. ББ има право да избере с кого да работи. Може би искате да назначи Р.Овч. за министър, а В. Топло за директор на, да кажем "Топлофикация"?
4. До сега проблемите на българите в чужбина бяха съзнателно неглижирани, а фактите сочат, че БСП никога не получава мандати от гласуващите извън България. Изводите оставям на вас.
5. Б.Димитров е публична личност от години и винаги е бил последователен в защитата на българщината. Той не е човек появил се в последния момент и най-маловажното, което може да се каже за него е, че е приятел с ББ. Б.Димитров е първо ерудиран, второ - принципен, трето - патриот и най-накрая всичко останало. Може би предлагате Илияна Йотова да се занимава с българите в чужбина? Или пък никой да не се занимава? Нали - няма да харчим от нашите пари за "предателите" напуснали България прогонени от "успехите" на СДС+ ДПС, БСП+ДПС ?
6. А ако не бяха промените в изборния закон точно преди изборите, изобщо нямаше да се занимаваме с това дали ББ трябва да има коалиция. Просто ГЕРБ щяха да отвеят всички. Така, че само на ББ му стискат нови избори!
цитирай
16. анонимен - Божидар си е Божидар.Ти кой си?
25.07.2009 10:12
А ти кой си и какви заслуги имаш към тая държава и тоя народ?Освен да ядеш,пиеш и цапаш след това?Що така авторката не ще комитети и министерства за българите в чужбина?Да не е някоя туркиня,че българите са и безразлични?Тоя Божидар хиляди пъти поставя въпроса за Ангорския договор и имотите на тракийските българи.А Костов и Стоянов си мълчаха като насрани в Анкара?Не обелиха и дума,да защитят своите пострадали сънародници и българските национални интереси.Червен помияр ли? И колко такива помияри имаше в синята коалиция? Я прегледай пресата от последните 8 години при частичните разсекретявания на досиетата?
цитирай
17. miralyub - кво наскачахте бе, анонимници! ми, да- ма...
25.07.2009 10:15
кво наскачахте бе, анонимници!
ми, да- махнахме комунистите- поне на теория:)))) и се радваме всички.
сега , за да върви по правилния път и да не залита натам, накъдето не трябва новата "дясна" власт -трябва да има контрол.
разбира се, че ще искаме обяснения от ББ за всяко действие, ние да не сме овце...
ако и сега изпуснем юздите на държавата- после нещата ще станат необратими.
така че карайте по-кротко и не се нахвърляйте към мислещите хора, подлагат на съмнение действията на пожарникаря- има нужда и от такива трезви умове.
цитирай
18. анонимен - 17. е към номер 15.
25.07.2009 10:15
17. е към номер 15.
цитирай
19. анонимен - Вярващ комунист!!
25.07.2009 10:16
До всички платени подлоги от БСП - време е да млъкнете - СТИГА!!!!. Слушахме ви лъжите цял мандат. То не бе ДДС кражби, заменки, строежи по морето САМО ЛАПАНЕ, а хората "Кучета ги яли" СТИГАААА!!!!! Кой постави ДПС във власта и защо - да ни окрадат държавния резерв ли или фондовете за помощ при бедствия?!. Сега БСП да си заврат думите където не ги огрява слънцето. Хора, не се занимавайте с тях, дано ги последва съдбата на Ив. Костов! Платените от БСП "леки жени" да си затварят устите. Съотечественици, МОЛЯ ВИ – нека накараме платените клакьори на ДПС И БСП да млъкнат. Не Борисов окраде софийската топлофикация.
цитирай
20. giorgiocbr - 18, не само анонимниците "скачат" ;-)
25.07.2009 10:21
А и както всички помним от романтичните сини митинги едно време /аз бях там, а вие и авторката?/ - кой не скача е червен!
цитирай
21. анонимен - Верващ комунист
25.07.2009 10:29
До 21. Аз не ги помня, обаче знам, че БСП, ДПС, ДСБ са загрижени единствено, повтарям, единствено за личното благополучие на партийните си кадри. И яростта им срещу ББ е само, защото изтърваха кокала, а не понеже могат да направят нещо по-добро за България.
цитирай
22. giorgiocbr - 22,
25.07.2009 10:36
Напълно подкрепям мнението Ви, както писах и по-горе.
цитирай
23. miralyub - не, говорим за принципи. един пр...
25.07.2009 10:37
не, говорим за принципи.
един премиер трябва да е принципен. ние може да има разнобой между парламентарна група, която той дирижира и неговите действия.
не може да вадиш от списъцине на кандидатите си за депутати безапелационно агентите, а сега за един пребоядисан агент да правиш ОГРОМЕН компромис...
няма последователност и така не се прави сериозна политика. още повече ДЯСНА...
не се заяждаш и не контринаш на "сестринското" дясно, за да угодиш на червен измекяр...
цитирай
24. анонимен - До 21. Аз не ги помня, обаче знам, че ...
25.07.2009 10:44
анонимен написа:
До 21. Аз не ги помня, обаче знам, че БСП, ДПС, ДСБ са загрижени единствено, повтарям, единствено за личното благополучие на партийните си кадри. И яростта им срещу ББ е само, защото изтърваха кокала, а не понеже могат да направят нещо по-добро за България.



АБСОЛЮТНО ВЯРНО! И според мен започва да се наблюдава едно обезпокояващо явление.Прозират вече първите опити да се бламира едно принципно бъдещо ГЕРБ-управление,което може да стабилизира страната и изчисти авгиевите обори на корупцията и злоупотребите(доколкото може разбира се)
И според мен се правят опити за връщане на досегашното статукво.БСП или СДС на власт.Прехвърляне на вината от едните на другитеи обратното.А в странат ще продължи хаоса и беззаконието при ведно връщане на досегашния модел.ВНИМАВЙТЕ ЗА ТОЯ СЦЕНАРИЙ.
ТОЙ ВИ СЕ ПОДГОТВЯ ОТСЕГА.ВИЖДА СЕ С ПРОСТО ОКО.
цитирай
25. анонимен - До miralyub
25.07.2009 10:46
Прочети 16. - Смешен плач 17. Божидар си е Божидар и 22.- Верващ комунист. Кой си ти,че да наричаш Б.Димитров измекяр? Моного ли ти плащат от БСП? Как да се вредим и ние на копанката със зоб?
цитирай
26. анонимен - koyto moje da misli, da misli
25.07.2009 10:51
samo edin vapros: da ste 4uli do sega, nqkoy ot upravlqva6tite da e kazal '' AZ OTGOVARQM''
цитирай
27. анонимен - Той не е открил две нови министер...
25.07.2009 10:51
ninaantonova написа:
Той не е открил две нови министерства, а реформира две стари. И мисля, че всички българи в чужбина, които се смятат за такива, имат нужда от България. Затова одобрявам решението да има такава институция отговаряща за българите в чужбина. Още повече, че ние, българите се стопяваме с всяка минута, а не година. Надявам се, че вече България ще стане европейска държава и най-накрая българите ще се почувстват истински европейци. Приятен ден.

цитирай
28. анонимен - не, говорим за принципи. един пр...
25.07.2009 10:55
miralyub написа:
не, говорим за принципи.
един премиер трябва да е принципен. ние може да има разнобой между парламентарна група, която той дирижира и неговите действия.
не може да вадиш от списъцине на кандидатите си за депутати безапелационно агентите, а сега за един пребоядисан агент да правиш ОГРОМЕН компромис...
няма последователност и така не се прави сериозна политика. още повече ДЯСНА...
не се заяждаш и не контринаш на "сестринското" дясно, за да угодиш на червен измекяр...


Тоя червен измекяр,може да е дал принос за страната си,повече от теб и цялата ти рода взети заедно.Нали? Изобщо бие на очи,че фенове и преставители на тая синя коалиция тотално отричат националното,българското.Не се интерсуват от хората допринасящи за тая страна.Чел съм хапливи коментари на тия сини фенове,хулещи усппехите на български спортисти зад граница.И това отношение на синята коалиция бие на очи.Ееей,аланкоолу ти какъв си по народност?Турчин с фес,циганин или китаец някакъв?
Втурнали се потенциалните предатели на тая страна да коментират ББ,един нацоналноотговорен политик
цитирай
29. miralyub - 26-ти,
25.07.2009 10:55
от всичко на света най ме отвращават прелетните птици из партиите.
а твоят фаворит е точно такъв- присламчи се в ГЕРБ в 12 без 5, за да мърси дясното.
интеруесно защо само анонимници защитават избора на ББ???
абе, хора от какво се страхувате или може би по-точното определение е срамувате?
цитирай
30. анонимен - До 25.
25.07.2009 10:56
Браво 25. Цялата платена от БСП/ДПС атака цели само и единствено реанимиране на предишното статукво. Какво ни казват драскачите на БС-ДПС:
1. Бойко ще ви разплаче - т.е и той е като нас.
2. Бойко назначава приятели - т.е. и той като нас
3. Бойко е некадърен - т.е и той като СерГей
И защо ги драскат тия, ами щото искат да ни убедят, че промяната е невъзможна. Искат да ни убедят, че няма отърване от комунистите, че те владеят положението, че всички трябва да ги търпим.
Гнусотията стига дори до там, че драскачите им наричат българите "мързеливи, глупаци" и това само защото НИЕ "ГЛУПАЦИТЕ" изритахме синьо-червената мафия от власта
цитирай
31. анонимен - Кой е Б. Димитров
25.07.2009 10:59
miralyub написа:
от всичко на света най ме отвращават прелетните птици из партиите.
а твоят фаворит е точно такъв- присламчи се в ГЕРБ в 12 без 5, за да мърси дясното.
интеруесно защо само анонимници защитават избора на ББ???
Много ли ти плащат от БСП?
Как и ние да се вредим на копанката за зоб?
абе, хора от какво се страхувате или може би по-точното определение е срамувате?

цитирай
32. miralyub - анонимен 32, ако обичаш да ме цит...
25.07.2009 11:03
анонимен 32,
ако обичаш да ме цитираш точно, а не да вмъкваш чужди реплики в моите...
ясно ли е?
цитирай
33. анонимен - до ninaantonova
25.07.2009 11:05
Мила госпожо ,май не сте много наясно ,но вече такава институция за българите в чужбина има !!!Не му прави чест на новият премиер да започва управлението си с приятелски назначения!!Аз също не съм от гласувалите за Б.Б и мога само да съжалявам тези които го направиха ,но и ги оправдавам .Всички ние искаме най-после в тази държава нещо да се подобри чувствително!Но едва ли!Ние сме крадливо племе и нищо не може да ни спре, и ако някой все още се заблуждава че сега ще има промяна само мога да го съжалявам.Просто ще се прави по елегантно -все пак насреща ни са експерти!Желая на всички успешен ден и дано намерите прохлада.
цитирай
34. анонимен - Разсекретяването на досиетата - е нема такава глупост!
25.07.2009 11:11
Не знам какво сте се хванали за това кой е бил агент и кой не и не съм учуден, че "сините" все този коз се опитват да играят като нещо не им харесва. Личното ми мнение е, че разсекретяването на досиетата на ДС, по начина, по който стана, беше най-голямата глупост правена в годините на прехода. Новоизлюпените ни псевдополитици с цел разчистване на сметки съсипаха една от най-добрите разузнавателни служби в света, чието качество и ефективност на работа беше признато от всички големи като МОСАД, МИ6, КГБ, ЦРУ и т.н.
Най-жалкото е, че глупавият средностатистически българин е като овца и хуква накъдето го подгони кучето или овчаря и никой не си дава сметка, че трябва да се правят доста сериозни разграничения относно дейността на отделните сътрудници на бившата ДС - оперативни агенти, доносници и хонорувани експерти. Хубаво е, обаче, че все още има разумни хора, които не се подвеждат от глупостите, който лаят гладните за власт и печалба "сини" и "червени" псета и се сещат да правят разлика.
Най-интересното е, че изведнъж всички избухнаха сега срещу проф. Димитров, а на никой не му дреме, че агент Гоце изкара два мандата като президент.
Ей.... прост и завистлив народ сме ние българите и винаги такива ще останем!
цитирай
35. анонимен - До 34.
25.07.2009 11:13
Нинче Антоново - ти може и да си от крадливо племе, ама аз не съм. Развратът в обшеството ни е умишлено създаден от комунистите, за да могат да си крадат ДДС, да си заменят чукари за плажове по морето, да си строят хотели и сараи. И когато НИЕ "КРАДЛИВИТЕ" бихме шута на ония КОРУМПИРАНИТЕ, такива като тебе почват веднага да смърдят наоколо, че не може да има промяна. МОЖЕ ама БСП/ДПС не искат, щото промяната означава КРАЙ НА ЛАПАНЕТО. А като няма за БСП няма и за Нинчето.
цитирай
36. анонимен - пухтарян
25.07.2009 11:14
При толкова безобразия които свършиха КОМУНИСТИ И ТУРЦИ тази изкукуригала КОМУНИСКА няма право да реве като вдовица за оная работа. Бойко си знае работата.
цитирай
37. анонимен - Верващ комунист
25.07.2009 11:16
анонимен написа:
При толкова безобразия които свършиха КОМУНИСТИ И ТУРЦИ тази изкукуригала КОМУНИСКА няма право да реве като вдовица за оная работа. Бойко си знае работата.


Бравоо!!!!
цитирай
38. анонимен - 30.
25.07.2009 11:20
Ти някаква мания за величие ли имаш или какво?Що сме били анонимни!Изразявам мнението си като гражданин на тая страна.Не ми трябват някакви там блогове,фукания,страници и разни салтанати.

А ти пък вземи да ни съставиш по едно досие на всичките?Имаш опита от десето,издаваш се неволно с тия мераци да знаеш кой-кой е.И всичко за всеки.Може си вкараш в компа досиетата на всички анонимници на отчет,като в добрите стари времена
цитирай
39. miralyub - 39. твърде елементарно мислене.
25.07.2009 11:24
39.
твърде елементарно мислене.
цитирай
40. анонимен - Мира, много си кухо моето момиче! ...
25.07.2009 11:37
Мира,много си кухо моето момиче! Нямам какво друго да кажа.Мислех,че някой мъж пише и надзърнах на профиила.Ама една само куха красота не стига.Драскаш си тук за неща които не ги разбираш.Нямаш и никакъв житейски и политически опит.На твое място никога повече не бих се занимавал с политика и не бих писал толкова кухи коментари.Съжалявам,че трябваше да го кажа.

Аз Божидар Димитров го знам кой е и какво върши.А за теб световнонеизвестна научавам едва сега от тия блогове.Хващаш ли разликата?
цитирай
41. miralyub - я давай, давай. . . можеш и още. об...
25.07.2009 11:43
я давай,давай...можеш и още.
обичам платените клакьори.
цитирай
42. анонимен - На групата от глупаци, които пос...
25.07.2009 11:54
На групата от глупаци, които постоянно съскат срещу Синята коалиция ще припомня няколко неща. Резултатите на Батман от тези избори, не са най-високите познати в съвременната ни история. Масовата електорална любов е посещавала и СДС и НДСВ, пък днес... на, срещу първите се пенявите, а вторите ги няма в парламента. Така, че бойковистчета айде махнете си розовите очилца и гледайте реално на нещата. Не ви ли писна от разочарования, та сега сте запримигали с влюбените си оченца и точите сладострастни лиги по новата "Звезда"? Или вече молитвата ви сутрин и вечер ще е - Един е Бойко и Божидар е неговия пророк"? Изтрийте си малко посинялата пяна от устите и си спомнете, че демокрацията не е еднолично управление, еднаквост в мненията и строева подготовка. Запремятали сте ми тук Бойковите простотии, че 15 депутата били нищо, ами кое е нещо? 70-те на БСП и ДПС ли? Или забравихте довчера срещу кого гласуваха българите, та сега СК ви е враг номер 1. И кажете ми злобюловци, като как СК "клати лодката" на бат ви Бойко? Като отстоява принципните си позиции, относно агентите ли? Или като с 15-те си депутата ще свали правителството? Е, верно сте много тъпи. Или тотално заслепени до степен да не признавате различно то Бойковото мнение. Как я виждате тая работа? В държавата ще има едно мнение - Бойковото, ще управляват Бойковите приятелчета, ще имаме доверие само на Бойко и т.н.? Всички останали ще мълчат и ще са лошите във вашия филм ли? Не се ли сещате, че скоро и червените и депесарите ще "проговорят", но тяхното говорене ще е далеч по-опасно от това на Синята коалиция, защото и обръчите им са действащи и червените олигарси са на лице. Видя ли ти сините били най-лошото, което се било случвало на България, а Бойко е новия Христос. Дайте да почнем ново летоброене бе. 1 г. от. и.в. (1 година от идването му на власт).
Много сте ми интересни вие дето сигурно и за Царя така гласувахте преди 8 години, пък сега ви е срам да си спомните дори за това. Как ли ще сте след 4...
цитирай
43. giorgiocbr - Какви принципни позиции бре, 43?
25.07.2009 12:09
Познаваш ли новата история на България, или само си ляляш? Преброил ли си доносниците в правителствата на Филип Димитров, Стефан Софиянски и Иван Костов? Не съм гласувал за царя, а съм разочарован бивш седесар! И да, с 15 депутати не би трябвало да ви знае много устата! Неприятно ви е да ви го казват открито и мъжки, нали?

Миралюб, не се съсредоточавай върху анонимниците!!! Аз не съм анонимен!!!
цитирай
44. анонимен - Верващ комунист
25.07.2009 12:18
giorgiocbr написа:
Познаваш ли новата история на България, или само си лялаш? Преброил ли си доносниците в правителствата на Филип Димитров, Стефан Софиянски и Иван Костов? Не съм гласувал за царя, а съм разочарован бивш седесар! И да, с 15 депутати не би трябвало да ви знае много устата! Неприятно ви е да ви го казват открито и мъжки, нали?

Миралюб, не се съсредоточавай върху анонимниците!!! Аз не съм анонимен!!!


Бравоо!!!
цитирай
45. анонимен - Верващ комунист
25.07.2009 12:20
анонимен написа:
До 21. Аз не ги помня, обаче знам, че БСП, ДПС, ДСБ са загрижени единствено, повтарям, единствено за личното благополучие на партийните си кадри. И яростта им срещу ББ е само, защото изтърваха кокала, а не понеже могат да направят нещо по-добро за България.

цитирай
46. miralyub - giorgiocbr ,
25.07.2009 12:23
не си анонимен, но твоята позиция ми е известна отдавна.т.е. аз не очаквам да кажеш нещо различно, освен салтанати за ББ:)).
да, аз като дясномислещ човек, подкрепям ББ, но не и левите хора около него, защото имам огромните съмнения, че лявото в ГЕРБ ще се опита да надделее над дясното.
а за анонимниците...
струва ми се, те не са повече от двама, а се опитват да вдигат пушилка като за 10- което е доста манипулативно, затова реагирах.
още повече, че ако нещо не им отърва- нападат на червено и агентура...нещата от които и аз се възмущавам...
аре, приятни почивни дни от мене.
цитирай
47. giorgiocbr - Миралюб,
25.07.2009 12:26
Всяко ново дясно управление е съпътствано от сътветната доза надежда и доверие. Така както напуснах СДС, ще напусна и ГЕРБ, ако новото продължи постарому.

Колкото до предателствата и отношенията ляво-дясно, бих те попитал какво по дяволите прави Пламен Орешарски, бивш кандидат за кмет на София от СДС, първо в правителството, а сега и в парламентарната група на БСП?

От такива "чистокръвни" седесари ли да вземем пример как да управляваме, и кое е ляво и дясно? Благодаря, ще пропусна.

П.П. Преди за пореден път да застанете на колене с отворена уста пред Бойко в надеждата за някой сладък пост, припомнете си как ГЕРБ никога нямаше да бъде приет в ЕНП, как не била автентично дясна, как Бойко бил мутра, и тоновете друга помия която изляхте през изминалите години. За разлика от вас, избирателя вижда кой кой е и какво показва с делата си.
цитирай
48. lado - Мира пише винаги с името си и освен че ...
25.07.2009 12:27
Мира пише винаги с името си и освен че е симпатична, има куража , които анонимните педали нямат, но няма и да имат!
Но за СДС - да се махат старите ..... и да се прави ново и истинско дясно!
цитирай
49. miralyub - отговарям кратко, че ме чака път. ...
25.07.2009 12:30
отговарям кратко ,че ме чака път.
да, какво прави Пл.Орешарски там ???
и аз съм възмутена и отвратена.
затова -аз лично за пребоядисани не гласувам и смятам, че никой не трябва да дава доверие на такива хора.

цитирай
50. анонимен - giorgiocbr
25.07.2009 12:31
Да, познавам я. Къде са сега тези агенти, а? Изпълниха си задачката и отидоха на топли местенца в ДПС, БСП и другите "партии заслужаващи доверие". Елементарно бе Уотсън - от самото си начало сините правят опити и чистят такива отрепки, докато другите ги приемат на драго сърце. Обаче не - сините са лошите. Сините са нещастието за България с 4 годишното си управление, а червенките са ангелчета небесни. Нека 70-те им депутатчета добруват под кроткия Бойков поглед, пък на следващите избори пак да ги поканим да ни управляват.
Джорджо Джорджооо... вятър те вее на бяла кобила теб и тея като теб. Ако, сините са ви враговете, тежко и горко на тая държава.
Имаш и наглостта да се наречеш бивш седесар, а седесарите образно да наречеш курви. Нали се сещаш, че бивши курви няма...
цитирай
51. анонимен - Кур аж другарю
25.07.2009 12:32
И на мен да ми плащат и аз ще съм с кур ажа си :))
цитирай
52. giorgiocbr - 51,
25.07.2009 12:37
Вятъра вее между ушите ти, тъй като там няма какво да го спре. Като сте толкова принципни и велики, защо досиетата не се отвориха при положение че имахте пълно мнозинство и в трите власти?

Труден въпрос, нали?

И не, сините не са ни врагове, така както "Ботев" Учиндол трудно би могъл да е враг на "Барселона", примерно.
цитирай
53. lado - Ми поискай си и ще ти се даде - щом и...
25.07.2009 12:39
Ми поискай си и ще ти се даде - щом искаш да си еничарин !
цитирай
54. анонимен - за 43 анонимен
25.07.2009 12:48
Да,един е Бойко и Божидар е неговият пророк.Ха сега,бягай в джамията да блъскаш чело в земята.И да се обрежеш още сега,ако вече не си го направил на 5-7 години де.Не казвай посинялата пяна от устата,а речи изтрийте си герберската пяна от устата.Посиняла е пяната по устите на синята коалиция,когато разбраха че няма ги огрее с министри.И няма имат далавера при Бойко.
Прав си,15 депутати все пак е повече от 5-10.Така е.Не са 3-4 я,колкото се очакваше.Даа,в държавата ще има едно мнение Бойковото.Щото още няколко милиона сме на същото това мнение.И това е правилното мнение споделяно от всички.На противоположното мнение са 40-50 хиляди души максимално.И нека скъсат с тоя гьонсуратлък да налагат своето мнение на останалите 7-8 милиона.Щом никой не ви разбира и не гласува за вас,значи менията ви за нещата са погрешни.Или политическите действия.Или и двете взети заедно.
Кервана си върви,кучетата си лаят.Бойко ще си управлява,а вий ще се хапите за задника.Като се стопите както мартенски сняг и ще видите парламента през крив макарон.
цитирай
55. анонимен - vetrove
25.07.2009 12:56
Kakto pee6e navremeto Lili,vseki den se promeniame s ne6to i eto 4e dnes sme izpraveni pred fakta za sledva6tiia mesiia koito 6te promeni darzhavata ni v pravilna posoka i tia 6te stane evropeiska?!BG vinagi e bila v Evropa samo 4e misleneto ni si ostava orientalsko,mozhe bi ot 500-te godini robstvo
цитирай
56. buket - Кой знае колко са били "ченгетата"
25.07.2009 12:57
Никой. А те са много, много. Защото броите само писаните. А неписаните? Според мен около 80 процента от българите. Четиридесет години комунизма създаваше своето подкрепление още от раждането на детето. Всички сме в кюпа, не се правете на откриватели. А не крадяха ли не ченгетата? Не бяха ли те по вредни дори от едно ченге. Народното беше общо и се влачеше на поразия. В ТКЗС, в заводи, кооперации, магазини и къде ли не. Запомнете, истински чистите сте едва двадесет процента. Не търсете под вола теле, Както хората в низините работят заедно така и вие "горе" ще работите. Друг път няма.
цитирай
57. ani101 - Много добре казано! И аз се под...
25.07.2009 12:58
Много добре казано!
И аз се подписвам по Отвореното писмо!
цитирай
58. анонимен - До qiorqioicbr
25.07.2009 13:05
Вчера Ви писах, че може би сте жена влюбена в Бойко за ,което се извинявам.Разбрах, че сте мъж, което не пречи разбира се да обожавате Бойко.Продължавате обаче да коментирате това ,което Ви отърва и да пропускате това ,което не не можете да оборите с факти.Точните думи на твоя кумир бяха-или сами ,или със сините или нови избори.А ГЕРБ ще напуснете когато на хоризонта се появи поредния спасител .С голямо съжаление ще кажа, че Бойко получи 2 гласа и от моите деца -на 24 и 19 год.Казвам изрично Бойко ,а не ГЕРБ. Аз от 1990 год не гласувам.Няма смисъл-с това показвам,че не съм съгласен да ме оправят но те го правят т.е. ме изнасилват.А гласуващите се отдават доброволно.Резултата е един и същ
цитирай
59. giorgiocbr - 59,
25.07.2009 13:11
Щом не гласуваш, откъде накъде се обаждаш?

Не сте интересни. Чао.
цитирай
60. анонимен - Вярвам в Бойко
25.07.2009 13:13
Може Б.Димитров много да е кадърен но е бил ченге,доносник.И друго има до вчера с БСП ,а сега против тях.Хайде де.Това министерство може да се оглави и от друг,но да не е ченге.Стига да се прекъсне пъпната връв.Ако б.Димитров е достоен и наистина иска да помага на б.Борисов,то ще се откаже от това министерство и няма да създава повче проблеми.Да се поучи от министърката на земеделието.Точна и лоялна.Няма смисъл да създава главоболия на Бойко ,затова че не са му малко.
И сините не разбраха ли,че Иван Костов го мразят хората.Може да е кадърен и низнам още какъв,но хората не искат повече да гледат физиономията му.Мартин Димитров осъзнай се- Иван Костов съсипа синята идея.Не се води по акъла му,че грешиш.Подкрепяй Бойко,помагай да спасим България от комунисти и турци.Костов иска кокала,ама стига толкова.Защо отиде на море,нали уж иска да помага на България.НИЩО ПОДОБНО!!!
цитирай
61. анонимен - До qiorqioicbr
25.07.2009 13:25
Ти Да не мислиш ,че като гласуваш веднъж за сини, после си гласувал за измамника от Мадрид-това е мое предположение и сега си гласувал за ГЕРБ имаш по-голямо право да се обаждаш.Ти си човек без ясна позиция -слънчоглед.За това нямаш забележки към хората дето прелитат от цвят на цвят .Предателите си остават такива докато са живи
цитирай
62. veselaj - До всички анонимни, неанонимни и т. ...
25.07.2009 13:26
До всички анонимни, неанонимни и т.н., които плюят по мен. Пояснявам: ВАШИЯТ БОЙКО каза, че го прави министър защото Божидар му е приятел. Българите в чужбина са или емигранти, или чужди поданици. За тях би трябвало да се грижат един куп хора - посланници, консули, външно министерство. А щом толкова защитавате Б. Димитров, защо плюхте по Емел Етем? Или по стария принцип - всички са равни, но някои са по-равни. Колкото до това как си изкарвам хляба и какви данъци плащам, това няма никакво значение. Моите стотинки са толкова важни, колкото и милионите на някой друт. Да, парите от държавният бюджет са мои, както и ваши. И аз не искам Бойко да ги харчи за приятелите си, а за държавата.
цитирай
63. анонимен - Времето ще покаже...
25.07.2009 13:38
Мисля, че е добре България да развива активна политика спрямо сънародниците ни в чужбина. Всяка развита държава го прави! Това е единствения начин да съхраним културата си, народаността си! Светът се глобализира, разтоянията не са пречка и ако не се направи нещо по въпроса другите култури ще ни "претопят". Не може те да твърдите, че "българите в чужбина имат нужда от Божидар Димитров(БЪЛАРИЯ), точно толкова, колкото бедствията и авариите от Емел Етем"! По-скоро БЪЛГАРИЯ има нужда от българите в чужбина, както и Емел Етем имаше нужда от бетствия и аварии (заляти села - в следствие от изпуснати язовири - дали не нарочно!?), ЕС да отпуска пари, ОБРАЧОВИТЕ ФИРМИ :), да "поправят" и "чистят" речни корита, канафки и други природни образования с печалба, мин. 90%. Но нима "ще се хвърлят пари на вятъра", ако българския език се учи на 10 000 км от България, ако се строят български църкви, училища, читалища, ако знаеш, че макар и на другия край на света, сънародниците ти не са те забравили, а са готови да ти помогнат!
цитирай
64. анонимен - Идиот
25.07.2009 13:50
Прочетох всичко и сега се смея от сърце.Божидар Димитров бил принципен.Сутринта когато напусна БСП имаше интервю с него по Нова тв.на въпроса- говори се ,че сте приятел с Бойко Борисов и ще ходите в ГЕРБ.Последва едно дълбоко ха-ха-ха и Каза ЕДНА ПАРТИЯ стига за един живот, с което заслужи уважението ми. След обяд вече беше мажоритарен кандидат за депутат от ГЕРБ ,с което заслужи презрението ми .Към професионалните му качества нямам забележки но за политик не става -трябва морал.Или пък точно защото може да лъже без да му мигне окото е достоен за министър
цитирай
65. veselaj - 64. анонимен, точно така, Емел Етем ...
25.07.2009 13:56
64. анонимен, точно така, Емел Етем имаше нужда от бедствия и аварии, точно както Б. Димитров има нужда от българите в чужбина. Аз съм казала обратното - бедствията и авариите нямаха нужда от Етем, а българите в чужбита от Б. Димитров. Не мога да преценя, дали трябва България да се грижи за чужди поданици (а и едва ли някой би позволил - все едно Турция да строи джамии за турците в България). Разгледай какво пишат български емигранти за Б. Димитров - подиграват му се.
цитирай
66. анонимен - veselaj
25.07.2009 14:24
Поздравявам ви за това което сте написала. И аз не гласувах за Бописов. И аз мисля че няма смисъл Димитров да е министър, нооооо не съм съгласен на протестите за това на Костов и Димитров. Преди няколко вечери Борисов по БИТИВИ в едно интервю им каза- Те да видят колко агенти са имали по време на мандата на командира и тогава да говорят!!!
цитирай
67. veselaj - vulkutedinak, това беше едно от ...
25.07.2009 14:27
vulkutedinak , това беше едно от ПРЕДВАРИТЕЛНИТЕ условия за подкрепа. Бойко беше съгласен с него. Аз ще се чувствам излъгана, ако Костов и М. Димитров подкрепят ченге на такъв пост. Да, хора от ДС имаше и в СДС, но бяха изгонени. И това е главното
цитирай
68. giorgiocbr - Хахаха,
25.07.2009 14:33
"Да, хора от ДС имаше и в СДС, но бяха изгонени.".

Поинтересувайте се, прочетете, и после се излагайте публично.
цитирай
69. giorgiocbr - Цитат от vesti.bg
25.07.2009 14:39
"Кандидат на СДС и ДСБ за кмет на софийското село Мировяне , както и кандидатът за кмет на община Стамболийски, издигнат от СДС и БЗНС, са били агенти. Освен тях в листите на СДС попадат още 11 бивши сътрудници на ДС.". Това е от местните избори през 2007-ма.

След малко ще ви снабдя с още информация, белким вземете та я прочетете и запомните.
цитирай
70. анонимен - Чета едни напълно абсурдни и неа...
25.07.2009 14:39
Чета едни напълно абсурдни и неадекватни коментари на авторката Весела-и и не мога да повярвам на очите си.Сравняване на историка Божидар Димитров с издадени трудове за българската история(някои от вас вече ги имат у дома си) с оная мазна кадъна Етем.
ЕВАЛА БЕ ВЕСИ,ЕВАЛА!И още веднъж евала!някои българи наистина не са в час.Не знаят какво говорят и по-точно плещят.Ееех господи,прибери си вересиите.
Е браво,бе моме весело.Бюджета бил и твой и мой,и наш.Е като е на всички ще хазяйничиш с нашите пари? За какво ще се използват. Аз на изборите упълномощих ББ да използва тия пари,включително моите в интерес на държавата.Ти да не си от малцинствата,че не ти пука за българите в чужбина?И нали точно от синята коалиция имаше обвинения срещу сергея,че не се интерсувал от тях?Я хубавичко си спомни,кой го атакуваше точно по тоя въпрос?Ее,как стана сега тая метаморфоза,а?
Все едно Турция да строяла джами у нас?Че тя не ги ли строи?Барем парите откъде се вземат?От Турция и Саудиарабия,нали?

Абе ти май си фенка на Депесето и не го казваш?Нещо премълчаваш.То и българи има там.И турци пишат тук на по-чист български от мен самия.ОЧАКВА СЕ ГОЛЯМА КАМПАНИЯ НА ДПС,ПАГНАЛА ИЗВЪН БОРДА СРЕЩУ ББ И НЕГОВИТЕ АВЕРИ-УМЕРЕНИ НАЦИОНАЛИСТИ.Които хич не харесват на Доган и Анкара.Размърдайте ги малко тия мозъци и мислете!Кой има интерес хор като Божидар,патриотично настроени да бъдат зад борда.И тоя Мартин Димитров,и Костов да осъзнаят,че зад тая кампания вероятно стои Депесе на Доган.И модераторите на Днес.бг да го осъзнаят.И не бъдат толкова толерантни към антибългарски мнения и кампании на платените турски мекерета и неосъзнатите българи,които им пригласят.
цитирай
71. giorgiocbr - Цитат от podlupa.com, избори 2009:
25.07.2009 14:44
"6 са издигнатите кандидати с досие в листите на СДС".

Слушам ви, Весела, или пак на кривата ви синя ракета й е крив космоса?
цитирай
72. veselaj - 71. анонимен, аз за разлика от теб се ...
25.07.2009 14:45
71. анонимен, аз за разлика от теб се подписвам с името си под това което казвам. повтарям - българите в чужбина НЕ ИСКАТ Божидар Димитров. Разрови се из мрежата и виж сам. А и Бойко сам заяви, че го прави министър, ЗАЩОТО МУ Е ПРИЯТЕЛ! А не защото е необходим!
Колкото до ДПС и Емел Етем май вече цял роман съм написала против тях. Затова не искам да се повтарят.
цитирай
73. veselaj - giorgiocbr, нещо не си в час. Само ...
25.07.2009 14:48
giorgiocbr, нещо не си в час. Само Синята коалиция и Зелените нямаха кандидати ченгета. По данни на комисията, отговаряща за досиетата. А тебе те подозирам в някакъв вид мазохизъм - щом моите писаници са ти толкова неприятни, защо си правиш труда да ги четеш?:)))
цитирай
74. анонимен - Как ще искат Димитров
25.07.2009 14:52
Та той даже е по фанатичен от Сидеров и Расате взети заедно. Бойко много се лъже, това е втората му грешка след Николай Младенов!!! Гей да е министър на отбраната при това с очила и слаботелесен който бе човек на Надежда Мехайлова. Казваха че май са имали любовна връзка и от там са се скарали и в политиката щото той е гей. Но това е друг въпрос.
Сега за Димитров- той мрази Македонците. Когато говори за тях говори с такава злоба, по голяма злоба от тази коята има блогъра thomas към мен- аз имах друга регистрация тук преди с друг никнейм.
А от анонимни до гуша ми дойде. В моя блог за забранени такива умни глави!!!
цитирай
75. анонимен - Идиот До qiorqioicbr
25.07.2009 15:01
Понеже разбирам,че си голям фен на ГЕРБ ще ти обясня как в Добрич техният кандидат спечели мажоритарния избор.Гласували за ГЕРБ пропорционално-40 285 ,а за мажоритарния им кандидат-40 346. За БСП и ДПС-40 303. Сега следва интересното-за кандита на БСП -28 655.Къде се изгубиха около 12 000 гласа-елементарно 12 667 недействителни бюлетини.Дали като много знаещ по всички въпроси може да ми обясниш. В Хасково недействителните са 21 000-Фейс контрол.Всеки възрастен или приличащ на турчин не получи втори печат и готово.Новите хора ,новия морал спечелиха.Данните са от сайта на избирателната комисия-официални
цитирай
76. анонимен - Божидар Димитров, скъпа ми весела ...
25.07.2009 15:02
Божидар Димитров,скъпа ми весела води ожесточена полемика с македонската пропаганда, че населението на Пиринско е от "македонци" които не били българи(хунобългари е техния жаргон).Във връзка с това имаше анонимни закани и заплахи за физическото му ликвидиране.Беше може би само сплашване.Ама професорът продължи в същия дух.Докато ти си пиеше кафенцето,скрила се в своята дупка на сигурно място.И той вадеше кестените вместо теб и мен.Щото някога Сталин щеше да върне Пиринско на Сърбия,а сега новите ни съюзници американците-на съседната Македония и кой щеше да попречи? Професорът обиколи Охридско,посети гробницата на Самуил.Спаси от разграбване (от иманярите) в Националния исторически музей съкровищата на България.Опита се да укрие оригинала на История Славянобългарска на Паисий,който после Стоянов предаде на гърците.Мога да изредя десетки неща от неговата дейност.За която дава подробен отчет в медиите.За разлика от някои наши (лъже)демократични сини политици.

ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ИСКАТЕ,БЕ.НЯКОЙ СЕ БОРИ ЗА ВАШИТЕ ИНТЕРЕСИ,А ПЛЮЕТЕ И СЕРЕТЕ ВЪРХУ НЕГО.В една Америка,Германия щяха го позлатят.
А коло приятели имаха Бил Клинтън,Буш-син и Тони блеър в правителствата си?Я да си спомним.
цитирай
77. veselaj - 77. анонимен, нищо общо няма с моите ...
25.07.2009 15:06
77. анонимен, нищо общо няма с моите интереси укриването на открадната вещ и намесата в работата на СУВЕРЕННА държава, каквато е Македония. Тук не става въпрос дали е справедливо или не. Това са факти. И не ме интересува какво е правил Б. Димитров. Министерство се прази, защото е необходимо, а не защото трябва да се "уреди" някой. Все едно кой!
цитирай
78. veselaj - Току-що видях ето това: http:...
25.07.2009 15:13
Току-що видях ето това:
http://bulgaria.actualno.com/news_253143.html
Мнение на българи в чужбина...
цитирай
79. анонимен - Вашето не е градивна критика, а злоба, скъпа Весела
25.07.2009 15:17
Вие не сте член на гражданско общество, който следи как се харчат парите му. Вие сте злобна женица, достойна за съжаление.
Аз пък съм от хората, гласували за Бойко. Аз съм от хората, обидени от безпринципни коалиции.
"От разговорите и коментарите на вашите поддръжници съм останала с впечатление, че те гласуваха за вас, защото очакваха дясно правителство и управление заедно със Сините. Вие предпочетохте да управлявате сам."
Да, предпочете да управлява сам - много ли ви боли, че го направи?!? Ами боли, като ще се наложи СДС и БСП братски да се прегърнат, барабар с ДПС, за да го детронират. Сложно, нали?
Боли и че Атака не са долкова долни и не извиват ръце, нали? Боли, Весела, и бърка в кривите сметки. Вместо с нищо и никаквите му 116 депутатчета, които НИЕ, БЪЛГАРИТЕ ИЗБРАХМЕ, да му се гласува един вот на недоверие като всички в Парламента се съюзят братски, тия от Атака се правят на интересни, че чак и подкрепят правителството. Ама и да не го подкрепят пак става сложно, нали - трябва да се ходи на избори, а там не се знае дали и как...да не вземат да се окажат с 5ма повече на ГЕРБ депутатите и да стане страшно - да не могат да му извиват ръчичките за коалицийка...абе, крива работа от където и да го погледнеш с тоя тъп и прост български народ, да се чудиш ква да я вършиш в тая ситуация...Хем боли, хем сърби - хем искаш нови избори, хем не знаеш, ще влезеш ли в Парламента...
И още нещо имам да ви кажа, уважаема Весела - който е искал ГЕРБ да управлява със сините, да е гласувал за сините. Ама, не сме гласували за тях. Виждам и защо не сме - първо нямало да подпишат меморандум, защото бил подписан и от Атака, а не щото примерно не намазаха нищо за поредна година (вместо да се радват, че Правителството е широко подкрепяно от избраниците на българския народ), после нямало да подкрепят заради Божидар Димитров...утре ще измислят друго, за да си стиснат ръцете с БСП срещу ГЕРБ...това е долно и помиярско!
И питайте дали такъв пост е ненужен българите като мен, които живеят в чужбина и не чувстват подкрепа от никого, за разлика от турците, които биват обгрижвани всячески от ДПС...аз по-долу ли съм от турците в тая държава, уважаема госпожо?!
цитирай
80. giorgiocbr - Весела,
25.07.2009 15:19
Щом ще започваме да се обиждаме - ОК. Аз съм достатъчно в час, плюс това просто цитирам информации от публични сайтове и медии.

А ти си една незначителна провинциална лелка, която умира от яд че фъфлещия МаЛтинчо и КомандиЛа му няма да участват във властта.

Да си жива и здрава.
цитирай
81. анонимен - Вълкът-единак. Че ти уж мразиш а...
25.07.2009 15:20
Вълкът-единак.Че ти уж мразиш анонимните,а самият си такъв.Къде е името ти,къде е снимката?Къде е адресът и телефон за връзка?

Божидар Димитров ще бъде министър и толкоз.Няма едни келеши загубили изборите тотално да определят кой да бъде и кой не.Вие се издънихте.Моля не се обаждайте!Ако имахте много акъл щяхте да победите.След като нямате такъв,не тормозете цялата ни страна и общество с партизанските си борби за постове и далавери след това.България днес в 21 век е заложник на пратийната червено-синя номенклатура.Направихме опит да променим нещата в 2001 г.За съжаление Симеон не притежава тия лидерски качества и воля за промени.Партийната номенклатура Весела,от която си и ти,дои и ограбва тая държава както си иска.Аха опитал някой да ги плесне през ръцете и ти надаваш вой до небето.Айде стига с тия глупости,ченгета-менгета.Изплюй камъчето и кажи какво те бърка в новото управление.
цитирай
82. анонимен - Идиот
25.07.2009 15:26
Да си добър историк не означава ,че ще си добър министър.Нека се труди човека в областа в която е специалист-историята. И да съветва приятеля си Бойко ,който има голяма нужда именно от това, а не от хора гледащи го влажно.Все пак някой трябва от време на време да каже ,че царя е гол
цитирай
83. анонимен - Анонимен 83
25.07.2009 15:28
Бедни ми прости човече, снимката ми е като аватар на блога ми,но явно си цъкнал на другия блог. От Люлин съм, няма да ти давам адреса си!! Ти това ли искаш.
Аман от хора търсещи физическа саморазправа, това ли можете само,смешници. Плюс това всеки има право на мнение и да уважава чуждото мнение. Не съм седесар, подигравам Костов и Мартин,но уважавам мнението на автора.
И внимавай че знам да хапя, пази се от Вълкът. По страшен е и от grobarq. Промених се и няма да оставам хора като теб да ми се правят на важни!!!
цитирай
84. анонимен - До qiorqioicbr
25.07.2009 15:29
Всезнайко-отговори на номер 76
цитирай
85. veselaj - 81. анонимен, аз нито критикувам, ...
25.07.2009 15:30
81. анонимен, аз нито критикувам, нито злобея. Колкото до изказването, че част от хората, които гласуваха за Борисов очакваха да управлява със Сините - разгледай коментарите из блога и ще се убедиш, че има доста такива. Аз също смятам, че който е искал ГЕРБ да управлява със Сините е трябвало да гласува за Сините. Аз лично не съм искала (и не искам)хората, за които съм гласувала да се включат в управление с ГЕРБ.
83. анонимен, нека си бъде министър Б. Димитров. Само ще покажете, че сте същите като ДПС. Ония си направиха министерство за Етем, вие - за "приятеля". Не само че не съм "партийна номенклатура", ами и партиен член не съм. Просто не понасям некадърниците. И си пиша името, за разлика от теб.
giorgiocbr, не съм искала да те обидя, а само се пошегувах. Повтарям, аз не съм искала и не искам сините да влизат в коалиция с ГЕРБ. И ще бъда много разочарована, ако влязат в такава.
цитирай
86. анонимен - 77. анонимен, нищо общо няма с моите ...
25.07.2009 15:37
veselaj написа:
77. анонимен, нищо общо няма с моите интереси укриването на открадната вещ и намесата в работата на СУВЕРЕННА държава, каквато е Македония. Тук не става въпрос дали е справедливо или не. Това са факти. И не ме интересува какво е правил Б. Димитров. Министерство се прази, защото е необходимо, а не защото трябва да се "уреди" някой. Все едно кой!


А би трябвало да те интерсува какво е правил Божидар Димитров.Би трябвало и националните интерси на българия да бъдат и (поне донякъде) твои лични интереси.Просто ти,ако не знаеш къде точно живееш,в коя страна и какви са по народност рдителите ти това е съвсем отделна тема.Нещо ако си махмурлия или подобни гранични състояния е още по-друг проблем.Аз не знам как нормален човек може по тоя начин да говори?Отделно какво мисли.Ама да кажеш-бе я си вървете на майната,не ми пука за вас и страната?Не го намирам за нормално.аз ти дадох примерите с Димитров със скрития подтекст-въпрос.Какво си направила ти,повече от него?Щото дай да плюеме,ама кого плюем?Хора,които ни вършат работа.Че ти не си виждала полза от неговата дейност.Просто аз когато съм некомпетентен в дадена област,не взимам думата и не ставам за смях.Не се излагам пред хората като теб.Нахалството и посредствеността са доста агресивни понякога в бегето както виждам.Симеон беше прав за сбърканите чипове на някои нашенци.На теб цял ден ти говорихме различни хора.Ти като магарето на лед си знаеш своето,назубрила няколко клишета за агентите и десетата.И ни приемаш,ни предаваш.Пази боже да има още такива хора в синята коалиция.Хич няма му е лесно на Бойко.Тоя тип хора са като албанския реотан.Докато разберат за кво иде рече реч,бяла брада ще ми поникне.
цитирай
87. анонимен - Такааа. Сините напърдяха гащите с ...
25.07.2009 15:44
Такааа.Сините напърдяха гащите с ГЕРБ. Следващите са АТАКА защото това ,което те искат не може да стане.Държавата е подписала едни конвенцийки за правата на хората и никой няма да ни позволи да се връщаме няколко века назад. РЗС е ясно чий клонинг е.Продължението е начертано-Бойко ще бъде оставен известно време да трупа черни точки и столетницата е на ход.Май още първия вот на доверие ще е успешен
цитирай
88. анонимен - Да си добър историк не означава, че ...
25.07.2009 15:46
анонимен написа:
Да си добър историк не означава ,че ще си добър министър.Нека се труди човека в областа в която е специалист-историята. И да съветва приятеля си Бойко ,който има голяма нужда именно от това, а не от хора гледащи го влажно.Все пак някой трябва от време на време да каже ,че царя е гол


И кой ще е добрият министър?Ти,нали?Айде теб ще сложим вместо Божидар.Ти ще му вършиш работата.Ти ще съветваш и Бойко.Има в тая страна някои напористи бездарници дето смятат че всичко умеят и от всичко разбират.А накрая се осират,ама от това другите си патят.
цитирай
89. veselaj - анонимен - 77, аз си казвам мнението ...
25.07.2009 15:47
анонимен - 77, аз си казвам мнението В МОЯ БЛОГ. Тук мога да пиша за каквото искам и както искам. Да ми държиш такъв тон е като да отидеш някъде на гости и да даваш акъл на домакините как да си подредят дома. И като чета подобни коментари и аз си мисля, че има доста хора с дефектни чипове. При това с лошо възпитание. Които даже не се сещат, че бих могла да изтрия подобни нахални и посредствени коментари.
цитирай
90. анонимен - До 90
25.07.2009 16:01
Имам особено мнение към хора ,които казват едно ,а правят друго,които днес са в една партия при това в ръководството и утре си в друга-естествено пак в ръководството и, които докато са били в една партия са работели за нейния конкурент.Ти може да си ги харесваш и обичаш много но на мен не ми харесват
цитирай
91. dagma - Весела, споделям написаното...
25.07.2009 16:06
... с изключение на частта "те гласуваха за вас, защото очакваха дясно правителство и управление заедно със Сините".
Ако някой може да се похвали с железни нерви, нека пробяга с поглед анонимните коментари. Семплият стил на изразяване, двуизмерното светоусещане, просташката агресия - сякаш чувам блъскането на чаши о кръчмарски тезгях. Чудесна самодефиниция - ето това са реалните поддръжници на ГЕРБ.
А "патриотът" "професор" Б. Димитров пък е същинската самодефиниция на новия премиер.
цитирай
92. анонимен - лекар
25.07.2009 16:11
Аз лично нямам нищо против човека Бойко Борисов, но в България има един основен проблем - обществото вярва на това което пише във вестниците и каквото му предоставя телевизията. Също така българина много се впечатлява от САМОуверени неомерзени (защото е нямало възможност да се омерзят) политици. Ако просто се загледате в постъпките на политиците много добре ще разберете и сами какви са. От това което съм видял не мога да си обясня КАК Бойко Борисов стигна до тук. Той няма необходимите качества.
Аз през целият си скромен опит успях да постигна немалко само защото не вярвах на клюки и "мнението на другите". Защо ли винаги от това което виждах излизаше че точно обратното е вярно. Когато казваха за някого че е мръсник, че постъпвал по мнение и т.н. винаги излизаше че е принципен човек, а когато казваха за някого че е много готин, най-често излизаше че е готин, но негоден да вземе и едно решение или просто си плува с усмивка на уста. На тези избори се запитах защо БСП направиха рекламата с брадвата. И когато дойдоха изборите разбрах. Всъщност те знаят че Бойко е бабаит и ще иска да е САМО той и по заобиколен път подканиха обществото да му даде почти пълно мнозинство. Не е ли е пределно ясно че за да има стабилност в тази ситуация трябва поне ГЕРБ, СК и РЗС да се обединят, защото едва ли някой здравомислещ не предполага че поне 10% от всяка от трите групи, пък от ГЕРБ може и 30% ще се "отцепят". Но Бойко, който всъщност е кмет на София и нищо друго определя цялата политика на страната, а на тези които дойдоха и след СДС (истинското СДС, което е сегашният ДСБ) и след НДСВ (кои ли са те или и това не се забелязва, как всичко се повтаря) им остава само да чакат Бойко да им падне в ръчичките. Дано да не изпадне в депресия този човек, че когато (дано не съм прав) дойде този момент не знам дори, да го нарека просто "чревоугодника" Божидар Димитров, въобще дали ще му каже и чао преди да се отрече от него. Лошото е че пак всички ще духаме супата, която обаче за пореден път НИЕ си надробихме.
цитирай
93. veselaj - dagma, "те гласуваха за вас, ...
25.07.2009 16:11
dagma, "те гласуваха за вас, защото очакваха дясно правителство и управление заедно със Сините" е просто цитирано от доста коментари.
Благодаря ти за точния коментар.
цитирай
94. анонимен - dsb
25.07.2009 16:12
Bashtizhata Putin ne?beshe li karatist itoi kato nashia pojarnikar/?
цитирай
95. анонимен - до комунистите
25.07.2009 16:17
Бойко Борисов беше единственият, който каза,че ще поеме лична отговорност да свали Сергей,Доган и Симеон от власт.Не е лъгал, че няма да участва в коалиция на изборите и че ще направи самостоятелно правителство. Костов/Димитров се изявяват като фактори, а не са. Особено Костов и приближените му трябва да понесат наказателна отговорност за всичко, което направиха. Другото, което не направиха/като досиетата/ ще им тежи на съвестта.
цитирай
96. анонимен - Ти можеш естествено да си пишеш в ...
25.07.2009 16:21
Ти можеш естествено да си пишеш в своя блог каквото искаш.И аз не ти преча по никакъв начин.Обаче тоя блог е обществено достъпен,отворен както е театралната сцена примерно.И мсе длъжни да се съобразяваме с някои неща.Не мога да изляза гол на терасата на своя апартамент.И се разхождам тъй и си размахвам атрибутите насам-натам.особено ако съм в центъра на града и на нисък етаж.независимо,че това той е моя частна собственост.Крайно време е някои нашенци да свикна да се съоразяват с общественото мнение по дадени въпроси.и престанат да рекетират и заплашват обществото когато не им изнася.Сега аз виждам къде ви стяга вас цървула,но се издънихте тотално.И бъдете така добри да не командвате въпреки че имате тоя ваш прословут Командир.Има си демократични процедури.Не ни играйте с тоя номер "управляваща опозиция" от времето на Виденов и Симеон.Тогава е имало причини.Сега няма да мине тоя изтъркан стар номер.Най-много в следващия парламент да нямате изобщо депутати.Аз гласувах за ГЕРБ.Никога след юни 1990 г не съм избирал СДС или БСП.Не ти да си против коалиция с ГЕРБ.Избирателите като на ГЕРБ мен са против.Може си пишеш колкото искаш против Димитров,но кой какъв е го доказват не думите,а делата.Тоест вашите.Може си гласувате заедно с БСП против ББ.Може и да си съставите вие сиамските близнаци следващото правителство.И да плеснете и се прегърнете.И се целувате по брежневски с тях.Хайде не се правете на мома неощипана.
СУВЕРЕННАТА МАКЕДОНИЯ?Все едно някой японец да каже суверенните тихоокеански острови,сега в Русия.Да суверенна е,ама така не е прието да се говори.Каква е нейната история?
Абе вий всички в тая сиян коалиция ли сте такива попкръстьовци?Че вие без бой предавате позиции.Помня как Савов предаде списъка с наште шпиони в турция на Доган,а той на турското посолство.Повече никой не чу за тях.И що избягваш темата за Ангорския договор и тракийските имоти.Такава директива ли ти спусна Мартин Димитров?Или Командира?Е как да гласувам някога за вас?Никога няма стане!
цитирай
97. veselaj - 98. анонимен,
25.07.2009 16:26
радвам се, че не си гласувал никога за СДС. Защото щях да се ядосвам, че винаги съм гласувала за тях.
цитирай
98. lado - ББ прочете памфлета(отвореното ...
25.07.2009 16:35
ББ прочете памфлета(отвореното писмо), ядоса се, че е отворено, и сега търси да разбере кой го е направил!
Всъщност бб нито ще разбере за това, или пък ако разбере - едва ли ще му мине мисъл за някакви корекции
цитирай
99. veselaj - 94. анонимен, аз също не знам как от ...
25.07.2009 16:35
94. анонимен, аз също не знам как от бодигард направихме политик. Но хвърли един поглед на коментарите - ако Бойко за нещо е прав, то е, че в България май има доста "лош материал". А супата си я заслужаваме. Да ни е сладко.
цитирай
100. анонимен - Синята лелка
25.07.2009 16:36
Съвсем очевидно е, че веселадж просто се пука от яд, че Костов не е на власт, а не че и пука за министерството или за Б.Димитров.
Като гледам трагедията на сините зомбита е по-дълбока от тази на червените. Червените поне ги лъжат с някаква соц. справедливост, с някаква идеология, с някаква 120г. история..., а сините директно ги перат с цигански магии да шетат на техния барон.
цитирай
101. veselaj - lado, от едно писмо нищо няма да му ...
25.07.2009 16:37
lado, от едно писмо нищо няма да му мине през главата. Но това е едно от многото. И ще - не ще, ще трябва да ги "прочете".
цитирай
102. анонимен - Към комунистите и Веселай
25.07.2009 16:38
анонимен написа:
Който не е гласувал няма право на мнение. Да си бе направил труда да отиде до секцията си. От гласувалите махнете "българските граждани" от Турция, които, знаем не изразяват гражданска позиция с гласовете си и сметките показват, че над 50 % от българите, с условно да ги наречем "право на мнение" са избрали Б. Борисов ( ББ). И:
1. Го избраха, защото и понеже не искат Ив. Костов и другите "познати лица" отново във властта.
2. Атака , каква изненада за всички, не поиска постове и длъжности в новото правителство - за разлика от любимите Ви "сини"
3. Хората отиват до язовира за риба с приятели, камоли да управляват държава. ББ има право да избере с кого да работи. Може би искате да назначи Р.Овч. за министър, а В. Топло за директор на, да кажем "Топлофикация"?
4. До сега проблемите на българите в чужбина бяха съзнателно неглижирани, а фактите сочат, че БСП никога не получава мандати от гласуващите извън България. Изводите оставям на вас.
5. Б.Димитров е публична личност от години и винаги е бил последователен в защитата на българщината. Той не е човек появил се в последния момент и най-маловажното, което може да се каже за него е, че е приятел с ББ. Б.Димитров е първо ерудиран, второ - принципен, трето - патриот и най-накрая всичко останало. Може би предлагате Илияна Йотова да се занимава с българите в чужбина? Или пък никой да не се занимава? Нали - няма да харчим от нашите пари за "предателите" напуснали България прогонени от "успехите" на СДС+ ДПС, БСП+ДПС ?
6. А ако не бяха промените в изборния закон точно преди изборите, изобщо нямаше да се занимаваме с това дали ББ трябва да има коалиция. Просто ГЕРБ щяха да отвеят всички. Така, че само на ББ му стискат нови избори!

Знам, че БСП, ДПС, ДСБ са загрижени единствено, повтарям, единствено за личното благополучие на партийните си кадри. И яростта им срещу ББ е само, защото изтърваха кокала, а не понеже могат да направят нещо по-добро за България.
цитирай
103. veselaj - 102. анонимен, само се
25.07.2009 16:39
чудя, откъде се вземат толкова елементарни хора. Хайде, за раднообразие, допусни, че има и хора, които не са като теб. На мен ми пука кой е на власт дотолкова, доколкото ми е писнало да управляват некадърници. А на теб явно не ти стигат - добре.
цитирай
104. bogolubie - veselaj,
25.07.2009 16:46
г-н Божидар Димитров пръв започна да събужда самочувствието ни на българи с неговото предаване в телевизия СКАТ. Умен, начетен, сърдечен и можещ човек. Той ще се справи със задачите, които му са поставени. Това е наложително за сегашното положение в България. Не бива повече да говоря. За сведение и аз не съм гласувала за Герб, но което е важно и добро, го подкрепям от сърце.
С поздрав: ЕСТИР!
цитирай
105. анонимен - Верващ комунист
25.07.2009 16:48
анонимен написа:
Съвсем очевидно е, че веселадж просто се пука от яд, че Костов не е на власт, а не че и пука за министерството или за Б.Димитров.
Като гледам трагедията на сините зомбита е по-дълбока от тази на червените. Червените поне ги лъжат с някаква соц. справедливост, с някаква идеология, с някаква 120г. история..., а сините директно ги перат с цигански магии да шетат на техния барон.


Бравооо!!! :))
цитирай
106. анонимен - Синя лелка на 65 години
25.07.2009 16:51
Кажете му нещо на тоя анонимен 104. какво само повтаря чужди мисли. Аз не знам кво да му отговоря :(
цитирай
107. gantree - @ giorgiocbr
25.07.2009 16:51
giorgiocbr написа:
Не съм гласувал за царя, а съм разочарован бивш седесар! И да, с 15 депутати не би трябвало да ви знае много устата! Неприятно ви е да ви го казват открито и мъжки, нали?

Миралюб, не се съсредоточавай върху анонимниците!!! Аз не съм анонимен!!!


Тъпо дете си ти, Джорджо.
"Очарован" или "разочарован", бивш, настоящ или бъдещ седесар няма. Седесар си по убеждение, с разума си, а не с една или с друга емоция. Ако не си седесар по убеждение, значи никога не си бил. Не може да си бил седесар, и днес да гласуваш за бодигарда на Живков или за доносника Божидар.

За 15-те депутата, струват ти се нищо тези триста хиляди гласа? Тези триста хиляди души винаги са знаели, че са и че ще си останат малцинство в парламента, но въпреки това са гласували за Синята коалиция, а не за актуалния към момента мошеник. Не бъди толкова настървен срещу Синята коалиция, за да не се чудиш на думите си само след няколко месеца.
цитирай
108. анонимен - lado, от едно писмо нищо няма да му ...
25.07.2009 16:52
veselaj написа:
lado, от едно писмо нищо няма да му мине през главата. Но това е едно от многото. И ще - не ще, ще трябва да ги "прочете".


Няма никакъв смисъл.Препоръчвам на Бойко да не чете парцали.И да иска не може прочете всичките
цитирай
109. анонимен - министерство на външните работи
25.07.2009 16:53
едно от нещата с които се занимава е проблемите на българите в чужбина
цитирай
110. анонимен - Синя лелка на 65 години
25.07.2009 16:56
Г-н Б. Борисов,
Моля назначете парламентарна комисия за борба с корупцията. Предлагам Ви следния състав:
1. Председател - г-н Ахмед Доган
2. Зам. председател - г-н Р. Овч.
3. Членове - Ив. Костов, М.Димитров и др. по Ваш избор.
Моля за експерти към комисията да се назначат Стафан Софиянски и Вальо наТолото.
цитирай
111. анонимен - Не може да си бил седесар, и днес да ...
25.07.2009 17:04
gantree написа:

Не може да си бил седесар, и днес да гласуваш за бодигарда на Живков или за доносника Божидар.


Ние избирателите на ГЕРБ,гласувахме за доброто на България и на цялото българско общество.А не за някаква партийна секта.Тоя гантри ме разсмива. Мяза ми на Троцки от времето на Ленин и Сталин.Гласувахме за ГЕРБ за да се оправи България,а не да оправим единствено себе си,както правят от синята коалиция.
цитирай
112. анонимен - Синя лелка на 65 години
25.07.2009 17:05
Г-н Б. Борисов,
Моля Ви направете нещо, щото всички които на са крали ДДС или не са заменяли пусти ниви за плажове по морето, или не са спечелили 300 000 лв. от "друга дейност" като А. Доган, т.е всички които очевидно са "некадърни" и "незнаещи" ( щото не са се уредили като 'можещите") незабавно да напуснат структурите на властта. Ние не искаме да се назначават във властта хора, които не могат да "работят" правилно с обръчите. Лица като Б. Димитров, проповядващи патриотизъм и любов към българското да се отстраняват незабавно!!!.
цитирай
113. marystaneva - Аз не съм анонимна
25.07.2009 17:10
48. giorgiocbr много добре го е казал: "Преди за пореден път да застанете на колене с отворена уста пред Бойко в надеждата за някой сладък пост, припомнете си как ГЕРБ никога нямаше да бъде приет в ЕНП, как не била автентично дясна, как Бойко бил мутра, и тоновете друга помия която изляхте през изминалите години. За разлика от вас, избирателя вижда кой кой е и какво показва с делата си."
59. анонимен: "...или сами ,или със сините или нови избори.А ГЕРБ ще напуснете когато на хоризонта се появи поредния спасител .С голямо съжаление ще кажа, че Бойко получи 2 гласа и от моите деца -на 24 и 19 год." - Именно - ИЛИ! А Синята коалиция го чу като СЪС, както им се искаше. И на всеки митинг убеждаваше хората, че ще управлява с ГЕРБ, прекрасно знаейки, че Бойко никога не е обещавал подобно нещо. Колкото до децата ти - бъдещето е тяхно и те по-добре знаят какво искат. А негласуващите нямат думата!
65. анонимен: "Каза ЕДНА ПАРТИЯ стига за един живот, с което заслужи уважението ми. След обяд вече беше мажоритарен кандидат за депутат от ГЕРБ." - Именно - мажоритарен, а не партиен кандидат. Божидар Димитров не е член на ГЕРБ, както и Вежди Рашидов. Те само са предложени от ГЕРБ и са избрани като личности.
81. анонимен: Поздравления за коментара! Относно българската злоба и завист мога само да добавя:
"Играли си на полянка
прабългарин и славянка.
Вади-тури, вади-тури...
народили чукундури!
И крадливи, и е.ливи,
и за всичко - завистливи..."
95. veselaj: "...те гласуваха за вас, защото очакваха дясно правителство и управление заедно със Сините" е просто цитирано от доста коментари." - Може да е цитирано, но не е вярно. Ние, които гласувахме за ГЕРБ, гласувахме за самостоятелно управление на ГЕРБ. И да, ако не бяхме получили достатъчна подкрепа от хората, бяхме готови да "преглътнем" коалиция със Сините в името на България. Допускахме го като възможност, а не сме го обещавали. Вашите лидери го обещаваха на хората и много хора им повярваха и заради това гласуваха за Синята коалиция. Вашите лидери ги излъгаха, а не Бойко. Сърдете се на тях.
Колкото до това какъв агент е бил Божидар Димитров, досието му е публично. Той е един достоен българин, патриот, а това че е и приятел на Бойко Борисов, е само в негов плюс. Защото Бойко умее да си подбира приятелите. Няма държава без разузнаване. Ето какво е правил Божо Димитров като секретен сътрудник - агент на ДС за България:
http://www.glasove.com/article-1957.php
http://www.glasove.com/article-2111.php

За томовете книги и статии, които е написал, няма да говоря. А ние работим само за себе си и "принципно" ругаем всеки, който е по-достоен, белким така се почувстваме по-значими. Жалка работа...Не напразно казват, че само до българския казан в Ада няма пазачи...
цитирай
114. анонимен - Браво Станева 115. Браво! Казвам го ...
25.07.2009 17:14
Браво Станева 115. Браво! Казвам го без ирония.
Сега моля те, кажи ми какво мислиш за 104 анонимен и за гадната Синя лелка на 65.
цитирай
115. анонимен - Идиот
25.07.2009 17:19
Който не е гласувал нямал право на мнение.А на какво има право.Питах един французин който е представител на фирмата с която работим той ходи ли да гласува.Човека каза ,че това е голяма отговорност,не се чувства достатъчно компетентен и не иска с гласа си да даде власт на някой който да съсипе страната и да се чувства виновен пред децата си.Сега да питам вас всезнайковци-знаете ли на кой дадохте власт
цитирай
116. анонимен - Г-н Б. Борисов, Лица като Б. Дими...
25.07.2009 17:19
анонимен написа:
Г-н Б. Борисов,
Лица като Б. Димитров, проповядващи патриотизъм и любов към българското да се отстраняват незабавно!!!.


Иии на позорния стълб да го окачат БД.А там всички българи да се изредят и го заплюят.Първа ще е Весела,след нея Командира и Мартин Димитров.И да го нашибат накрая с тънки пръчки.Щото много говори по тивитата за българската история и древна култура.А на нас това не ни трябва.Особено пък на весела.За кво ни са тия неща?Да живейм като свине в бездуховност ни е най-добре.Кефи много.
цитирай
117. анонимен - До 115
25.07.2009 17:26
Да не сте завършили партийна школа.Завъртя всички коментари така, че и тия ,които са ги писали не могат да разберат какво са искали да кажат
цитирай
118. анонимен - Гласувах за ГЕРБ, но не съм съгла...
25.07.2009 17:29
Гласувах за ГЕРБ,но не съм съгласен,че негласувалите нямат право на мнение. Неучастието на избори не ги лишава от техните граждански права,записани в конституцията на Република България и в международните конвенции които тя е подписала.Няма наложена от съд забрана,някой да не изразява мнението си за проблемите на държавата само защото не е гласувал. Гражданските права произтичат още по рождение и НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЛИШИ НИКОГО ОТ ТЯХ.Много ми е чудно само защо някои тук уж демократи(псевдо) не оборят тая фалшива теза набивана непрекъснато в главите на българите?
цитирай
119. veselaj - На 104 не си струва да се отговаря. А ...
25.07.2009 17:31
На 104 не си струва да се отговаря. А бе хора, толкова ли не вдявате, че тук изобщо не става въпрос за личността на Б. Димитров. А за това, ЧЕ МИНИСТЕРСТВО НЕ СЕ ПРАВИ ЗА ПРИЯТЕЛИ! Които и да са те. Какво общо има това, кадърен ли е Б. Димитров или не. Едни го харесват, други - не. Но има правила и принципи. И те трябва да важат за всички, без изключение. Не можем да бъдем европейси с ориенталски мурафети, каквито се опитва да ни пробутва ваш Бойко. Добре, избрахте го, ще управлява, ама нали щеше да бъде принципен. Той и вас не ви "бръсне за слива" - нали всичко прави самичък. Ще се биете по празните чутури, както когато избрахте царя, но ще е късно. Колкото до "патриотизма" и "гордостта, че сме българи" вече съм писала. Даже не си струва да се коментира - въпрос на вкус е - както казало кучето.
цитирай
120. анонимен - Веселай вземи и прочети пак. &qu...
25.07.2009 17:35
Веселай вземи и прочети пак. "Б.Димитров е публична личност от години и винаги е бил последователен в защитата на българщината. Той не е човек появил се в последния момент и най-маловажното, което може да се каже за него е, че е приятел с ББ. Б.Димитров е първо ерудиран, второ - принципен, трето - патриот и най-накрая всичко останало. Може би предлагате Илияна Йотова да се занимава с българите в чужбина? Или пък никой да не се занимава? Нали - няма да харчим от нашите пари за "предателите" напуснали България прогонени от "успехите" на СДС+ ДПС, БСП+ДПС ?"
цитирай
121. raylight - Човек,
25.07.2009 17:40
който е бил в БСП чак до това лято няма как да е принципен. Просто е яхнал вълната на Ренесанса на българите в историята
цитирай
122. анонимен - Синя лелка на 65 години
25.07.2009 17:53
Значи щом е разбрал какво казват от ЕС и е напуснал БСП не е достоен човек? За непросветениете, ЕС казаха в прав текст - Вие господа от БСП/ДПС/НДСР сте корумпирани и... ви спираме фондовете за да не крадете. Много по-достойно е не да напуснеш една партия, чиято основна задача е ЛАПАНЕТООО, а да си стоиш там, так ли? Човеко 123, верността към партията е комунистическа измислица. По-важна е верността към народа ти! Б.Димитров е патриот, а това изключва краденето от собственияти народ. Той няма място в БСП, защото те са КОРУМПИРАНИ КРАДЦИ и това последното не ко казвам аз, а ЕС!!!
цитирай
123. анонимен - До 124
25.07.2009 18:01
Колко години той е член на тази партия и в ръководството и.Той носи ли някаква отговорност като такъв за нещата ,които изброяваш или понеже вече е осъзнал се т.е. вече наш човек всичко му е простено
цитирай
124. veselaj - Значи щом е разбрал какво казват от ...
25.07.2009 18:01
анонимен написа:
Значи щом е разбрал какво казват от ЕС и е напуснал БСП не е достоен човек? Много по-достойно е не да напуснеш една партия, чиято основна задача е ЛАПАНЕТООО, а да си стоиш там, так ли? Той няма място в БСП, защото те са КОРУМПИРАНИ КРАДЦИ и това последното не ко казвам аз, а ЕС!!!

Ами той стоя там до преди два месеца. Докато Бойко му предложи по-голям комат
цитирай
125. анонимен - който е бил в БСП чак до това лято няма ...
25.07.2009 18:03
raylight написа:
който е бил в БСП чак до това лято няма как да е принципен. Просто е яхнал вълната на Ренесанса на българите в историята


Никой не ти иска мнението дали е принципен или безпринципен.Не си партиен член на ГЕРБ за да коментираш кадровата му политика.Айде да прочетем досието на БД.Срещу кого е писал доноси?Кой е вкаран в пандиза за вицове срещу Живков по негова вина?Кой е изритан от работа по негови доноси?Или от университета.Айде сега да отворим и досиетата на някои доносници от синята коалиция.Айде да видим и кой преподаваше марксизъм-ленинизъм на студентите.И така е крепял стария режим?Бойко ли се казва тоя лектор?Седнете си на задника и си натискайте парцалите най-накрая.Научете се да губите без да хленчите като жени.по курвенски.
Или вървете правете коалиция с БСП,която уж искахте да сваляте преди два-три месеца.Прав ви път.Кадровата политика на Бойко си е работа на Бойко.Не е работа на някви неразкрити още ченгета и доносници,драскащи в тия блогове.Ще дойде и тяхното време,ще отворят досиетата и ще видим тъмните им дела.На вълци нахлузили овчи кожи на псевдодемокрти.Не се бъркайте в държавното управление след като народът ви бламира! И не представлявате никого.
цитирай
126. анонимен - Браво 127. Платените подлоги на ...
25.07.2009 18:14
Браво 127. Платените подлоги на бившата ДС да си ходят!!!
цитирай
127. giorgiocbr - Gantree,
25.07.2009 18:21
Пий течности и стой на сянка. Това че съм скачал по митинги и съм лепил плакати, били са ме полицаи и съм си плащал членския внос, не ме задължава цял живот да се кланям на Костов и фъфлещия МаЛтин. Тогава съм бил седесар, сега вече не съм. Както и още няколко милиона българи. Тъпо ли се чувстваш в малцинство?

Явно единственото нещо, което не еволюира в природата, са тъмносините сектантчета като теб. Преди изборите ви писах че я влезете, я не, а вие си витаехте в костовистките розови облаци. Продължавайте с провокациите към ГЕРБ, само не забравяйте че хората виждат кой с кого е и кой как води политиката си, и ако в един момент хвърлим мандата и отидем на избори, ще получите по-малко гласове и от бившия цар.

Свиквай с миризмата на нафталина, сектант.
цитирай
128. анонимен - To 129. Well done, my friend!!
25.07.2009 18:29
To 129. Well done, my friend!!
цитирай
129. korinakora - чужбина
25.07.2009 18:31
ББ прави министерство за българите в чужбина,защото те гласуваха за него.Трябва да им се отплати.Кой знае какво им е ОБЕЩАЛ! А Бож.Д е мажоритарно избран и няма право на официално министерство!Затова му измислиха това......
цитирай
130. анонимен - Аз искам да има м-во за българите в чужбина
25.07.2009 18:41
Ако единственият аргумент е да не се харчат бюджетни пари, това не е сериозно. Аз познавам хора от Бесарабия и Таврия (край Азовско море), които искат да се върнат, но не могат, защото чакат от 6 години за гражданство. А техните деди на практика са продадени на руския цар. В периода 1832 - 1865 година около 600 000 души ОРГАНИЗИРАНО са били изселени защото руския цар е искал християни да заселят земите, освободени от изгонените татари. Ако се направи анализ, ще се види, че местата от където са изселвани, сега се доминират от ДПС. Така, че ако Божидар Димитров организира тези 60 000 души да смогат да се върнат в България, разходите от 10 - 15 милиона ще са нищо в сравнени с ползите.
цитирай
131. анонимен - Поредната глупачка
25.07.2009 18:42
[quote=korinakora]А Бож.Д е мажоритарно избран и няма право на официално министерство!quote]

Цветанов също е мажоритарно избран, куха лейко. Има специално становище на ЦИК, че ако мажоритарен кандидат стане министър, на негово място влиза следващия в пропорционалната листа.

Преди да пишете - четете, кухи лейки!
цитирай
132. анонимен - Внука на синята лелка
25.07.2009 18:45
132 - 133 - съгласен съм с вас
цитирай
133. veselaj - 132. анонимен, за българите в чу...
25.07.2009 18:49
132. анонимен , за българите в чужбина отговаря външно министерство. Не знам каква е ползата за България от идването на 60 000 души от бесарабия и Таврия, но не виждам какво може да направи който и да е. Това са граждани на друга държава. И са третирани като такива, защото правилата са такива. Причините в случая нямат значение. Нека да направят специален закон за тях, ако е необходим. Защо им е министър.
133. анонимен, не става въпрос има ли право на министерство мажоритарен кандидат. За н-ти път повтарям - БОЙКО ЛИЧНО ЗАЯВИ, ЧЕ ПРАВИ БОЖИДАР ДИМИТРОВ МИНИСТЪР, ЗАЩОТО МУ Е ПРИЯТЕЛ! Именно това е недопустимо. В случая нямат значение качествата и недостатъците на конкретната личност.
цитирай
134. анонимен - Верващ комунист
25.07.2009 18:53
Veselaj. за да ти угодим предлагам да се назначат следните личности:
1. Ахмед Доган - министър на финансите
2. Юнал Лютфи - министър за българите в чужбина
3. Р.Офч - министър на икономиката и енергетиката
Никой от тях не е приятел на ББ
цитирай
135. анонимен - До qiorqioicbr
25.07.2009 18:53
Брееей, не знаех ,че ти си човека ,който може да хвърли мандата.И какво мислиш,че ще стане.ГЕРБ ще спечели 99,9 % най-вероятно а . Вчера те бях посъветвал да се срещнеш спешно с добрите хора с белите престилки.Направи го .
цитирай
136. veselaj - 136. анонимен, може, ама само ако са ...
25.07.2009 18:57
136. анонимен, може, ама само ако са приятели на Бойко. Иначе - не. А ти откъде знаеш дали са му приятели или не?
цитирай
137. анонимен - Верващ комунист
25.07.2009 18:57
137. На драскачите на ДПС/БСП им плащат за да ни убедят, че те са по-добри от ББ. Иди да си получиш паричките!
цитирай
138. ninaantonova - Здравейте, приятно ми е!?
25.07.2009 19:00
анонимен написа:
Мила госпожо ,май не сте много наясно ,но вече такава институция за българите в чужбина има !!!Не му прави чест на новият премиер да започва управлението си с приятелски назначения!!Аз също не съм от гласувалите за Б.Б и мога само да съжалявам тези които го направиха ,но и ги оправдавам .Всички ние искаме най-после в тази държава нещо да се подобри чувствително!Но едва ли!Ние сме крадливо племе и нищо не може да ни спре, и ако някой все още се заблуждава че сега ще има промяна само мога да го съжалявам.Просто ще се прави по елегантно -все пак насреща ни са експерти!Желая на всички успешен ден и дано намерите прохлада.

Зная че има такава институция, но тя не е с ранг на министерство. Може би сега тежеста на министъра без портфейл ще бъде по-голяма и значима. Не мисля, че това е най-важното, че този пост ще се заеме от Божидар Димитров. Уважавам го като човек знаещ, можещ, търсещ и правещ много за държавата. За мен по-важното е, сега нещата в държавата да тръгнат. Писна ми от беднотия, простотия и неграмотно управление. Дано това правителство промени нещата. Все пак нали знаем: Надеждата умира последна. Нека вярваме. Лека и прохладва вечер на всички. :)
цитирай
139. veselaj - Е, против БСП и ДПС съм писала доста ...
25.07.2009 19:01
Е, против БСП и ДПС съм писала доста повече отколкото против Бойко. Но се радвам, че си мислиш, че получавам пари за писането си. Може пък някой да ме забележи - и без това в момента съм безработна.
цитирай
140. анонимен - 133. анонимен, не става въпрос ...
25.07.2009 19:29
veselaj написа:

133. анонимен, не става въпрос има ли право на министерство мажоритарен кандидат. За н-ти път повтарям - БОЙКО ЛИЧНО ЗАЯВИ, ЧЕ ПРАВИ БОЖИДАР ДИМИТРОВ МИНИСТЪР, ЗАЩОТО МУ Е ПРИЯТЕЛ! Именно това е недопустимо. В случая нямат значение качествата и недостатъците на конкретната личност.



Ееее,чухме дее.Повтрая все едни и същи неща като развалена плоча.Като някоя латерна.Нямали значение качествата на отделната личност ли?Да взема ти пратя у дома майстори,майстори,дето ще ти лепят накриво плочки или ще ти потрошат телевизор и скъпи уредби.Като в "специалист по всичко" с Апостол Карамитев.КАК ДА НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ КАЧЕСТВАТА НАТАЯ ЛИЧНОСТ? РЪСИШ ГЛУПОСТ СЛЕД ГЛУПОСТ ЧЕ НАЛИ ЗАТУЙ Я ДОКАРАХМЕ ДО ПОД КРИВАТА КРУША? ЩОТО ВСЕ ХОРА БЕЗ КАЧЕСТВА НАЗНАЧАВАХА? ЕГАТИ ТЪПОТИИТЕ НА КОИТО СЕ НАЧЕТОХ ДНЕС В ТОЯ БЛОГ!!! Във всяка развита западна страна тъкмо качествата са най-важните.Все едно кой на кого е приятел.ЧЕ КАТО НЯМА НЕОБХОДИМИТЕ КАЧЕСТВА ЗА КЪВ ЧЕ ГО НАЗНАЧАВАТ НА ТОЯ ПОСТ? НАЛИ РАБОТА ДА ВЪРШИ НА ОБЩЕСТВОТО?
Или вие там на даскало тъй сте си свикнали,лапачката и ден да мине друг да дойде?А децата учени-недоучени.Нямали значение качествата?За некадърността нямат никакво значение.За обществото имат голямо.
Каква била ползата от България от идването на 0 000 българи.Ръсиш глупост върху глупост.А каква е ползата от 60 000 араби,турци,иранци,китайци?Тия да ги заселваме,българи не може???В БЪлгария? Не може се заселват българи!? Шедьовър на глупостта.Ако тя имаше криле,щеше да хвръкнеш като гълъбица.Ооох,ох,безнадежден случай!Няма какво повече да говорим.То всичко е ясно.
цитирай
141. анонимен - Bulagrian from Bulgaria
25.07.2009 19:33
Again - well done 142.
цитирай
142. dagma - Докъде се стигна само...
25.07.2009 19:39
Да се налага да аргументираме негодуванието си за това, че бодигардът на Живков, съратникът на гангстери (според Congressional Quarterly) е назначил на висш пост ченге от ДС, член на висшия съвет на БСП. Просто нямам думи!
Неприятното е, че приятелчетата на Бойко не свършват дотук. След "Божо" очаквам включване от Пашата (Румен Николов), Кево (Кеворк Кеворкян), както и назначения договаряни и поливани в "Монтерей" под благосклонния поглед на Любен Гоцев.
цитирай
143. анонимен - mitko na 22god.
25.07.2009 19:43
az mislq 4e takova ministersvo e neobhodimo, za6toto balgarite v 4ujbina sa mnogo i nikoi ne se interesuva ot tqh... ima hulqti primeri....a kolkoto do B.Dimitrov toi e naistina nai podhodq6tia... imame nujda ot hora znae6ti i moje6ti...a ne kato do sega6nite negramotni i nekadarni banditi.... a kolkoto do tva za dvete ministersva iskam da popitam koe e drugoto koeto kazvate 4e e izli6tno..mojebi tova na SPORTA... ako e taka vie gospojo ili gospojice 6te za nqkoq ludnica..ot kakiva kato vas BG e na takova polujenie..
цитирай
144. анонимен - Ало веселинке!Един куп българи ...
25.07.2009 20:24
Ало веселинке!Един куп българи "чужди поданици" според теб си искат министерството.Нещо да кажеш?
цитирай
145. анонимен - Да се налага да аргументираме не...
25.07.2009 20:34
dagma написа:
Да се налага да аргументираме негодуванието си за това, че бодигардът на Живков, е назначил на висш пост ченге от ДС, член на висшия съвет на БСП. Просто нямам думи!


Да охранявал е Живков.Преди 1989 година ли?В УБОто?То и ти си размахвал червените карамфили по манифестации пред същия тоя Живков и сега си вече изпечен комунист?Вярно нали?А за СДС мога спомена някои имена:Петър Берон обвинен от Желев за нещо си,същият тоя Желев твърдящ че си остава марксист,покойният Георги Спасов, синът на партизанина Кирил Василев(как се казваше)Николай Василев.За някое време и жената на Станко Тодоров от живковото политбюро. Имахте правосъден министър и после конституционен съдия,бил е сътрудник на Държавния съвет Любем Гоцев(кой му беше шефа? ТЖ?).През 1990 г бесепарката Виза Недялкова разобличи агента Николай(Георги Марков).А вие му дадохте най-високи постове в СДС и раздаваше сини шутове.После го избрахте и за конституционен съдия.Блага Димитрова избрана от вас за вицепрезидент има издадена стихосбирка възхваляваща Георги Димитров.Има и присъдена Димитровска награда за особени "заслуги"към комунизма,Освен това е осиновила дете от Виетнам в момент в който американците воюваха с комунистическото правителство на тая страна. Александър Каракачанов назначен от вас за столичен кмет е син на активни борци срещу капитализма преди 1944г.Още колко искаш да изброявам?
цитирай
146. korinakora - кух
25.07.2009 20:46
Ако не беше мажоритарен щеше да бъде министър на културата.Има тънкости,които и двамата не разбираме,така ,че не се пени.....
цитирай
147. анонимен - Синя лелка на 65
25.07.2009 20:46
А така 147
цитирай
148. thetrooper - Днес анонимните форумни ченгета
25.07.2009 20:57
са се преработили. Сигурно ще получат двоен хонорар.
цитирай
149. анонимен - Идиот
25.07.2009 21:02
Това,че има платени драскачи за БСП и ДПС започва да става смешно.Ако някой от тия ,които го твърдят знае къде раздават парите да каже ,че ми трябват кинти.Ако и другите партии дават ще ги обичам и тях
цитирай
150. анонимен - Лъсна ти поредната глупост, лелке
25.07.2009 21:08
veselaj написа:
Е, против БСП и ДПС съм писала доста повече отколкото против Бойко. Но се радвам, че си мислиш, че получавам пари за писането си. Може пък някой да ме забележи - и без това в момента съм безработна.


Какви данъци плащаш тогава бе лелко селска, та да не се били харчели твоите пари? Май живееш на гърба на нас, които работим, а? Че и акъл тръгнала да дава, селската тетка.
цитирай
151. анонимен - Много си тъпа бе
25.07.2009 21:11
korinakora написа:
Ако не беше мажоритарен щеше да бъде министър на културата.Има тънкости,които и двамата не разбираме,така ,че не се пени.....


Цветан Цветанов, избран мажоритарно от Велико Търново, как става министър на вътрешните работи? Има работи които ти не разбираш, влез в страницата на ЦИК и не приписвай тъпотията си и на останалите хора, пача.
цитирай
152. giorgiocbr - Лъсна безсилието на лелките.
25.07.2009 21:16
Безработната определя как да се харчат НАШИТЕ данъци, другата пък си няма понятие от изборно законодателство и сънува някакво можене и неможене да се става министър...

Пожелавам ви да сънувате МаЛтинчо като министъЛ-пЛедседател, а Костов като пЛезидент. Така отчасти може да компенсирате липсата на тръпка в късните часове на деня.

Успех.
цитирай
153. анонимен - КОМАНДИРЪТ КОСТОВ беше назначил за ...
25.07.2009 21:20
КОМАНДИРЪТ КОСТОВ беше назначил за шеф на валутния борд Мартин Заимов.Знаете всички за тая известна фамилия.Мартин е внук на известният генерал Владимир Заимов.А той пък е разстрелян като съветски шпионин на Гарнизонното стрелбище през 1942 или 1943 г.Същият е предал по нелегалната си радиостанция на Сталин в Кремъл цялата информация за Българската армия по това време.Въоръжение,състав,численост, разположение на военните части из страната ни и в Македония и Беломорска Тракия.По това време сме съюзници на Германия във Втората световна война.Фамилията беше на голяма почит по Живково време.Среща с пионери,букети цветя.предавания по телевизията за неговия чутовен "подвиг".На всеки втори юни и девети септември на заря-проверка споменаваха името на генерала-предател.После съветската армия навлезе за 2-3 дни в цяла България защото Сталин е имал цялата военна информация за бегето от Владимир Заимов.А неговият внук Мартин беше първи приятел на Командира.И зае важен държавен пост с поверителна информация
цитирай
154. анонимен - До 154
25.07.2009 21:26
Сигурно се надяваш Бойко Борисов да ти прочете коментарите и да попучиш някой пост в ГЕРБ.Ще го затрудниш сериозно .Ти знаеш всичко и ще се чуди дълго къде да те сложи.Тъй като мястото на слънцето е запазено за него ти би ли приел мястото на луната
цитирай
155. sparhawk - хич не е вярно
25.07.2009 21:29
че хората, гласували за ГЕРБ са се надявали на управление със Сините. Иначе щяха да си гласуват за Сините.
цитирай
156. giorgiocbr - Забавно е
25.07.2009 21:31
анонимен написа:
Сигурно се надяваш Бойко Борисов да ти прочете коментарите и да попучиш някой пост в ГЕРБ.Ще го затрудниш сериозно .Ти знаеш всичко и ще се чуди дълго къде да те сложи.Тъй като мястото на слънцето е запазено за него ти би ли приел мястото на луната


Да четеш смешките на някой който няма идея за какво става въпрос.

Приятна вечер, непросветений
цитирай
157. veselaj - giorgiocbr,
25.07.2009 21:39
Аз съм безработна от два месеца. И съм платила доста повече данъци от теб. Така че имам право да казвам как ще се харчат парите ми. Вероятно и тази година съм платила доста повече от теб. Да четеш очевидно можеш. Сега остава да се научиш и да мислиш малко. Приятна вечер!
цитирай
158. giorgiocbr - И съм платила доста повече данъци от ...
25.07.2009 21:46
veselaj написа:
И съм платила доста повече данъци от теб. Така че имам право да казвам как ще се харчат парите ми. Вероятно и тази година съм платила доста повече от теб.


Хахахаха. Този път наистина ме развесели.

И все пак, ако държиш на тази дискусия, нека да я пренесем на лични съобщения - не искам да продължаваш да се излагаш в собствения си блог.

Приятна вечер и на теб.
цитирай
159. анонимен - До 160
25.07.2009 21:58
Остава да кажеш нещо като римски император за какъвто се мислиш.Като гледам пишеш коментари по цял ден.С какво се занимаваш и какви данъци плащаш ти .Почини си малко бе човек
цитирай
160. анонимен - Аз съм безработна от два месеца. ...
25.07.2009 22:02
veselaj написа:
Аз съм безработна от два месеца.Сега остава да се научиш и да мислиш малко. Приятна вечер!


вероятно си безработна тъкмо заради неправилното си мислене.И непригодност за работата,която си изпълнявала.Тъй че помисли си малко как мислиш.И ще си намериш ли нова работа с това "задълбочено","аналитично" мислене.Човек трябва да е кон с капаци,за да напише всичко това за ББ и БД.
цитирай
161. giorgiocbr - 161, С анонимници нямам какво да си кажа.
25.07.2009 22:03
Личните неща се обсъждат на лични съобщения. Поради това отпадаш, тъй като си анонимно нищо.

Занимавам се с разнообразни дейности. А днес, както може би знаеш, е почивен ден, и се забавлявам с тъмносини сектанти и лелки, както и с анонимни мижитурки.

Разтоварващо е, почивам си.
цитирай
162. анонимен - нека погледнем с добро....
25.07.2009 22:08
На 5.07.2009 Българите стогнаха до урните!!Изразиха волята си!!
Предлагам да дадем възможност на правителството да покаже възможностите си!
Моля, не гласувалите да не проявяват наглост и да обсъждат мотивите на гласувалите за ГЕРБ.
Аз съм член на ГЕРБ и това е първата партия в която съм член от 1989г.
Невероятно ценя лоялността.Изключително мрадя интригата!
Не знам много за вътрешния мир на Г-н Божидар Димитров, но Уважавам лоялността на Генерал Борисов.
Обичайното поведение е да се използва потенциала на човека и да бъде захвърлен в последствие ........Дано съм ясна.
Желая изключителен успех на новото правителство ,а това ще е и успех за България!
цитирай
163. анонимен - До 161
25.07.2009 22:12
Лепенето на етикети е лесно но е признак на безсилие и липса на аргументи.Ако не си забравил какъв си и какво си правил спокойно може всички етекети да ги залепиш на себе си
цитирай
164. анонимен - vivaBulgaria
25.07.2009 22:13
Госпожата, която се подписва В.Йорданова, очаквала управление на ГЕРБ и сините. Изглежда, че много е впечатлена от рекламата със секирата "Ако гласуваш за Борисов - получаваш Костов" и е повярвала на тази реклама. Най-вероятно тази госпожа не е гласувала за "сините", а просто търси начин да излива злобата си върху единствения политик в България, който прави нещо за хората, а за злобарите това е много лошо. Ако могат ще потопят цялата страна в тази тяхна мръсотия и опита да ни внушат, че всички са "маскари". Не, госпожо. В България и извън България има много българи с надежда и добри намерения и те ще се преборят със злобата, корупцията и разграбването на България!
цитирай
165. анонимен - до авторката на отвореното писло
25.07.2009 22:16
Госпожо, Генерал Борисов и Костов ги свързва само черния пиар със секирата по ТВ и онова тъпо клипче дето се въртеше в нета!Ха-Ха-Ха
От там ли си правите изводите??!!
Госпожо ,ние гласувахме мажоритарно ан блок!!
Естествено за ГЕРБ!!
цитирай
166. анонимен - до166
25.07.2009 22:22
За първи път ми се случва едновременно да излъча идентично мнение с друг човек.
цитирай
167. анонимен - Авторке, Аз пък съм несъгласен да се ...
25.07.2009 22:22
Авторке,
Аз пък съм несъгласен да се харчат моите пари за постове на изпечени крадци и мошеници от Синята коалиция.
цитирай
168. анонимен - До 169
25.07.2009 22:28
Ти също можеш да си направиш пост-безплатни са. Опитай
цитирай
169. анонимен - Не се срамувайте сини и червени! ...
25.07.2009 22:35
Не се срамувайте сини и червени! Като се обичате,вземете се.Ам чи тъй де.То и младите булки навремето срааам голям преди сватбата.Щом се харесвате вземете се чоджум,направете правителство БСП-СДС-ДСБ.
Ами щом сте против Бойко и Божидар значи сте с БСП.То друго няма.Празните ви кухи фрази не ме интерсуват.Гледам делата ви.С кого сте и срещу кого.Всичко друго звучи много фалшиво.Вие се саморазобличихте!
цитирай
170. korinakora - тъп
25.07.2009 22:38
Някой да му обясни на тоя -на мястото на мажоритарен не се слага друг,мястото се губи!
цитирай
171. анонимен - До 171
25.07.2009 22:40
По-полека бе .Това -който не е с нас е против нас го говореха еднидруги срещу ,които сега се пенявиш
цитирай
172. veselaj - Никаква бяла лястовица няма да п...
25.07.2009 22:41
Никаква бяла лястовица няма да помогне в България. При толкова много големи бели птици...
цитирай
173. korinakora - още
25.07.2009 22:44
И каква стана тя?Всички са мошеници и крадци,само Свети Бойко не е! Боже,пази БЪЛГАРИЯ!!!!
цитирай
174. анонимен - До 172
25.07.2009 22:46
Когато стане министър се слага. На негово място влиза следващия от листата на партията от която е .Ако напусне, почине или впезне в затвора тогава не се слага
цитирай
175. korinakora - пак
25.07.2009 22:49
Но той не е избран от листата!Там е цялата работа!
цитирай
176. анонимен - По-полека бе. Това -който не е с нас е ...
25.07.2009 22:53
анонимен написа:
По-полека бе .Това -който не е с нас е против нас го говореха еднидруги срещу ,които сега се пенявиш


Може си извъртате както искате.Вече не може заблудите никого.И в следващия парламент едва ли ще ви има.Вий сте синджир марка.Затуй скачаш като ужилен,нали?Това не трябваше да го знаят хората.Ще им разигравате циркове 100 години и ще ги водите за носа.Я кажи нещо за депутатските мерцедеси и кюфтета колко сте солидарни само.Ами за тлъстите заплати и далаверите в разни бордове?Взаимно си прикривате гърбовете,нали? Аз на тебе,ти на мене.
" Смъртните врагове" от от пиеса в Сатиричния театър.
цитирай
177. анонимен - И каква стана тя?Всички са мошеници ...
25.07.2009 22:57
korinakora написа:
И каква стана тя?Всички са мошеници и крадци,само Свети Бойко не е! Боже,пази БЪЛГАРИЯ!!!!


Каква стана ли?Стана тоива че и едните и другите са крадльовци.Ето това стана.Имаше навремето един Мистър 10 %,за БСП въобще няма да говорим.Сега солидарно се борят с ББ.Тресе ги страх,че ще си платят за кражбите и далаверите,за съсипването на тая страна.Ето това стана.
цитирай
178. анонимен - До 178
25.07.2009 23:00
Сега остава да кажеш ,че новите депутати ще карат на хляб и вода.Едно от първите неща ,които си гласуваха са собствените им заплати.Не се напъвай много да не получиш някаква херния
цитирай
179. анонимен - Колегата 10%
25.07.2009 23:19
си е блогър тъдява :)
цитирай
180. анонимен - Айде холан / raders/
26.07.2009 00:54
Има нещо много инфантилно в поведението на българския електорат от дясното пространство. Всички тези, които някога гласуваха за СДС, после масово се прехвърлиха при НДСВ, а сега в ГЕРБ и все с надеждата, че новите вождове ще им оправят набързо дереджето. Ако се появи някакъв нов месия при следващите избори сигурно всички масово ще хукнат при него. Истината е по-различна. Промените към по-добро няма начин да се извършат бързо /особено в България/ и електоратът трябва да е наясно дали е за лява политика или за дясна, макар че при нас и този принцип е изпортен, доколкото тези, които се оприличават като леви, всъщност са червените олигарси, а "десните" май изобщо не са десни. Вместо това "десният" електорат се лута и се хвърля на врата ту на Костов, ту на царя, ту на Бойко, че - видите ли - бил юнак момче. Само че в условията на една обрулена държава със съсипана икономика вождовете бързо събират негативи и биват изхвърляни зад борда, което си е нормално. Такъв ще е и халът на Бойко /не му го пожелавам/. Само Костов не може да разбере тази проста истина и още се натиска да е вожд. Разсъждавайки логично, веднага проличава, че всъщност, този човек - волно или неволно - много сполучливо съсипа дясното пространство и продължава да го съсипва с неговата неистова амбиция непременно да властва.
цитирай
181. boyanov - Нещо не мога да схвана за какво е ц...
26.07.2009 02:08
Нещо не мога да схвана за какво е цялата тази врява, та и 182 поста? Дамата има право на своето мнение, което е изразила в собствения си блог. Отдолу се е разразила една... вакханалия от агиткарски тип. Нямаше да съм удивен ако ставаше дума за спор между леви и десни, но такава злоба между представители на политически партии от дясното пространство (членуващи в ЕНП) е някакъв пълен абсурд.

На всеки разпален фен на своята политическа сила искам да припомня, че всеки има право на мнение, което да изрази и аргументира публично.
Изобщо не ми пука на коя модерна или демодирана политическа сила сте привърженици. Уважавайте другите, ако искате и вие да бъдете уважавани. Ако не ви харесва гощавката на домакините, не им идвайте на гости - има десетки и стотици други блогове на хора, с които ще си допаднете.
цитирай
182. анонимен - stiga ste se obijdali
26.07.2009 06:26
i revali za nqkoi si B.Dimitrov.Tolkova mi e antipati4en tozi debelak,4e nqma na kade po ve4e.Do v4era se pa4e6e,4e e 4len na BSP i nikoga ne posmq da vzeme naistina nacionalno otgovorna poziciq,a vse go ovarta6e,vse s dvusmislici govore6e,vse se opitva6e da omalovaji naistina vajni za nas balgarite vaprosi.I izvednaj,razliubi BSP i stana golqm za6titnik na GERB,dori ima6e naglosta da kaje,4e napuska BSP zaradi nesaglasie s politikata na Partiqta,no nema kuraja da kaje,4e otiva v GERB,za6toto priqtelqt mu mu e obe6tal slujbica.Kakvo tolkova go za6titavate toq drat komunqga,kato kajete"profesor",mnogo vajno kato e profesor,po vajno e da milee za Rodinata si i da ima savest,a ne da tarsi razni topli mestenca za sledva6tite 4 godini.Az sa6to sam v 4ujbina i sega 6te 4akam toi-profesora da raboti za men.Ha,ha,ha,ha,ha.Po obqsnimi pri4ini pi6a na latinica,za koeto molq da bada izvinena.
цитирай
183. giorgiocbr - Изключително сте глупава и упорита,
26.07.2009 07:23
korinakora написа:
Някой да му обясни на тоя -на мястото на мажоритарен не се слага друг,мястото се губи!


За пореден път ще ви обясня, че Цветан Цветанов също е избран като мажоритарен кандидат от Велико Търново, и също става министър! ЦИК, това е централната избирателна комисия, да ви поясня, излезе със специално становище, че когато мажоритарен кандидат стане министър, на негово място влиза следващия в пропорционалната листа на същата партия.

Божидар Димитров направи гаф с изказването си в деня след изборите, че ако стане министър на културата на негово място ще влезе Йордан Цонев, за който на следващия ден се извини при гостуването си в предаването на Росен Петров.

Не отива на 62 годишна бабичка да говори с език като вашия, особено когато не сте права.

Приятен ден ви пожелавам.
цитирай
184. анонимен - 184.
26.07.2009 08:11
Айде затваряй си плювалника.Къв си ти,че хулиш професора?Ченге или рязана карабина?Нито един българин,ако наистина е българин не може да хули БД.Тая кампания е голям гаф на Мартин Димитров И Костов.Срещу кого е тя,срещу един български професор умерен националист със заслуги към страната си.
Бил ви антипатичен тоя "дебелак"?Отлично!Той е много неприятен и за Анкара и Депесето също.Ще ми обясните ли това "случайно" съвпадение?Да не ви плащат от турското посолство?За да омаскарите един заслужил човек?Добре ли плаща Анкара,да си предложа и аз услугите?
Щото имаше няколко политици от ръководството на синята коалиция,преминали на турска служба в ДПС-то.Веднага се сещам за Йордан Цонев и още много други лидери от СДС.Неслучайно Волен Сидеров напусна синята партия,пълна с антибългарски елементи.Навремето про Филип Димитров се предлагаше и да сменим кирилицата с латиница.Коментираше се пак тогава защо сме православни,а не католици.
Ти да не си агент на турските тайни служби МИТ,че недолюбваш професора?Всички Турци го мразят.Някои шугави българи също.
цитирай
185. анонимен - Тук е момента да напомня,
26.07.2009 09:17
Че Желю Желев, първия син президент, който ловеше риба с гащи в селската река пред погледа на удивените служители на НСО, успа да направи България член на групата на държавите - франкофони. Нерде Ямбол, неред Стамбул.

Сон шонжмо???
цитирай
186. анонимен - Отворете си очите!!!
26.07.2009 10:04
Джафкате за глупости.Кой бил седесар, пък какви били седесарите, кой бил анонимен, пък какви били анонимните - Г Л У П О С Т И. Някой да се е похвалил че е унищожил комунизма? Саддам го сразиха за нула време но комунизма ще го трансформираме с нежна революция - защо.Защото е еврейска измишльотина и толкова години ви плакнат с приказки за демокрация, а тя е толкова демокрация, колкото и комунизма беше комунизъм.Хвърлят ви от една мъгла в друга, а вие ще се изпоизядете помежду си кой какъв бил, докато еврейчето потрива доволно ръчички.Лошото е че мръсотията е в световен мащаб и не се вижда светлина на хоризонта.
цитирай
187. анонимен - Идиот
26.07.2009 10:23
Да взема да тегля една черта че работата отече.Дамата изрази принципна позиция по един въпрос-след като ГЕРБ приеха лустрационни промени за сътрудниците на ДС защо един такъв сътрудник става министър.В случая никой не спори за професионалните качества на Б. Димитров или се обсъжда той какво точно е правил в ДС-припомням как агент Гоце продължавате да го развявате ,а мисля ,че и двамата са давали експертни мнения като специалисти по история на Балканските народи ,а не са топили приятелите си ,че разказват вицове за Т. Живков.Обсъдихме и размера на шкембето на човека но той има младо гадже така че явно не му пречи.И така-добър историк,патриот ,автор на много книги и публикации но не е морално да е министър. Уточнявам неморално ,а не незаконно.Да не припомням сега какво стана с тези ,които прилагаха двойни стандарти
цитирай
188. анонимен - 123
26.07.2009 10:58
Отворено писмо до Б. Борисов от една отворена "дама". Госпожа, много сте заблудена. Не зная как все още си вярвате, че ББ е обещал дясно правителство и управление заедно със Сините.А вие как си мислите, че ББ е толкова ограничен, че да направи коалиция с една изчезваща партия. Вече носител на синята идея и на автентичното дясно е ГЕРБ. На тези избори народа показа СРЕДЕН ПРЪСТ на СК… Как виждате ББ да се снима заедно с И. Костов, Мозер и М. Димитров - същото като Станишев, Доган и Царя? Как си обяснявате, че лицето М. Димитров преди изборите се изцепи, че СК е направила най-големия митинг, след това, че изборите са успех за СК... По късно казаха, че няма да се "циганят за постове", след това, че са против Б. Димитров. Тогава отчаяни (откачени) сини активисти и блогъри започнаха кампания с блогове и отворени писма за недопускане Б. Димитров да стане министър. След това най-неочаквано лицето М. димитров се изцепи, че СК ще подкрепи правителстовто на ББ, защото не знам какво си и т.н. глупости. А бе мартинчо, та земята се върти и без твоята "подкрепа" - Много си малък и жалък за да си мислиш, че нещо зависи от теб, не го ли разбра. Има още номерца да учиш от батко си Иван... Най-добре е вече да бъде осъзнат големия изборен резил на СК и пълния разпад на СДС...
цитирай
189. анонимен - Отворено писмо до Б. Борисов
26.07.2009 11:23
Здравейте, драскачи...
Може би някои от Вас си спомнят, че през 1997 г половината от "творците" гласуваха за СДС. След това половин България даде гласа си за Царя. Сега близо половината от имащите право на глас гласуваха за Генерала. Ако сметнем, това прави приблизително България и половина. Следователно, както се говори в един стар виц, "щом яде кисели краставички, следователно има дупка, а щом има дупка и се иска". Извод: Народът, наследник на древно племе, се увеличава, а с това се увеличава и неговата "тъпотия", разбирай "скодоумие" и "слагачество"
цитирай
190. анонимен - до 191 анонимен
26.07.2009 11:50
Приятелю, разбира се, че всички тези са драскачи. И тази кака с това "отворено писмо"... Та нека се върнем 20 години назад и да видим кои си присвоиха "синята идея" - т.н. интелигенция, бездарници и безделници, а също и тарикати. След кръглата маса, където основното беше да не се търси сметка докато не забогатеят назначените капиталисти с куфарчета, какво се случи. Бездарни управленци=некадърно управление, затъване и загиване на родното производство. И досега се храним от заеми. Други ни разпределят тока, водата, парите, вероятно и въздуха. Наистина ни трябва един човек, може би това е ББ, който да се опита да постави нещата на мястото им без да се замесва в комбинации със СК, с Костов, мозер и сие... Да разпореди отваряне на досиетата, на прокуратурата и съда да вкарат бандитите в затвора, да започне най-после строителството на пътища и магистрали, да се спазват законите и т.н. Все простички неща, но трябва някой да започне, някой който има почти половината депутати в парламента. Този НЯКОЙ ИМА ТОВА ПРАВО И ТРЯБВА ДА ГО НАПРАВИ!!!
цитирай
191. анонимен - До 190
26.07.2009 12:01
Ако е въпроса за това кой с кой се е снимал Бойко има снимки с едни хора дето са известни не с имена ,а с прякори кото Пашата, Маджо и др.Това не ти пречи да го харесваш .Защо държиш сметка на хората те кой харесват
цитирай
192. анонимен - до Идиот
26.07.2009 13:43
във връзка с недействителните бюлетити
Имаше ги и моето мнение е ,че това са умишлено пуснате от българите ,които нямаха явни предпочитания към определена политическа сила .
Много благодаря точно на тези съвсем основателно разочаровани хора ,които в онзи 05.07.09 г реагираха като Българи!!!
Дано съм ясна!!!
цитирай
193. анонимен - до 191 и 192
26.07.2009 13:52
Истината е ,че и синята идея и червената идея в теоритичната си основа са нещо чудесно ииии.........утопично,за най--голямо съжаление.
Истина е ,че има хора с такъв силен афинитет към силните на деня и така безскуполно се присламчват.
Толкова успешно и с фина интрига отцепват наистина можещите и чистосърдечните ,че е безумие да им се дава власт в ръцете.Защото съсипват всичко .
цитирай
194. анонимен - до една синя бабичка - автор на отворено писмо
26.07.2009 14:25
Невероятно, как една синя бабичка накара 195 човека да седнат пред компютъра и да пишат кой от кой по-големи простотии. Тези отворени писма ги пишеше навремето ТАТО до ЦК на комсомола. Явно опита си казва думата...
цитирай
195. анонимен - Идиот до 194
26.07.2009 14:36
Нещо не си разбрала какво точно казах-хората си гласуваха, за който си бяха решили.Не получиха втори печат и това направи бюлетините им невалидни.Защото при пропорционалния вот недействителните примерно в Хасково са около 3 000, а за мажоритарния стават над 21 000
цитирай
196. veselaj - 195. анонимен, ами опитай. Реги...
26.07.2009 15:34
195. анонимен, ами опитай. Регистрацията на блог е безплатна. Напиши нещо, накарай хората да го прочетат 2000 пъти и може да успееш и ти. Ако ти стиска...
цитирай
197. анонимен - do veselaj от 195
26.07.2009 15:41
Жалко, бабче, че не си разбрала иронията. Ако 195 гласа на изборите биха помогнали на СК да пребори ББ, защо не го направихте по-рано този безплатен блог. Разбирам, че сте материално затруднена и вероятно някой Ви е заплатил за "отвореното" писмо, което не блести с особени качества. От текста само се разбира, че сте изучавали трудовете на ТАТО и си ги държите на подходящо място. Радвам се, че не го забравяте, защото и той беше наясно с нещата, но лапачите покрай него не му позволяваха да направи нещо повече от тезиси и отворени писма до ДКМС.
цитирай
198. анонимен - do veselaj от 198
26.07.2009 16:05
Явно активното мероприятие за veselaj приключи. Отбой. Както ми казва в 197 позиция, ще напиша и аз нещо, но много по-умно и убеден съм ще го прочетат много повече от това "Отворено писмо". Този самовлюбен тон на кон с капаци ми е чужд, защото чета и много други публикации в нета. Така, че стиска ми. Това, което си направила не е голям подвиг, нали...
цитирай
199. marystaneva - Синята коалиция,
26.07.2009 16:21
Какво стана с принципите?

http://news.ibox.bg/news/id_1478934844

Да няма нещо общо с това, че Божидар Димитров каза, че и сега в СДС има двама агенти на ДС и един на КГБ?
Или може би все пак най-накрая разумът ще победи?
Дано!
цитирай
200. veselaj - 199. анонимен, няма как да те хар...
26.07.2009 16:22
199. анонимен, няма как да те харесат всички хора. Нещо повече, хората, които не те харесват са винаги повече от тези, които те харесват. Щом съм накарала и такива като теб да прочетат нещо, което не е свързано с чалга и силиконови цици - значи съм успяла. Без значение какво мислиш и какво пишеш. Обещала съм, че ще трия само обидни и нецензурни коментари. Така че давай, пиши.
цитирай
201. анонимен - до 201
26.07.2009 16:25
Това за силиконовите цици не го разбрах... и аз харесвам естествените. Така, че ако имаш нещо в предвид пиши ми...
цитирай
202. анонимен - do 201
26.07.2009 16:26
201 e-maila mi e prostaka@abv.bg
цитирай
203. анонимен - link
26.07.2009 16:26
Мдааа, кой в същност се явява Б.Димитров в чужбина? Координатор между ченгетата в БГ - посолствата в чужбина, отговорни за следенето на сънародниците ни по света и службите, намиращи се в БГ
цитирай
204. анонимен - Отворено писмо до Б. Борисов
26.07.2009 17:31
Е по-тъпо не може да се напише. За кои българи в чужбина става въпрос?
З течи дато са се родили в Гърция и отларят очите си на 4 преди да изрекът някой българска дума, защото гърците ще ги пребият или за тези в румъния дато дори не 4 очи не смеят да говорят български? Или за тези дето са и(е)мигрирали през различни години, а България няма лоби в нито една страна по-света.
Явно има да се върши много работа с и за българите в чужбина, защото досега нито едно правителство не си е ммръднало пръста по въпроса. Та затова се появяват и такива отворени писма. Мисля че иборът на Б. Димитров е много правилен и дано нещо се започне моне.
цитирай
205. анонимен - Имам въпрос!
26.07.2009 23:06
Защо сме си избрали такава система-избираме партия,която после назначава вълци за охрана:))Важно ли е да се знае за всеки министър, къде е роден и кои са му родителите,
роднините,приятелите,какво е учил...Важно е разбира се!Не е все едно кой ще управлява самолета и до като тук си играете на думи по добре почетете на тази тема, иначе ви чака селото и баба и дядо, който ги има и една тежка,тежка зима.

http://razkritia.com/%D0%B8-%D1%82%D0%B5%D0%B7%D0%B8-%D1%81%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%B7%D0%B8-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B5-%D0%BB%D0%B5%D0%BB%D1%8F/
цитирай
206. psnikolova - Не съм сигурна, госпожо, дали сте ...
26.07.2009 23:28
Не съм сигурна, госпожо, дали сте останала с впечатление, че Бойко Борисов ще управлява със сините, от коментари на негови поддръжници или по-скоро от черната предизборна кампания, проведена от БСП. Още преди изборите Б.Б. многократно и кристално ясно заяви, че няма да влиза в коалиции. Когато обаче в средата на месеца стана ясно, че ГЕРБ ще съставят самостоятелно правителство, попариха надеждите на Синята коалиция за министерски кресла. В отговор Костов, Димитров и компания започнаха да действат едва ли не манипулативно.

Лустрационният текст, който сините внесоха в НС за гласуване е първо крайно неконституционен и второ абсурден. ДС може и да не спада към светлите моменти в историята ни, но в крайна сметка малко или много се е грижела и за сигурността на държавата. Друг въпрос е, че се е грижела и за интересите на БКП. Написах го в моя блог, ще го напиша и тук - ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ДОНОСНИЦИ И АГЕНТИ! Нещата не могат да бъдат черни и бели. Кучетата виждат черно-бял свят около себе си. Не може да се приравнавят на едно ниво човек, който е помогнал по някакъв начин на държавата си и човек, който е натопил съседа си за това, че не харесва Партията и говори против нея. Целта на Костов и подлогата му М.Димитров беше именно един подобен дебат, който да разклати доверието в ГЕРБ. Грешка на управляващата партия е, че прие този текст и излязоха непоследователни в действията си. Интересно защо сините не приеха такава лустрация, когато бяха на власт. Текстът е единствено в тяхна полза, защото един от коронните им номера е да спекулират с досиетата и вече го правят и в този парламент.

Дайте един ден американците, примерно, да заклеймят цялото си ЦРУ, защото да си агент е лошо или ние сега да се отречем от настоящите си служби за сигурност и хората в тях, които си вършат работата. Това е повече от несериозно. Това е детинско.

И какво като Б.Димитров е бил сътрудник на ДС??? Защо сините не посочиха нищо конкретно от досието му, за което да го обвинят? Донос? Неморална постъпка спрямо българското общество? Нещо?

Относно този линк
http://bulgaria.actualno.com/news_253143.html
ще кажа единствено, че между националист и патриот има разлика и то съществена. Българските патриотите като Б.Димитров защитават българщината, а националистите отричат всички останали националности, като едва ли не по-низши от самите тях. Редовно следя проявите на Б.Димитров и не смятам, че той спада към вторите. От друга страна един човек не може да бъде харесван от всички. Предполагам доста българи извън страната го харесват.

По-горе прочетох един коментар относно Николай Младенов за това, че назначението му е първата грешка на Б.Б., след като спечели изборите. Не знам дали е гей и честно казано не ме интересува. Знам, че получи медал и грамота от Европейския парламент и Европейската Народна Партия за край на мандата. Знам, че е работил за Световната банка, National Democratic Institute (при което назначение е работил една година в Багдад, Ирак по време не войната), European Institute, National Assembly of Bulgaria. Завършил е и War Studies в King's College London. За момента това ми е достатъчно, за да одобря номинацията му за министър на отбраната. Дали ще си свърши работата, времето ще покаже. А като не е видял осъществяване на синята идея в СДС, а в ГЕРБ, не виждам нищо лошо. Същото се отнася и за Б.Димитров - щом не успява да свъши нищо полезно за дъжавата си, докато е в редиците на БСП, а в ГЕРБ ще му позволят, пак не виждам нищо лошо. Времето ще покаже дали е морал или личен интерес. Не вярвам да е второто, но все пак човек никога не може да е сигурен...

Последно ще оставя коментар и за изказването на Б.Б., че са приятели и заради това го поставя на този пост. Нормално е след съвместната работа в Софийска община да са станали приятели. Нищо лошо. Споделят еднакво виждане за бъдещето на България и Б.Димитров е достатъчно кадърен. Логично е да бъде поставен на този пост. Едва ли Б.Б. ще постави приятелите си от детинтво на отговорни постове, ако не могат да свършат работата, както трябва.

цитирай
207. анонимен - Do psnikolova от Идиот
27.07.2009 08:55
Вие не виждате нищо лошо в това ,което притеснява някои хора ,което не означава ,че е правилно.Изброявате една камара неща за Николай Младенов пропускайки това,че е внук на активни борци-после в ръководството на СДС -после евродепутат от ГЕРБ.На някои хора това не им харесва -винаги във властта.А на юпитата им сърбахме попарата.Колкото до Б. Димитров може и да е супер специалист но до последно си Беше в ръководството на БСП и то работейки срещу нея.
цитирай
208. анонимен - боже господи големи глупости го...
27.07.2009 09:07
боже господи големи глупости голямо нещо. Божидар димитров ли е най големият проблем в държават. Не се ли разбира много добре , че това са номерца от селски вечеринки,че истината е това че иван костов не е министър и мартинчо подккача и той като ожилен че го няма в списъците. Но това е добре нека техните симпатизанти разберат защо са в политика та единствено и само заради себеси , но не и заради избирателите си.
цитирай
209. анонимен - БСП, ДПС, ДСБ са загрижени единс...
27.07.2009 09:12
БСП, ДПС, ДСБ са загрижени единствено, повтарям, единствено за личното благополучие на партийните си кадри. И яростта им срещу ББ е само, защото изтърваха кокала, а не понеже могат да направят нещо по-добро за България.
цитирай
210. анонимен - строител
27.07.2009 12:22
работил съм по хотелите на Костов на морето.Няма по отвратителен от него.Караше охраната- всички цигани, до един, да събират пари от работниците за паркиране дори през зимата.Гаргамел трябва да е във затвора и да не излиза от там никога
цитирай
211. анонимен - През Оня ме е !
27.07.2009 12:46
Българите в чужбина ги е през Оня, дали ще имат министър или не. Те нямат намерение да идват или да се връщат в България. Повечето се срамуват да кажат, че са българи.
цитирай
212. анонимен - brao Boce, ha taka
27.07.2009 13:23
ako Boce vse pak e precenil da zameni dlyznostta si Direktor na Nacionaliat Istoriceski Muzej za edno stai4e s mivka i klozet barabar s prazniat portufelLL, to kato istorik moga da kaza ce tocno kato takyv ama pa hi4 ne mi e nuzen da otgovaria za men kogato ida w cubina. I na koga , na kakwi vyprosi ste otgovaria Boce? Aha sa she pishe donosite bez portufelLLL, BEEE.
цитирай
213. анонимен - НЕ ЧЕТОХ НОМЕР 214. щото съм бълг...
27.07.2009 14:12
НЕ ЧЕТОХ НОМЕР 214. щото съм българин и не знам друга азбука освен моята българска азбука.Кирилицата.Не знам какво е писал тоя чужденец 214. Да,чужденец защото ако беше българин как няма да знае да пише на български.Браво на чужденците,че така се интресуват от българските проблеми и ги обсъждат наравно с нас в блоговете.
цитирай
214. анонимен - Колкото до Б. Димитров може и да е ...
27.07.2009 14:19
анонимен написа:
Колкото до Б. Димитров може и да е супер специалист но до последно си Беше в ръководството на БСП и то работейки срещу нея.


Ами това че е работил срещу БСП е чудесно. Поздравявам го за смелостта и гражданската доблест.Ние всичко бяхме срещу БСП.И БД е помагал за тая кауза дори колкото просено зрънце да е.Значи заслужава някакъв пост,като помощник на демократичните сили в обществото.Какъв е тогава проблема?
цитирай
215. marystaneva - Здравейте отново!
27.07.2009 14:26
196. анонимен - Прав си, твърде много са недействителните бюлетини в Хасково за мажоритарния вот - над 14% от всички подадени гласове. Но това не променя резултата. Делян Александров Добрев от ГЕРБ спечели с 47,20%. Дори всички недействителни бюлетини да се прибавят към резултата на втория / Райна Господинова Йовчева от КБ /, тя щеше да събере малко над 44%. Справка - ЦИК:
http://rezultati.cik2009.bg/results/major/rik_29.html

207. psnikolova - Нормални, трезви и обективни разсъждения, които напълно споделям. :)

211. анонимен - Иди се прегледай! Ако съм на мястото на veselaj, ще те изтрия, без да ми мигне окото!

214. анонимен - На такива като теб, дето са забравили дори да пишат на български, им е най-нужен, според мен. Дори на латиница пишеш грешно!

213. анонимен - От такива българи като № 211 и № 214 и аз се срамувам.

И накрая - да ни е честито новото правителство! Пожелавам им да успеят в името на европейското развитие на България!
цитирай
216. анонимен - 216-Имам впредвид, че като е искал ...
27.07.2009 14:59
216-Имам впредвид ,че като е искал да е против БСП е достойно да я напусне и тогава да работи срещу нея.На другото в цял свят му викат предателство .Сега ако работи срещу ГЕРБ ще го хвалиш ли 217 Сега да направиш същите сметки за мажоритарния избор в Добрич.Бъди честен и го напиши
цитирай
217. анонимен - ама
27.07.2009 15:41
наистина ли veselaj, не знае какво означава министър без Портфейл? той затова е такъв, защото няма министерство, няма зам. министри, секретари, дирекции и т.н. е, определено ще има една канцелария с около 10-на служители и толкова. а такъв човек определено е необходим. няма да изнасям лекция на тази тема. ако се опитате да прескочите негативизмът, който ви е обзел, ще разберете, защо е нужен такъв пост в правителството. много българи живеят по света. вярно е, че за техните проблеми там, определено би трябвало да се обръщат към посолства и консулства. но, в случая става въпрос за БЪЛГАРЩИНАТА. не знам дали схващате разликата?!
цитирай
218. анонимен - мда
27.07.2009 15:44
Е то остана да не сте гласувала за ГЕРБ....а да искате те да харчат парите Ви.......особенно от данъците платени от Вас за Google рекламите.
Аз също печеля от тях, също не плащам данъци върху парите от тях.......но и не се опитвам за управлявам "моите пари"(т.е. парите които не съм успял законно да покрия от мащехата Държава).

Сполайте,
Мое Величество
цитирай
219. giorgiocbr - Много шум за нищо, в крайна сметка.
27.07.2009 16:08
Да ни е честито новото Правителство.

По делата им ще ги познаете.


П.П. Дискусията се получи интересна и забавна.
цитирай
220. veselaj - Виждам, че голямата част от писа...
27.07.2009 18:19
Виждам, че голямата част от писалите коментари изобщо не са схванали за какво точно съм писала. За тях обяснявам накратко (макар че едва ли пак ще схванат).
Един човек назначава някого на държавна служба само защото (по неговите думи) му е приятел. Същия човек твърди, че няма да има протекции и компромиси за приятели. За това иде реч.
ЦРУ, Иван Костов, Сталин, Хитлер, евреите и пр. нямат никакво отношение към темата!
цитирай
221. slavimirgenchev1953 - Дано само Божидар
27.07.2009 18:50
Д-ов му остане гаф. Ще го преглътнем. Макар че то така се започва.
Да видим дали ще извадят досиетата. Всички. Чистката ще започне от само себе си.
По-скоро - пречистването.
цитирай
222. анонимен - 4estitim vi
27.07.2009 19:42
Nie sme gluho smejestvoto i pojelavamane vi mnogo za uspeh na badesteto!Nadjavam se da podkrepite po dobrjavaneto na obrazovanieto za badesteto na gluhi deca i mladejite kato pravila ot Evropejsko razvitie s jestomimi4en pomost v u4ilisteto v Sofia.Blagodarim vi!
цитирай
223. psnikolova - До Идиот
27.07.2009 19:46
Фактът, че Николай Младенов е внук на активни борци, мисля важи за голяма част от българското население. Отделно не смятам, че който и да било трябва да носи негативи заради убежденията и действията на предците си. Аз също имам заклети комунисти и поддръжници на БКП в рода си, но това по никакъв начин не влияе на принципите и вижданията ми.

Отделно от това широката общесвеност не знае защо Н.Младенов е напуснал ръковоството на СДС. Може би просто не е одобрявал начина на работа в тази партия, опорочаването на синята идея като цяло и е решил да се оттегли. Може, както вече споменах да е решил да премине в редиците на ГЕРБ, защото е преценил, че политиката, поведението и действията на тази партия съвпадат със собсвените му възгледи. Причините може да са тези, но може и да са други. Нека видим каква работа реално ще свърши на този пост (или няма да свърши) и тогава да си правим конкретни изводи за личността му и да го съдим.
цитирай
224. анонимен - Лелка на 65
27.07.2009 20:40
veselaj написа:
Виждам, че голямата част от писалите коментари изобщо не са схванали за какво точно съм писала. За тях обяснявам накратко (макар че едва ли пак ще схванат).
Един човек назначава някого на държавна служба само защото (по неговите думи) му е приятел. Същия човек твърди, че няма да има протекции и компромиси за приятели. За това иде реч.
ЦРУ, Иван Костов, Сталин, Хитлер, евреите и пр. нямат никакво отношение към темата!

Виждам, че и Veselaj не е схванала какво и пишат хорат, а то е, че всеки нормален човек работи с приятели. Питах вчера - кого да назначи ББ за министър? А.Доган, Ю. Лютфи или Р. ОФч. По никакъв начин не е осъдително желанието на ББ да има Б.Димитров в кабинета. И още - да можеш да кажеш, че Б.Д. ти е приятел е истинска привилегия. Не съществува мнение "по принцип" - способните хора са краен брой и заслужават да им се дава възможност да работят.
цитирай
225. анонимен - Лелка на 65
27.07.2009 20:43
А, че не трабва да има прошка за приятели е вярно, но само ако са крали или лъгали, нещо което знаем правиха 4 години от тройната коалиция.
цитирай
226. psnikolova - Според мен в изказването си Б. Б и...
27.07.2009 20:56
Според мен в изказването си Б.Б имаше по-скоро в предвид, че познава Б.Д. достатъчно добре, за да се довери в принципността му относно добруването на българите и запазването и съхранението на българщината по света. Не знам до колко Б.Д. е компетентен относно проблемите на българите по света, но не бих смяла да изкажа мнение относно това, тъй като самата аз не съм запозната. Времето ще покаже. Надявам се да има по-голяма прозрачност в това управление и народът наистина да е запознат какво се върши и защо се върши. Така ще разберем дали Б.Д. е правилният човек за подобен пост.
цитирай
227. marystaneva - 217, 221, 223, 224
27.07.2009 21:10
217. анонимен,
Божидар Димитров напусна БСП още в началото на юни. Евгения Живкова, внучката на Тодор Живков, заяви, че се отказва от политиката. Георги Близнашки и Татяна Дончева отказаха да участват в листите на БСП. Илия Божинов, Петко Тодоров и Иван Генов също напуснаха БСП и основаха друга лява партия - Българска левица.
Аз съм член на ГЕРБ, но утре, ако се наложи, и аз ще ги критикувам. Никой не е безгрешен.

221. veselaj,
Схванахме. Май само ти не схвана, че независимо, че му е приятел, БД има и други качества. И именно заради тях е назначен. Интелигентен човек си, макар и "тъмно-син" - не ти отива да се "хващаш" за думата.

223. анонимен,
Благодаря! Гледала съм изпълнения на вашите деца - страхотни сте! Аз едва ли мога да помогна, но ако ръководството на училището Ви опише в официално писмо до ПП ГЕРБ от какво имате най-голяма нужда, сигурна съм, че може да се направи нещо. Желая Ви успех!
224. psnikolova,
И аз мисля като теб.
Приказките от рода на "Щом има комунисти в рода си, значи е долен комунист!" не ти ли приличат на "Произхожда от буржоазно семейство - значи е враг на народа!"? Тези, които мислят така, не са се променили - просто са се пребоядисали...
цитирай
228. psnikolova - 228
27.07.2009 21:39
marystaneva написа:

И аз мисля като теб.
Приказките от рода на "Щом има комунисти в рода си, значи е долен комунист!" не ти ли приличат на "Произхожда от буржоазно семейство - значи е враг на народа!"? Тези, които мислят така, не са се променили - просто са се пребоядисали...


Напълно съм съгласна. Не смятам, че е правилно да делим хората на две групи, стоящи от двете страни на една линия. От едната страна добрите и от другата- лошите. Това е доста повърхностен начин на мислене, да не кажа елементарен. Някои хора го определят и като комунистически. Както един близък приятел казва "Светът не е изтъкан от черно-бели нишки. Човешкото око познава множество цветове и огромната палитра на техните нюанси."
цитирай
229. анонимен - Добри и лоши
27.07.2009 21:52
До 229. Хората са добри или лиши, не и двете. В. Топлото е лош. Той е крал от залъка на пенсионерите и "спестил" милиони. Не виждам нишо добро в него. Не дрънкайте "елементарни" глупости.
цитирай
230. анонимен - Добри и лоши
27.07.2009 21:57
1. За публични личности важи само оценката за това, което са направили за обществото. Другото са дрънканици.
2.Да се позоваваш на нечий произход за да го характеризираш е чисто комунистически подход и разбира се няма нищо общо със съвременниото схващане за демокрация. Така, че дали някой има комунисти в рода си, не го определя като "лош" важно е ... виж т.1
цитирай
231. анонимен - До marystaneva
27.07.2009 23:24
Да Ви помоля още веднъж любезно подробно да опишете мажоритарния вот в Добрич така както сте го направили за Хасково .Знаете страницата на избирателната комисия.Наистина ли според вас няма манилулации.
цитирай
232. анонимен - Идиот
27.07.2009 23:33
Не мога да разбера защо всички се хванахте за произхода на Николай Младенов-разбира се ,че не е виновен за това.Човек не си избира родителите.Това го казах само като начало на следващите прелитания от партия в партия.Остава и да кажете ,че до 1989год семейството му пък и той самия не са ползвали привилегии.На мен такива прелетни птици не ми харесват.Вие може да си ги обожавате
цитирай
233. veselaj - 223. анонимен,
28.07.2009 05:57
много се надявам че все някой ден вместо за приятелски назначения, за показни акциии и демондтра;ии на патриотизъм, парите, които даваме на тази държава, ще отиват именно за да подобрят живота на хората. Особено на хора с проблеми като вас - глухи, незрящи, отглеждащи деца с церебрална парализа... Не мога да помогна с много, но поне ще се опитам да напомня на хората.
цитирай
234. анонимен - Господин Борисов, недейте да сл...
28.07.2009 09:40
Господин Борисов, недейте да слушате никого и не се впечатлявайте от всички тия глупости, писани за Вас и вашата партия.За първи път да излезе политик пред народа и да каже че поема цялата отговорност, затова иска да управлява сам, а не в коалиция.Всеки има право на вот на доверие и определено време.А то ще покаже дали най-после народа е направил правилния избор.
Колкото до българите в чужбина, мога да кажа че моя брат също от близо 20 години е в САЩ.Бях там и видях колко разединени и скандални са те и как се отнасят от съответните посолства към проблемите им.Така, че за мен е разумно един човек , запознат може би най-добре с историята на България да се опита да обедини българите зад граница, да съдейства по техните проблеми, да издигне имиджа на България пред света.За мене много правилен ход.Приветствам Ви, г-н Борисов!
цитирай
235. buket - Лелеее!!!
28.07.2009 11:14
Убеден бях че със червените не може да се спори.
Но Победените сини ги задминаха. Добре че съм ги оставил. Да мечтаеш още провал на така изтрадалата ни родина...това и комунист не го прави.
И Доган не го прави.
цитирай
236. giorgiocbr - Сини сектанти, заповядайте един цитат от Методи Андреев с днешна дата:
28.07.2009 11:22
"Аз съм чел досието на Божидар Димитров, той не е правил доноси. И ние като десница не може заради един Божидар Димитров да пренебрегнем създаването на едно дясно правителство. Ако бяхме направили това, щяхме да се превърнем в ортодоксална партия, а това не е добре."

Язък за тоновете злоба която изливате, смешни сте.
цитирай
237. анонимен - До qiorqioicbr
28.07.2009 11:48
Закона не дели хората на клепали другарчетата и работили съвестно-казва ясно и точно бивши сътрудници на ДС. Въпросният човек е сътрудник и точка -останалите неща са разсъждения
цитирай
238. marystaneva - 232, 239
28.07.2009 12:20
232 анонимен,
12667 недействителни от 113113 подадени са малко над 11%. Ако всичките ги прибавим на втория по резултат, получаваме почти 39,73% за КБ. А ГЕРБ има 40,17%. Дали има манипулация, не знам, но резултатът не се променя - печели ГЕРБ.

А тебе мама не те ли е пращала на училище?

239. анонимен,
Законът трябва да се спазва, макар и не винаги да е справедлив. Парламентът гласува предложението на СК да няма бивши сътрудници на ДС на ръководни позиции в законодателната власт. За изпълнителната власт не е казано нищо. Ако СК не търсеше "под вола - теле", Божидар Димитров може би щеше да е председател на комисията по култура, а не министър. Сами си го направиха. Бойко им уйдиса на акъла с това гласуване, което мен лично ме ядоса. Вероятно е ядосало и него и затова сега законът е спазен, а БД е министър. Колкото до това кои са "клепали другарчетата" си, като се разсекретят досиетата, а не картончетата, сами ще можем да преценим.

Я прочетете това - много е готино!
http://evrazol.blog.bg/politika/2009/07/18/nali-obeshta-da-my-zemesh.365803
цитирай
239. анонимен - Гласувала за Бойко Борисов
28.07.2009 12:54
Не знам от къде ти хрумна, че хората гласуват за ГЕРБ за да управлява СК ..
Аз, като гласувала за ГЕРБ мога да ти кажа, определено очаквах правителството да НЕ Е заедно със Синята коалиция. Що се отнася до Б.Димитров - определено е умен човек и може да бъде полезен с нещо, но от друга страна не ми харесва да назначават някого с мотива "той ми е приятел".
цитирай
240. анонимен - ОТНОСНО ПРИЯТЕЛСТВОТО НА Б.Б. И Б.Д.
28.07.2009 13:41
Какво толкова страшно има в това някой (Бойко Борисов) да заяви какви са му чувствата или отношенията към друг човек в политиката .Та нали това искаха всички избиратели- да има прозрачност да се знае , ами Бойко всичко си казва и то без дори да го питат , какво повече искате бе хора.Да не мислите , че като другите мълчаха кой с кой какъв е , че дори семейство ПАСИ са си малко роднини, ами че в Москва в най-важната държавна сграда на България са пък цяла рода и всички там служители уж на България са братовчеди и е ясно че служат само на себе си.Абе тая Весела е много тъпа жена.Та тези хора нали работят заедно бе говедо такова та те дори и да не се познават след като се срещат на едни и същи места те така или иначе ще станат приятели , познати т.н.Естествено , че когато искаш да постигнеш нещо ти трябват хора на който да разчиташ.Ами то Бойко и с Цветанов е работил ако става въпрос, какво сте го заплюли този Б.Димитров и приемате толкова насериозно тези думи на Бойко , че са приятели.На изборите ако имаше някой който е несъгласен с това не гласуваше за тях и това е. Всеки знаеше ,че Б.Димитров е издигнат този път от ГЕРБ но хората гласуваха и се съгласиха да му гласуват доверие.Така че тези коментари са несериозни.Този който управлява има правото да си избира министри.И до сега винаги във властта е имало ДС ,но явно Доган не ви пречеше толкова години.
цитирай
241. анонимен - Do marystaneva
28.07.2009 16:46
Със сигурност сте завършила някаква партийна школа.Не уточнявам коя партия Ви еобучавала но съм впечатлен.За пръв път някой успя да докаже ,че черното всъщност е бяло. Фактите са следните-Гласували за кандидата на ГЕРБ-40 349 .Гласували за кандидата на БСП-28658. Като прибавим 12 667 недействителни се получава 41 322.Това число е много по-голямо от това на ГЕРБ и резултата се обръща. А дори и да не се обръща не виждате ли нещо много съмнително в това или ние просто доказахме ,че другаря Сталин е бил прав като е казал ,че не е важно кой как ще гласува ,важно е кой ще брои гласовете
цитирай
242. анонимен - Идиот
28.07.2009 18:00
Имах един приятел, който казваше ,че всяка глупост си има теория.Ще взема и аз да стана партиен член ,като чета всичко тук няма значение на коя партия.Или да взема да си направя нова партия.Интересно какво ви говорят на партийните сбирки та започвате пламенно да защитавате някой или да го мразите според инструкциите.Тези ,които са станали партийни членове очаквайки някакви облаги ги разбирам.Другите с голия ентусиазъм са загатка за мен.
цитирай
243. анонимен - СИНИТЕ НАВЕДЕТЕ ГЛАВИ
29.07.2009 05:19
СИНИТЕ ДА НАВЕДАТ ГЛАВА И ДА СИ ПОМЪЛЧАТ ОЩЕ 4 г ЗАЩОТО СИ СПОМНЯМ КОСТОВ КАТО СЕ СГРОМОЛЯСА КАКВА ФИЗИОНОМИЯ ИМАШЕ!!! АЗ СЕГА СЕ УЧУДВАМ,КАКВО ИСКАТ ОТ Б.ДИМ.? АМИ,АКО ПРИЯТЕЛ НЕ Е ДО ББ КОЙ ДА БЪДЕ? КОЙ ЩЕ МУ Е ОПОРА! ДАЙТЕ СИН ДА Е А ? ЧЕ В ЕДИН МОМЕНТ ДА ГО ПОДХЛЪЗНЕ? АЗ СЪМ В МОМЕНТА В КАНАДА И ДА ВИ КАЖА,ЧЕ 80% ОТ БЪЛГАРИТЕ КОИТО ПОЗНАВАМ ИМАТ КНИГИТЕ НА БД И ГО ХАРЕСВАТ И СЕ ЧУДЯТ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ? СОРИ ,,да ви кажа,че в чужбина всички клавиатури са с латиница/аз си поръчах от Б-я клавиатура, да е и с кирилица/ затова не плюйте хората ,че пишат на латиница.
цитирай
244. анонимен - Сините хем се насраха на изборите, ...
29.07.2009 08:12
Сините хем се насраха на изборите,хем сега келешлъци ни продават.Искат те да размахват диригентската палка,те да управляват и кадруват в новото правителство.Хазяйничат в новия парламент все едно не са загубили,а спечелили с огромно мнозинство.Трудно се изтърпява тоя гьонсуратлък
цитирай
245. анонимен - кравата се тели вола го боли задника
29.07.2009 08:21
Къде бяхте досега бе червени боклуци. Защо невиждахте Емел Етем която по линия на СБ раздаваше милиони левове за ремонт на джамии и други несъществуващи обекти. Изпълнителите на ремонтите бяха турски фирми . Ако тези неща и още много подобни които вършеха ДПС и БСП не виждахте значи ГЕРБ е лекарството което ще ви помогне да прогледате.
цитирай
246. анонимен - Смешен плач
29.07.2009 10:00
анонимен написа:
Който не е гласувал няма право на мнение. Да си бе направил труда да отиде до секцията си. От гласувалите махнете "българските граждани" от Турция, които, знаем не изразяват гражданска позиция с гласовете си и сметките показват, че над 50 % от българите, с условно да ги наречем "право на мнение" са избрали Б. Борисов ( ББ). И:
1. Го избраха, защото и понеже не искат Ив. Костов и другите "познати лица" отново във властта.
2. Атака , каква изненада за всички, не поиска постове и длъжности в новото правителство - за разлика от любимите Ви "сини"
3. Хората отиват до язовира за риба с приятели, камоли да управляват държава. ББ има право да избере с кого да работи. Може би искате да назначи Р.Овч. за министър, а В. Топло за директор на, да кажем "Топлофикация"?
4. До сега проблемите на българите в чужбина бяха съзнателно неглижирани, а фактите сочат, че БСП никога не получава мандати от гласуващите извън България. Изводите оставям на вас.
5. Б.Димитров е публична личност от години и винаги е бил последователен в защитата на българщината. Той не е човек появил се в последния момент и най-маловажното, което може да се каже за него е, че е приятел с ББ. Б.Димитров е първо ерудиран, второ - принципен, трето - патриот и най-накрая всичко останало. Може би предлагате Илияна Йотова да се занимава с българите в чужбина? Или пък никой да не се занимава? Нали - няма да харчим от нашите пари за "предателите" напуснали България прогонени от "успехите" на СДС+ ДПС, БСП+ДПС ?
6. А ако не бяха промените в изборния закон точно преди изборите, изобщо нямаше да се занимаваме с това дали ББ трябва да има коалиция. Просто ГЕРБ щяха да отвеят всички. Така, че само на ББ му стискат нови избори!

Позволих си да го повторя, понеже не мога да го кажа по-кратко. Ще цитирам и още нещо'"БСП, ДПС, ДСБ са загрижени единствено, повтарям, единствено за личното благополучие на партийните си кадри. И яростта им срещу ББ е само, защото изтърваха кокала, а не понеже могат да направят нещо по-добро за България."
цитирай
247. marystaneva - 242
29.07.2009 11:25
242. анонимен,
Става ми ясно е, че сте посещавали само часовете по събиране. Според теб защо ли светът работи с проценти? Изчисляването на гласовете не е проста аритметика, но не е и толкова сложно, когато човек иска да бъде обективен. Дори по твоята "логика" разликата е само 973 гласа. Но начинът, по който си "решил" задачата, е грешен - затова е грешен и резултатът. Нали не смяташ, че всички недействителни бюлетини са били "ЗА" БСП? Или го вярваш?! Ако е така, си много зле...
Специално за теб - завършила съм Колеж по телекомуникации и пощи. Дори не бях отличничка - завърших с 4.70. Но по български език и математика винаги съм била добра. А да смятам с проценти ме научиха още в основното училище. Член съм на ГЕРБ от създаването на партията, но партийна школа нямаме. А в други партии никога не съм членувала.
Ти си този, който се опитва да манипулира хората. Или просто не знаеш да смяташ?
veselaj е математик и въпреки че не е привърженик на ГЕРБ, може да потвъди, че съм права.

цитирай
248. анонимен - До marystaneva
29.07.2009 11:40
Продължавам да се впечатлявам.Какви проценти ви гонят при мажоритарния вот където и само един глас е достатъчен за победа.Дипломката от колежа спокойно може да я хвърлиш.Напразно си похарчила парите на родителити си
цитирай
249. анонимен - До marystaneva
29.07.2009 11:45
Допълнение-събери гласовете за БСП и ДПС за пропорционалния вот и виж какво ще получиш.За ГЕРБ почти няма разлика в броя на гласовете и при двата вота.От къде са недействителните над 12 000 тогава
цитирай
250. анонимен - До marystaneva
29.07.2009 11:59
Ще те улесня максимално-гласували за ГЕРБ пропорционално-40 285 ,а мажоритарно-40 349.Разлика 64 гласа. Гласували БСП и ДПС пропорционално-40 303 .а мажоритарния на БСП получава 28 655 гласа.Разлика 11 648 .Това е математика ,а не литература
цитирай
251. marystaneva - 251. анонимен,
29.07.2009 12:47
И аз ще те улесня:
Добрич,
за КБ /БСП/:
пропорционално - 25650;
мажоритарно - 28655.
за ДПС:
пропорционално - 14653;
мажоритарно - 0 - ДПС в Добрич няма издигнат мажоритарен кандидат!
Недействителни от пропорционалния вот - 3127.
Недействителни от мажоритарния вот - 12667.
Разлика - 9540 човека, които отказват да гласуват за кандидат на друга партия. Толкова е просто!
Е, знаем че от ДПС бяха обещали да не издигат свой, а да подкрепят кандидата на БСП, но явно ги "изпързаляха". И не само там - да знаеш някъде БСП да е спечелила мажоритарно? Боли, нали?
Има и друго, което явно ти е убягнало. БСП /№6/ и ДПС /№4/ участваха самостоятелно на изборите, независимо какви негласни уговорки са имали. Не е коректно да сумираш подадените за тях гласове. Ако аз събера механично гласовете на другите партии, които бяха против тройната коалиция, знаеш ли какво число ще се получи?
Научете се да губите с достойнство. Или просто приемете резултата. Не е нужно да търсите "под вола - теле".
Спирам с уроците по математика - темата е друга.

Колежа го завърших през 2003-та - бях на 43. Нали не мислиш че майка ми, с "умрялата" и пенсийка, ми е плащала следването? Сирак съм от 14-годишна. Сама съм си плащала обучението. А ти май дори дипломата си си я купил?
цитирай
252. анонимен - До marystaneva
29.07.2009 13:55
Да много е просто .Точно хората от ДПС и БСП са отко.азали да подкзепят кандидата си.Като каза че си завършила колеж помислих че си около 30год.Сега гледам ,че си на 48 год .Първо да уточня че това с което се занимавам не зависи от това коя партия е на власт.Хората за които работя плащат само за свършена работа-много и качествено. Не ги интересува дали съм член на партия и на коя.Резултатите от изборите са ясни.Щом за теб 10-15% недействителни бюлетини и то само в полза на ГЕРБ е нормално аз мога само да го приема но ще ми разрешиш да се изсмея.Аз съм учил 1984-1985 год. По това време не се купуваха дипломи а се учеше а когато кандидатствах за едно място се бореха по 300-500 човека .Това го знаеш много добре.Добре си се ориентирала към партията партийните дела.Дано ти дадът някоя сладка служба -след като доказа ,че електоратът на ДПС е най-осъзнал се и е гласувал с празни бюлетини го заслужаваш .Аз сега съм в отпуск и се забавлявам .Заплата на баща ми беше 120 лв-умна си и ще се сетиш как съм се издържал. А това на ,което ти викаш колеж аз му викам ПУЦ- синът завърши колеж доста по-така от твоя така ,че имам представа от нивото.Успех в партийните дела
цитирай
253. анонимен - Да ни е честит кралят Слънце
29.07.2009 14:36
Ясно каза човекът:"...защото Аз така съм преценил."
"Аз поемам отговорност","Аз съм казал.."И още стотици изречения с нетърпящото възражения "Аз".Как мислите-тоталитаризъм ли е това?Не!Това е самият крал Слънце с неговото голямо "Аз".Честито!
цитирай
254. анонимен - Съгласен съм с 254, да ни е честит...
29.07.2009 15:28
Според мен, крайно време беше да изгрее на политическия свод подобен звезден обект, защото ако се обърнем назад ще видим, че за 20 години демокрация не сме се развили кой знае колко, нито като нация, нито като икономика, нито като държава. Даже смея да твърдя, че регресираме бавно и полека, най-вече в културно отношение. Затова се надявам едно авторитарно управление да обърне тази негативна тенденция. Колкото до откритото писъмце, което ни събра тук, мнението ми е, че авторката е доста предубедена, за да е обективна, но пък е хубаво, че открито заявява позицията си, за което я поздравявам най-сърдечно, въпреки несъгласието си с повечето нейни твърдения.
цитирай
255. анонимен - СПАСЕНИЕ НЯМА
29.07.2009 15:56
ПРОСТОТИЯТА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОСОКА, КАРИЕРИЗМЪТ ОТРИЧА ВСЯКАКВА ЧОВЕШКА СЪПРИЧАСТНОСТ. БЪЛГАРИЯ ИМА НРАВСТВЕН ПРОБЛЕМ, А НЕ ПОЛИТИЧЕСКИ. ЗРЕЛИТЕ ОБЩЕСТВА СА УСПЕШНИ, ЗАЩОТО ВЪЗПИТАНИЕТО В СЕМЕЙСТВОТО Е ПЪТ КЪМ ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО-- НЕ МОЖЕШ ДА ВЪРШИШ ПРОСТОТИИ, ДА СЕ ПРИМИРЯВАШ С ТЯХ, ЗАЩОТО ОТ МАЛЪК СИ НАУЧЕН КОЕ Е ДОБРО И КОЕ НЕ.
цитирай
256. marystaneva - 253. анонимен,
29.07.2009 16:23
Казах ти, че не можеш да смяташ! На 49 съм.
А на теб злобата ти пречи да мислиш трезво. От БСП очевидно са подкрепили кандидата си. Вероятно и партийният актив на ДПС също го е подкрепил - оттам идват повечето гласове за БСП на мажоритарния вот. Но обисновените хора, българските граждани от турския етнос, стават все по-образовани и започват да мислят самостоятелно. Младите знаят и български, ползват Интернет... Това вече никога няма да бъде онова население, което умишлено държахте непросветено /с изключение на партийните кадри/, за да можете лесно да го манипулирате.
Недействителните бюлетини не са "в полза" на някого - те просто са недействителни.
Личните нападки ще ги оставя без внимание. В КТП съм влязла с диплома от средното 5,55 и кандидатстудентски изпит по математика /държавна поръчка/, за който сама съм се готвила. Не е важно дали си учил "редовно" или "задочно" - важно е какво си научил.
А в ГЕРБ съм редови член от краен софийски квартал - не съм там за служба или привилегии, а заради идеи. Как ли съм работила 33 години без ГЕРБ да е на власт?! Аз съм уважаван, доказал се и успял човек, който си тежи на мястото. Имам три деца и две внучета, истински приятели и вяра, че добрите и честни хора сме повече от другите. И не се срамувам от себе си. А ти си анонимен...
цитирай
257. анонимен - Ясно каза човекът:". . . за...
29.07.2009 16:27
анонимен написа:
Ясно каза човекът:"...защото Аз така съм преценил."
"Аз поемам отговорност","Аз съм казал.."И още стотици изречения с нетърпящото възражения "Аз".Как мислите-тоталитаризъм ли е това?Не!Това е самият крал Слънце с неговото голямо "Аз".Честито!


Да ни е честит!И аз това казвам.Избирател съм на ГЕРБ и се радвам,че ти се радваш с нас.Предложи го за нов български цар(или крал щом предпочиташ) и ще гласувам с две ръце за него.
цитирай
258. анонимен - До marystaneva
29.07.2009 17:21
Радвам се ,че такива образовани и способни хора има в ГЕРБ.Това ,което пишеш вярваш ли го.Аз тази тема я започнах защото имам приятел ,който беше в избирателна комисия в Добрич и ми обясни фокуса-Хората от ДПС си гласуваха за БСП но понеже имената им показват какви са , а и външния вид също просто не са получили втори печат -затова са недействителни бюлетините ,а не защото са празни или задраскани.Да са ти живи и здрави децата и внуците и да се радваш на правнуци .Личните нападки ги започна ти .Това е истината.В Хасково беше същото.Наистина не мога да разбера защо числата ти се опъват или така силно вярваш в партията -знам ,че ти си права когато съгрешиш дори звучи ли ти познато.
цитирай
259. marystaneva - 259. анонимен,
29.07.2009 17:58
Избирателните комисии се състояха от по седем човека, представители на различни партии. Отделно от това, всяка партия има застъпници и наблюдатели. Да не искаш да кажеш, че всички са си мълчали? Добрич и Хасково са градове, а не някои забутани селца - съжалявам, но просто не вярвам на твоя приятел!
цитирай
260. анонимен - До marystaneva
29.07.2009 18:14
Но печата е само един.Освен това на мястото където се поставят печатите имаше нарисувани едни правоъгълници които много наподобяваха печата.Наблюдателите и застъпниците люпеха семки отвън и никой не е гледал дали печатите са два.Действително нямам думи.И аз не вярвах но попитах няколко колеги дали са обърнали внимание дали имат по два печата на бюлетините преди да ги пуснат всички вдигаха рамене ,а те са от колеж нагоре.Дали вярваме в нещо или не не означава ,че го няма.Добре недействителните бюлетини за страната са около 2%.Как там са 12 и за теб е нормално.
цитирай
261. marystaneva - 261. анонимен,
29.07.2009 19:35
Аз също бях член на СИК. В моята секция №254620044 в МИР 25 - София-град, от 368 гласували, 356 човека гласуваха мажоритарно /12 недействителни бюлетини/ и 366 - пропорционално /2 недействителни бюлетини/. Всяка недействителна бюлетина /всички си имаха по 2 печата/ се оглеждаше от всички членове, за да си кажат мнението и едва тогава се обявяваше за недействителна. Застъпниците си вършеха работата, дори присъстваха на броенето.
Първият печат се слага на определеното място /в единия правоъгълник/ преди да се подаде бюлетината на избирателя, а след като е гласувал, не му се позволява да я пусне в урната преди да се сложи втория печат. Отворът на урната постоянно е закрит с лист хартия, която се маха след слагането на втория печат от член на СИК. Членът на СИК, който слага двата печата, следи и отговаря за това. Останалите също внимаваме.
Не казвам, че е нормално процентът на недействителните да е толкова висок. Възможно е някои партии да не са си подбрали добре застъпниците, наблюдателите и членовете на СИК или да не са ги инструктирали добре, но отговорността си е тяхна, а не на ГЕРБ.
И ако твоите познати са се отнасяли по-отговорно към задълженията си, за които им се плаща в изборния ден, може би там нямаше да има толкова недействителни бюлетини. Защо не се сърдиш на тях? Всеки член, застъпник или наблюдател има право да сигнализира дори само при съмнение за нарушения. Ако някой не си е свършил работата, а е отишъл само да изкара 30 лв, аз нямам вина.
Да допуснем и друго - ами ако по-голямата част от недействителните /с 1 печат/ са били за кандидата на ГЕРБ, а не на БСП? Аз на кого да се сърдя?
цитирай
262. анонимен - До marystaneva
29.07.2009 21:35
Аз винаги съм бил противник на лепенето на етикети или слагането на група хора под общ знаменател заради принадлежност към някоя партия.За ГЕРБ като нова партия на първо четене се вижда ,че има както много стойностни хора така и хора на които трябва да се гледа резервирано.Дано неподходящите отпаднат бързо .Мисля,че всички искаме нещата да се променят в правилната посока.В момента имам повече роднини и приятелеи в САЩ и Испания отколкото в България.Синът също Ходи в Америка .Сега се върна но ако тук продължаваме да вървим назад и настрани пак ще бяга .Нещата не ми харесват въпреки ,че доходите ми са доста високи за нашите стандарти.Така ,че желая успех на ГЕРБ и ако направят така ,че децата ми да живеят и работят тук на другите избори може и да отида да гласувам и то за тях .Ако децата ми ги няма в България ГЕРБ ще загубят техните гласове зщото те гласуваха за тях.Аз както казах не гласувам от 1990 год
цитирай
263. анонимен - anonimen
30.07.2009 12:37
Трябва да се опитаме да погледнем реално на ставащите събития! С ясен поглед да прозрем истината, а не всеки да я гледа от своя ъгъл - Тук ни е грешката, т.с., както на Нас ни Харесва...Аз лично очаквам глобална промяна във всяка една сфера на живота ни, но не си мисля, че това ще стане със замах от Премиера и Правителството.Колкото да са здравомислещи и стабилно действащи, БАТАЦИТЕ ОТ предишните правителства няма да се изчистят толкова бързо.Трябва време!!!! Имайте търпение и всичко ще си дойде на мястото, така както сме си го представяли!!, но вече в РЕАЛНОСТ. Ние Българите много обичаме да ПЛЮЕМ ДРУГИТЕ, без да осъзнаваме ИСТИНАТА.Б. Борисов е твърде Земен и Реален човек, може би за това употреби думата - Приятел - за Б.Димитров. Неслучайно Го подкрепя - ИМА ЗАЩО ДА РАЗЧИТА на Б.Д. След време ще се убедим, че на нас българите ни трябва ЖЕЛЯЗНА ръка, за да вървим напред, вече Я имаме. Повярвайте и Вие!
цитирай
264. анонимен - koi me pita
30.07.2009 12:45
ama ako me pitat, niamm nujda ot toz drugar (Божидар Димитров) da se griji za mene, ne viarvam i da se opita, tai che za men tva e priatelsko naznachenie, razpredeliane na sofrata..koeto naivnite misleha che BB niama da pravi. Izvinete za latinicata
цитирай
265. анонимен - http://www. dw-world. de/dw/a...
30.07.2009 14:02
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4528470,00.html?maca=bul-standard_feed-bul-619-xml
цитирай
266. анонимен - До 264
30.07.2009 14:30
Много ще ми е интересно да споделиш мислите си след като някой път не дай си боже усетиш ЖЕЛЯЗНАТА ръка да те стиска за гърлото.Иначе сега е готино ,че тя ще стиска чуждите вратлета ,а ние ще гледаме сеир.В това сме ненадминати.И понеже прогнозите са ,че хляба ще е кът поне зрелища да има
цитирай
267. анонимен - Госпожо като не ви харесва Бате ...
30.07.2009 14:59
Госпожо
като не ви харесва Бате Боико
отидете в Северна Корея там ВАШИЯ СОЦИАЛИЗЪМ(КУМОНИЗЪМ) вече е озрял
ще ви чакат със отворени обятия
мам... мръсна червени боклуци
цитирай
268. анонимен - До 268
30.07.2009 17:31
Ако висококосъдържателния ти коментар е към мен 267 ще ти кажа ,че съм господин или другар ако така повече ти харесва.Не съм казал че не ми харесва или ми харесва Бате ти Бойко.Няма да се женя за него.Просто е смешно всичко да се крепи и да се свърши от един човек .Какво ще стане ако утре самолета в който пътува падне случайно .Понеже всичко е свързано с неговата личност ,а не с някаква система ,която да не позволява лошите неща като кражби ,далавери и измами да стават кокво ще стане.Старата песен на нов глас и от други певци.Иначе и министърчетата От ГЕРБ са юначаги .За всеки се оказа ,че има нещо .Сега прочетох, че земеделският министър е бил човека дето ни хранеше с 20-годишно ирландско месо.Може и да са комунистически провокации
цитирай
269. анонимен - Охо, червените и сините вече под...
31.07.2009 08:23
Охо,червените и сините вече подготвят "случайно" падане на самолета на ББ.А избори не могат да заграбят властта и ще опитат други средства и методи.Издавате се още от сега.
цитирай
270. анонимен - до 270
31.07.2009 09:56
Подготвят ти цървулите да хващаш гората.Ако червените ги беше много страх от Б Б досега да са я свършили тая работа не мислиш ли.Той е техен човек
цитирай
271. анонимен - Да, техен. Както и сините са още п...
31.07.2009 13:13
Да,техен.Както и сините са още по-техни.Даже шефовете им първите години бяха партийни членове и хора от ДС.Мисля,мисля.Хубаво го мисля.
цитирай
272. анонимен - До 272
31.07.2009 14:41
Всеки може да си мисли каквото си иска.Дали нещо ни харесва или не, не означава ,че не е така.Аз мисля,че е техен продукт ,ти мислиш ,че е принца ,който ще убие триглавата ламя-времето ще покаже кой е бил прав.А колкото до сини червени ,зелени ,оранжеви ,шарени и незнам какви още-20год гледам едни и същи мутри в парламента само ,че седят на различни банки.Колежката ми пък си мечтае да спечели 6-тица от тотото но не пуска фишове.
цитирай
273. marystaneva - Дали сме по-различни?
31.07.2009 15:06
http://marystaneva.blog.bg/politika/2009/07/31/dali-sme-po-razlichni-ot-tiah.372339
цитирай
274. анонимен - Много рано почнаха да недоволстват ...
31.07.2009 17:04
Много рано почнаха да недоволстват тия комунисти.
Дано забравят какво е това да са на власт, и да правят поразии на воля.
Ще им се ствръдне хляба.
цитирай
275. imotitrayana - Най - добре говори този който има какво да каже
31.07.2009 17:25
Първо - хора /като другарката написала писмото/ който не гласуват , НЯМАТ ПРАВО да опрекват никого , първо испълнете своя дълг към държавата и тогава рогайте другите.


Второ - колко от тези хора който са против такова министерство са живяли в чужбина /нямам в педвид Турция/ .

Не защитавам никого , оставете хората за някакъв период да изплуват от наследството което и остави другарят Станишев и ако за нещо гершат тогава ще видим.

Затова сме на този хал дами и господа , дайте първо своя глас когато и където трябва , а пък ако се смятате за по можещи в делата може и да ви ижберем.

С уважение към всички.
цитирай
276. анонимен - Do imotitrayana
31.07.2009 17:47
Кое Ви кара да мислите ,че точно този път сте дали гласа си когато, където и за който трябва.Така най-вероятно сте си мислили всеки път когато сте гласували до сега.После какво е чувството като разберете ,че сте се излъгала.Аз такива проблеми нямам-не гласувам от 1990 год и си псувам на воля всички.
цитирай
277. marystaneva - 277. анонимен,
31.07.2009 19:53
Животът е пълен с проби и грешки. И все пак предпочитам да сгреша и да си понеса последствията, отколкото някой друг да решава вместо мен. А ти чакаш някой друг да ти свърши работата. Ако се получи, ще бъде добре и за теб. Ако не се получи, псуваш и не носиш отговорност за нищо, дори пред себе си. Съжалявам, но аз съм отговорен човек и не разбирам такова поведение. Ако се чувстваме граждани на страната, трябва да поемем своята отговорност за бъдещето на държавата си. Иначе сме просто население, което обитава тази територия.
цитирай
278. анонимен - Браво Георгиев аз съм с теб.Дано и други БЪЛГАРИ ГО ПРОУМЕЯТ.
31.07.2009 21:43
[quote=Винаги ще има ЗА МОЯТА ДЪРЖАВА.Един се намери да бъде откровен с народа и ние ще го унищожим типично по български.После се сърдите на Доган.Пазете новото правителство.Вижте па
цитирай
279. анонимен - Като не гласуваш
31.07.2009 22:08
Като не гласуваш, няма какво да се обаждаш или да псуваш някого, защото щом не гласуваш на теб очевидно не ти пука за тая държава. Не ти пука до толкова, че да отделиш 20 мин за гласуване.
цитирай
280. анонимен - анонимен
31.07.2009 22:38
Защо се говори за министерството на Б.Димитров? Той няма министерство.Затова е министър без портфейл.И защо смятате,че българите по света нямат нужда от нас?Бесарабските българи как се чувстват немили недраги?Знаете ли,че когато говорят за Българият-плачат.А ние тук плачем да избягаме в чужбина.Много ви е лесно.Тези хора имат нужда от нас,за да разберат,че не са забравени от родината,майка България.Приветствам това,че някой се е сетил за тях.Крайно време беше.По добре НАШИТЕ пари да помагат на българите по света, а не да уча мюсюлманчетата на корана в родината ми.
цитирай
281. veselaj - Първо - хора /като другарката на...
01.08.2009 07:47
imotitrayana написа:
Първо - хора /като другарката написала писмото/ който не гласуват , НЯМАТ ПРАВО да Опрекват никого , първо иСпълнете своя дълг към държавата и тогава рогайте другите.
Второ - колко от тези хора който са против такова министерство са живяли в чужбина /нямам в педвид Турция/ .

Не защитавам никого , оставете хората за някакъв период да изплуват от наследството което и остави другарят Станишев и ако за нещо гершат тогава ще видим.

Затова сме на този хал дами и господа , дайте първо своя глас когато и където трябва , а пък ако се смятате за по можещи в делата може и да ви ижберем.

С уважение към всички.


Първо,не съм гласувала за ББ, но това не означава, че не съм гласувала, нито че съм "другарка".
Второ, в мрежата имаше доста изказвания на българи в чужбина (имам предвид Франция, САЩ и т.н.) против назначаването на Б. Димитров.
Трето, преди да започне да пише, човек освен да има какво да каже, не е зле да научи малко правописа. Че нещо май не върви хем да защитаваш "българското", хем да пишеш абсолютно неграмотно.
281. анонимен, знам, че няма министерство. Не става въпрос за това. Българите в чужбина сигурно имат нужда от нас. Но едва ли от министър. Не знам дали ще сме толкова разпалени, ако в турското правителство назначат министър на турците в България. Бесарабските българи са поданици на друга държава. Не можем да се месим във вътрешните работи на други държави, както и да допускаме намеса в нашите.
цитирай
282. marystaneva - veselaj,
01.08.2009 10:26
Б. Димитров вероятно щеше да е просто председател на Комисията по култура и пак щеше да отговаря за българите в чужбина.
Това, че сега е министър, е благодарение на твоите хора от Синята коалиция, които се опитаха да кадруват в кабинета на Бойко. Да си бяха мълчали, а не да говорят за "принципи". Нали все пак подкрепиха правителството?
"ОТИ ГИ РУЧАХТЕ ЖАБЕТАТА ТОГАВА?!"
Съжалявам, днес нещо съм "кисела", а и кафе още не съм пила... Вината не е твоя.
цитирай
283. анонимен - До всички гласуващи
01.08.2009 11:04
Гласуването не е разходка до урната ,а отговорност..Вие сте навредили много повече на страната от тези ,които не гласуват-първо гласувахте за СДС, след това ни натресохте мадридския чудотворец,сега примирате от кеф и се прехласвате по поредното чудо.Кой ви каза ,че вашите проби-грешки са по-доброто от негласуването.Когато знаете за кого гласувате и за какво гласувате тогава може да носите отговорност.Сега просто сте пионки-изсипахте гласовете си за ГЕРБ без да знаете и познавате 98% от хората маскирани зад тези четири букви.Иначе клишето -гласувам за промяна го чувам вече 20 год ,а промяната е все в грешната посока
цитирай
284. анонимен - Българите в чужбина сигурно имат ...
01.08.2009 12:32
veselaj написа:

Българите в чужбина сигурно имат нужда от нас. Но едва ли от министър. Не знам дали ще сме толкова разпалени, ако в турското правителство назначат министър на турците в България. Бесарабските българи са поданици на друга държава. Не можем да се месим във вътрешните работи на други държави, както и да допускаме намеса в нашите.


ръсиш абсолютни проистотии.Българите имали нужда от нас,но не и от министър.И как имат тая нужда от нас.Ще им пратим по една мартеница и една картичка с изгледи от България.Ще им кажем-ама моля ви се ние много мислим за вас!Защо си против задграничните българи,а за разни араби,турци,африканци,китайци дето се заселват тук дума не обелваш.Срещу тях нищо против нямаш.Е що така?Само против българите си.
Кой ти каза че в една турция няма министерство на "външните турци" както те си ги наричат.Ти досега на ушите си ли седя,та не си чула,не си видяламне си разбрала.И пишеш точон наопаки на това което е при комшиите.
А тая линия,че дайте да не се интерсуваме от своите задгранични малцинства,щото видите ли било намеса във вътрешните работи на суверенни държави беще официалната линия по комунистическо време.Госпожа весела добре е поработила навремето като партиен агитатор по живково време.И сега я издават тия назубрени клишета,които по навик използва оттогава.аз защо казвам,че в сините редици има повече комунисти може би отколкото дори в БСП.Първият ви партиен шеф Желев беше и си остава марксист.И още десетки като него имате.Яд ви е,че бат ви Бойко не е свързан с такива ченгеджийски истории и започва на чисто.
цитирай
285. veselaj - Точно така. И бия негрите.
01.08.2009 12:37
Точно така. И бия негрите.
цитирай
286. анонимен - Ами защо ги биеш?Това е расизъм!
01.08.2009 13:45
Ами защо ги биеш?Това е расизъм!
цитирай
287. анонимен - Що ли се ядосвам?
01.08.2009 14:57
щом не си гласувала за Борисов,какво му даваш акъл.Аз не гласувах за тройната коалиция,но това не попречи да направи Доган на приятелката си министерство с раздут щат и да сучат много,ама много пари от същия тоя бюджет за който си ревнала.Няма начин да не си някоя дърта проста комуняга с големи претенции.Такива като тебе ни докараха до тоя хал,да ходят децата ни по чужбина.Що ли се ядосвам на тая безмозъчна червена тухла?!
цитирай
288. анонимен - Министър без потфейл!
01.08.2009 15:40
Ако имаше контрол на парите ни, които държавата прибира от нас, надали щеше да има такъв министър.Въпросът много лесно ще се реши - към Външно министерство се открива отдел, който да се занимава само с въпросите на българите, извън България. Така няма да има командировки,делегации,посрещане, изпращане,т.н., ще се намалят разходките за щяло-нещяло до далечни краища на света. С по-малко персонал, много работа може да се свърши.Няма да има обзавеждане на кабинети и т.н.
За да пиша така, от много неща съм лишена!Първо инвалид с чужда помощ - боря се сама, никой не те поглежда, второ няма закон, който да ме защити от физически и духовен тормоз, може и да има, но това е една дълга процедура, която няма край. Иди доказвай, че нямаш сестра, а имаш брат. Е,драги млади хора, които ругаете и давате различни мнения,помислили сте и за този момент. Защо така се разпилява народната пара - вашата пара, парата на вашите родители, на вашите баби и дядовци. Втасах ме, че и министерство да правим в министерство с министър без портфейл! Помислете и пишете!
цитирай
289. анонимен - Така, така 218 -друго си е да си синя ...
01.08.2009 15:46
Така ,така 218 -друго си е да си синя тухла.Те червените не стават за нищо но сините са супер.А за това децата ни да ходят в чужбина сините тухли имат сериозен принос. Ако си свалиш сините очила може и да видиш и нещо друго
цитирай
290. veselaj - 289. анонимен, радвам се, че поне ...
01.08.2009 15:56
289. анонимен, радвам се, че поне някои хора са разбрали за какво съм писала. Точно така - харчат се едни пари за приятели, но пак ще събираме пари за болни деца. Точно за това се опитвам да привлека вниманието - за да има повече пари за инвалиди, за деца с увреждания, за камери по пътищата. Ама ние почваме от българите в чужбина. Всичката Мара втасала, кусур и китката.
цитирай
291. boristodorov56 - Ако БД не беше освидетелстван от Държавна сигурност като техен човек -
01.08.2009 16:21
бъдете сигурни, че никога нямаше да бъде нещо по-различно от уредник на музий в някой общински център като Червен бряг, например.

Въпросът е принципен - морално ли е хора на Червеното Гестапо - пък бил и който и да е той - да участвува в едно уж дясно правителство - с Премиер, който сам декларира, че мрази комунистите?

В цялата ситуация има поне пет нелепи момента, които не пречат на ББ, но петнят държавата България.

Така, както го петни и Георги Първанов - Гоце!

А Бойче Рапона се прави на велик!

И "по-велики" от него са се осирали до ушите!
цитирай
292. emil60 - Надявам се, не не само пишете,
01.08.2009 19:19
но и четете. Ако внимателно сте прочели всичко написано дотук, значи сте си направили верния извод...
цитирай
293. emil60 - Ако не сте,
01.08.2009 19:20
прочетете коментарите още няколко пъти... До истината се стига доста трудно...
цитирай
294. marystaneva - 291, 292, А Синята коалиция подкрепи правителството!
01.08.2009 19:26
veselaj, boristodorov56,
Защо не зададете тези въпроси на Мартин Димитров и на Костов? Нали ставаше дума за "принципи"? Ние от ГЕРБ много добре знаем откога БД е приятел на ББ. Човекът дори беше гост на учредителното събрание на ГЕРБ в НДК преди три години. И бившите му колеги от БСП също го знаеха - не се е крил. Като сте толкова принципни, защо допуснахте СК да подкрепи правителството на ГЕРБ? Вашите лидери не ви ли поискаха мнението по този въпрос? Явно не им пука много за вашето мнение. Добре че в СДС все още не са се свършили разумните хора и този път взеха правилното решение. Надявам се да са останали такива и в ДСБ.

292. boristodorov56,
Това че други "са се осирали до ушите", си е техен проблем. Аз те уверявам, че това правителство ще изкара успешно поне два мандата. Не защото Бойко "се прави на велик", а защото е истински. Не по високопарните думи, а "по делата ще ги познаете".

254. анонимен,
Вярно е, че ББ често използва думата "АЗ". Но те уверявам, че всяко негово решение преди това е обсъдено, всеки си е казал мнението, което по йерархията е стигнало до Изпълнителната комисия и до лидера. Така /отдолу-нагоре/ номинирахме и кандидатите си за народни представители и гласувахме кандидатурите им на областното си събрание. Който събра повече гласове, той влезе в листите. Затова в ГЕРБ нямаше брожения, за разлика от други партии, чиито лидери редиха листите "на тъмно".
И когато той казва "АЗ", това означава, че той поема отговорността за взетото решение, а не че току-що нещо му е хрумнало. Отстрани може да изглежда по друг начин, но това са фактите.
цитирай
295. marystaneva - 294. emil60,
01.08.2009 19:33
emil60 написа:
До истината се стига доста трудно...


Понякога дори болезнено-трудно...
цитирай
296. анонимен - Тя всичката мара не е втасала, ами в ...
01.08.2009 21:05
Тя всичката мара не е втасала,ами в предишните 50 години за да не си разваляме отношенията с руснаците,сърбите,румънците,гърците,"македонците" допуснахме пълното безхаберие на държавата към българите живеещи в тия страни.И не говорете глупости.Нали тъкмо вий при управлението на Станишев го нападахте,че нищо не правел за българите зад граница.И Симеон нападахте със същите мотиви.Били антибългарски премиери,щото не им пукало за нашите мили сънародници.Я си спомнете хубаво,какво сте писали и говорили.Що сега се извъртате на 180 градуса?Обвинявахте точно по тая националистическа линия Симеон и Станишев в предателство на националните интереси.Май сега предателите сами се разкриха.А,какво ще кажеш Весела по тоя повод?Трябва ли да ровим в старите вестници и да видим кой какви ги е приказвал? Неискрени сте и нечестни.С такива като вас на Бойко хич няма му е лесно.Самите вие тичате от партия в партия.Сменяте убежденията си ежедневно и ежечасно.Човек не може ви разбере какви сте всъщност и какво искате.Нямате никаква принципна позиция с която по мъжки да излеете пред обществото.И след 10 години пак да я отстоявате.Вие въртите цигански номера.Веднъж тъй,втори път наопаки.Не сте сериозни хора.Затова с тия дребнави заигравания и интриги не се чудете че все по-малко избиратели ще имате занапред.Хората не са дебили за каквито погрешно ги смятате.

Загубите на България от корупция,злоупотреби и далавери,и от спрените еврофондове са милиони и милиарди.Десетки,ако не и стотици пъти по-големи от разходите за едно подобно,необходимо министерство.Загубите ни са огромни,обаче никой не повдига тоя въпрос,а Весела трепери за стотинките отделени за тия наши сънародници.Дето се вика на брашното евтини,на триците скъпи.Та и вашата работа.
цитирай
297. анонимен - do Veselaj
01.08.2009 21:22
Напълно съм съгласна с теб Весела! От изписаните глупости на недоизтризнели махмурлии лъха наивен оптимизъм. Няма нищо лошо в това човек да е оптимист, но който е казал "На прехвалени ягоди с голяма кошница не ходи!" ,знае защо го е казал. Ще поживеем и ще видим как ще бъдат изхарчени парите ни, защото и аз съм на мнение,че София не е България. Само дано и г-н Борисов го знае, защото от високопарните му думи това не се разбира! Ние свикнахме да играем ролята на опитни мишки, така че и опитите на ББ ще изтърпим. Само дано лабораторията не се окаже опразнена и от ниговите опити, защото тогава няма да има кой да слуша постоянното "АЗ"..... На песимистите - горе главата, а на прекалените оптимисти- по-кротко! Успех на реалистите!
цитирай
298. emil60 - анонимен
01.08.2009 23:04
анонимно благодаря
цитирай
299. анонимен - От 20 години насам се използва ум...
02.08.2009 07:29
От 20 години насам се използва умишлено тактиката за дестабилизация на българските правителства.На хората им промиват мозъците. Карат ги да избират,след това се пуска директивата, изборът не е правилен.Някой отгоре решава,че той трябва да определя кое е правилно и кое не.И хората се хващат на тая въдица.
Бреех,за тоя гласували-не става,оня избрали пак същото.А истината е много по-прозаична. Умишлено се атакуват всички български правителства(и с Иван Костов беше така).Умишлено се дестабилизират и държат в напрежение.Умишлено се дестабилизира българската държава и се поддържа нарочно слаба.А хората това не могат да го разберат. Гласуват,гласуват,накрая някой им пуска мухата-вие трябва да сте недоволни,да негодувате и скърцате със зъби.Пак направихте лош избор.Затова е така.

И кой е тоя някой дето има интерес от слабата дуржава и беззаконието?Ами спомнете си какво ви припяваше хубавото Наде Михайлова от тиви екрана цели 10 години-по-малко държава,по-малко-държава.А в това време благоверният и (вече бивш) приватизираше гаражите на ЦК на БКП.И хиляди други още разграбваха тая страна.И продължават да го правят.Ето тия типове създават една остра конфронтация.Разделяй и владей.И граби,докато водиш балъците за носа в погрешна посока.Ето заради тия хора няма стабилни български правителства и свястна държава.И нарочно няма такива,щото не е в техен интерес. Те имат интерес беге да бъде един разграден двор.И всеки от тях да върши квото си ще.Комшиите на север,запад и юг имат същите интереси.Една слаба България,слаба държава,слаби беге правителства.И тъй външните и вътрешните интереси на криминалните групировки отлично си съвпадат.А вие съскайте срещу Командира,срещу царя,срещу Сергей.Използват ви едни ловки мошеници и вие ставате тяхна маша,измекяри на техните частни интереси.Казват ви това правителство е лошо и вие повтаряте зомбирани със затворени очи като папагали-да,лошо е.А хитреците си плетат кошницата във вреда на вашите интереси.
цитирай
300. veselaj - 297. анонимен, кои сме ние, които ...
02.08.2009 08:57
297. анонимен, кои сме ние, които сме се извъртяли на 180 градуса. Аз лично не съм.
цитирай
301. анонимен - неадекватно писмо
02.08.2009 09:31
Просто такова неадекватно мислене не съм виждал скоро. И си мисля, че ако сега има пак избори Бойко ще спечели с повече.
цитирай
302. анонимен - Идиот
02.08.2009 11:24
Ще ви кажа как ще разберете ,че страната се е оправила-когато тези които ходят да гласуват станат под 25 %.Това според мен е индикатора ,който показва ,че за хората няма значение кой ще дойде на власт и ,че много малко неща ще зависят от политиците.Тези високи проценти на гласуващите в България ,на които толкова се радвате показват само ,че хората продължават да се надяват на поредния спасител .Така ,че когато чуя, че са гласували едва 20% ще съм сигурен ,че вече сме станали държава ,а не феодално владение на поредния месия и кликата около него.
цитирай
303. анонимен - ББ е обещал министерски пост на БД и ...
02.08.2009 21:24
ББ е обещал министерски пост на БД и изпълнява обещанието си. Човек трябва да държи на думата си.
цитирай
304. анонимен - Здравейте Йорданова,
02.08.2009 21:31
Прочетох с интерес писмото ви. Въпреки важните дела в държавата, която Станишев и Доган оставиха в незавидно състояние, ще отделя време и умствен капацитет, за да Ви отговоря.

Божидар ми е приятел. Вие също, надявам се, имате приятели и знаете, че те са с Вас в трудни моменти. Ние, с Божидар направихме една кампания, в която вложихме много ум, сърце......
......................
.......................
......................
......................
.......................
.......................
......................
......................
(продължението гледайте в Шоуто на Слави, там участвам редовно)

С уважение към моите поданици:
Генерал, министър-председател Бойко Борисов

Аз командвам и Костов няма да кара влака!
цитирай
305. giorgiocbr - Весела,
02.08.2009 22:10
Това което си изтрескала по повод бесарабските българи е нечовешка глупост, и освен ако не си я написала в момент на синя злоба и временно умопомрачение, нямаш никакво друго оправдание.

Започвам коренно да си променям доброто мнение за теб /въпреки комичното ти синьо сектанство/.
цитирай
306. анонимен - Номер 305. !Голяма грешка си нап...
03.08.2009 07:05
Номер 305.!Голяма грешка си направил.Трябваше да се подпишеш накрая не Генерал,министър-председател Бойко Борисов,а Министър-председател: генерал Бойко Борисов.Аз ли да та уча бе Бойко?Гласувах за теб и сега щом си при Слави се подписвай като хората,номер 305.Приятно участие в Шоуто заедно с Лостов,Мостов и компания.
цитирай
307. veselaj - 306. giorgiocbr, любопитно, с к...
03.08.2009 08:13
306. giorgiocbr, любопитно, с какво не си съгласен за бесарабските българи? прочети коментар 209. И се замисли колко още трябва да се направи за българите в България. Пък и аз съм против назначамването на министри по приятелска линия. Както и против двойните стандарти. Нали това най-много ни дразнеше у тройната коалиция. Докато има двойни стандарти, ще има и корупция, и скандални сделки и ,уви, спрени пари от Европа.
А при вашия човек двойните стандарти стават правило. Примери: Ц. цачева излиза в ненадеен отпуск (въпреки че гласуваха да нямат ваканция). Пращат самолет за превоз на болен моряк. Добре, но дали подобна екстра ще има за всички. Защото в търновската болница липсват ковьози за недоносени бебета. Заменките все пак ще си останат такат, както са, въпреки многото приказки.
И това е още преди да са започнали.
цитирай
308. marystaneva - 308. veselaj,
03.08.2009 10:25
Независимо какво е казал ББ /може би за да подразни някого/, много добре знаеш, че назначението не е просто по приятелска линия - иначе можеше да назначи всичките си приятели за министри. Двойни стандарти няма - и приятели е уволнявал, ако се издънят. Не разбирам какъв ти е проблема председателя на НС да излезе в кратък отпуск именно сега, когато няма какво да председателства, защото парламентът няма да има заседания?
За самолета: "Добре, но дали подобна екстра ще има за всички."? - Дай боже да не се налага да е "за всички"!!! Но когато се налага, се прави и ще се прави. И за болниците ще има грижа и за други неща, но дайте малко време на хората! Нека спокойно намерят начин да запълнят дупката от 2,5 млрд в бюджета и да подготвят законите по такъв начин, че да нямат "вратички". Това не може да стане за по-малко от месец. Дайте им онези 100 дни! И ако няма резултати, ако няма започнати и свършени неща, самата аз ще ги критикувам.
Но ако се справят, ти дали ще го признаеш? Или ще искаш все повече неща и все по-невъзможни срокове? Така може и "да се счупи машината". Тогава може би ще си доволна, че си излязла права, като че ли това кой е прав и кой - крив е най-важното? А не е ли по-добре за България и дори за самата теб, ако се окаже, че си сгрешила?

http://www.extremecentrepoint.com/?p=251
цитирай
309. veselaj - 309. marystaneva, разбира се, че ще ...
03.08.2009 10:48
309. marystaneva, разбира се, че ще призная, ако се справят. Засега виждам популистки ходове и двойни стандарти. И ако сте честни хора, сте длъжни да го признаете. Иска ми се да вярвам, че ще е временно. Но аз съм стар човек и съм се убедила в поговорката "денят си личи от сутринта".
цитирай
310. marystaneva - 310. veselaj,
03.08.2009 14:11
Има и други поговорки, не по-малко мъдри:

"Бързата работа - срам за майстора.";
"Бързата кучка слепи ги ражда."

Имай малко търпение! Нека комисиите да си свършат работата и парламентът да започне да заседава. Тогава пак ще говорим. И не забравяй, че изпълнението на обещанията ще започне скоро, но ще се случва постепенно през за 4-годишния мандат, а няма да стане за 4 месеца. Все пак ГЕРБ не разполага с вълшебна пръчица.
цитирай
311. анонимен - Идиот до 311
03.08.2009 14:30
Правилно .Даже някои ще се случат и след 4 год както каза новия финансов министър.Сега имало световна криза.Понеже си запознота с кухнята на ГЕРБ един кухненски въпрос-новият земеделски министър не е ли юнака дето ни хранеше с 20годишно ирландско месо.Големите европари спряни ли са или са откраднати.В другите европейски страни също има дела срещу измамници но на тях финансирането не им е спряно.ЕНП не удари ли една рамо на ГЕРБ като спря парите и го отнесохме всички.Но това са разсъждения на идиот все пак
цитирай
312. анонимен - Да.На идиот от ДПС
04.08.2009 00:34
Да.На идиот от ДПС
цитирай
313. veselaj - 312. анонимен, и на мен ми минават ...
04.08.2009 07:44
312. анонимен, и на мен ми минават същите "идиотски" мисли. Вчера прочетох още, че осигуровките все пак няма да бъдат намалени, че скандалните назначения на дипломати от БСП ще си останат (въпреки многото приказки), че Искров също ще остане на поста си... Тия хора или едно приказват друго вършат, или не знаят нито какво приказват, нито какво вършат.
marystaneva, никой не очаква вълшебства. Но поне да не се приказват и вършат глупости. Какво стана с "парите ни ги пускат като награда за българския народ". Не че съм повярвала на тази глупост.
цитирай
314. анонимен - Идиот до 313
04.08.2009 08:44
Това за месото обаче е вярно -имаш компютър ,направи справка .Може да съм идиот но не искам да ям месо ,което става само за кучешка храна.Сега прочетох, че Франция трябва да връща 500 милиона евросубсидии -френските много честни фермери ги пооткраднали.Така ,че съм прав и за еврофондовете и ЕНП. Аз не съм член на никаква партия и не гласувам от 1990 год.Само гледам спектакъла и как с готовност си затваряте очите ако магариите ги вършат наши хора и какви страшни борци за справедливост ставате когато се касае за БСП и ДПС.А във чудеса спрях да вярвам още когато разбрах,че няма Дядо Мраз или както е сега Дядо Коледа.
цитирай
315. veselaj - Не е така. И когато наши хора вършат ...
04.08.2009 13:44
Не е така. И когато наши хора вършат глупости, пак не мълчим. Някой ще управлява, независимо кой го избира. Аз избирам хората по кадърност. От некадърниците се страхувам най-много, независимо дали са честни, корумпирани, от ДПС или ДСБ. Просто в ДСБ има най-малко некадърници.
цитирай
316. marystaneva - 312. анонимен, 315. анонимен,
04.08.2009 15:36
Тъй като и аз имам компютър, реших да проверя.
Какво излезе?
Масово е тиражирана информацията, че Мирослав Найденов е бил "уволнен през септември миналата година след скандала с вноса на заразеното 20-годишно ирландско месо. ... Месото е внесено с тирове през митница „Оряхово“ е и станало със знанието на Найденов, установи по-късно наредената проверка от Жеко Байчев."
Но открих и още нещо: "Директорът на НВМС доц. Жеко Байчев вреди на българското животвовъдство, заяви председателят на асоциацията на млекопроизводителите Адриан Цаконски.Байчев толерира вноса на месо, което не е месо, а отпадъци, посочи Цаконски."
В крайна сметка се оказа, че "вината" на Мирослав Найденов е че от неговия факс е изпратено разрешителното за внос на говеждото от фирмата "Бул импекс".
http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=10784&edition_id=150&format=html

Всеки би могъл да изпрати факса - това не е доказателство, но е напълно достатъчно Жеко Байчев да си разчисти сметките с неудобния служител!

Малко предистория:
http://209.85.129.132/search?q=cache:6sWHtKbIIOEJ:www.segabg.com/online/new/articlenew.asp%3Fissueid%3D2471%26sectionid%3D5%26id%3D0001401+%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0+%D0%B8%D1%80%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%BE+%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%BE+%D0%91%D1%83%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D0%BA%D1%81&cd=2&hl=bg&ct=clnk&gl=bg
През февруари 2006-а Петричката районна прокуратура е образувала две наказателни производства по случая със задържаното ирландско месо на ГКПП - Кулата, след като е потвърдено, че то е на 20 години и ветеринарните доктори на ГКПП - Кулата д-р Т. Джекова и д-р Д. Шаламанов са уволнени. А през април т. г. съдът ги оправда?! Прокуратурата вероятно ще протестира оправдателните присъди, но след като се запознае с мотивите на съда.
http://209.85.129.132/search?q=cache:4OrNkuwKv68J:www.24chasa.bg/Article.asp%3FArticleId%3D47742+%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0+%D0%B8%D1%80%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%BE+%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%BE+%D0%91%D1%83%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D0%BA%D1%81&cd=7&hl=bg&ct=clnk&gl=bg

Е, кой е виновен и кой не е? Много е лесно да се оклевети някой, но не е редно и ние да повтаряме като папагали всичко, което се пише. Явно прокуратурата не е на мнение, че Мирослав Найденов е виновен. А може би човекът е почтен и тъй като не се е вписвал в нечии порочни практики, са намерили начин да го отстранят?
Аз друго не можах да намеря. Ако някой от вас открие нещо, ще се радвам да го сподели тук.
цитирай
317. анонимен - До317
04.08.2009 18:46
Ето за това говорех.Прокуратурата го е оневинила и готово.Когато оневинява наши хора ни казвате ,че прокуратурата работи добре .Ако същата прокуратура оневини някой от вражеските партии е корумпирана и мързелива.А иначе и Стефан Софиянски и Ал Бож също бяха оправдани но ти сигурно не мислиш ,че всичко е наред.Сега остава да кажем, че въпросното месо не съществува и готово.Естествено пропускаш дребния факт ,че преди да спрат двата тира преди тях са минали 8 със същото месо и изядени от хората.Естествено с разрешение от факс на някой за който се е знаело че ще става министър след 2-3 год та да му спретнем компромат.А фирмата вносител на кой е и какви са връзките на твоя чавек с нея
цитирай
318. marystaneva - 318. анонимен,
06.08.2009 10:49
Всеки е невинен до доказване на противното. А и това вече не е по темата на veselaj.
цитирай
319. анонимен - Стига сме разбирали всички от политика
07.08.2009 11:26
Дайте и малко време.
Стига сме разбирали всички от политика.
цитирай
320. анонимен - Искренно и доброжелателно
07.08.2009 11:36
За голямо съжаление отвореното писмо на госпожата е реалната и не оспорема истина и времето ще докаже за пореден път, че в България власт имащите нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили. И понеже тези последни думи не са мои, а на деец от времето на Великата френска революция, аз ще попитам с мои думи всички ангажирани към този материал българи в страната и чужбина. Реднолие личност на 100 % ангажирана с БКП, ДС доносничела в онези времена, а недай си Боже не Божидаре, почернила човешки съдби е вече министър. Поздравления за автора на отвореното писмо. Госпожо поздравявам ви. А за г-н Димитров. Господине защо не напуснете това добре замислено министерство в България има много чисти и не обременини към ДС историци и специалисти. Вие пренадлежите на друга епоха. Извинете за тези думи но те са искренни и доброжелателни.
цитирай
321. анонимен - Р±СЋСЂРѕ переводов
05.10.2011 22:02
t67t67yuio iu90 8u9 tr67 y8u iop io8ty r6 iuo iope5ed5r
цитирай
322. анонимен - Век XXI. Адам Рё Ева-взгляд РѕРґРЅРѕРіРѕ, мнения миллионов
18.12.2011 11:15
<img>http://sweatego.ru/wp-content/uploads/2011/11/motivator-20154-176x176.jpg</img>

Это мужской сайт, где мнение мужчины имеет абстрактный вид. А мысли о жизни и жизненный опыт позволяют писать
советы мужчинам.

Акцентируя внимание на такие темы: жизнь, психология, гендерные отношения и, конечно же, секс - автор направляет свой
внутренний взгляд к тебе, -настоящий мужчина.

<a href=http://sweatego.ru/prikladnaya-psixologiya/meditativnaya-muzyka-chto-eto-i-kak-ona-dejstvuet-a-tak-zhe-skachat-meditativnuyu-muzyku-besplatno/>медитативная музыка</a>

<a href=http://sweatego.ru/prikladnaya-psixologiya/lyubov-i-vlyublennost-priznaki-vlyublennosti-i-lyubvi/>влюблённость</a>

<a href=http://sweatego.ru/prikladnaya-psixologiya/tipy-zhenshhin/>типы девушек</a>

<a href=http://sweatego.ru/stati/ukrasheniya-dlya-muzhchin/>сайты для мужчин</a>
цитирай
323. анонимен - PsyDom.ru - Место, РіРґРµ живет психология
09.02.2012 14:19
<img>http://psydom.ru/images/sized/images/uploads/2012-01-29/gde-najti-vremya-dlya-samorazvitiya-ili-poleznye-pyatiminutki-chast-2-170x170.jpg</img>

Психология на Psydom.ru – ваш верный помощник

Добро пожаловать на наш сайт! У нас полезную для себя информацию смогут найти люди любых возрастов и профессий: школьники, студенты, родители, педагоги, психологи. На наших страничках вы лучше узнаете о том, что такое психология, как знание этой науки помогает в жизни. Материалы нашего ресурса включают в себя описание известных психологических методик, упражнения, которые способствуют развитию различных навыков, а также памяти, внимания, мышления. Всё это можно узнать благодаря полезным ссылкам, которые мы вам предложим.

<a href=http://psydom.ru/>интересное о психологии людей</a>

<a href=http://psydom.ru/terms/regressiya1/>регрессия психология</a>

<a href=http://psydom.ru/articles/psihologiya-lichnosti>рождается ли личность вместе в человеком</a>

<a href=http://psydom.ru/articles/rasstayomsya-krasivo.-kak-skazat-emu-proschaj/>какие подобрать слова чтобы сказать любовнику что расстаёмся</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: veselaj
Категория: Политика
Прочетен: 4905587
Постинги: 177
Коментари: 5810
Гласове: 9028
Спечели и ти от своя блог!