Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2009 10:50 - Цената на сребърниците.
Автор: veselaj Категория: Политика   
Прочетен: 5806 Коментари: 11 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Всички помнят предателите. Героите понякога могат да бъдат забравени. Предателите – не. Като се почне от Юда, мине се през Поп Кръстю, та досега. За тях не знаем почти нищо друго, освен че са предатели. Не обичам патетичните слова. Но това, което се случи е толкова гнусно, че чак е трудно да се повярва. Очевидно е, че целта на Юруков не е да влезе в ЕП. Очевидно е, че поръчката е на Доган. Очевидно е, че Юруков и Радонов са момчета за мръсната работа и след като я свършат просто ще бъдат захвърлени на боклука. Засега ще бъдат оставени на мира. А после може би ще се приютят под крилото на Доган. Както направиха Бисеров и Цонев. Целта е да няма истински избори. Хората отново да махнат с ръка -  “всички са маскари”. Целта е отново да няма силно управление. БСП и ДПС са наясно, че няма да спечелят изборите. Не го и искат. Защото тогава ще трябва да сърбат попарата която надробиха. Но слабо управление ги устройва идеално. Хем ще прехвърлят вината на някой друг за сегашните си гадости, хем отново ще останат недосегаеми. Бойко борисов без “Синята коалиция ги устройва идеално. С нея – не. Дали пак ще успеят? Надявам се, че този път не. Дано и последният, който се колебае да се замисли. След по-малко от месец ще се разбере.   Сигурна съм, обаче, в едно. След 20 години едва ли някой ще помни Доган и Бисеров. Както почти никой не помни Лилов или даже Луканов. Юруков вероятно ще го запомним. Предателите трудно се забравят.


Тагове:   Юруков,   предател,


Гласувай:
0



1. mamkamu - Тоя хубостник плаче за един бой, ама ...
12.05.2009 11:45
Тоя хубостник плаче за един бой, ама нали сме цивилизовани...:)
цитирай
2. prebroitel - То е тук.
12.05.2009 11:51
http://prebroitel.blog.bg/politika/2009/05/12/citat-http-www-semkiibonbonki-blogspot-com-mnogo-sym-gnevna-.333687
цитирай
3. анонимен - osaznat
12.05.2009 11:52
Да, така е. За да не стане обаче това, гласувайте за АТАКА. За всички стана ясно, че в България има само две партии. АТАКА и всички останали. Аз не съм член на тази партия, но съм симпатизант. Осъзнайте се и не се правете, че тази партия не съществува. Въртите и сучите само за бсп, дпс сдс но не и за Атака. Явно сте готови да говорите за етническа противоконстутиционна партия но не и за една патриотична и национално отговорна партия. Затова не се чудете и оплаквайте. Вие заслужавате това полужение защото сами го искате.
цитирай
4. prebroitel - Явно..
12.05.2009 11:57
Явно анонимния от атака нищо не е разбрал
цитирай
5. veselaj - Значи Доган до голяма степен пос...
12.05.2009 11:59
Значи Доган до голяма степен постига целите си. osaznat, още ли не си разбрал, че Доган и Волен играят в един отбор. Атака се създаде както ДПС навремето. Ех, народе.....
цитирай
6. tili - Волен Сидеров ли беше предводителят на АТАКА?
12.05.2009 13:24
Защитникът на клети сиромаси, на пенсионирани старшини, на онеправдани ченгета? Преди 10-тина дни си стоя на опашката за самолета за Париж. Една стюардеса безцеремонно, по български разбутва пътниците, за да въведе ВИП персоните - 4 на брой. Пътуват семейно за празниците - вождът Сидеров с Капката му и някаква мазна мутра с мутреса. Барнати като за чалга парти. После се оказа, че мутрата е архонта Слави Бинев, който наскоро получи и някаква висока почит от Руската православна църква. Агент! Основен спонсор на Сидеров и евродепутат. Атака ли? Жалки самозалъгващи се нащастници!!!
цитирай
7. giorgiocbr - Юруков е уникален мръсник и предател,
12.05.2009 18:01
Но една от причините за наглостта му е слабия и неопитен лидер на СДС.

Още ме е яд за Петър Паунов.
цитирай
8. veselaj - Който и да беше лидер, щеше да му се ...
12.05.2009 18:26
Който и да беше лидер, щеше да му се случи същото, ако откажеше да играе по свирката на ДПС. Колкото и да е опитен човек, трудно може да предвиди всички гадни номера.
цитирай
9. giorgiocbr - Може би е така,
12.05.2009 22:04
Но какъвто и мръсник да е, всеки човек си прави сметка срещу кого се изправя. Мартин не вдъхва респект, съжалявам.

Освен това при по-принципно държание на СДС спрямо ДСБ, вътрешното напрежение в партията може би щеше да е доста по-ниско. Визирам напусналите утвърдени и важни личности, скандалите в СДС-София, и така нататък.

Но това са само догадки и теории, нека гледаме напред.
цитирай
10. flyco - ех
13.05.2009 11:58
Бойко ли, до къде стигна Българийо...Защо постоянно откриваме топлата вода, никой ли не си спомня за Жорж Ганчев, ми тоя Бойко е по-некадърен и от него...
цитирай
11. анонимен - Душичка,
16.05.2009 09:14
Нима мислиш, че без Юруков, а с Мартин Димитров и Костов, би имало истински избори. Или Волен Сидеров е гарант и само ДПС и БСП са лошите. Всички са от една театрална трупа. И докато ние зяпаме, съучастниците им грабят зад гърба ни, убиват, отвличат, изнасилват...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: veselaj
Категория: Политика
Прочетен: 4895912
Постинги: 177
Коментари: 5810
Гласове: 9028
Спечели и ти от своя блог!