Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2009 19:50 - Юруков, запазете поне малко достойнство. Идете си.
Автор: veselaj Категория: Политика   
Прочетен: 2820 Коментари: 9 Гласове:
0

Последна промяна: 04.05.2009 19:53


“Юруков се закани на СДС” – това заглавие ми попадна днес http://news.ibox.bg/material/id_340548077/fpage_0/#clist По нататък четем : Бившият лидер на СДС Пламен Юруков заяви, че съвсем скоро ще има сериозни действия във връзка с днешното решение на Националния съвет на синята партия. Те не могат да ме изключват, те нямат това право, това не е процедурата, заяви той, цитиран от БНР. По думите му, това става в местната организация, където членува всеки член и не е в правомощията на Националния съвет. Те не си знаят устава, категоричен е Юруков. Той коментира още, че са му омръзнали всичките тези незаслужени по думите му обиди и съвсем скоро може би ще има сериозни действия, защото партията се погубва с тези раздори. Останах смаяна. Добре де, щом Юруков иска да е лидер, да беше се кандидатирал, когато в СДС вървяха избори. Не следя внимателно всичко, което става в СДС, но доколкото помня, тогава той се отказа. Какви са сега тези напъни. Искал да спасява партията. Ами да беше помогнал на Мартин Димитров по-бързо да се регистрира. Нали М. Димитров е избран ОТ ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ на СДС? Остава неясно и защо беше предприета тази стъпка с регистрацията. Не вярвам нито Юруков, нито Радонов да са си правили илюзии, че ще мине. А даже и да мине, няма да са много хората, които биха гласували за такова СДС. Както и не ми е ясно откъде са подписите. Поне в Търново съм сигурна, че няма много хора, които харесват Радонов. Набива се в очи едно общо нещо между Радонов и Юруков. И двамата са разследвани за далавери. Досега си мислех, че нещата са преувеличени – макар и двамата да не са особено почтени, изглеждаше, че имат достатъчно акъл да си изпипат далаверите. След този гаф, очевидно и двамата имат от какво да се страхуват. Не вярвам, че някой може да падне толкова ниско, че за пари да стане за гавра на цяла България. Ако, обаче, този човек има сериозна причина да се страхува от правосъдието, лесно може да бъде притиснат. Може би там трябва да се търси причината за “самоотверженото спасяване” на СДС. Да купиш един човек не е толкова лесно. Да го принудиш заради сериозни престъпления, обаче, е. Като се замисля, дали и Симеон Сакскобуроготски не е бил принуден по подобен начин? Защото не мога да си представя, че заради някакви пари човек може да потъпче достойнството си до такава степен. Какво ще стане нататък? Предполагам, че ще се започнат едни дълги съдебни процедури с единствена цел сините да бъдат спрени на изборите. Затова призовавам господин Юруков – идете си с достойнство. За да запазите поне малко самоуважение. То не може да се купи с пари.      



Гласувай:
0



1. анонимен - КАК ДА СИ ОТИДЕ
04.05.2009 20:02
Как да си ходи, като явно има още задачи и поръчения за изпълнение. Иначе кафето може да му загорчи.
цитирай
2. veselaj - То така или иначе ще му загорчи. П...
04.05.2009 20:05
То така или иначе ще му загорчи. Подлогите накрая ги изритват и господарите им.
цитирай
3. анонимен - Жалко, че ..
04.05.2009 20:24
Жалко, че Мартин е твърде интелигентен и все още не е разбрал, че в политиката има ситуации, в коита трябва да се пипа със стоманена ръка и да се говори на езика на противниците. Леко, с подходяща интонация, но с твърдост на гласа и при всяка нова поява пред медиите с нов текстови изказ на основната теза. Еднообразното словесно повторение говори за несигурност, а това не бива да се допуска. Та нали за това са пиарите и съветниците.
цитирай
4. veselaj - За жалост има сериозен недостиг на ...
04.05.2009 20:28
За жалост има сериозен недостиг на специалисти при политиците. Затова и хора като Радонов са там - другите все сме много интелигентни :))).
цитирай
5. анонимен - Много жалко
04.05.2009 20:55
Но пък така се разбира кой и къде е школуван. За жалост обаче хората, които могат да мислят все още не могат да говорят с език на политик. Най-сериозно си мисля какво ще стане, ако Мартин вече имаше политическия опит / и някои други качества / на Костов и непукизма, твърдостта и " медийното обаяние " на Борисов. Само култура и интелигентност не са достатъчни за политическия живот у нас от край време.
цитирай
6. veselaj - Не знам защо повечето хора не осъ...
04.05.2009 21:09
Не знам защо повечето хора не осъзнават, че 20 г. са много малко време, за да се появят достатъчно качествени политици. Още повече, че голяма част от кадърните хора от моето поколение, които в началото бяха доста ентусиазирани, се отказаха. Много е трудно да пребориш простака. Нямаха нито сили, нито опит. И си тръгнаха.
цитирай
7. lambo - И аз съм забелязал, тук в Карлово
04.05.2009 23:50
че след промените, ИЗВЕДНЪЖ забогатяха, хора с криминално минало, съдени и осъждани.

Че парите не са техни, то е ясно на всички. Но защо те и такива като тях ? Ами защото такива хора са зависими. Или слушкат ... или в затвора.
цитирай
8. анонимен - Бъдеще има
05.05.2009 11:40
Станаха доста персонални промяни. Остава младите да се поучат от опита и грешките на предшествениците си и по-бързо да израстват като политици.
цитирай
9. анонимен - Ех, душичка,
16.05.2009 09:19
И значи, ако не беше Юруков, СДС печели изборите и да видиш тогава какъв живот. Мила мамина...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: veselaj
Категория: Политика
Прочетен: 4904787
Постинги: 177
Коментари: 5810
Гласове: 9028
Спечели и ти от своя блог!