Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2009 13:49 - Няма нужда от избори!
Автор: veselaj Категория: Политика   
Прочетен: 2098 Коментари: 5 Гласове:
0




След обединението на СДС и ДСБ толкова сълзи и сополи се проляха, че ми хрумна една велика мисъл.

Няма смисъл да правим избори! Ама никакъв. Направо да си назначаваме Иван Костов за доживотен управляващ и да се оправи цялата работа.
                Спокойно, не скачайте. Сега ще обясня подробно.

Не, не, не, няма да обяснявам колко добър политик е Костов, нито пък колко е лош. Това в случая няма никакво значение. Но от избори няма нужда. Така или иначе Костов е единствен, който трябва да управлява.

Първо, половината от хората не искат да гласуват. На тях им е все тая кой ще ги управлява, стига да имат кого да плюят. Е, Иван Костов е незаменим в това отношение. Друг, по който да са плюли толкова няма (и вероятно няма да има). Така че техните желания ще са изпълнени в максимална степен.

Второ, една малка (според социолозите, пренебрежимо малка) част от българите като мен, така или иначе ще гласуват за ДСБ и СДС въпреки грешките на Костов, така че тях няма какво да ги слагаме в сметката.

И сега най-голямата част – тия които мразят Костов. Те направо го смятат всемогъщ. Е, има ли друг политик в малката ни китна държавица, който независимо дали управлява или не, прави всичко и то сам. 

Той е едновременно и американски, но и руски шпионин. На всичкото отгоре иска пак да се обърнем към ЕС  - та и на тях да им направи мръсно.

Мутрите при неговото управление се бяха поскрили, защото той ги е помолил. Това даже и Б. Борисов не го може – докато беше гл. секретар мутрите се избиваха. А Костов само ги помолил и готово – всички се спряха.

Откраднал е едни огромни пари, ама е толкова хитър, че даже и тези, които го мразят най-много цели осем години нищо ни можаха да открият.

Протеже е едновременно на Луканов, Виденов и Станишев едновременно. В същото време така ги подвежда, че Виденов успя да докара държавата до фалит, а Станишев още се оплаква от него. Комунистите имат още много причини да искат Костов - според някои той единствената причина да няма силна десница.

 За 4 години Костов е разграбил държавата, фалирал е предприятията (които иначе бяха процъфтяващи като БГА Балкан), виновен е за продажбата на БТК и “Енергоразпределене” (нищо че тогава не беше на власт).

Освен това е толкова хитър, че хем е бил агент на ДС, хем е бил разследван от ДС (сигурно за заблуда на врага).

Всичко това са все цитати.

Мога да изреждам до утре всичко, заради което мразят Костов, но пак ще стигнем до един единствен ТЕХЕН извод – той е направил всичко! Няма никакво значение на власт ли е, или не.                

Е, след като така или иначе може всичко и като сме в криза, защо да не ги послушаме и направо да не го назначим.

А с парите за избори да викнем на всички по тройка кебапчета и една бира.

Е, избирателите на Доган ще са малко ощетени. Те май и кебапчета не ядат (щото има свинско). Но пък може да купим една летяща чиния на Доган, те и без това гласуват, за да може той да си я купи сам.




Тагове:   избори,   нужда,


Гласувай:
0



1. mamkamu - Добре схващаш действителността! ...
14.03.2009 14:08
Добре схващаш действителността! Не знаеш ли, че Костов е виновен и за световната икономическа криза! Като тръгнал да си разпродава акциите, купени с пари от кражбите, на Уолстрийт им се извило свят, настанала масова паника и сега ефекта го виждаме навсякъде по света...
Абе чакай да не говоря такива неща, защото на някои умници толкова им трябва! После иди обяснявай, че Костов нямал сестра.
Постът ти ми хареса :)))
цитирай
2. veselaj - Е, как да не знам. А ти знаеш ли за Бин ...
14.03.2009 14:13
Е, как да не знам. А ти знаеш ли за Бин Ладен. Нали Костов разруши кулите близнаци.
цитирай
3. анонимен - Ангел Грънчаров:
15.03.2009 20:59
И на мен много ми хареса тоя пост!
цитирай
4. raylight - Костов е виновен
16.03.2009 00:37
е по същество Argumentum ad Dominem
цитирай
5. veselaj - raylight,
16.03.2009 13:41
той че е виновен за всичко е ясно отдавна. Но се оказа и всемогъщ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: veselaj
Категория: Политика
Прочетен: 4895577
Постинги: 177
Коментари: 5810
Гласове: 9028
Спечели и ти от своя блог!